Orijinalini görmek için tıklayınız : TSYD TURNUVASI İPTAL

SivasSpor.Com
07.01.2007, 10:51
TSYD Konya Şubesi tarafından organize edilen turnuvada TSYD´nin tunrnuva ile ilgili net bilgi vermemesi moralleri bozan tek konu oldu ve Sivasspor yapılsa bile bu turnuvadan çekilme kararı aldı.

Side´ye geldikleri günden itibaren turnuva ile ilgili kesin bilgi istediklerini, ancak alamadıklarını belirten Teknik Direktör Bülent Uygun, "Konya TSYD bize turnuva düzenleyeceklerini ve bu turnuvaya bizimde katılmamızı istediler. Biz de olumlu cevap verdik. Side kampı başladıktan sonra turnuvanın hangi tarihlerde ve hangi takımlarla oynanacağını öğrenmek için bilgi istedik. Sürekli olarak bizi oyaladılar ve hala bugün olmuş bu konuda net bir bilgi alamadık. Bizde kendi başamızın çaresine bakmak için burada kamp yapan bir çok yabancı takımla hazırlık maçı görüşmeleri yaptık. Bunların içerisinde Feyenaord´da var" dedi.

1967_CLUB_10UR
07.01.2007, 10:53
bu aralar önüne gelen kupa maçı ayarlıyor..bizi konya mı davet etmişti kupaya yanılmıyorsaM

serhankaburcuk
07.01.2007, 11:34
TSYD Konya Şubesi tarafından organize edilen turnuvada TSYD´nin tunrnuva ile ilgili net bilgi vermemesi moralleri bozan tek konu oldu ve Sivasspor yapılsa bile bu turnuvadan çekilme kararı aldı.

Side´ye geldikleri günden itibaren turnuva ile ilgili kesin bilgi istediklerini, ancak alamadıklarını belirten Teknik Direktör Bülent Uygun, "Konya TSYD bize turnuva düzenleyeceklerini ve bu turnuvaya bizimde katılmamızı istediler. Biz de olumlu cevap verdik. Side kampı başladıktan sonra turnuvanın hangi tarihlerde ve hangi takımlarla oynanacağını öğrenmek için bilgi istedik. Sürekli olarak bizi oyaladılar ve hala bugün olmuş bu konuda net bir bilgi alamadık. Bizde kendi başamızın çaresine bakmak için burada kamp yapan bir çok yabancı takımla hazırlık maçı görüşmeleri yaptık. Bunların içerisinde Feyenaord´da var" dedi.

Feyenord ile maç yapabilsek bizim için sezon öncesi çok güzel ve çok önemli bir hazırlık maçı olur...

AFK
07.01.2007, 11:57
İptal eden edene valla bende bisey anlamadim zaten konya bize denk bir takim degil zorlayacak takim lazim biraz :) Feyanord da degilde Neyse :D

Bilmiyorum5
07.01.2007, 12:55
yönetimin turnuva olsa bile bu saatden sonra oynamayız dıyıp tavırrını koyması cok guzel tebrıkler bulent hoca bız kımsenın uşağı degılız

Besyo_cu
07.01.2007, 13:06
Bunlar Sivassporu ne sanıyolar ya helal olsun bülent hoca cek takımı

1967_CLUB_BOZ
07.01.2007, 13:58
BİZDE MAÇ ÖNCESİ İYİ TAKIM GELİR KARŞIMIZADA ,,, DAYANABİLECEKMİ DİE DÜŞÜNÜYORDUK AMA OLMADI,,,

sivassss
07.01.2007, 14:48
BU NASIL İŞ YAW,
BİR TURNUVA DÜZENLEYECEKSEN ADAM GİBİ DÜZENLEYECEKSNİ,
BUNLAR SİVASSPOR İLE DALGA MI GEÇİYORLAR,
ÇEKİLMEMİZ EN İYİSİ OLMUŞ,
İNSAN EN AZINDAN BİR HABER VEREBİLİRDİ AMA BU TURNUVAYI DÜZENLEYENLER ONUDA YAPMAMIŞLAR...

SEMİH-58
07.01.2007, 14:57
turnuva düzenlemek ciddi bi iş herkes yapamaz konyada yapmış eline yüzüne bulaştırmış...

ceza_tolga_rep
07.01.2007, 15:31
BÜLENT HOCAMIN KAFASINI TAKMASINA GEREK YOK.FEYENORDLA HAZIRLIK MAÇI YAPACAZ MESELA?BENDE KONYADAYDIM,KONYASPORLA İLGİLENEN KİŞİLERE SORU SORDUM,ONLARIN BİLE TURNUVADAN HABERLER YOK?
AMA ÖNEMLİ DEĞİL?BİR SÜRÜ TAKIM VAR,ELBET BİRİYLE HAZIRLIK MAÇI OYNANIR?

1967 dernek serkan20
07.01.2007, 16:08
boşverin yabancı takımlarla maç yapmak bana göre futbol kalitemizi artırır.
feyenoord la maç yapmak zevkli olur

sivassss
07.01.2007, 17:44
BELKİ BÖYLESİ DAHA HAYIRLISIDIR,
AMA BU TURNUVAYI DÜZENLEYENLER AYIP ETMİŞLER,
BİR TURNUVA DÜZENLİYORSAN HERŞEYİ AYARLAMAN LAZIM...

talha58
07.01.2007, 18:02
Bizim oynayacağımız takımlar farklı bir turnuva içinde olacaklar. Yanılmıyorsam ismi Akdeniz Kupası. İki grup halinde üçerli takımlar maç yapacaklar. Bizim yerimize de Rize ve Sakarya var anladığım kadarıyla. Bu arada Şenol Güneş'in takımı da Antalya'ya gelecekmiş. İnşallah yabancı takımlarla da maçlar yapılır. En azından genç oyuncularımız için iyi olur.

sivaslıavukat
07.01.2007, 18:57
Rakip kim olursa olsun artık hazırlık maçlarına hız verilmeli , o turnuva olmadı bunu biz beğenmedik dersek yata yata bitiririz tatili malesef.

1967_CLuB_MuRaT
07.01.2007, 19:01
Rakip kim olursa olsun artık hazırlık maçlarına hız verilmeli , o turnuva olmadı bunu biz beğenmedik dersek yata yata bitiririz tatili malesef.

Ne yatması...günde günde 3 idman var..Futbolcuların pestili çıkıyor...

sivaslıavukat
07.01.2007, 19:23
Üzülmeli miyim Muratcım , günde üç idman yapıldığı için ?
Sen ben bizim çocuklar ,biliriz birbirimizi , antalyada günde üç idmanın ne mantığı var senin açından ?

Her maçını antalyada mı yapacaksın ki oradayız sence ? Yoksa tüm klupler oradayken hazır bol bol maç yaparız diye mi ?
Madem onlarca klup olmasına rağmen sen günde üç idman olduğu için yeterli göreceksin otursalardı memlekette orda yapsalardı idmanlarını değil mi ?

1967_CLuB_MuRaT
07.01.2007, 19:28
Üzülmeli miyim Muratcım , günde üç idman yapıldığı için ?
Sen ben bizim çocuklar ,biliriz birbirimizi , antalyada günde üç idmanın ne mantığı var senin açından ?

Her maçını antalyada mı yapacaksın ki oradayız sence ? Yoksa tüm klupler oradayken hazır bol bol maç yaparız diye mi ?
Madem onlarca klup olmasına rağmen sen günde üç idman olduğu için yeterli göreceksin otursalardı memlekette orda yapsalardı idmanlarını değil mi ?

EEE oolsun o kadar...Antalyanında bi karizması var...Gelen takımın çok oluşu transfer görüşmelerinide hızlandırır....Takım çok olduğundada hazırlık maçı problem olmaz...Ama bu kamplarda en önemli nokta Fazla maç yapmak değil!!!KONDİSYON YÜKLEMEKTİR.!!

sivaslıavukat
07.01.2007, 19:34
EEE oolsun o kadar...Antalyanında bi karizması var...Gelen takımın çok oluşu transfer görüşmelerinide hızlandırır....Takım çok olduğundada hazırlık maçı problem olmaz...Ama bu kamplarda en önemli nokta Fazla maç yapmak değil!!!KONDİSYON YÜKLEMEKTİR.!!

Biraz kopukluk oldu konudan Muratcım maç turnuvasının iptali idi konu başlığı fakat neyse saygı duyarım görüşlerine ,

Biliyorsun ki transfer görüşmeleri için herkesin bir arada olması gerekmiyor , kavun değil ki koklayasın ; Antalyada o kadar klubün toplanıp bir çok turnuvaya dahil olması önemli değil , biz ormanda koşup kondisyon yükleyelelim yeter diyorsan dediğim gibi saygı duyuyorum.

1967_CLuB_MuRaT
07.01.2007, 20:10
Biraz kopukluk oldu konudan Muratcım maç turnuvasının iptali idi konu başlığı fakat neyse saygı duyarım görüşlerine ,

Biliyorsun ki transfer görüşmeleri için herkesin bir arada olması gerekmiyor , kavun değil ki koklayasın ; Antalyada o kadar klubün toplanıp bir çok turnuvaya dahil olması önemli değil , biz ormanda koşup kondisyon yükleyelelim yeter diyorsan dediğim gibi saygı duyuyorum.

Futbolcuyu izleme anlamında demiştim ama neyse...Bu arada Kondisyon koşmaylada yüklenmez..Jimnastik hareketleri..Ve ağır taktik ve teknik idmanlar...

abdurrahim_58
09.01.2007, 15:06
keske maclar olsaydıda takımı biraz izleme fırsatımız olsaydı.