Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO SÖZÜ.

SivasSpor.Com
08.01.2007, 10:16
Bülent Uygun "Şu anda Türkiye liginde transfer yapacağım adam sayısı çok az. Orkestra şefi gibi elimdeki malzemeyle en iyi müziği çalmaya çalışıyorum. Yurt dışını taradık. Futbolcular bedeli çok yüksek. Alamıyorsam niye satayım ki” diye konuştu.

Süper Lig’deki ilk yılında fırtına gibi esen Sivasspor, bu sezon Bülent Uygun’la yakaladığı başarıyla adından söz ettirdi.
İkinci yarı öncesi Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren Sivasspor, teknik direktörü Bülent Uygun , “Osieck, Perreria ve Fatih Terim gibi hocalarla çalıştım” , “Futbolu bıraktıktan sonra kendimi bu iş için hazırlamıştım. İlk yarıda Pecze ile iyi çalıştık ama takımda bir kan uyuşmazlığı olduğu için yollarımızı ayırdık. İkinci devrede çok farklı bir Sivasspor izleteceğiz” dedi.
Transferde ismi çok konuşulan Servet ve Anderson’un gitmesini onayladığını kaydeden genç hoca, “Takımın daha güçlü olması için maddi kaynakların da yeterli olması gerekir. Bencil düşünseydim bu oyuncuları göndermezdim. Giderlerse yerine yeni takviyeler yapılacaktır.
Şu anda Türkiye liginde transfer yapacağım adam sayısı çok az. Orkestra şefi gibi elimdeki malzemeyle en iyi müziği çalmaya çalışıyorum. Yurt dışını taradık. Futbolcular bedeli çok yüksek. Alamıyorsam niye satayım ki” diye konuştu.
Yiğidolar’ın kaptanı Servet ise şunları söyledi: “Sivas’la yeniden eski Servet olma yolundayım. Oynadıkça kendimi bulacağım. Türkiye, Servet’i kazanıyorsa bunu Sivasspor’a borçludur. Bülent hoca futbolculuktan gelmiş, yapıyı bilen biri. Bende katkısı çok büyük. Eğer ben Servet’sem sezon sonunda mukavelem bitmesine rağmen o dönem transfer olursam Sivasspor’a para kazandırmadan gitmem.”

fanatik

teknik
08.01.2007, 10:34
bravo servete.sen beleşeçilere gereken cevabı vermişsin.elbetteki emeği unutmayan, kazandıranı unutmayan bir şeyler kazandırır. ve kazandırdıkları da onları unutmat.FB Lİ CAN GİBİ.Ay yıldızı giyersin ve derizki SİVASSPORUN SAYESİNDE DEVAMLI OYNUYOR VE HOCALARDA ONU TERCİH EDİYOR.

SivasLady
08.01.2007, 10:43
yönetim ve bülent bey yaptiklarinin bilincinde
yeni futbolcu alamiyorsak elimizdekilerle
iyi seyler yapmaya calisacagiz

Servet`in cevabina diyecek söz yok
ancak tbr edilir
bu düsüncesinden dolayi kutluyorum
insallah futbol hayatinda iyi yerlere ulasir

NİHAT_EKİCİ
08.01.2007, 10:46
SERVET HER YÖNÜYLE TAKDİR EDİLECEK BİR ŞAHSİYET. EVET SERVET SİVASSPORDA KENDİNİ BULDU AMA SİVASSPORUMUZADA İNANILMAZ FAYDALI BİRİSİ. SERVET KENDİNE YAKIŞTIĞI GİBİ KONUŞMUŞ SEZON SONU SÖZLEŞMEM BİTTİĞİ HALDE TRANSFER OLURSAM SİVASSPORA BİRŞEYLER KAZANDIRMADAN GİTMEM DİYOR, BUNU HER İNSAN YAPMAZ AMA SERVET BUNU YAPACAK ÇÜNKÜ KENDİSİ ŞUANDA SİVASSPORUN SEMBOLÜ OLMUŞ BİRİSİ VE AYNI ZAMANDA DA BİZİM HEMŞEHRİMİZ OLDU. BRAVO SERVET. YİĞİDOLAR HER ZAMAN SENİN YANINDA.

GuNaY
08.01.2007, 10:47
Bülent hoca en uygun şekilde anlatmış durumu,
yer boşaldığında oyuncu alacagız diyor ki haklı...

Servet'e gelince diyecek söz bulamıyorum,
hakkakten karakteri cok saglam bir oyuncuymus...

talha58
08.01.2007, 11:46
Şimdi iki konu var aklıma takılan;

1 - Alamıyorsam niye satayım diyor. Peki satamazsak ne olacak. Sözleşmeler yenilenecek mi?

2 - Servet Sivasspor'a para kazandırmadan gitmem diyor. Bunun olabilmesi için tek şart maddeli sözleşme tazelemektir. Mesela sözleşme bir yıl uzatılır ama sözleşmede belli bir miktarı getiren kulübe gidebilir şeklinde bir madde konulur. Gördüğüm kadarıyla böyle bir durum henüz oluşmadı. Ayrıca şu an için sözleşme bitiş tarihleri olan 31 Mayıs tarihine 6 aydan az bir zaman kaldığı için kulüpler sözleşmesi bitecek oyuncularla ön sözleşme yapma hakkına sahip oldular. Bu sözleşmeleri de Uefa tanıyor.

sivassss
08.01.2007, 12:06
BÜLENT HOCA SANA HELAL OLSUN,
GERÇEKTEN DE ÇOK AKILCI KONUŞMUŞSUN,
FUTBOLCU ALAMIYORSAN O ZAMAN SATMAYACAKSIN DA,
BÜLENT HOCA SANA SONUNA KADAR GÜVENİYORUM,
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...

AFK
08.01.2007, 15:48
Servet Gercekten Yigido Gibi Davranmis Tebrik Ediyorum Sadece Isminin Degil Kalbininde Servet Oldugunu Gösterdi.

Ultra sivasli
08.01.2007, 17:37
SEZON SONUNDA SERVET SIVASLA KONTRATINI UZATIP BASKA TAKIMA GIDER VE SIVASA PARA KAZANDIRIRSA ALNINDAN ÖPERIM BU ISLER TV;DE KONUSMAKLA OLMUYOR AT IMZAYI INANALIM SONRA ISTEDIGIN TAKIMA GIT ALKISLAYALIM

Bilmiyorum5
08.01.2007, 22:01
Servet Gercekten Yigido Gibi Davranmis Tebrik Ediyorum Sadece Isminin Degil Kalbininde Servet Oldugunu Gösterdi.

SERVET EĞER BU SOYLEDIKLERIN DOGRUYSA YARINDAN TEZ YOK GIDIYORUM YENI FORMA ALIP ARKASINA 76 SERVET CETIN YAZDIRACAM

1967_CLUB_10UR
08.01.2007, 22:41
SERVET FENERDE Kİ ATTIĞI BİR KAÇ GOLÜ SİVASSPORDA 'DA TEKRARLASA İYİ OLUR ONDAN GOL BEKLİYORUZ..

1967_CLuB_MuRaT
08.01.2007, 22:45
SERVET FENERDE Kİ ATTIĞI BİR KAÇ GOLÜ SİVASSPORDA 'DA TEKRARLASA İYİ OLUR ONDAN GOL BEKLİYORUZ..

Ben gol istemiyom açıkçası ..Defansta İlk yarıdaki gibi dursun bize yeter..!

AYDIN1985
09.01.2007, 18:24
Helal olsun servete, adam ekmek yedigi yere ihanet etmiyor, aferim.