Orijinalini görmek için tıklayınız : KAZANDIRMADAN GİTMEM!

SivasSpor.Com
09.01.2007, 09:10
Servet “ismim bir çok takımda geçiyor, bunlar arasında ciddi şekilde benimle ilgilenende var. Sivasspor’dan gitsem bile, para kazandırıp gitmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’de fazla forma şansı bulamadığını, bununda kendisini geriye götürdüğünü ifade eden Servet “Ancak Sivasspor’a geldikten sonra yeniden kendimi bulmaya başladım. Oynadıkça açılmaya ve eski Servet olma yolunda büyük mesafeler aldım. Benim tekrar eski Servet olmamı Sivasspor’a borçluyum. Türkiye Servet’i kazandıysa bunda Sivasspor’un ve hocamız Bülent Uygun’un katkısı büyük oldu” dedi.

SİVASSPOR’A PARA KAZANDIRMADAN GİTMEM!
Sivasspor’a vefa borcu olduğunu ve onun içinde kulübün menfaatlerini düşündüğünü de ifade eden Milli futbolcu “İsmim bir çok takımda geçiyor, bunlar arasında ciddi şekilde benimle ilgilenende var. Sivasspor’dan gitsem bile, para kazandırıp gitmek istiyorum” şeklinde konuştu.

CÜSSKB-Aynur
09.01.2007, 09:23
Profesyonellik bu olsa gerek.;) Servet ''büyük'' olmayı hakediyor.
İnşallah hem Sivasspor hem de Servet için en iyisi olur

ceza_tolga_rep
09.01.2007, 10:23
SERVET HER NE KADAR KAZANDIRMADAN GİTSEM DESEDE,YAZIN KONTRATI BİTTİĞİNDE GALATASARAYA GİDECEĞİ KESİN?EĞER Kİ ŞUANDA SATARSAK,GERÇEKDEN BÜLENT HOCA KAR YAPTIĞINI DÜŞÜNEBİLİRSE,ARA SEZONDA SATMALIYIZ SERVETİ.EĞER K SATAMAZSAK SERVET YAZIN GALATASARAYDA.

abdullah58
09.01.2007, 10:34
YAZIN 750 BIN DOLARA SERBEST KALIYOR
SIMDI SATSAK 2 MILYON DOLAR
ADNAN POLAT EFENDI ISI BILIYOR
YAZIN 750 BIN DOLARA ISI BAGLIYACAK
BEYPINARLI YIGIDO

sivassss
09.01.2007, 11:52
Helal olsun Servet ağabeyciğim,
Sana da bu tür bir açıklama yakışırdı,
Kendisi de bahsediyor zaten Servet'i, Servet yapan Sivasspor'dur,
Servet ile daha birçok başarılara imza atacağız...

YÖRÜKOĞLU
09.01.2007, 12:16
İNSALLAH BU LAFTA KALMAZ VE SÖZLEŞME YENİLER HEM BİZİ HEM DE KENDİNİ SEVİNDİRİR.

talha58
09.01.2007, 12:18
SERVET HER NE KADAR KAZANDIRMADAN GİTSEM DESEDE,YAZIN KONTRATI BİTTİĞİNDE GALATASARAYA GİDECEĞİ KESİN?EĞER Kİ ŞUANDA SATARSAK,GERÇEKDEN BÜLENT HOCA KAR YAPTIĞINI DÜŞÜNEBİLİRSE,ARA SEZONDA SATMALIYIZ SERVETİ.EĞER K SATAMAZSAK SERVET YAZIN GALATASARAYDA.

Ben de sana katılıyorum. Servet kazandırmadan gitmem diyorsa kendisine inanırım ve bir Sivaslı olarak çok teşekkür ederim. Fakat burada hukuki bir sorun var. Çünkü sözleşmesi sona ermiş bir oyuncuya bonservis bedeli ödenmez. Bunu aşmanın tek yolu yeni bir sözleşme imzalamak ve sözleşmeyi ileri bir tarihe uzatmaktır. Ben de Manisa eğer iyi bir teklif verdiyse satılmasından yanayım.

Dark Force
09.01.2007, 12:39
Servetin kazandırmadan gitmeyeceği için teşekkürler.gideceği takımdada başarılar

35gürün58
09.01.2007, 13:09
Bu tip duygusal sözler malesef oluyor, işin gerçeği ise Hukuki boyutudur.
Eğer Servet Sivassporu düşünüyorsa Vestel'e evet diyebilirdi,ancak Adnan Polat'ın vaadine kanarak bekliyor sanırım, bu yüzden Vestel'e evet demedi.

Peki sivasspor'a nasıl para kazandıracak ? açıklık getirirse sevinirim, sivasspora borçlu olduğu ifadesi doğru, ancak vefa sadece sözle yerine getirilmiyor,fiiliyatta bunu görmek gerek.

Sezon sonunda Galatasaray'a giderken herşey için Sivasspora teşekkür ederim,diyerek de çantasını alır ve elveda der.
bizde arkadan bakar, kendisine başarılar dileriz. sonu böyle bitecek galiba....

talha58
09.01.2007, 13:19
Eğer Servet Sivassporu düşünüyorsa Vestel'e evet diyebilirdi,ancak Adnan Polat'ın vaadine kanarak bekliyor sanırım, bu yüzden Vestel'e evet demedi.

Peki sivasspor'a nasıl para kazandıracak ? açıklık getirirse sevinirim, sivasspora borçlu olduğu ifadesi doğru, ancak vefa sadece sözle yerine getirilmiyor,fiiliyatta bunu görmek gerek.

Sezon sonunda Galatasaray'a giderken herşey için Sivasspora teşekkür ederim,diyerek de çantasını alır ve elveda der.

ne diyeyim olayı çok güzel özetlemişsin üstad.

PRoFeSSioNaL
09.01.2007, 14:05
Servet bize neler kazandırmadiki
Futbolu onunla yaşadık beaa
Sen çok yaşa SERVET CANIMIZ FEDA sana beaa
'''''''Çok büyüksün servettt''''''''''''

sivassss
09.01.2007, 14:07

ABİ DOĞRU SÖYLÜYORSUN AMA BEN GALATASARAY'IN SERVET'İ ALACAĞINI ZANNETMİYORUM,
O TİPTE ÇOK FUTBOLCUSU VAR GALATASARAY'IN,
SERVET, ADINDAN DAHA SIKÇA SÖZ ETTİRMEK İSTİYORSA SİVASSPOR'DA KALMALIDIR, AKSİ TAKDİRDE GİDECEĞİ TAKIMDA YİNE YEDEK KULUBESİNİN GEDİKLİSİ OLABİLİR...

abdurrahim_58
09.01.2007, 14:08
Helal Servet sana tam bi Sivaslı oldun.

1967_CLuB_MuRaT
09.01.2007, 15:33
Servet böyle bi açıklama yaptıysa tam bi SİVASLı olmuş demektir...Bİzede Helal olsun demek düşer.

sinan-58
09.01.2007, 15:51
işte gerçek bir sivaslı oluyon yeni yeni servet hep buyle devam et

35gürün58
09.01.2007, 16:49
ABİ DOĞRU SÖYLÜYORSUN AMA BEN GALATASARAY'IN SERVET'İ ALACAĞINI ZANNETMİYORUM,
O TİPTE ÇOK FUTBOLCUSU VAR GALATASARAY'IN,
SERVET, ADINDAN DAHA SIKÇA SÖZ ETTİRMEK İSTİYORSA SİVASSPOR'DA KALMALIDIR, AKSİ TAKDİRDE GİDECEĞİ TAKIMDA YİNE YEDEK KULUBESİNİN GEDİKLİSİ OLABİLİR...

Sevgili sivassss ;
Basında takip ettiğimiz gelişmeler o doğrultuda, kanımı güçlendiren gelişme ise Vestel'le anlaşma aşamasında iken Galatasaray'ın araya girmesi ile işin bozulması oldu, yani Servet Galatasaray'ı Vestel'e tercih etti, nede olsa 3 büyük kulüpten biri ve Avrupa arenasına sık çıkan bir takımımız, kendini burada göstermek istiyor galiba..
İkinci paragrafında ki fikrine tamamen katılıyorum Sivasspor da kalsa kendisi içinde bizim içinde daha iyi olur, gittiği büyük takımlarda tekrar silinebilir.
Servet Sivas ta hayat buldu, sivasa da hayat vermeli, maddi manevi vefa bunu gerektiriyor.

talha58
09.01.2007, 17:30
Sevgili sivassss ;
Basında takip ettiğimiz gelişmeler o doğrultuda, kanımı güçlendiren gelişme ise Vestel'le anlaşma aşamasında iken Galatasaray'ın araya girmesi ile işin bozulması oldu, yani Servet Galatasaray'ı Vestel'e tercih etti, nede olsa 3 büyük kulüpten biri ve Avrupa arenasına sık çıkan bir takımımız, kendini burada göstermek istiyor galiba..
İkinci paragrafında ki fikrine tamamen katılıyorum Sivasspor da kalsa kendisi içinde bizim içinde daha iyi olur, gittiği büyük takımlarda tekrar silinebilir.
Servet Sivas ta hayat buldu, sivasa da hayat vermeli, maddi manevi vefa bunu gerektiriyor.

Ben de Manisa'ya gidecekken Galatasaray'ın devreye girdiğini tahmin ediyorum. Zaten Manisa konu üzerine bir açıklama yaptı. Ayrıca Servet'ten galiba vazgeçtiler. Çünkü Fransa'dan Auxerre takımının stoperini aldılar.

AYDIN1985
09.01.2007, 17:43
Ilk önce servetin söyledigi bu sözlerden dolayi cok sevindim, ama Adnan Polat onu belese almak icin beklemiyormu??? Nasil olacak o is??? Hem Galatasaraya gidebilmek icin bekliyor hemde Sivasspora para kazandirmadan gitmem diyor. Insallah servet bizi hüsrana ugratmaz.

1967 dernek serkan20
09.01.2007, 18:48
SERVET SÖYLENECEK EN GÜZEL LAFI SÖYLEMİŞ

yigido Atilla
09.01.2007, 19:00

Cok dogru söylüyorsun Mustafa abi servet Sivasspora para kazandirmak istiyorsa mükavelasini 1 yil uzatir ve bu cikisinin karsiligini Sivasspora ödemis olur ben istedim olmadi elimden baska bir sey gelmiyor.Beni en zor günlerimde kapiyi acip bu günlere getiren sivasspor ve sivas traftarina tesekkür ederim bu gibi klasiklesmis cümlelere karnimiz tok göster sivasi sevdigini SERVET CETIN Mukaveleni uzat ve isttedigin takima güle güle git

1967_CLUB_10UR
09.01.2007, 20:26
DAHA YARIM SEZON OLDU AMA HAKKINI VERDİ GİDERKENDE VERMEK İSTİYOR.NE DİYELİM HEM SİVASSPOR KAZANSIN HEMDE SERVET.

sedat yildiz
10.01.2007, 00:03
servette bence servet var arkadaslar burada 1 yil oynarsa hem bizim yararimiza olur hem onun daha kiymeti bilinir

mzfb_huseyin58
10.01.2007, 13:36
helal olsun ne demek lazım işte böyle futbolcular lazım bize

nazimgulturk
10.01.2007, 14:16
samada bu yakışır servet
başarılar

AFK
10.01.2007, 14:32
Servet Gercekten Sivasli Yuregiyle Konusmus Helal Olsun Diyorum Cunku Bizim Insanimiz Yemek Yedigi Yere Ihanet Etmez Bu Kanimizda Var ( istisnalar kaideyi bozmaz ) Servette Hem Kendi Kazanacak Hemde Takimina Kazandiracak Profosyonellik Budur

Ensar
10.01.2007, 16:14
Senin gibi degerli ve kaliteli insanlar böyle Dürüst ve Dogru Konusurlar Sende Vefa borcunu aynen dedigin gibi yap biz Taraftarlarda senden menmunuz ama sunuda Özellikle belirteyim gönlümüz senin Sivasda kalman .ama en son karari sen verirsin karar senin Tesekkürler SERVET

talha58
11.01.2007, 19:56
Bence hemen satmalıyız. Takas olarak da kullanabiliriz.

cebrail_58
11.01.2007, 21:25
bunu dediyse gercekten servete çok teşekkü
rler helal olsun sana servet fenerdeyken hiç sevmezdim ama sivassporda sewmwyw başladım iyi şallahda bizden gitmez