Orijinalini görmek için tıklayınız : PROGRAM BELLİ OLDU.

SivasSpor.Com
10.01.2007, 20:13
Bülent Uygun, Sivasspor’un ikinci yarı öncesinde Manavgat kampında ilk maçını Azerbaycan’ın Karadağ takımı ile oynayacağını belirtti

İkinci yarı öncesinde daha önce TSYD Konya Şubesi tarafından düzenlenecek olan 4’lü futbol turnuvasına katılacak olan Sivasspor’da turnuvanın zamanında takıma bildirilmemesi üzerine turnuvaya katılmayacağı açıklandı.

Uygun “Turnuva saati halen bildirilmedi. Bizim beklemeye tahammümülüz yok, planlı proğramlı çalışıyoruz. O nedenle takımın hazırlıklarını yapacağı takımlar ile görüştük ve bir proğram çıkardık. İkinci maçımızı Antalyaspor ile yapacağız. Ardından Almanya temsilcisi bir takım ile karşı karşıya gelecek olan takımımız ardından Fortis Kupasında son maçı için Gaziantep’e gidecek. Gaziantep maçının ardından Sivas’a gelerek taraftarlarımızla buluşacağız” dedi.

SivasLady
10.01.2007, 21:03
takimin düzenli programi var
bülent hoca hakli turnuvadan haber bekliyemeyiz
antrenmanlar sirasi maclarda olmali
hocamiz alternatif bulmus hazirlamis
insallah takim bu maclarda iyi bir performans gösterir
Antalya`daki taraftarlarda takimi yalniz birakmiyacaklarindan eminim

AFK
10.01.2007, 21:06
Bülent Hoca Yerden Göge Kadar Hakli.
Kamp Döneminden Ve Cikacagimiz Maclardan Alnimizin Aki Ile Cikmamizi Umid Ediyorum Ve Sivassporu Özlemle Bekliyorum ...

1967_CLUB_10UR
10.01.2007, 21:20
BİR ÇOK TAKIM BİLYONER ,KADRİYE VE EFES CUP GİBİ GENİŞ KATILIMLI TURNUVALARDA YER ALIYOR RAKİPLERİDE GENELDE AYNI AYAR BİZ İSE HER ZAMANKİ OLDUĞU GİBİ BİR AZERİ TAKIMI BİRDE TÜRK TAKIMIYLA MAÇ YAPIP KAMP BİTİRİYORUZ;) ;) .BİZİM ORGANİZLERİMİZDE BİR DÜZENSİZL Mİ VAR NE:confused: :confused: :confused: :confused:

sedat yildiz
11.01.2007, 01:47
bu maci alacagiz basaracagiz basaracagiz basaracagiz turklük bedenimiz islamiyet ruhumuz

sivaslıavukat
11.01.2007, 09:34
BİR ÇOK TAKIM BİLYONER ,KADRİYE VE EFES CUP GİBİ GENİŞ KATILIMLI TURNUVALARDA YER ALIYOR RAKİPLERİDE GENELDE AYNI AYAR BİZ İSE HER ZAMANKİ OLDUĞU GİBİ BİR AZERİ TAKIMI BİRDE TÜRK TAKIMIYLA MAÇ YAPIP KAMP BİTİRİYORUZ;) ;) .BİZİM ORGANİZLERİMİZDE BİR DÜZENSİZL Mİ VAR NE:confused: :confused: :confused: :confused:

Üzülerek de olsa tespitine katılıyorum Onurcum , sanırım biraz hazırlıksız yakalanmışsız.

talha58
11.01.2007, 12:44
Bizim takım belki de güvenerek organizasyon içerisine girmedi ama maalesef dışarda kaldık. Fakat oynanacak maçların yeteceğine inanıyorum. Konya TSYD'de yer alacak takımlar Rize ve Sakarya'yı da alarak Akdeniz Cup turnuvasında oynuyorlar. Yani biz orda devre dışı kaldık. Burada tek handikapımız maçlarımıza geç başlıyor olmamız. Şu anda birçok takım ikinci, üçüncü maçını yapıyor. Biz ayın 15'inde Karabağ ve 17'sinde Antalya ile oynarsak zaten 20'sinde Gaziantep ile kupa maçımız var. Yani üçüncü hazırlık maçımız bence zor.

gardasin.58
11.01.2007, 16:03
Bülent hoca hakli kimsenin keyfini bekleyemeyiz sivasspor eniyisi ne ise onun yapilmasi gerekir ikinci yarida yere saglam basan bir sivasspor izlemek istiyoruz.

abdurrahim_58
14.01.2007, 16:35
iyi bol hazırlık macı yapalım ki takım bi otursun ya herkes birbirini daha iyi bilsin.

sivassss
14.01.2007, 17:35
Hayırlısı olsun,
Ama ben daha zorlu takımlarla maç yapacağımızı umut ediyordum,
Azerbaycan takımının yerine daha güçlü bir takımla maç yapılabilirdi...

SivasLady
15.01.2007, 10:53
Hayırlısı olsun,
Ama ben daha zorlu takımlarla maç yapacağımızı umut ediyordum,
Azerbaycan takımının yerine daha güçlü bir takımla maç yapılabilirdi...

hic bir takimi kücümsememek gerek
yeri geliyor zor sandigimiz maclar kolay oluyor
kolay deyip aldirmadigimizdada yeniliyoruz
tecrübe icin her mac önemli :)

erhan5834
15.01.2007, 15:44
Bülent Uygun, Sivasspor’un ikinci yarı öncesinde Manavgat kampında ilk maçını Azerbaycan’ın Karadağ takımı ile oynayacağını belirtti

İkinci yarı öncesinde daha önce TSYD Konya Şubesi tarafından düzenlenecek olan 4’lü futbol turnuvasına katılacak olan Sivasspor’da turnuvanın zamanında takıma bildirilmemesi üzerine turnuvaya katılmayacağı açıklandı.

Uygun “Turnuva saati halen bildirilmedi. Bizim beklemeye tahammümülüz yok, planlı proğramlı çalışıyoruz. O nedenle takımın hazırlıklarını yapacağı takımlar ile görüştük ve bir proğram çıkardık. İkinci maçımızı Antalyaspor ile yapacağız. Ardından Almanya temsilcisi bir takım ile karşı karşıya gelecek olan takımımız ardından Fortis Kupasında son maçı için Gaziantep’e gidecek. Gaziantep maçının ardından Sivas’a gelerek taraftarlarımızla buluşacağız” dedi.

bülent hoca haklı belirli bi kamp programı uygulamakta ve bu arada yapacağı hazırlık maçlarından en iyi şekilde ayrılıp takımın eksiklerini bulacaktır başarılar kolay gelsin....