Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS YOĞUN TEMPODA

SivasSpor.Com
12.01.2007, 20:27
http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/896-07112113727bg.jpg

Teknik direktör Bülent Uygun’un acil transfer istemediğini vurgulayan Oflaz, “Şayet takıma takviye yapılacaksa bu futbolcunun hem Sivasspor bünyesine hem de bütçesine uygun olması gerekir’’ diye konuştu.

Side Silence Park Resort Otelin sahasında teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde günde 3 idmanla sürdürülen çalışmalarda ağırlıklı olarak kondisyon, teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlar yapan kırmızı-beyazlı ekip, kampını 21 Ocak’ta tamamlayacak.

Kulüp İkinci Başkanı Mehmet Oflaz, Hakan Bayraktar'ı Malatyaspor'a, Cem Karaca'yı ise Elazığspor'a verdiklerini ve kampın 26 futbolcuyla devam ettiğini söyledi.

Kamp süresince Antalyaspor ve Vestel Manisaspor ile iki hazırlık maçı yapacaklarını belirten Oflas, ikinci yarıda çok daha başarılı bir Sivasspor izleteceklerini bilidirdi.

Teknik direktör Bülent Uygun'un acil transfer istemediğini vurgulayan Oflaz, ''Şayet takıma takviye yapılacaksa bu futbolcunun hem Sivasspor bünyesine hem de bütçesine uygun olması gerekir'' diye konuştu.

AA

AFK
12.01.2007, 20:34
ne diyecegimi sasiriyorum ne zaman alinacak futbolcu o halde ? transfer dönemi bitimine zaten cok kalmadi ...

talha58
12.01.2007, 22:05
Cem Karaca Elazığspor'a mı gitmiş. Vay be bu topçuların hepsi Süper lig topçusuydu ya.

1967_CLUB_10UR
13.01.2007, 00:04
2.lige çok kaliteli futbolcular gönderdik.tempomuz gelen haberlere göre iyi ama bir kaç maç yapmak lazım.gerçi takıma katılan yok ama olsun.

sedat yildiz
13.01.2007, 01:54
sivasspor ilk hazirlik maci vestelmanisa ile oynayacak

PRoFeSSioNaL
13.01.2007, 10:48
tempomuz daha çok artmalı bence bu kadarı azzzzzz

ceza_tolga_rep
13.01.2007, 11:16
BEN HEP TRANSFERE GEREK OLMADIĞINI SÖLEMİŞTİM AMA ÇOK FUTBOLCUMUZ GÖNDERİLDİ?BENCE YABANCI BİR OYUNCUNUN DAHA ALINMASI LAZIM?BAYA FUTBOLCUMUZ GİTTİ,YERLERİNİ DOLDURMAMIZ LAZIM?İŞİMİZ ÇOK ZOR.........

engin yunus
13.01.2007, 11:58
sen tut koca devre arasini iki macla gec sonra lige hazirim de.eger ligde bir kazaya ugrarsaniz bunun sorumlusu kim olacak.birde burda yazdiklarimizi yonetimde olanlar okuyormu arkadaslar ben sanmiyorum.

SivasLady
13.01.2007, 14:14
kadromuz iyi
takim motive oldumu istedigi gibi oyun sergiliyor
cogu maclarda gördük cok seyler basarilabiliyor

tek bir kac eksigimiz gercekten var
genelde gol pozisyonlarina giremiyoruz
son dakika gollerinide cok gördük
gereken futbolcular alinmazsa
bari bunlari gidermek icin calisilmali

Ertugrul
13.01.2007, 14:20
Ara dönemler takımın fiziki ve pskolojik olarak lige hazır hale gelmesi için büyük
fırsat,iki hazırlık maçı yetersiz bu sayının artması lazım.
Transfer döneminin kapanmasına daha zaman var bakalım Bülent Uygun
yine süpriz yapacak mı?

abdurrahim_58
14.01.2007, 16:30
Tempoya dewam ama takıma mutlaka transfer yapılmalı

sivassss
14.01.2007, 17:40
Orta sahaya bir transfer yapılacağını umut ediyorum,
Bu gerçekten de şart,
Umarım ayağında top tuabilen iyi bir orta saha oyuncusu bulunur...

ofgurleyuk78
14.01.2007, 17:43
Ayağımızı yorgana göre uzatmak lazım. Haddimizi bilerek oynarsak daha iyi yerlere gelebiliriz. 2. yarı daha başarılı olacağız.

CoşkunÖren
14.01.2007, 18:51
sen tut koca devre arasini iki macla gec sonra lige hazirim de.eger ligde bir kazaya ugrarsaniz bunun sorumlusu kim olacak.birde burda yazdiklarimizi yonetimde olanlar okuyormu arkadaslar ben sanmiyorum.

SEVGİLİ DOSTUM SENİN YAZDIKLARINI ANCAK BEN OKURUM... ''YÖNETİM VE BÜLENT HOCA da KENDİ BİLDİĞİNİ OKUYOR'' devre başlasın bakacağız kim doğruları okumuş. Hepbirlikte göreceğiz...!