Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Amigosu
Beyler sivasın istanbuldaki amigosu olabilirim ben aslen maltepespor un taraftar sitesiyim eğer istanbul tarafının amigosu olabiliirim istanbulda oturanların ve 90 dakka bagaracak taraftar kitlesi olabilenler lütfen bana msj atsın sivaslı kardeşlerim sizin de düşüncenizi bekliyorum.Yani kısacası amigoluk tecrübem var yeterki sivaslı ve istanbullu kardeşlerimin beni desteklemesi msj nızı bekliyorum ve amıgolugun bana verilmesi halinde şerefimin üstüne yemin ederimki sesimizi bütün stad duyacak ama bana lazım olanı başta söyledim bana iyi vağaran adamlar olsun o zmn sivas 58 görürsünüz son söz sizin
ofozturk 08.06.2005, 09:16 güzel bir fikir ve öneri.inş gerçekleşir.
EMİNÇOLAK 08.06.2005, 10:09 Arkadaşlar Sivassporun maçlarına (özellikle istanbuldaki) www.sivasspor.com üyelerinin çoğunlugu olarak sivas'da bulunan ve sivasspor'un hermaçına giden (yanılmıyorsam 22,150 Km. yapan) 1967 genç taraftarlar dernegindeki arkadaşlarla birlikte hareket ediyoruz bu yüzden zaten türübünde liderimiz Serhan kaburcuk ve amigo sebo (namı diyer postacı) gardaşlarım var.
Herkez fikrinde özgürdür ama bana göre yeni bir guruba gerek yok herkeze selam 8) 8) 8)
turan2005 08.06.2005, 10:12 SEBO(POSTACI)OLMASABİZİM HALİMİZ YAMANDI ABİİİİİİİ :D
YIGIDO_SELO_ZARALI 08.06.2005, 10:46 Beyler sivasın istanbuldaki amigosu olabilirim ben aslen maltepespor un taraftar sitesiyim eğer istanbul tarafının amigosu olabiliirim istanbulda oturanların ve 90 dakka bagaracak taraftar kitlesi olabilenler lütfen bana msj atsın sivaslı kardeşlerim sizin de düşüncenizi bekliyorum.Yani kısacası amigoluk tecrübem var yeterki sivaslı ve istanbullu kardeşlerimin beni desteklemesi msj nızı bekliyorum ve amıgolugun bana verilmesi halinde şerefimin üstüne yemin ederimki sesimizi bütün stad duyacak ama bana lazım olanı başta söyledim bana iyi vağaran adamlar olsun o zmn sivas 58 görürsünüz son söz sizin
COOL KARDEŞ SONUNA KADAR ARKANDAYIM VEDE GÜZEL BAĞIRIRIM SONUNA KADAR SENİNLEYİM... :lol: :lol: :lol:
Beyler sivasın istanbuldaki amigosu olabilirim ben aslen maltepespor un taraftar sitesiyim eğer istanbul tarafının amigosu olabiliirim istanbulda oturanların ve 90 dakka bagaracak taraftar kitlesi olabilenler lütfen bana msj atsın sivaslı kardeşlerim sizin de düşüncenizi bekliyorum.Yani kısacası amigoluk tecrübem var yeterki sivaslı ve istanbullu kardeşlerimin beni desteklemesi msj nızı bekliyorum ve amıgolugun bana verilmesi halinde şerefimin üstüne yemin ederimki sesimizi bütün stad duyacak ama bana lazım olanı başta söyledim bana iyi vağaran adamlar olsun o zmn sivas 58 görürsünüz son söz sizin
gardas heyecanın güzel yanlız bu tip şeyleri sivastaki arkadaslara sorsan mesela serhan dernek mustafa abiye filan onlarla görüş gardas..
volcano58 08.06.2005, 11:17 cool58 gardaşım güzel bi düşünce çıkarmış ortaya sivassporun istanbuldaki maçları için gerçekten önemli bir desteğe ihtiyaç var gereken kitleyi bir araya toplayabilmek için mutlaka birilerinin yol göstermesi lazım ve tabiki bu kişi gerek işinden gerekse evinden vakit kopararak zamanını sivasspora ayırabilecek bi gardaşımız olmalı puar abimin de dediği gibi sivastaki abilerimizle görüşüp anlaşabilirsen neden olmasın.
her şey sivasımız için ve sivas için yararlı olacak herşeyde bende varım
1967_DERNEK_10UR 08.06.2005, 12:18 Beyler sivasın istanbuldaki amigosu olabilirim ben aslen maltepespor un taraftar sitesiyim eğer istanbul tarafının amigosu olabiliirim istanbulda oturanların ve 90 dakka bagaracak taraftar kitlesi olabilenler lütfen bana msj atsın sivaslı kardeşlerim sizin de düşüncenizi bekliyorum.Yani kısacası amigoluk tecrübem var yeterki sivaslı ve istanbullu kardeşlerimin beni desteklemesi msj nızı bekliyorum ve amıgolugun bana verilmesi halinde şerefimin üstüne yemin ederimki sesimizi bütün stad duyacak ama bana lazım olanı başta söyledim bana iyi vağaran adamlar olsun o zmn sivas 58 görürsünüz son söz sizinOLUR NEDEN OLMASIN BU İŞİ YAPARIM DERSEN NİYE OLMASIN..
serhankaburcuk 09.06.2005, 14:26 ........
1967_DERNEK_10UR 13.06.2005, 11:56 Arkadaşlar Sivassporun maçlarına (özellikle istanbuldaki) www.sivasspor.com üyelerinin çoğunlugu olarak sivas'da bulunan ve sivasspor'un hermaçına giden (yanılmıyorsam 22,150 Km. yapan) 1967 genç taraftarlar dernegindeki arkadaşlarla birlikte hareket ediyoruz bu yüzden zaten türübünde liderimiz Serhan kaburcuk ve amigo sebo (namı diyer postacı) gardaşlarım var.
Herkez fikrinde özgürdür ama bana göre yeni bir guruba gerek yok herkeze selam 8) 8) 8) ABI İSTANBULDA DA BİR GRUBUMUZ OLSA FENA OLMAZ..ASLINDA ARKADAŞA DESTEK OLALIM...
cengaver 13.06.2005, 12:18 +IMZA
Böylesi girişimleri her zaman destekliyoruz.destekleyeceğizd e...
İstanbul da ki emanetçi taraftarlarımızı öz'lerine döndüreceğiz.
Başarılar diliyorum...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
gkhnszksn 13.06.2005, 12:58 evet arkadaşımı ben de destekliyorum ve sonuna kadar bağırmaya hazırım.saygılarımla.
GÜZEL FİKİR..!!!İSTANBULDADA TARFATAR GRUPLARINA İHTİYAÇ VAR!!!
serhankaburcuk 22.06.2005, 15:05 Arkadaşlar Sivassporun maçlarına (özellikle istanbuldaki) www.sivasspor.com üyelerinin çoğunlugu olarak sivas'da bulunan ve sivasspor'un hermaçına giden (yanılmıyorsam 22,150 Km. yapan) 1967 genç taraftarlar dernegindeki arkadaşlarla birlikte hareket ediyoruz bu yüzden zaten türübünde liderimiz Serhan kaburcuk ve amigo sebo (namı diyer postacı) gardaşlarım var.
Herkez fikrinde özgürdür ama bana göre yeni bir guruba gerek yok herkeze selam 8) 8) 8)
+imza
HakkıTİMUÇİN 23.06.2005, 09:42 Beyler sivasın istanbuldaki amigosu olabilirim ben aslen maltepespor un taraftar sitesiyim eğer istanbul tarafının amigosu olabiliirim istanbulda oturanların ve 90 dakka bagaracak taraftar kitlesi olabilenler lütfen bana msj atsın sivaslı kardeşlerim sizin de düşüncenizi bekliyorum.Yani kısacası amigoluk tecrübem var yeterki sivaslı ve istanbullu kardeşlerimin beni desteklemesi msj nızı bekliyorum ve amıgolugun bana verilmesi halinde şerefimin üstüne yemin ederimki sesimizi bütün stad duyacak ama bana lazım olanı başta söyledim bana iyi vağaran adamlar olsun o zmn sivas 58 görürsünüz son söz sizin
COOL58 GARDAS....
SİVAS İÇİN BİRŞEY YAPMA ARZUN İSTEĞİN TAKDİRE ŞAYAN...KEŞKE HERKES SENİN KADAR İSTEKLİ OLSA...
ANCAK...BİR TAKIMIN BİR AMİGOSU VE TRİBÜN LİDERİ OLUR..BİZİMDE AMİGOMUZ SEBO..TRİBÜN LİDERİMİZDE SERHAN REİS..
AMA İSTANBULDA DA TARAFTARIMIZI ORGANİZE EDECEK BİR OLUŞUMA İHTİYACIMIZ VAR...BU KONUDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR..SEN DE BİZİMLE İRTİBATA GEÇERSEN MEMNUN OLURUZ..SENİN GİBİ DENEYİMLİ GARDASLARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR..
BÖYLE BİR OLUŞUM KURULDUĞUNDA DAHİ 1967 DERNEKLE BERABER HAREKET EDECEĞİZ...ZATEN ONLAR HER MAÇTA (İÇERDE-DIŞARDA) TRİBÜNDELER..BİZLERDE ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR ONLARA DESTEK OLMAYA ÇALIŞIRIZ...
serhankaburcuk 23.06.2005, 13:51 Beyler sivasın istanbuldaki amigosu olabilirim ben aslen maltepespor un taraftar sitesiyim eğer istanbul tarafının amigosu olabiliirim istanbulda oturanların ve 90 dakka bagaracak taraftar kitlesi olabilenler lütfen bana msj atsın sivaslı kardeşlerim sizin de düşüncenizi bekliyorum.Yani kısacası amigoluk tecrübem var yeterki sivaslı ve istanbullu kardeşlerimin beni desteklemesi msj nızı bekliyorum ve amıgolugun bana verilmesi halinde şerefimin üstüne yemin ederimki sesimizi bütün stad duyacak ama bana lazım olanı başta söyledim bana iyi vağaran adamlar olsun o zmn sivas 58 görürsünüz son söz sizin
COOL58 GARDAS....
SİVAS İÇİN BİRŞEY YAPMA ARZUN İSTEĞİN TAKDİRE ŞAYAN...KEŞKE HERKES SENİN KADAR İSTEKLİ OLSA...
ANCAK...BİR TAKIMIN BİR AMİGOSU VE TRİBÜN LİDERİ OLUR..BİZİMDE AMİGOMUZ SEBO..TRİBÜN LİDERİMİZDE SERHAN REİS..
AMA İSTANBULDA DA TARAFTARIMIZI ORGANİZE EDECEK BİR OLUŞUMA İHTİYACIMIZ VAR...BU KONUDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR..SEN DE BİZİMLE İRTİBATA GEÇERSEN MEMNUN OLURUZ..SENİN GİBİ DENEYİMLİ GARDASLARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR..
BÖYLE BİR OLUŞUM KURULDUĞUNDA DAHİ 1967 DERNEKLE BERABER HAREKET EDECEĞİZ...ZATEN ONLAR HER MAÇTA (İÇERDE-DIŞARDA) TRİBÜNDELER..BİZLERDE ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR ONLARA DESTEK OLMAYA ÇALIŞIRIZ...
+İMZA
ARKADASLAR BU ISLER EH DEME ILE PUH OLACAK BI ISLER DEGIL FAKAT BU ARDASIMIZI ONCE BI GORELİM BI BAKALIM NASIL BI DURUM ORATAYA CIKIYOR ONDAN SONRA KARARIMIZI VERELIM AMA TABIKI GUZUL BI FIKIR ARKADASIMIZA SONUNA KADAR DES TEK CIKMAYA HAZIRIM SANA BASARILAR DILERIM
.::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: SAMPIYON SİVASSPOR
:::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::
Arkadaşlar Sivassporun maçlarına (özellikle istanbuldaki) www.sivasspor.com üyelerinin çoğunlugu olarak sivas'da bulunan ve sivasspor'un hermaçına giden (yanılmıyorsam 22,150 Km. yapan) 1967 genç taraftarlar dernegindeki arkadaşlarla birlikte hareket ediyoruz bu yüzden zaten türübünde liderimiz Serhan kaburcuk ve amigo sebo (namı diyer postacı) gardaşlarım var.
SANA KATILIYORUM.22.150KM YAPAN VE CANLA BAŞLA BU OLAYA KENDISINI ADAYAN ARKADAŞLARI UZMEYIN BEYLER ...SEBO GARDAŞ SENI SEVIYORUZ....MEYVE VEREN AGAÇ TAŞLANIR..
|