Orijinalini görmek için tıklayınız : SERVET´E ZENIT KANCASI
SivasSpor.Com 13.01.2007, 19:05 http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_9088_ServetC etin002.jpg
Servet Çetin’i Fatih Tekke'nin de top koşturduğu Rusya’nın Saint Petersburg kentinin Zenit takımının resmen istediği bildirildi...
Daha önce Fatih’i kadrosuna katan Zenit’in, Servet için de ısrarcı olduğu, Sivas yönetiminin ise bu iki kulüpten bonservis bedeli olarak 2 milyon Euro istediği öğrenildi.
Fatih Tekke’nin de forma giydiği Rusya’nın Saint Petersburg kentinin Zenit takımının resmen istediğini açıklayan Uygun, bu konudaki görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.
eğer bu haber doğruysa Servet'i iyi paraya satabiliriz. Ama bence satarken sonraki transferinden pay maddesi koydurmalıyız. Ertuğrul için ise üzüldüm. İnşallah kiralıktır. Bonservisiyle vermemişlerdir.
ceza_tolga_rep 13.01.2007, 19:19 bana göre servet eğer ki kalırsa yazın galatasarayda?adnan polat ön sözleşmeyi yaptı bile?pek zannedmiyorum servetin gideceğinden?inşallah giderde para kazanırız sonuçta?
takımın paraya ihtiyacı var. Para olamadığı için hem transfer yapılamıyor, hem de çok sayıda oyuncu gönderilmek zorunda kalınıyor. İnşallah tatmin edici fiyatlarla satabilirsek yerine daha uygun oyuncular alabiliriz diyorum. Mesela Galatasaray'ın geçenlerde denediği Bilal Aziz iyi oyuncuya benziyordu.
erhan5834 13.01.2007, 19:28 servet transfer konusunda ne düşünüyor bilmiyorum ama sivasspor bu teklifleri en iyi şekilde değerlendireceğinden şüphem yok ama ben servetin sivassporda kalmasından yanayım ertuğrul kardeşimede elazığda başarılar dilerim...
Bilmiyorum5 13.01.2007, 19:33 bence suan bosta olan vestel manisadan ayrilan johanna alinip servet zenite ve ya porsmunta 3 trilyona satilmali 2 trilyon az eger 3 trilyon vermiyolarsa servet kalsin johanna olmassa bu tarzda uzun boylu gobekte hakkkinin yaninta top kesicek kalla tarzi bir yabanci alinmali bulent uygunda bir suru futbolcu goruntuleri var ayrica tv8 de primerligi izliyosaniz shhef united diye asagi siralarda oynayan fakir bir takim orda taninmayan ucuz adamlar oynuyo ve ben bi kac keredir izliyorum defansta song gibibir adam var adi james bu oyuncunun bonservisi 750 milyari gecmez hadi bilemedin 1 trilyon olsun serveti 3 trilyona satarsak bu oyuncuyu alabiliriz adi cok duyulmadigi icin turkliyeye gelebilir
Bilmiyorum5 13.01.2007, 19:56 bence suan bosta olan vestel manisadan ayrilan johanna alinip servet zenite ve ya porsmunta 3 trilyona satilmali 2 trilyon az eger 3 trilyon vermiyolarsa servet kalsin johanna olmassa bu tarzda uzun boylu gobekte hakkkinin yaninta top kesicek kalla tarzi bir yabanci alinmali bulent uygunda bir suru futbolcu goruntuleri var ayrica tv8 de primerligi izliyosaniz shhef united diye asagi siralarda oynayan fakir bir takim orda taninmayan ucuz adamlar oynuyo ve ben bi kac keredir izliyorum defansta song gibibir adam var adi james bu oyuncunun bonservisi 750 milyari gecmez hadi bilemedin 1 trilyon olsun serveti 3 trilyona satarsak bu oyuncuyu alabiliriz adi cok duyulmadigi icin turkliyeye gelebilir
bu arada bu oyuncunun deger 500.000 euroymus eger servet satilirsa alinsin derim bulent uygun bu isi cok iyi biliyor eger burdaki taraftar goruslerini ona ileten biri varsa bu haberi iletsin adami uzun zamandir izliyorum bu admi fener gs ye ve ya avrupaya cok iyi paralara satariz
http://www.4thegame.com/club/sheffield-united-fc/player-profile/6840/claudedavis.html
ceza_tolga_rep 13.01.2007, 21:10 bu arada bu oyuncunun deger 500.000 euroymus eger servet satilirsa alinsin derim bulent uygun bu isi cok iyi biliyor eger burdaki taraftar goruslerini ona ileten biri varsa bu haberi iletsin adami uzun zamandir izliyorum bu admi fener gs ye ve ya avrupaya cok iyi paralara satariz
http://www.4thegame.com/club/sheffield-united-fc/player-profile/6840/claudedavis.html
kardeş rüya görüyosun herlade?za kalengayı ilk defa söleyen bendim,anlaşıldı laınmadı?bizi ingiltere premier liginden değilde,fransa liginde top oynayan topçu dahada yarayacaktır?çünük orada ki futbol anlayışı türkiyeyle hemen hemen aynı?shelff unitedin maçlarını bende izledim?o takımdaki defans oyuncularını daha ucuza mal edebiliriz bana göre?500milyar az para deil?senin cebinden çıkmıyor sonuçta?bülent hocanında dediği gibi biz manisa gibi transfer yapılması için yapmıyacağız?göreceksiniz hilmide çok iyi bir transfer olacak?şuanda adından bahsedilmiyor ama bana göre çok kaliteli bi oyuncu?hemen hemen gittiği her takımda bu adamın 15 tane golü var?tamam almanya 2.ligde oynamış ama kaliteli futbolcu?şuandada almanya 1.ligde oynamamasının sebebi,wooter tipi oyuncu olması?yani fazla topu ayağında tutması ve kafasına göre oynayıp iyi işler yapması?ama bundesligada topu ayağında tutan deilde,hızlı oynayan ve koşan oyuncu gerekir?bundan dolayıda hilmi orada görev yapamamktadır?ama göreceksiniz çok iyi bir transfer olacak HİLMİ MIHÇI?
Alınacak oyuncudan ziyade önce bu oyuncuların gönderileceği fiyatın tatmin edici olması önemli. Servet zaten sene sonu bedava gidecek o nedenle yerini doldurabilecek kadar bir fiyata satılabilir.
Hatta bana kalırsa değerini bulan her oyuncu satılsın derim. Bakınız İlhan Cavcav. Şimdi de Ayman'ın yanına Risp'i veriyor Trabzon'a..
BENCE KİM İSTİYORSA İYİ BİR PARA KARŞILIĞI SATILMALI BU KONU BAYAĞI UZADI SATMAYACAKSALARDA BİZ SATMIYORUZ KADROMUZDA TUTACAĞIZ DENMELİ....
sivaslıavukat 13.01.2007, 22:17 Hangi takım talep ettiğimiz parayı veriyorsa Servet'i ona göndermeliyiz ki elde edilen para pek çok konuya deva olacaktır.Kalbim yurtdışına transfer olmasından yana zira hem klubumüzün reklamı , hem servet'in kariyeri , hem ülke reklamı açısından faydalı olacaktır.
1967_Dernek_Murat 13.01.2007, 22:26 kim daha cok para veriyorsa o takıma verelim nasıl olsa sezon sonunda bedeva gideck
1967_CLUB_10UR 13.01.2007, 23:00 iyi haber yurt içinde ki takımlardan bir cacık olmaz avrupalı bastırır parayı alır..hem para hemde futbolcu istesek daha iyi olur.
aykut-akay 14.01.2007, 02:58 SERVET VE SIVAS ICIN HAYIRLISI OLSUN
revenge58 14.01.2007, 10:25 bence yurtdışına oyuncu yollamak takımın reklamı açısınından çok iyi.transfer edilcek oyuncular demek sivasspordan primier lige oyuncu gidiyor diye transfere daha olumlu bakabilirler...
PRoFeSSioNaL 14.01.2007, 10:50 bence sivasta kalması daha iyi bizim için
belki performansı kötü olursa sene sonu satarız bi takıma :D
yurt dışına gitmesi bizim içerdeki itibarımız açısından da iyi.
serhankaburcuk 14.01.2007, 11:03 Servet Bu sezon sonuna kadar bizde...Sezon sonunda Transferi yapılır.Eğer ki 2.Yarı iyi olursa...
SivasSpor58-ist 14.01.2007, 11:41 2 . yarı güzel oynamayacağından hiç şüphen olmasın serhan reis
abdurrahim_58 14.01.2007, 14:34 Ne olursa olsun Servet satılmamalı.Anderson'a gelınce o satılıp yerıne daha kalıteli bir forvet alınabilir.
Ne olursa olsun Servet satılmamalı.Anderson'a gelınce o satılıp yerıne daha kalıteli bir forvet alınabilir.
tam tersini düşünüyorum. Servet'i satmalıyız. Anderson'u da iyi teklif gelmesi halinde satmalıyız. Ayrıca sonraki transferlerinden Sivasspor'a pay maddesi koydurmalıyız.
sivaslihakan 14.01.2007, 15:18 iyi para veren olursa bence verirlerdi
demekki gercekci bi teklif gelmedi kimseden
sivassss 14.01.2007, 16:44 TÜRKİYE'DEN BİR TAKIMA GİDECEĞİNE AVRUPA'DAN BİR TAKIMA GİTMESİ DAHA İYİ OLUR,
HEM İSTEDİĞİMİZİ PARAYI ALABİLİRİZ HEMİDE ORADAN BAŞKA BİR TAKIMA GİDECEĞİ ZAMAN BONSERVİSİNDEN BİR MİKTARDA BİZ FAYDALANABİLİRİZ...
özsivasli1903 14.01.2007, 16:59 vallaha sivassporun menfaatleri dogrultusunda hareket edilmeli...
2 milyon iyi para...
ertugrul insallah kiraliktir....
2 milyon değil bence 1 milyon euro bile verseler yönetim satardı.
Servet sezon sonuna kadar kalmasından yanayım.İlk yarının sonundaki çıkışımızı devam ettirmek açısından.Eğer gidiceksede bence İngiltereyi seçmeli.Olmassa Zenit'e gitsin.Türk takımlarına verilmesini istemiyorum.Ertuğrul'a da Elazığspor formasıyla başarılar.
1967 dernek serkan20 14.01.2007, 18:07 heyyt be servete bak
biranda yıldızı parladı
şanını avrupada duymaya başladı
1967_DERNEK_MUSTAFA 14.01.2007, 18:27 servet bize lazım o kancayı kırmak lazım......................
sivaslihakan 14.01.2007, 18:28 2 milyon değil bence 1 milyon euro bile verseler yönetim satardı.
aynen katiliyorum kardesime hepsi yalan haber
1 milyon veren olsun baliklama atlarlar transfere hepsi piyasayi kizdirmak icin cikan haberlaer
Bilmiyorum5 14.01.2007, 18:44 aynen katiliyorum kardesime hepsi yalan haber
1 milyon veren olsun baliklama atlarlar transfere hepsi piyasayi kizdirmak icin cikan haberlaer
BENDE KATILIYORUM BU ADAMLAR BIZIM AKLIMIZI CELIYOLAR
HOKKABAZ_58 14.01.2007, 22:22 bana kalirsa servetin degeri 3 milyon dolar eder ve bu paraya ingiltereye satilabilir neden olmasinki kesinlikle galatasaray,besiktas ve trabzona gitmemeli oralarda kendisini harcarlar hele böyle kendini begenmis gerets ve tigana gibi futbol dan anlamayan teknikdirektörlerin eline düserse vay haline...
bana kalirsa servetin degeri 3 milyon dolar eder ve bu paraya ingiltereye satilabilir neden olmasinki kesinlikle galatasaray,besiktas ve trabzona gitmemeli oralarda kendisini harcarlar hele böyle kendini begenmis gerets ve tigana gibi futbol dan anlamayan teknikdirektörlerin eline düserse vay haline...
1. Sezon sonu bedava kalacak bir oyuncuya hangi takım 3 milyon dolar öder.
2. İyi bir forvet oyuncunun bile en fazla 3-4 milyon dolar ettiği Türkiye'de bir defans oyuncusuna bu kadar bonservis ödenebilir mi?
3. İngiltere'de Avrupa Birliği dışından oyuncular çalışmaizni almak zorundadır.
4. Büyük takımlarda alternatifli kadrolar içinde Servet'in devamlı oynayabilmesi çok mu kolaydır.
yigido_furkan 15.01.2007, 15:05 bnce servet satılmamalı.Servette eger gidecekse Türkiyede degil avrupada bi takıma gitmeli eger kendını ıspatlamak istiyorsa.Türkiyede 3 büyüklerden birine giderse oynayamaz ve futbolu geriler ama bnce servet satılmamalı.Ertugrula basarılar inş. kendını toparlar.
Hakikat gazetesinde Anderson Rize'de diye bir başlık atılmış ama Rize Polonya'da bir santforun peşindeymiş. Bu konuda da bir gelişme yok galiba.
1967_CLuB_MuRaT 15.01.2007, 19:43 Gerçekten gurur verici ...Ama önemli olan para...Parayı veren düdüğü çalar..Ama sezon sonundada para kazanmamız lazım...
servet bizim icin kaldiginda ilerisi icin daha iyi servet demektir
sedat yildiz 15.01.2007, 21:41 servet bizim takimiza gonul vermisse ne mutlu onun bu takimla kaynasmis olmasi bizim büyük futbol potansiyelimiz var demektir
zenit eğer gerçekten istiyorsa ve ihtiyacı varsa parasal konuda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum,
Fatih'in başarısı ortada, türkiyeye yönelmeleri gayet normal ;)
nazimgulturk 18.01.2007, 17:16 BENCE TAKIMDA KALMASI ÇOK ÇOK İYİ OLUR SÖZLEŞME UZATILMASI LAZIM
|