Orijinalini görmek için tıklayınız : SIVAS´I UNUTMAYACAĞIM!.
SivasSpor.Com 15.01.2007, 20:00 http://www.kanal58.tv/haberler/hakan-b.jpg
Sivasspordan Malatyaspora Transfer olan Hakan Bayraktar Sivasspor ve Sivası asla Unutmayacağım dedi
Türk Telekom Lig A’da zirve hesapları yapan Malatyaspor, Sivasspor’un başarılı orta saha oyuncusu Hakan Bayraktar ile anlaşmaya vardı. Daha önce Fenerbahçe ve Gaziantep’te de forma giyen 30 yaşındaki oyuncu, dün düzenlenen törenle 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı. Malatyaspor’un büyük bir camia olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, “Takımda yakından tanıdığım oyuncular var. Herhangi bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Geçen yıl düşen Malatyspor’u yeniden Süper Lig’e çıkarmak için elimden geleni yapacağım.” diye konuştu.
Mustafa Ateş
1967_CLuB_MuRaT 15.01.2007, 20:06 Hakan geçen sezon ki çoğu maçta elinden geleni yaptı..Fakat bu sezon istenilen seviyede olmadğından gönderildi..Kendisine Malatyada başarılar..
SivasLady 15.01.2007, 20:26 SivasSpor`daki hizmetlerinden dolayi
cok tesekkür ederim
insallah MalatyaSpor`da basarili olur
ve kendi hedeflerine ulasir
Sivas`da seni unutmayacak :)
sivaslıavukat 15.01.2007, 20:31 Yolu açık olsun , kalbindeki Sivas sevgisi azalmasın.
1967_CLUB_10UR 15.01.2007, 20:39 hakan bayraktar'ın gitmesi büyük kayıp bizim için iyi bir futbolcuydu..bizde taraftarlar olarak kendisini unutmayacağız.sivas'a ilk geldiğinde karşılamıştık ama giderken uğurlayamadık.yolu açık olsun.
juventus1994 15.01.2007, 20:41 HAKAN ABİİİ ÜZÜLMEE MALATYA SPORDA GÜZEL TAKIIIM MORALINI BOZMAK HGİBİ OLMASIN EMMMEEEE SİVASSPOR DEHE EYİİİİ
ceza_tolga_rep 15.01.2007, 20:41 hakan bayraktara verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz.inşallah malatyada başarılı olur.
bizde seni unutmayacağız hakan baba,yasire güvenip seni satanlar utansın
1967_CLUB_ERHAN 15.01.2007, 21:13 hakan'a bundan sonraki spor hayatında ve malatyada başarılar dilerim yolu açık olsun...
cgr42693 15.01.2007, 22:34 hakan bayraktara cok uzuldum bız neden ısımıze yarayan futbolcuları gonderıyoruz hıc anlam veremıyorumm.bal giibi bu adam orta sahanın beynı pekı neden sebebsız yere gıdıyor.bilmedıgımız kesın bıseyler donuyor abiii
cgr42693 15.01.2007, 22:35 bizde seni unutmayacağız hakan baba,yasire güvenip seni satanlar utansın
kardesım duygularımızın tercumanı oldunnnn...
sivasli_tufan 15.01.2007, 23:03 vallaha bende hic unutamiyorum sivasi :(
hayirlisi olsun hakan bayraktar guzel futbolcu emeklerinden dolayi tes ederiz ama yanlis takim sectin kendine 1.ligde oynayacak kapasiten vardi senin.
SivasSpor Ve Sivassporlularda Seni Unutmayacak Hakan.Yaptigin Hersey Icin Tskler . Gecen Sezon Bizim Icin Cok Iyi Isler Yaptin Ama Bu Sene Aynisini Göremeyince Yedek Kulubesinde Beklemektense Gönderilmeni Uygun Gördüler Tercihinde Malatyaspordan Yana Oldu. Basarilar Diliyorum Ve Malatyaninda Kücümsenmemesini Söylemek Istiyorum Ciddi Bir Cikis Yapabilir 2. yari Cünkü Bülent Akin'i Da Kadroya Dahil Eden Malatya Bir Yenilenme Hareketinde Ve Bununda Meyvelerini Kisa Zamanda Almasi Icten Bile Degil.
Bekleyip Görelim...
ultraHasan58 15.01.2007, 23:41 hakan arkadaşımıza teşekkür ederiz şanlı sivassporumuzada terinni son damlasına kadar mücadele etti ama bu sene fazla verim alamadık hakan dan onun ve sivas spor için hayırlı ugurlu olsun malatya sporda başarılar dilerim hakana
sivasli_tufan 15.01.2007, 23:58 SivasSpor Ve Sivassporlularda Seni Unutmayacak Hakan.Yaptigin Hersey Icin Tskler . Gecen Sezon Bizim Icin Cok Iyi Isler Yaptin Ama Bu Sene Aynisini Göremeyince Yedek Kulubesinde Beklemektense Gönderilmeni Uygun Gördüler Tercihinde Malatyaspordan Yana Oldu. Basarilar Diliyorum Ve Malatyaninda Kücümsenmemesini Söylemek Istiyorum Ciddi Bir Cikis Yapabilir 2. yari Cünkü Bülent Akin'i Da Kadroya Dahil Eden Malatya Bir Yenilenme Hareketinde Ve Bununda Meyvelerini Kisa Zamanda Almasi Icten Bile Degil.
Bekleyip Görelim...yok ben malatyayi kucumsemek icin söylemedim suanki konumuyla 2.ligde oldugu icin 1.lig takimlarini secebilirdi o yuzden söyledim.
Ertugrul 16.01.2007, 08:41 Hakan'a bu zamana kadar göstermiş olduğu emeklerden ötürü teşekkür ederiz,
yolun açık olsun hakan bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim....
HaYaLL58 16.01.2007, 10:45 GÜLE GÜLE GİT GARDAŞ
BİZDE SENİ UNUTMAYACAĞI BAŞARILAR.
Yeni takımında başarılar dilerim,
Sivas'ta seni unutmayacaktır eminim ;)
1967 dernek serkan20 16.01.2007, 12:44 bizde hakan bayraktarı unutmayacağız
PRoFeSSioNaL 16.01.2007, 13:15 sivasımızı kim unuta bilirki sivasspor unutmaya değer mi sizce
selam
SivasSpor`daki hizmetlerinden dolayi
cok tesekkür ederim
insallah MalatyaSpor`da basarili olur
ve kendi hedeflerine ulasir
Sivas`da seni unutmayacak
sivassss 16.01.2007, 20:46 BİZ DE KENDİSİNİ UNUTMAYACAĞIZ,
ZATEN SİVASSPOR'DA OYNAYAN HİÇBİR FUTBOLCUYU UNUTAMAYIZ,
GEÇEN SENE OLDUKÇA BAŞARILIYDI AMA BU SENE PEK BİR ŞANS BULAMADI,
KENDİSİNE MALATYASPOR'DA BAŞARILAR DİLERİM...
yalnız arkadaşlar farkında olmadan ufak bir yanlışlık yapıyorsunuz bu sene verim alamadık diyorsunuz,hayır oynatılmadıki adam yasir efendi(nasıl olduğunu ben hala anlayamadım ama)kesti hakan bayraktarı.neyse artık olan oldu.konuşacağımız bir gün gelir o zaman konuşuruz.
1967_DERNEK_MUSTAFA 16.01.2007, 22:45 unutulanlar unutanları asla unutmaz sivasspora verdiğin emek için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum yolun açık olsun
CÜSSKB-Aynur 17.01.2007, 07:32 Bizde seni unutmayacağız Hakan Bayraktar,
Futbol hayatında başarılılar dilerim.
by_maffayy 17.01.2007, 20:43 keske kalsaydı da yasır efendıye mahkum kalmasaydık o adamın yuzunden ben karar aldım ıkıncı yarıdakı maclara gıtmeyecegım kombınem olmasına ragmen
|