Orijinalini görmek için tıklayınız : ........YİNE SERVET!!.
SivasSpor.Com 19.01.2007, 12:56 http://www.gencturkhaber.com/rgdump/3531.jpg
Beşiktaş'ta transfer sessizliği kısa sürdü. Siyah - Beyazlı yöneticiler, tekrar düğmeye bastılar ve Servet için bir kez daha harekete geçtiler.
Bülent Uygun'u telefonla arayan yöneticilerin özellikle Tigana'nın Servet'i çok istediğini belirterek, "Gökhan Zan'la iyi ikili oluşturacaklarını düşünüyor. Eğer herhangi bir kulübe söz vermediyseniz görüşelim" dedikleri öğrenildi.
Bülent Uygun'un da "Servet'i üç dört kulüp daha istiyor. Ancak verilmiş bir söz yok. Tekliflere açığız" yanıtını verdiği bildirildi.
Beşiktaş yönetiminin bir hafta içinde bu transferi bitirmeyi planladığı ifade edildi. Siyah-Beyazlıların Servet'in yanı sıra sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Musa Kuş'u da istedikleri öğrenildi.
1967_Dernek_Murat 19.01.2007, 13:18 yav satılsalarda kurtulsak hergun bi haberle karşılaşıyok artık bıktık
HakkıTİMUÇİN 19.01.2007, 13:25 sıktılar artık hakkaten..
rahat bıraksınlar SERVET'i..
Sarkisla5858 19.01.2007, 13:25 Bence Servet kalmali Cünkü Hakkiyla iyi bir ikili kuruyorlar
Eger servetide satarsaniz ,ikinci yarida nasil maç kazanacaksiniz bilmiyorum . Temelli oyuncularin hepsini satin ,kimse kalmasin . 5, 6 oyuncu gitti hec gelen olmadi . Ilk yarida gormedinizmi bu ekiple on siralari oynayamiyacamizi?
Sivas sivas sen sen çok yasa!!! Arkandayiz sivas halkiyla!!
sinan-58 19.01.2007, 15:04 serveti satmıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
GEÇEN YIL MALATYASPORUN POLİTİKASINA BAKARSANIZ BİR BENZERİDE BİZDE YAŞANIYOR ŞU ANDA...
EĞER YÜREKLERİ YETİYORSA SERVETİDE SATSINLAR...
SERVETİ SATARSAK ÇOK ECEL TERLERİ DÖKER BELKİDE T.TELEKOM LİG A DA SÜRÜNÜRÜZ...
TEK KORKUM UZANLARDAN KALAN TAKIMLARIN SONUNA BENZEMEK...
1967 dernek serkan20 19.01.2007, 16:06 para varsa servet var
para yoksa servette yok
büyük takımlaar duyurulur
ceza_tolga_rep 19.01.2007, 16:17 ARTIK SERVET GİTMEMELİ?ÇÜNKÜ DAHA TRANSFER YOK?EĞER Kİ SERVET GİDERSE TRANSFER YAPMAK ZORUNDA KALIRIZ?EĞER Kİ GİDECEKSEDE BU OLAY KESİNLEŞMELİ VE DAHA SONRA BİZDE TRANSFER YAPMAYA BAŞLAYALIM?
MUSA KUŞA GELİNCE BENCE GÖNDERİLMEMELİ?YAVV HERKES GİDDECEKSE KİMLE OYNAYACAZ?ALTYAPIDAN GELEN OYUNCUDA YOKK?
YÖNETİMMMM UYUMAAAAAAAAAAAAAAAAA,TAKIMA SHAP ÇIK,TRANSFER YAPPPPPPP..
YYILDIRIM 19.01.2007, 17:54 biz iyi futbolcularımızı satarsak kimle oynuyacağız, yerine alsak iyi olacakmı şuanki futbolcu gibi iyi neticeler verirmi, başarı olacaksak iyi futbolcu satılmaz! yoksa biz iyi biyere gelemeyiz!!!
ademgoze 19.01.2007, 17:58 servet bizim gururumuz satmıyoruz tüm arkadaşlara katılıyorum...
Bilmiyorum5 19.01.2007, 17:59 SERVET KESINLIKLE KALMALI ARTIK YONETIM SON NOKTAYI KOYSUN SERVETI SATSAK BU SAATDEN SONRA KIMSEYI ALAMAYIZ
Dark Force 19.01.2007, 18:25 Servet eninde sonunda gidecek sadece sivasspor yönetimi fiyat artırma ortalığı kızırtırma politikası izledi ikinci yarı başlamadan servet satılır.
Hemen hemen hepimiz biliyoruz ki;
Servet, sezon sonunda bonservis bedelsiz serbest kalacak.
Bu da şu anlama geliyor: Kulübümüz kazançsız çıkacak.
Şimdi giderse, kulübümüz kazançlı çıkacak.
Ancak deyneğin iki ucu da gübreli...!
Mali açıdan düşünülecek olursaaaa, gitmesi yararlı.
Takımımız açısından düşünürseeeek, kalması yararlı.
İnşallah, en Uygun karar verilir...
PRoFeSSioNaL 19.01.2007, 18:55 Vay be SERVET bu kadar değerlisin demek...Eğer servette gitmek isterse gitsin...Ama bizimle kalması daha iyi bence...
1967_CLUB_10UR 19.01.2007, 19:08 SIKILDIK AMA ARTIK YETER..CİV CİV Mİ ÇIKACAK YOKSA KUŞMU MERAK EDİYORUM.
ismail polat 19.01.2007, 21:51 servet biran once satilmali yerine iyi bir adam alinmali kafasi rahat olmaz bu saat ten sonra sivas spora selam
satmazsak kazanacağımız 2.5 milyon euro boşa gidecek
abdullah58 19.01.2007, 22:57 GÖNÜL ISTERKI SERVET DEVAMLI SIVASTA KALSIN O GÖNLÜMÜZÜN KRALI
YALINIZ-SERVETI SIMDI 2 MILYON (EURO-VEYA DOLARA)SATMAZSAK
SEZON SONUNDA 750 BIN DOLARA SERBEST KALACAK
BENCE SATALIM DERIM GENCLERBIRLIGINI ÖRNEK ALALIM
BAZI ARKADASLAR SERVET GIDERSE KÜME DÜSERIZ DIYORLAR
(ALLAH GÖSTERMESIN SERVET SAKATLANSA NE OLACAK)
SIVAS YERINI DOLDURMUYACAKMI
SATALIM PARA KAZANALIM DERIM
HERSEY SIVAS ICIN
BEYPINARLI YIGIDO
Satılmalı para veren varken satılmalı yoksa bedava gidecek bu şartlar göz önüne alınıp Servet satılmalı...
yeni_erol_34 20.01.2007, 01:26 serveti eleştirmek istemem ama servet çok iyi bir futbolcu değil ( fb deki hali ) tamam sivasspor'umda çok iyi oynuyor kendine geldi ama büyük takımların futbolcusu değil tabi satmamak lazım sivasspor'uma çok yararlı oluyor.
Artık bir karara bağlansın,
Geçen hafta Servet'i bırakmıyoruz diye acıklama gelmişti simdi ise tekliflere acıgız,
Gectigimiz sezon aynı durum Hakkı'da yasanmıstı ve ikinci yarı performansında gözle görülür bir düşüş yaşanmıştı,
Dikkatli olmakta fayda var!
by_maffayy 20.01.2007, 09:21 kabak tadı vermeye basladı yeter artıkkkkkk
AYDIN1985 20.01.2007, 14:24 Isler yilan hikayesine dönüyor. Artik ne olacaksa olsun da bizde kimi alip almayacagimiza karar verelim.
sinan58_34 20.01.2007, 15:43 bizaman hayrettinin pesine bu kadar dusmuslerdı simdide servet adamı rahat bırakın sezon sonuna kadar hic bi takıma gitmez
serhankaburcuk 20.01.2007, 18:39 Hergün bir haber çıkıyor....Servet birgün Rusya'ya Birgün İngiltere'ye birgün Manisa'ya Birgün İstanbu'a birgün Trabzon'a gidiyor duruyor...Arkadaşlar ben size işin esasını söylüyüm Servet hiçbir yere gitmiyor...Sezon sonuna kadar bizimle bereber....
Hergün bir haber çıkıyor....Servet birgün Rusya'ya Birgün İngiltere'ye birgün Manisa'ya Birgün İstanbu'a birgün Trabzon'a gidiyor duruyor...Arkadaşlar ben size işin esasını söylüyüm Servet hiçbir yere gitmiyor...Sezon sonuna kadar bizimle bereber....
Abi suç yöentimde kimse çıkıp kesin bir açıklama yapmıyor hoca ne derse onu onaylıyorlar...
mustafa_kavak58 21.01.2007, 09:21 artik serveti rahat biraksinlar hem hakkiyla iyi bi ikili kuruyollar serveti satmiyoruzzzzzzzzzzzzz
burak_bionces 21.01.2007, 09:26 hadi hayırlı olsunn servett kardeşimm
serhankaburcuk 21.01.2007, 10:21 Abi suç yöentimde kimse çıkıp kesin bir açıklama yapmıyor hoca ne derse onu onaylıyorlar...
Bencede en mantıklısı bu...Yönetim basının önüne çıkacak ve bu işe son noktayı koyacak...
1967_CLUB_10UR 21.01.2007, 10:35 beleşçiler serveti almayı nutusunlar servet 600 bin avro getirmeden bir yere giedemez protol böyle..
ÜNİ_67_BAŞKAN 21.01.2007, 10:50 Hergün bir haber çıkıyor....Servet birgün Rusya'ya Birgün İngiltere'ye birgün Manisa'ya Birgün İstanbu'a birgün Trabzon'a gidiyor duruyor...Arkadaşlar ben size işin esasını söylüyüm Servet hiçbir yere gitmiyor...Sezon sonuna kadar bizimle bereber....
EVET SERVET SEZON SONUNA KADAR SİVASSPORDA KALACAK BUNU HERKEZ BÖLE BİLSİNN
sinan58_34 21.01.2007, 14:18 artık yonetimden bir acıklama beklıyoruz kafalar iyice karısmadan gerekli acıklamayı yapmaları lazım
HOCAMIZ AÇIKLADI
YİNE SERVET!!.
AMA;SİVASSPORLU SERVET
SivasLady 21.02.2007, 08:26 Servet G.Saray'da iddiası
Sivas'ta harikalar yaratan Fenerbahçe'nin eski stoperi, Galatasaray ile anlaştığı iddia edildi. Sabah Gazetesi'nin 21 Şubat 2007 tarihli sayısında yer alan Süleyman Gültekin imzalı habere göre Servet Çetin gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giyecek.
Galatasaray, gelecek sezon büyük bir 'Servet' kazanacak! Çünkü sarı-kırmızılı ekip, Sivasspor'un başarılı stoperi Servet Çetin ile anlaşmaya vardı. Christoph Daum döneminde Fenerbahçe savunmasının vazgeçilmezlerinden olan ancak Zico'nun gelmesiyle sarı-lacivertli ekipten ayrılmak durumunda kalan Servet'in Galatasaray ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Devre arasında Vestel Manisa ve Trabzonspor'dan gelen teklifleri kabul etmeyen milli defans oyuncusunu, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın ikna ettiği öğrenildi.
OLCAY_58_AKKUS 21.02.2007, 08:38 valla ne diyelim bilmiyorum.Servet gitmek istiyorsa kimse durduramaz tabi.Ama giderkende unutmasın sönmek üzereyken milli takıma kadar geri yükseldi.Sivassporun emeğini inkar etmesin başka yapacağımız bir şey yok.
By Karayel+58 21.02.2007, 09:33 Hayırlısı olsun ,gönül isterdiki kalsın ama her şey demekle olmuyor...Ama bizlere kattıklarını asla kimseler inkar edilemez.....Ve üstüne basarak söylüyorum onun gibi bir oyuncu maalesef kolay kolay geleceğini düşünmüyorum....Fakat hani spor özetlerinde nostarji bölümünü izlediğimiz zamanlar Kral Tanju,Şeytan Rıdvan vb Futbolcularımız nasıl benliğimize hafızalarımıza yerleştiyse "BABA SERVET" te yerleşeceğini düşünmekteyim....Ben şahsen bazı futbolcuların belirli bölgelere yakıştığını,o bölgelerde daha iyi oyun sergilediklerini düşünmekteyim....Fakat servet için bence bu kural geçerli değil,gerek orta saha ,gerek defans,gerek forvet bu Adam sn servet her yere yakışıyordu,sahanın neresinde olursa olsun,hangi şartlarda olursa olsun görevini başarı ile yaptığı kanısındayım...Hırs ,Azim,Tekniği,Arkadaşlarıyla uyumu,Çalışkanlığı v.b Bir futbolcuda olması gereken her şey fazlası ile kendisinde mevcut çünkü....Adeta badigard gibi filelerimizi koruduğunu asla unutamayız "ALLAH "razı olsun demekten başka söz bulamıyorum Gittiğin yerde bizleri unutma çünkü biz" Dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil değil,Kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız"...................+58
abdurrahim_58 21.02.2007, 12:36 Bence en fazla parayı veren düdüğü çalmalı giderlertken Sivassporumuza en azından para kazandırsınlar.
Besyo_cu 21.02.2007, 12:47 Sezon sonu sözleşmeside bitiyor gideceksede iyi paraya gider inşallah
bdogan58 21.02.2007, 15:26 SERVET İSTERSE GİDER İSTERSE GİTMEZ ONA KALMIŞ BİŞEY!!SIK BOĞAZ ETMENİN ANLAMI NE Kİ????????
tanju_58 21.02.2007, 15:44 Servet en az bir sezon daha bizde kalması lazım.
nazimgulturk 21.02.2007, 16:57 SERVET GİDERSE İYİ OLMAZ SATILMASIN BENCE ÇÜNKÜ DAHA UZUN YILLAR KALMASI LAZIM HER ALDIĞIMIZI SATARSAK BU TAKIM NASIL OLUR BİLMEM MUSA YI DA SATMAK DOĞRU DEĞİL UYUM İÇİNDE TAKIMIMIZ BENCE BOZULMASIN
yigido Atilla 21.02.2007, 18:11 Servet sezon sonunda 100% 99 Galatasarayda oynayacak
ReDYiGiDo 21.02.2007, 18:37 SERVET CİMBOM'DA
http://images.nesine.com/s_196198185531.gifSivas'ta harikalar yaratan Fenerbahçe'nin eski stoperi, Galatasaray ile anlaştı. Servet Çetin gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giyecek.
Galatasaray, gelecek sezon büyük bir 'Servet' kazanacak! Çünkü sarı-kırmızılı ekip, Sivasspor'un başarılı stoperi Servet Çetin ile anlaşmaya vardı. Christoph Daum döneminde Fenerbahçe savunmasının vazgeçilmezlerinden olan ancak Zico'nun gelmesiyle sarı-lacivertli ekipten ayrılmak durumunda kalan Servet'in Galatasaray ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Devre arasında Vestel Manisa ve Trabzonspor'dan gelen teklifleri kabul etmeyen milli defans oyuncusunu, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın ikna ettiği öğrenildi.
Kaynak: www.sabah.com.tr
gurbetciler 21.02.2007, 19:32 serveti sattigimizzaman onun gibi bir defans oyuncusunu birdaha bulamayacagimiza adim gibi eminim servet kalmali bence.....
yasin-58 21.02.2007, 19:40 rahat biraksinlar serveti artik satmiyoz iste
bunların amacı üzüm yemek degil bagcıyı dovmek yani bunlarin amaci istikrari bozmak servet giderse kendisi zarar görür büyük külüpler en ufak hatada derhal yerni doldurmakta geri kalmaz bence servet olrak kalmak istiyorsa sivas doğru adres imranlılı sinan
bunlar ne bekliyor anlamadik
gitti lig bitsin öyle konusulur
bizim oyuncularimizin kafasini
karistiriyorlar eetuzu kacti
Fatih Bayrak 21.02.2007, 22:57 Gardaslar Sivasspor Yönetimininde en az bizim kadar Servet´in gitmemesinde karar kilacagina inaniyorum
UTKUM_58 22.02.2007, 00:34 futbol profesyonelliktir..külübe cok büyük yara saglayacaksa satilsin,servet gider.ahmet gelir ahmet gider,mehmet gelir,servet bulunmaz hint kumasi degilya..iyi oynuyor,ama onun gibi nice defans oyunculari var..
|