Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?
SivasSpor.Com 21.01.2007, 21:01 Almanya`nın hangi kentinden Sivas' uçmak istersiniz.
1. Düsseldorf / Köln
2. Frankfurt
3. München
4. Hamburg
5. Berlin
Lütfen ankete katılalım ve görüşlerimizi bildirelim.
THY Sivas seferlerini artırdı
SİVAS'a geçen Aralık ayından itibaren haftada 4 gün sefer başlatan Türk Hava Yolları (THY), gelen talep doğrultusunda bu sayıyı 5'e yükseltti. Yaz aylarında, Almanya'nın Frankfurt ve Düsseldorf kentlerine de direkt uçuş seferleri konulması bekleniyor.
Pist genişletme çalışmaları nedeniyle geçen yıl 8 ay kapalı kalan ve 16 Aralık 2006'da yeniden ulaşıma açılan Sivas Havaalanı'na uçuş yapan tek firma olan THY, haftada 4 gün olarak başlattığı sefer sayısını artırdı. Geride kalan 1.5 aylık süre içinde kış tarifesine rağmen uçakların yüzde 90 doluluk oranına ulaşması ve talep gelmesi nedeniyle, Genel Müdürlük sefer sayısının 5'e çıkarılmasına karar verdi.
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım, havaalanının kış döneminde açılmasına rağmen yolcu sayısının fazlalığına dikkat çerkerek, “16 Aralık'ta törenle açılan havaalanımız kış tarifesine rağmen büyük yoğunluk yaşamaktadır. Bu nedenle uçak seferlerimiz 5 güne çıkarılmıştır. Hedefimiz, yurt dışı bağlantılı uçak seferleri ile her gün uçmaktır” dedi. Yıldırım, sefer sayısının artırılması taleplerine olumlu karşılık veren THY Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Candan Karlıketin'e teşekkür ederek, “Kış tarifesinde artık 5 gün uçacağız. Halkımız rahatlıkça Sivas'tan İstanbul'a gidip gelebilecek. Bu uygulama ile uçak seferlerindeki doluluk oranının daha yüksek ve rantabl olacağına inanıyoruz. Yaz tarifesinde ise uçak seferleri haftanın her günü yapılacak” dedi.
STSO olarak uçak seferlerine her zaman destek verdiklerini hatırlatan Yıldırım, yaz döneminde Almanya'nın Frankfurt ve Düsseldorf kentlerine de direkt uçuş seferleri konulmasının sözünü aldıklarını belirtti. THY sefer artırımıyla birlikte önümüzdeki haftadan itibaren Sivas'a pazartesi, salı, perşembe, cuma ve pazar günleri karşılıklı İstanbul seferleri düzenleyecek.
TracyMcGrady58 21.01.2007, 21:10 Hannover niye seceneklerde yok.O zaman ben Hamburg diyim en yakin orasi :D
SivasLady 21.01.2007, 21:19 herkes tabiki kendine en yakin olani sececek :D
.....MÜNCHEN.....
sinan-58 21.01.2007, 21:24 herkes tabiki kendine en yakin olani sececek :D
.....MÜNCHEN.....
sivas a en yakın neresi ben bilmiyorumda
Düseldorf bizim akrabalara orası daha yakınmış öyle söylemişlerdi.... :)
Sweetgirl 21.01.2007, 21:29 ben sahsen düsseldorf'dan ucmak isterim gerci kölnde pek uzak sayilmaz bana :D
TracyMcGrady58 21.01.2007, 21:32 ben sahsen düsseldorf'dan ucmak isterim gerci kölnde pek uzak sayilmaz bana :D
Hamburg abla Hamburg :D yapmayin yaaaa :D
Ben Avrupada Hamburg a sempatim var o olsun:P:P
AliSeker 21.01.2007, 21:39 köln olsun burda sivaslilar cok yogun.ilk ucan ben olacam.........
AyhanBayrak 21.01.2007, 21:44 Valla bence neresi olursa olsun oradan ucarim yeterki Sivas'sa olsun
Ama genede Düsseldorf olursa daha iyi olur cünkü bana en yakin yer Düsseldorf :D
keske osnabrück/münster ten sivasa ucma ihtimali olsaydi ordan ucamayacagima göre köln veya düsseldorf tan olsun isterim ikiside ayni esitlikte uzak
Fatih Bayrak 21.01.2007, 21:55 Aslinda benim icin nerden oldugu deyil SIVAS a oldugu önemli
Ama madem secmemiz gerekiyor o zaman istatisliklere bakarsak NRW bölgesinde daha fazla SIVAS´li var o yüzden Dusseldorf diyorum
Ozturk-Hakan 21.01.2007, 22:08 peki arkadaslar fransada yasayan sivaslilarin sivasimiza ucmagibi bir sanslari olmasinmi istiyelimki sivasimiza avrupanin her yerinden ucak kalksin insallah birgun buda olacak hep sivaslilarin dilegi budur zannediyorum fransadan tum sivaslilara selamlarimi iletiyorum bu aradada sivas sporumuza ikinci yarida basarilar dilerim bizim gururumuz insallah bu sene yirtariz ama elimizdeki futbolculari satiyoruz ama almiyoruz insallah iyi olur
peki arkadaslar fransada yasayan sivaslilarin sivasimiza ucmagibi bir sanslari olmasinmi istiyelimki sivasimiza avrupanin her yerinden ucak kalksin insallah birgun buda olacak hep sivaslilarin dilegi budur zannediyorum fransadan tum sivaslilara selamlarimi iletiyorum bu aradada sivas sporumuza ikinci yarida basarilar dilerim bizim gururumuz insallah bu sene yirtariz ama elimizdeki futbolculari satiyoruz ama almiyoruz insallah iyi olur
bende fransada yasayan biri olarak aynen katiliyorum. umarim bizimde bir gun boyle bir sansimiz olur.fakat sunu ozellikle belirtmek isterimki bu anketi gorene kadar ( organizasyonun genel olarak almanyayi kapsadigini bildigim halde ) hep icimde benimde memleketime canimiz,herseyimiz sivasspor'umuzu izlemeye gidecegime dair bir umut vardi,ama baska bahara kaldi fakat sundan emin oldugumu belirtmek isterimki; sahsi olarak sivassporu takip ettigim tek ve en guzel bu sitenin yoneticilerinin avrupada fakat almanyada yasamayan tum sivaslilarida boyle bir sans verilmesini dikkate alacaklarindan suphem yok ve o gunu sabirsizlikla bekliyorum
Hakanaltun 21.01.2007, 22:40 SELAM GARDASLAR,
SIVAS´A UCMAK ICIN HANGI HAVAALANINI SECERSENIZ SECIN, BENIM ICIN FARK ETMIYOR. AMSTERDAM´DAN UCUN, BEN ORAYA DA GELIRIM.
YIGIDOLARA MÜNIH´TEN KUCAK DOLUSU SELAMLAR.
merkez_emre 21.01.2007, 22:42 frankfurt a en yakın hangisi yaw ona göre oyluyalım :D
suttutgart ve münih ten olsa daha iyi olur.
stuttgart secenegide olsa iyi olurdu ama saglik olsun eger ucuslar gerceklesirse fark etmez nerden ucarsa oraya giderim yeterki varsi noktasi sivas olsun:)
tayfun5883 22.01.2007, 00:03 arkadaşlar kandırmayalım kendimizi daha istanbula bile haftanın 4 günü uçak var her gün bile yok
frankfurt58 22.01.2007, 00:36 SECENEKLER ARASINDA EN UYGUNU FRANKFURT
Sarkisla5858 22.01.2007, 09:22 Düsseldorf olsun Cünkü Düsseldorf ve Cevresinde cok Sivasli yasiyor
HaYaLL58 22.01.2007, 11:15 Frankfurt hava alanının avrupanın en iyi hava alanlarından biri olduğunu biliyorum zaten benim dayımlarada yakın frankfurt olsa iyi olur yaz tatilinde gidicem inşalalh yakınca gideriz eve :)
aslanbey1907 22.01.2007, 11:37 uçmak güzel amma konmasını bileceksin :))
1967_CLUB_MESUT 22.01.2007, 15:22 bence frankfurt iyi olur bildigim kadarı ile almanyanın enbuyuk hava limanı ve daha geniş imkanlara sahip bence frankfurt iyi olur gitmesemde::)))
bir gün erzurmdan sivas uçabilirmiyim acaba?
Yücel-Seker 22.01.2007, 15:33 Arkadaslar lütfen oylamaya katilin yaz programina alinacagi kesinlik kazandi sizin vereceginiz oylar dogrultusunda hangi güzergah olacagi belirlenecek.
Benim Nacizhane düsüncem NRW bölgesi olmasi.
yigido Atilla 22.01.2007, 15:35 Arkadaslarin cogu kendine yakin sehirleri tercih etmisler kimi dogudan kimi batidan kimi kuzeyden kimi güneyden büyük sehirlerin hepsinden olmali sivasa ucus icin sadece sivaslilar degil bunun tokatlisi ,erzincani, yozgati, malatyasi ve bize yakin bir cok il var.Almanyanin her büyük sehirlerinden ucak kalkmali....
Sivasliların en çok yaşadığı bölge Nordrhein-Westfalen.
Bunun içinde Düsseldorf / Köln bölgesinden kalkması, en sağlıklısıdır.
Benim tercihim Düsseldorf.
RK sTyLa 58 22.01.2007, 16:41 benim tercihim MÜNCHEN
cünkü Münchende cok saydia SIVASLI var
SIVASLI OLMAK GURUR VERIYOR
emirhan58 22.01.2007, 17:05 Arkadaslar ben de Lyon'dan ucmak isterim. Insallah THY Fransa'ya da direk seferler koyar.
Amsterdamdan Kalksa Iyi Olur ..
cemal58yiğido 22.01.2007, 18:07 valla benim hamburg gözüme battı
M.Karahan 22.01.2007, 18:17 Sivasliların en çok yaşadığı bölge Nordrhein-Westfalen.
Bence en uygunu Düsseldorf.
nirdeng biliyong gardas sivaslilaring cogu nordheimda orutrdugungu?
belkinde frankfurt´a otuyola... nirden bileceksin be gardas!
sen eng iyisi frankfurt´a ver frankfurt´a ne etceng nordheimi, sututtgarti...
frankfurt saglamdir gardas yahu!!!
saka biyana
arkadaslar hertaraftan sivasa ucsa? neden bu secenege kaldikki?
sivas cok mu kücükki secenek yapiyoruz?
sivasimiza basarilar diliyorum... insallah yükseliriz!!!
SivasLady 22.01.2007, 18:47 surda cok Sivas`li burda cok Sivas`li olmuyor :rolleyes:
her yerde cok Sivas`li var bana kalirsa :D
tek bu oylama sadece SITEYE GIRENLERden olustugu icin
genel bakilamaz
bizim buradada cok Sivas`lilar var
maglum siteye girmeyenler oy veremez
BİZDE BURDA HEYCANLANIYORUZ.KAYSERİYE UÇUYORDUK SİVASA GİTMEK İÇİN.HAA ALMANYADAKİLERDE HEYCANLIDIRLAR.ANCAK SİVASSPOR AÇISINDAN MAÇA GELİNECEĞİ İÇİN DEĞERLENDİRMEYİ BU YÖNDE YAPMAK GEREKİR.BEN ARAŞTIRDIM KÖLN DE(köyde)ÇOK SİVASLI VAR.
1. Düsseldorf/Köln
TEKRAR HAYIRLISI OLSUN.HERKEZ BENCE BURADAN ORGANİZASYONA KATILACAK.UÇAĞA AĞIR ADAMLAR BİNMESİN:)
almanya da en cok sivasli niedersachsen eyaletinde neden hannover secenekler arasinda degil insallah hannoverden de kalkarda bizimde yüzümüz güler ama ben hannover olmadigi icin berlin diyorum
Ertugrul 22.01.2007, 20:48 Sivas'a uluslararası uçuşlarında başlaması çok güzel,
gurbette yaşayan hemşerilerimiz artık
günlerce yollarda perişan olmayacaklar.
Ankete gurbetteki hemşerilerimiz katılması
daha sağlıklı sonuçların alınabilmesi için önemli,
hemşerilierimiz yoğunlukla yaşadı yerlere yakın
bölgelerden uçak seferlerinin olması lazım.
Daha kaliteli ve sürekli hizmet alabilmek için
arz-talep ilişkisinin unutulmaması gerekir.
burak_bionces 22.01.2007, 21:06 güzel valaa heryerden uculuyooo sevdım bnn buu işiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiii
AYDIN1985 22.01.2007, 22:41 Haftanin 5 gününde hergün ayri yerden olsa daha iyi olmazmi???? Kimse üzülmemis olur. BEN HAMBURG´LU YIGIDO.
Misal:
Pazartesi: Düsseldorf/ Köln
Sali: Frankfurt
Carsamba: München
Persembe: Hamburg
Cuma: Berlin
Bende berlinde yasayan gurbetci bir Sivasli Türk vatandasi olarak cok sevindim .Kayseriye ucuyordu hemsehrilerimiz cok güzel olmus tebrik ederim bütün Sivaslilari.
selamlar-saglikli günler.
KAMER-ÜL ZEMAN 22.01.2007, 23:46 Elbette ki, DÜSELLDORF veya KÖLN olmalı nedeni gayet açık. Çünkü VESTFALEN bölgesi almanya coğrafyasında, bir birine yakın ve araları 30 dakikayı bulan şehirlerle çevrili ve en çok yabancıyı barındıran bir eyalet bu eyalete en yakın HAVAALNLARI İSE ÜSTTE BELİRTTİĞİM ŞEHİRLER dir.
Bu şehirlerden uçağın SİVAS'a uçması en mantıklı ve akıllı bir seçim olur kanısını taşıyorum. ve ilgili ve yetkililere bu görüşümü tavsiye ediyor, tavsiyemin DİKKAT'e alınması ise kendi EKONOMİK çıkarları için olduğunu unutmamalılar. ve DÜSSELDORF'tan SİVASA'a bir an önce uçmak dileğiyle. ALLAH'ın en güzel selamı ile tüm okuyanları selamlıyorum. SİVAS'lı
Halis K . oğlu.
sivasli_tufan 23.01.2007, 00:09 berlin........................ .............................. .....
Tabiki DÜSSELDORF
Bana 20 dakika
Sivas'a uluslararası uçuşlarında başlaması çok güzel,
gurbette yaşayan hemşerilerimiz artık
günlerce yollarda perişan olmayacaklar.
Ankete gurbetteki hemşerilerimiz katılması
daha sağlıklı sonuçların alınabilmesi için önemli,
hemşerilierimiz yoğunlukla yaşadı yerlere yakın
bölgelerden uçak seferlerinin olması lazım.
Daha kaliteli ve sürekli hizmet alabilmek için
arz-talep ilişkisinin unutulmaması gerekir.
Bu ankete Avrupa'da yaşayan hemşerilerimizin yoğun katılması lazım... Onların görüşü çok daha önemli. Haydi bakalım verecekleri oyları bekliyoruz...
Burda yapılan anketin sonuçları THY ve diğer havayolu şirketleri ile paylaşılabilir.
Bu noktada site yönetimine görev düşüyor. Haydi bakalım Sivas'a bir hizmette bu siteden olsun...
58zarali58 23.01.2007, 11:32 Münichten ucmali cünkü Bayern eyaletinde cok Sivasli var
Hamburg tercihim tskler ..Saygilarim ile
hanlili58 23.01.2007, 13:22 merhaba ben hanlili 58 bede danimarkada kaliyorum burda yasayan hakin cogu sivasli ve bizler sivasli olarak her yil kayseriye ucuyoruz neden direk sivasa ucmayalim ilgililere onemle duyrulur
saygilar
abdullah58 23.01.2007, 14:18 berlin-berlin
unutmayin beyler
BERLIN-BERLIN-BERLIN-BERLIN
abdullah58 23.01.2007, 14:19 BERLIN-BERLIN-BERLIN
BERLINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNN
PRoFeSSioNaL 23.01.2007, 14:22 Güzel sivasımıza uçalımda ister almanya ister italya olsunn
sedat yildiz 23.01.2007, 15:30 ben koln de 3 yilkaldim su an bondayim tabiki koln bon hava alanindan olacak
düsseldorf tabii ki almanyanin en güzel havaalanlarindan birisi bizde. Eee bende orda oturuyorum zaten, cok iyi olur.
bana yakin hic bi yer yok stuttgart niye yok mesela
sivas"li 23.01.2007, 20:35 frankfurt iyi yakinda insallah stuttgart dan da kalkar ucak
CAGLAYAN 23.01.2007, 20:40 Çorbada benimde tuzum olsun istedim herkes kendine yakın olan Şıkkı tıklamış.
eee bende München diyim bari gerçi bana biraz uzak ama seve seve Münihten uçarım :D
merkez_emre 23.01.2007, 21:00 ii frankurft dan inşallah olur yazın seferler
Ibrahim Ersoy 23.01.2007, 22:34 Ben düsseldorfta oturuyorum tabiki tercihim düsseldorf ama önemli olani almanyadan türkiyenin kactane iline direkt ucus var o yüzden sivasa bile almanyadan direkt ucus olusu bile cok hos bir sey ama d.dorf olursa sevinirim emegi gecen herkeze tsk ederim saygilarimla I.Ersoy
Frankfurt ve Düsseldorf olacağı açıklandı tam kesinlik kazanmamış ancak büyük ihtimalle bu iki şehirden direkt seferler yapılacakmış... İLGİLENENLERE DUYURULUR...
Adnan Bayrak 24.01.2007, 13:45 Valla bence neresi olursa olsun oradan ucarim yeterki Sivas'sa olsun
Ama genede Düsseldorf olursa daha iyi olur cünkü bana en yakin yer Düsseldorf :D
yok canim nerde o günler ucsunda Düsseldorf Köln fark etmez yeterki sivasa direk ucsun ilk ucanlardan da ben olacagim hadi hayirlisi.
aykut-akay 25.01.2007, 19:03 Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman YILDIRIM, Türk Hava Yolları'nın Sivas-istanbul arası uçuş sayısını haftada 5'e çıkardığını söyleyedi.
Türk Hava Yolları'nın (THY) Sivas-İstanbul arası uçuş sayısını haftada 5'e çıkardığını söyleyen Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, hedeflerinin Sivas Havaalanı'nı uluslararası uçuşlara açmak olduğunu söyledi. Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Yıldırım, Sivas Havaalanı'nın pistinin genişletilmesi ve uluslararası uçuşlar yapabilecek sistemin yapılmasından sonra 16 Aralık 2006 tarihinde tekrar uçuşlara açıldığını ve haftada 4 gün Sivas-İstanbul arası karşılıklı seferlerin yapıldığını hatırlattı. Yıldırım, uçuşların yüzde 90 doluluk oranıyla gerçekleştiğini de kaydederek, bunun yetersiz kaldığını ve bu nedenle uçuş sayısının arttırılması için THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıketin'e bir mektup göndererek taleplerini ilettiklerini, bunun sonucu olarak da Sivas-İstanbul arası uçuş sayısının haftada 5 güne çıkarıldığını söyleyerek, "Kış tarifesinde 5 gün uçacağız. Halkımız rahatlıkça Sivas'tan İstanbul'a gidip gelebilecek. Bu uygulamayla uçak seferlerindeki doluluk oranının daha yüksek ve rahtabl olacağına inanıyoruz. Yaz tarifesinde ise uçak seferleri haftanın her günü yapılacak" dedi. STSO olarak, her zaman uçak seferlerine büyük destek verdiklerini ve başlatılması konusunda önemli çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Başkan Yıldırım, hedeflerinin Sivas Havaalanı'nın uluslararası uçuşlara açılması olduğunu kaydederek, "Sivas Havaalanı'ndaki pist, Türkiye'nin en büyük pistidir. Pistimiz, büyük uçakların inmesine çok uygundur. Bunun için hedefimiz olan Sivas Havaalanı'nın uluslararası uçuşlara da açılması için önümüzdeki günler içerisinde girişimlerimiz olacak ve dış hatlar tarifesinin de konulmasıyla Almanya (Frankfurt-Düsseldorf) seferlerine başlayacak" dedi. Bu arada, yeni alınan kararla Sivas-İstanbul arası uçuşların yeni tarifeyle birlikte pazartesi, salı, perşembe, cuma ve pazar günleri karşılıklı olacağı belirtildi.
Not: Kaynak: Haberler.com
nazimgulturk 25.01.2007, 19:48 BEN OLSAM MÜNİH DERDİM AMA ŞUAN İSTANBULDAYIM :D İNŞALLAH Bİ GÜN UÇARIZ
BEN OLSAM MÜNİH DERDİM AMA ŞUAN İSTANBULDAYIM :D İNŞALLAH Bİ GÜN UÇARIZ
BERABER UÇARIZ GARDAŞ AMA UÇMAYI BİLŞMİYOSAN ŞEYLİK YAPMA :D
BİZ ESENLER ÇOCUGUYUZ YAKIŞTIRILANI DEGİL YAKIŞANI YAPARIZ
Ben Ankara'dan istiyorum kurtarsınlar bizi şu otobüs çilesinden...
1967_CLUB_ERDİ 25.01.2007, 21:59 ankara dan esenboğadan ben havaşa giderim o beni götürsün
COBANSARAYLI 28.01.2007, 07:56 hamburg olsun danimarkaya yakin bizde ordan ucariz ,ama tabiki kopenhagtan direk sivas olmasi daha iyi olur...:) :) :) hadi hayırlısı olsun
Ertugrul 28.01.2007, 08:20 Bu konudaki karar verilmiş galiba;
Almanya için (Frankfurt-Düsseldorf) seferlerine başlanacağı söyleniyor
Anketimizde de %45 ile Düsseldorf ilk sırayı almış demekki yöneticilerde site
üyelerimiz ile aynı düşüncedeler.
HAMBURG BENIM SECENEGIM.SAYGILARIM ILE...
ceza_tolga_rep 29.01.2007, 13:10 barcelonada olabilir...................... .....
OOO sivada Havalani varmiymis:O ilk defa duydum vallaha:D
OOO sivada Havalani varmiymis:O ilk defa duydum vallaha:D
hayatta böyle sivaslılar da mı varmış yeni duydum vallaha
yigido Atilla 29.01.2007, 14:21 Yukardaki Ankette Hannove yazilmamis Nidersachsen eyaletini baskenti Hannoverde yukarida yazilmali ....
TracyMcGrady58 29.01.2007, 14:37 Yukardaki Ankette Hannove yazilmamis Nidersachsen eyaletini baskenti Hannoverde yukarida yazilmali ....
Aynen sana katiliyorum Atilla abi.Hannover ankette olsa anket bambaska bir sonuc alir
Daha evvel de yazmıştım. THY yönetimi ve Öger tur yaz aylarında Avrupa'dan Sivas'a uçuş planlıyorlar. Site yönetimi bu anket sonuçlarını belirli bir katılım oranı yakalandıktan sonra THY ve Öger Tur ile paylaşırsa bu hizmete katkıda bulunmuş olurlar.
Site yönetiminin dikkatine...
aykut-akay 30.01.2007, 01:32 --------------------------Düsseldorf / Köln
erkan5858 30.01.2007, 14:50 ben fransada kaliyorum ama türkiyede kayseri havaalani bana daha yakin oldugu için zaten ben brüksel den kayseriye gidiyorum...ama eger organize gerçeklesirde sivas a maça gidersek o zaman düsseldorf bana dahayakin digerlerinden
hayatta böyle sivaslılar da mı varmış yeni duydum vallaha
Evet kardeş böyle memleketinden bihaber Sivaslılar da varmış....
Bu Anketi yapan Arkadasim biraz tarafli yapmis iyi güzelde neden eyalat baskenti olarak biz türklerin yogun oldugu bölgeyi Hesaba katmamis Örnegin Asagisaksonya ( Nidersachsen ) yokyani HANNOVER büyük bir kent ve iki büyük sehir var BREMEN bunlarida Göz önüne alin ve Anketi yenileyin Lütfen.
1 Biz Türkler olarak Eyalatlerin bas kentlerinden yaz sezonunda Sivasa seferler konmasini istiyoruz bunu THY ,nin degerlendirmesini rica ediyoruz Bu iler Almanyanin Baslica sehirleri ve Her Bölgeyede yakin olan yerler
HANNOVER
HAMBURG
KÖLN
MÜNCHEN
BERLIN
FRANKFURT
DUISBURG
yasin-58 30.01.2007, 19:42 ben berlinden ucmak istiyom........
Yigido58_NL 01.02.2007, 04:06 BEN HOLLANDADA YASIYORUM,BENIM ICIN EN YAKIN OLAN DUSSELDORF/KOLN EGER ORADAN SEFER YAPILIRSA KESIN ORDAN GIDERIM,AKSI TAKTIRDE AMSTERDAMDAN KAYSERIYE GIT KAYSERIDE SIVASA GIDECEK OTOBUSE YETISMEK ICIN ACELE ET,UCAKTAN YENI INMISSIN DAHA DINLENEMEDEN OTOBUSE BIN 3 SAAATLIK YOLCULUK DAHA CEK,SIVASA VAR ORDAN EVE GITMEK ICIN TEKRAR TAKSIYE BIN O O O ELINDE VALIZLER,COLUK COCUK PERISAN,VALLA THY BIZLERI BU DERTLERDEN KURTARIRSA COK SIVASLININ DUASINI ALIR.ASLINDA BUTUN BUNLAR CANIM MEMELEKETIM SIVASIMA GITMEK ICIN DEGER AMA ,BANA GORE BIZLER AHA IYISINE LAYIGIZ,NE GUZEL HOLLANDADAN VEYA ALMANYADAN BIN UCAGA 3 SAAT BILEMEDIN 3,5 SAAT SONRA EVINDESIN VARMI BUNDAN DAHA GUZELI YAAA.
HAYIRLISI OLSUN BUNLARDA OLUR INSALLAH
suttutgattan ucalim münichte ucalim ucalimda sivasa ucalim
özsivasli1903 01.02.2007, 16:09 merkezden yani Frankfurt dan ucalim önce sonra düsseldorf köln münchen berlin hamburg ve stuttgart dan ucalim hemde hergün....
bu cok büyük bi olay ya...............
Eveeeeeet bir müjdeli haber daha... Buyrun okuyun:
Türk Hava Yollarının (THY) Sivas-İstanbul seferlerinin haftada 7 güne çıkarılacağı, yaz tarifesinde de THY΄nin kente günde iki kez sefer düzenleyeceği bildirildi.
Ticaret ve Sanayi Odasından (TSO) yapılan yazılı açıklamada, oda başkanı Osman Yıldırım΄ın THY nezdinde yaptığı girişimlerin olumlu sonuç verdiği, kısa süre önce 5 güne çıkartılan uçak seferlerinin haftada 7 güne çıkacağı kaydedildi.
Ayrıca yaz tarifesinde direkt Almanya seferine başlanacağı, İstanbul-Sivas seferlerinin de günde 2΄ye çıkarılacağının belirtildiği açıklamada, Sivas΄tan İzmir ve Antalya΄ya uçuşlar konusunda Sun Expres ile yapılan görüşmelerin devam ettiğine işaret edildi.
Uçak seferleri konusunda girişimlerini sürdüren Yıldırım΄ın THY genel müdürü, tarifeler müdürü ve diğer yetkililerle İstanbul΄da bir araya geldiği, yapılan toplantının Sivas açısından oldukça verimli geçtiği ifade edildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldırım, THY tarafından haftanın 4 günü yapılan Sivas-İstanbul karşılıklı uçak seferlerinin yetmediğini belirterek, şöyle dedi: ΄΄İlk görüşmelerimizde sefer sayısını artırarak 5΄e çıkarmıştık. Ancak bu bizler için yeterli bir sonuç değildi. THY ile İstanbul΄da yaptığımız toplantıda alınan karar Sivas΄a yakışır bir şekilde çıktı. 25 Mart΄tan itibaren haftanın 7 günü Sivas-İstanbul karşılıklı uçak seferleri başlıyor. Yine yaz tarifesinde haftanın 7 günü devam eden uçak seferlerine ilave olarak her gün sabah ve akşam olmak üzere 2 sefer konulacak. Ayrıca uluslar arası hava trafiğine açtığımız hava alanımızda direk Almanya uçuşlarına başlanacak.΄΄
Öte yandan Sun Expres Havayolları ile de görüşmelerin devam ettiğini bildiren Yıldırım, ΄΄Sivas΄tan, Antalya ve İzmir΄e karşılıklı seferlerin konması için girişimlerde bulunduk. Görüşmelerimiz devam ediyor. Olumlu sonuç almamız halinde Sivas΄tan Antalya ve İzmir΄e de uçacağız΄΄ dedi.
Kaynak: http://yeniulke.net/?msec=Haber&ssec=guncel&isec=1064
köln.......................... ......
hannover neden yok ya ben anket vermiyorum hannoveri neden eklemdeniz burada kafaniza göre islem yapmayin lütfen öyle sehirler yazmissiniz ki yani olacak degil hannoveride eklerseniz hic de kötü olmaz sanirim benimle ayni fikirde olan kisiler vardir....
HALIL Y.EKECIK 03.02.2007, 11:13 BENDE BASEL MULHOUSEDEN UCMAK ISTERDIM CUNKI FRANSA ISVICRE ALMANYA FRANSADAKI SIVASLILARDA BURDAN UCMAK ISTERLER
1967_CLUB_ERDİ 03.02.2007, 21:40 ankara incirliden olursa walla gelirim
1967_CLUB_10UR 03.02.2007, 22:59 YAV NİYE KENDİNİZİ BU KADAR HEDER EDİYORSUNUZ SONUÇTA UÇAK SİVASA YANİ SİVAS HAVAALANINA İNECEK VE GEREKİRSE BENDE GELEN YOLCU KAPISINDA OLACAM..KARŞILANACAK HEMŞERİLERİMİZ VAR!!!
Ffm´den ucmak iyi olur. Ama aceb kac para bir bilet?
1967_Dernek_Murat 04.02.2007, 09:06 YAV NİYE KENDİNİZİ BU KADAR HEDER EDİYORSUNUZ SONUÇTA UÇAK SİVASA YANİ SİVAS HAVAALANINA İNECEK VE GEREKİRSE BENDE GELEN YOLCU KAPISINDA OLACAM..KARŞILANACAK HEMŞERİLERİMİZ VAR!!!
HAKLISIN GARDAŞ BERABER GİDELİM GURBETCİ YİGİDOLARI KARŞILIYALIM
sivasa ankaradan uçalım önce başkentten ilimize uçak yok yurtdışına sonra uçarız.yurtdışından ankaraya ordan sivasa uçmakta az şey değil bence. sivas'ı önce büyük şehirlere bağlamalıyız.almanya uçuşları zaten sedece yazın charter şeklinde çalışır kanımca kışın sefer yapılmaz. sivasa hergün ankaradan uçuş istiyoruz.ayrıca antalya ve izmirdende sefer olması gerekir diye düşünüyorum. saygılarımla.
aykut-akay 04.02.2007, 16:41 könl ve düselldorf bunlarla beraber frankfurt tahminimce
sivaslikurt 04.02.2007, 23:32 ben berlinden sivasa ucmak isterim.berlin sivasli cok var herkeze bir iyilik olur.:D
1967_CLuB_MuRaT 06.02.2007, 10:59 Tabi ki Bayer Münich..İddaada yatırmıyor hiç...:D:D
Merhaba Ben Stuttgartan ucmak isterdim cünkü diger havaalanlari uzak olsun yinede sivas icin herseye tamam münchenden ucarim
hayriBaba 06.02.2007, 23:34 Londra ben ce cok mantikli cunku Ben turk hava yollari genel mudurlugunu arayip sivas a istanbuldan gunluk sabah ve aksam sefer konulmasi icin talepte bulundum buda benim hakkim LOndRa olsun
selam bu listeye denmark ne zaman kayit olacak?? haberi olan varmi
sivaslihakan58 08.02.2007, 14:19 vallahi bence stuttgart da olsa iyi olurdu insallah birgün oda olur
SivasliErhan 09.02.2007, 13:55 Hem Düsseldorf hem Frankfurt olsun.
Avrupanin en büyük 2.ci havaalani olan Frankfurtdan Sivas´a ucmak süper olur. !!
haci huseyin 11.02.2007, 13:46 :) bruksel olsun ne de olsa avrupanin baskenti degilmi gardaslar
Yigido-58-58 11.02.2007, 23:45 tabiki münchen ben avusturyada kaliyorum benim gibi yüzlerce sivasli münchen yakin oldugu icin ordan ucuyoruz
hamdicellek 24.04.2007, 11:11 antalyadan memleketime uçmak isterim
ozdemir58 25.05.2007, 15:09 köln köln köln köln köln köln köln
cansivasli 07.09.2007, 16:33 secenekler arasinda hollanda yoktur biz her seferinde kayseriye gidiyoruz amsterdam veya baska bir sehri olsa cok iyi olur burdaki butun sivaslilarda bunu istiyor.Direk olarak yigit diyari baba ocagi sivasimiza gitmek istiyoruz.saygilar
fransasivasli 22.10.2009, 22:01 Maalesef burada Fransayi göremedim.Bence Fransa en azindan Paris olmasi gerekirdi.Yinede böyle bir güzel calisma icin tesekkürler
aturk_5834 22.10.2009, 22:34 TABİKİ ŞARKIŞLADAN UÇMAK İSTERİM :D
subasi29 24.10.2009, 02:29 ottavadan direk gelsek ne guzel olur :D
yusuf caygöz 24.10.2009, 03:08 ben munihin yakin bir köyundeyim tabiki munihten ucmak isterim ama avrupanin enpahali havaalan vergisi ve gece ucusu 12den sonra yasak oldugundan thy yemiyor mecburi kayseri ye gidiyoruz oysaki sivasin talebi daha fazla
Münih olursa ayda bir giderim. ;)
Alperen58 25.10.2009, 13:14 Güzel bir organize yapilirsa ucuslar en azindan yaz sezonunda sürekli olur,binlerce Sivas li kayseri,ankara veya istanbul aktarmali olarak gidiyor memlekete.biraz biz cabalarsak millet ögrenene kadar birazda ögertur az yolcuyla gitmeyi göze alirsa bu is olur.
sivaslimete 25.10.2009, 16:17 Ya ben senede 3-4 kere sivas'a gelen bir insanim artik Kayseriye gitmekden Istanbul aktarmali ucmakdan harbi harbi biktim cok yorucu oluyor 2 gün kendime gelemiyorum:)Eger Düsseldorf'dan direk ucuslar olursa müthis ötesi birsey olur
subasi29 25.10.2009, 17:36 dusseldorf taki yigidolar firsat ayaginiza kadar gelmis
guzelde ankette neden stuttgart yok ?
kiNgSiZe58 25.10.2009, 22:07 Arkadaslar, Stuttgart niye yok. Stuttgart 'da birsürü Sivasli yasiyor. Münchenden Düsseldorfdan fazla... Ben sahsen Stuttgart yakininda Karlsruhe de kaliyorum..
effenberg 26.10.2009, 10:31 Almanya`nın hangi kentinden Sivas' uçmak istersiniz.
1. Düsseldorf / Köln
2. Frankfurt
3. München
4. Hamburg
5. Berlin
Lütfen ankete katılalım ve görüşlerimizi bildirelim.
.
Anket de ufak bir yanlislik var söyle!!!!
Düsseldor/Köln ayni hava alani degil Düsseldorf-Köln hava alanlari ayri ayri aralarin da 70 km var.Köln/Bonn olarak geciyor.
Anket sorusuna gelince beim icin Frankfurt veya Köln/Bonn fark etmez her ikiside ayni uzaklikda.
haydi sivaslı uçuşlarında mümkün olduğunca sivas uçuşlarını kullan, sivas kazansın, sivas gelişsin...
ahmetcelik 30.10.2009, 10:22 HANNOVER NIYE SECENEKLERDE YOK??????????????????????????? ??????????
FROM HANOVER TO SIVAS INTERNATIONAL AIRPORT.
havasi sert insani mert gardaslar gelismeler gayet güzel bende isterim bremenden ucmak ama türk hava yollarinin bremen seferi yok hannover olmassa hamburg bunada sükür selam insanliga selam ;)
Heryerden:D:D:D:D yeterki direk Sivas'a olsun..
kayseri zaten tam bir cile:rolleyes:
subasi29 01.11.2009, 00:10 Hayret Ucaga Binip Kayseriye Gitmeyenn Hemserimiz Cok Heralde....Neden mi?Cunki Cogu Zaman istanbulda Kaliyorsun Birgun Bekliyorsun,Otele Gidiyorsun Bir Geceligine 280 Tl Oduyorsun,Yol Bilmiyorsun,Ne Bilim Sikinti Dolu...Kayseriye inersen Enazindan Sivasa Yakin Binersin otobuse veya Taksiye Gidersin.....Haaaa!!! Sivasin Direk Sefer Olsu Tabiki Fistikk!!!!!
oguzhan58 sivas 20.12.2009, 23:04 Ben Hollanda da oturuyorum amsterdam da ucus olsa super olurdu:D
Neyazikki yok ama insallah yakinda gelir:rolleyes:
kiNgSiZe58 21.12.2009, 01:52 arkadaslar, stuttgarti da eklerseniz, sevinirim
sg
tekdoktirin 21.12.2009, 03:28 Valla bence neresi olursa olsun oradan ucarim yeterki Sivas'a olsun
SIVASKOPAT58 21.12.2009, 09:33 BIDE BERLIN'DEN BASLASA SEFERLER COK RAHATLARIZ!!!!:D
alkmaarsc 21.12.2009, 18:18 her avrupanin sehrinden ucsa daha iyi olus amesterdam olsa iyi olur burdaki sivaslilara
mustafa_kavak58 21.12.2009, 20:32 düsseldorf köln bence en iyisi :D:D:D:D:D:D
kilicaslanism 21.12.2009, 20:40 koln zaten en cok oyu almis demekki en cok oradan talep var bana da 100 km belcikaya
ben düsseldorftan uçmak sterim güzel bir kent düseldorf sivas gibi.
ercan58.a 21.12.2009, 23:33 sivaslının oldugu her yerden uçuş neden olmasın,kayseri üzerinden uçuş yapmaktan milletin canı çıktı-bir gün kayserililerde sivas üzerinden uçuş yaparlar inşallah
alyazmalim 22.12.2009, 00:02 zaten bu almanya varya ilk onde gelen bir ulke. hersey orda oluyor:) kayseri olsaydi her yerden ucabilirdiniz ama sivasa gelince oyle olmuyor.:) bizim burdakilerde almanyadan kayseriye ucarlar.
gangster yigdo 22.12.2009, 03:33 ben frankfurt diyorum orasi en yakin yer bana 100 km yani yakin 100 km öbürlerinde napcagiz
Ben Ankara'dan Sivas'a uçmak istiyorum.
İstekler imkanlarla sınırlı olup, talep olmadan arz olmuyor. Hak verilmez, alınır.
kiNgSiZe58 09.01.2010, 14:25 Ben Ankara'dan Sivas'a uçmak istiyorum.
arkadasim yanlis anlama ama oncacik yola ucak gerekirmi?. Tren ne güne duruyor. Almanya gibi bir mesafe olsa, normal derim =P
slm ben fransada kaliyorum sivasa gelmek icin istanbul veya ankaradan geliyorum cok yorucu oluyor. istanbuldan ucakla gelmek istedigimde ucak saatleri tutmuyor ucak seferleri fazlalastirilmasi cok iyi olmus tsk ler..
ercan58.a 10.01.2010, 00:20 hemşerilerimizin çogu uçmak için kayseriyi kullanıyor
inşallah hemşerilerimiz her taraftan sivasa uçar en kısa zamanda
tekdoktirin 10.01.2010, 00:56 Valla bence neresi olursa olsun oradan ucarim yeterki Sivas'sa olsun da sevdadır sıvas kandır candır sıvas sevdadır sevda anlayana
Bu kadar şehirden bu kadar seferin olması sizce mümkün mü?
Güldürmeyin yav...
Bu kadar katılımcı var, bunlar THY ye "yav şu İstanbul seferini iki ya da üç yapın, dolu gidip geliyor, ama bağlantı yapamıyoruz, el insaf!" diye çıkışsa bu kadar uçuk fikirler yerine, şimdi sefer sayısı artmıştı ve insanlar bir günde rahatça İstanbul aktarmalı gelebiliyor olacaklardı...
Hesap edin..
Kayseri'ye uçakla gel sonra kara yolu ilse Sivas'a..
(Kaldı ki her şehirden Kayseri'ye sefer yok..)
Bir çok yerden İstanbul'a ama çeşitli saatlerdeki seferleri ile bağlantılı olarak Sivas'a
hangisi mantıklı..?
yigido yakup 10.01.2010, 21:11 nerden olursa olsun ama yilin her vakti sivas a aktarmalida olsa ayni gün icinde beklemeden ucma imkani olsun yeterli.
YİGİDOKENTLİ 10.01.2010, 22:39 haburgtan kalksa güzel olur sivasimi ve sivassporumu çok özledim
***YIGIDO 58*** 11.01.2010, 08:13 nürnberg neden yoh yauuu :))
nürnberg yoksa bende müncheni secerim nürnbergden sonra münchen yakin bana.
melih_58 11.01.2010, 12:01 Elbetteki sivasa ucmak benim hayallerimdede yer aliyor.
Neden mümkün olmasin Almanyanin ve dünyanin heryerinden Sivasa ucmak elbetteki o zamanda gelecek sivassimiz kisa zaman icerisinde büyük atilimlarla kendini göstermeye basladigina inaniyorum
NEREDEN UCMAK ISTERSINIZ DIYE ACILAN BU ANKETTE ELBETTEKI BANA YAKIN OLAN YERI SECMEK ISTEDIM VE DÜSSELDORF DIYECEGIM YADA KÖLNDE OLABILIR HIC FARK ETMEZ EN KISA ZAMANDADA SIVASSA UCMAK ICIN GIDIP BILETLERIMIZI ALACAGIZ
ahmet_200655305 11.01.2010, 16:53 kangaldan olmazmı .............................. ................:D:D
Bilmem bu amketi kim yapmis ama bir eksigi var evinin bahcesinden ucursaydi bari ayip yapmayin gecensenede yaptiniz ne oldu Stutgard yazdiniz kac kisi uctu bunu ÖGER acikladi yolcu yok dedi ve kapatdi madem öyleyse neden bunlarin arasinda HANNOVER yok siz burda ne kadar türk oldugunu ve bunun ne kadari Sivasli diye gelip bir gezdinizmi kafaniza göre yapin dedimya evinizin bahcesine bir Havaalani yapin ordan fis keserek ucurun daha uygun olur birakinda Dogru olsun kimseyi yaniltmayin THY , yada ÖGER kendisi Taleplere baksin bölgelerde benim düsüncem bu dogru olani yazdim Burda yani NIEDERSACHSEN,daki Sivasli % 80 bunuda bilmenizi istiyorum.
Biz hollandadakiler icin secenek yazilmamis ama ucak araba onemli degil, sivasa gitmek istedikten sonra valla yayan bile gidilir.yeterki gidilecek yer SIVAS olsun. ))
YİGİDOKENTLİ 12.01.2010, 00:25 haburgtan kalksa güzel olur ilk bileti alip sivas a ucan sivassporu izlemeye gelen fanatik yigido ben olurum.
Bilmem bu amketi kim yapmis ama bir eksigi var evinin bahcesinden ucursaydi bari ayip yapmayin gecensenede yaptiniz ne oldu Stutgard yazdiniz kac kisi uctu bunu ÖGER acikladi yolcu yok dedi ve kapatdi madem öyleyse neden bunlarin arasinda HANNOVER yok siz burda ne kadar türk oldugunu ve bunun ne kadari Sivasli diye gelip bir gezdinizmi kafaniza göre yapin dedimya evinizin bahcesine bir Havaalani yapin ordan fis keserek ucurun daha uygun olur birakinda Dogru olsun kimseyi yaniltmayin THY , yada ÖGER kendisi Taleplere baksin bölgelerde benim düsüncem bu dogru olani yazdim Burda yani NIEDERSACHSEN,daki Sivasli % 80 bunuda bilmenizi istiyorum.
bu ne hiddet bu ne celal?
basit bir anket, sinirlenecek bisey yok. Kaldiki stuttgart´dan yapilan seferler dolu olmayabilir, benim kanaatimce zaten hamburg (hannover, bremen) ve köln (düsseldorf, duisburg, dortmund, essen) gibi yerlerden daha cok yolcu ucar sivas´a.
Hem öger önce bi alistirsin millete, yolcu yok diye hemen seferler iptal edilirmi ya? Bize ne thy den, öger den, kayseriyede ucariz sorun degil. Yeterki sag saglim varalim memleketimize.
Sabiha´ya bile ucarim benden yana sorun yok, ama 1. nesil insanimiz var, senden büyük, yasli ve hasta, onlar icin cok iyi olurdu direk seferler
üçyıldız58 13.01.2010, 11:27 sivasa gardaşların tepeden yada yukarı tekkeden uçmak istertim şayet kanatlarım olsa
sivas semalarında uçmak çok zevkli olurdu gök yüzünün ne kadar güzel olduğunu yanlız kuşlar ve paraşütcüler bilir
Arkadaşlar lütfen birde İstanbul'dan olan uçuşların artırılmasını ya da diğer uçak şirketlerinin de Sivas'a sefer uçuş düzenlenmesini istiyoruz diyelim..
Bu kadar insanız....
Arkadaşlar lütfen birde İstanbul'dan olan uçuşların artırılmasını ya da diğer uçak şirketlerinin de Sivas'a sefer uçuş düzenlenmesini istiyoruz diyelim..
Bu kadar insanız....
Bu konuda son girişimi Abdüllatif Şener hükumetten ayrılmadan önce yapmıştı. Pegasus patronu Ali Sabancı'dan Sivas'a sefer koymasını istemişti. Ali Sabancı da yeni uçakları geleceğini, onlar gelince filoyu büyüteceklerini ve Sivas'a uçuş koyacaklarını söylemişti. Ancak Abdüllatif Şener gidince bu sözlerin takibini kimse yapmadı. Ayrıca Türkiye'de bir çok havaalanına THY ile gidip gelen birisi olarak ifade edeyim ki THY hem Sivas'a günde tek uçuş gerçekleştiriyor hem de tek uçak için talep çok yüksek olduğu için yüksek fiyatları halka dayatıyor. Diğer bir çok destinasyon için aynı durum geçerli değil, mesela Antep, Adana, Konya havaalanlarına giden bir çok yolcu değişik bir çok indirimden faydalanabiliyor. Maalesef bu konuda da hakkımızı savunacak bir üstü düzey yetkilimiz yok!
YİGİDOKENTLİ 13.01.2010, 17:40 haburgtan ucalim haburgta sivasli cok ikinci sivaslilarin cok oldugu yer köln ve berlinde cok sivasli var 3 yerden birinden uçsun:)
Umut58SS 13.01.2010, 21:43 ******* Sivas'ı yeter lan beim hocam bulent hocaydi bıraktım **** Muhsin yuuzunden
Allah rizasi icin su Tokat ve Sivas milletvekilleri sunun pesine dussunde, rahat rahat memleketimize gidelim.
En azindan THY Sivas'a yaz aylarinda ek sefer koysun yada ucus saatlerini degistirsin. Soyle ogle 1 2 gibi kalkarsa istanbuldan daha iyi olur.
Sivasin havaalani kesin uluslararasi olmali! Yurtdisindaki Sivaslilar ve Tokatlilar hatta Erzincanlilar hep Sivasa iner. Valla simdi Sivasa direk ucus yada aktarmasi dogru durust olan ucus olsun, kesin cevremdekilerin cogu ucakla gider araba yerine.
tekdoktirin 14.01.2010, 05:04 Valla bence neresi olursa olsun oradan ucarim yeterki Sivas'sa olsun
Demin Corendon'un sitesinde Amsterdam'dan Sivas'a Temmuz ve Agustos aylarinda ayda 3 sefer duzenlenecegini okudum!!
Hollanda'da yasayan Tokatli ve Sivasli hemsehrilerimin gozu aydin! Artik bizlerde memleketimize rahat rahat gidecegiz!
Ucus programi:
Amsterdam-Sivas
05.07.2010 Ma. CAI1134 20:00 01:00 9 225,- €
12.07.2010 Ma. CAI1134 20:00 01:00 9 225,- €
19.07.2010 Ma. CAI1134 20:00 01:00 9 225,- €
Sivas-Amsterdam
02.08.2010 Ma. CAI 1133 16:00 19:00 9 225- €
09.08.2010 Ma. CAI 1133 20:00 23:00 9 225- €
16.08.2010 Ma. CAI 1133 20:00 23:00 9 225- €
subasi29 05.02.2010, 22:42 Kardesim!!Bizimde Bu Yonden Sikintimiz Cok Buyuk,Sivasa Gelebilmek icin Once 600 km Parise Gitmem Gerekiyor,En Yakini 250 km Ama Ordada Bilet Sorunu Var..Brest Sivas Direk Sefer Olsa Nolur :D
|