Orijinalini görmek için tıklayınız : Eski Oyuncularımız
Arkadaşlar bizden giden oyuncuların bazılarından haberler alıyoruz ama bazılarının ne durumda olduklarını bilmiyoruz. İnşallah burda bilen arkadaşlar paylaşırlarsa güzel olur.
Benim bildiklerim şöyle:
Muhammed Şeker ve İbrahim Aydemir'i Etimesgut Şekerspor transfer etti. Muhammed Ali Diyarbakır'da kaldı. Serdar Akdoğan Kasımpaşa'da başarılı oluyor galiba. Kasımpaşa aynı zamanda Sivaslı olan hemşehrimiz eski Bursasporlu Ender'i de almış.
SEMİH-58 22.01.2007, 13:29 hepsinede futbol hayatlarında başarılar dileriz...
Ertuğrul Elazığspor'la anlaştı.....
ÖNCELİKLE KİRALIK OLARAK GELSEDE CAN ARATI UNUTAMAYIZ.FENERBEHÇEYE İÇİN İYİ YETİŞTİRDİĞİMİZE İNANIYORUM.
ANCAK BİZİM BİR KALECİ YAVUZ VARDI.ŞİMDİ NE EDİYOR NERDEDİR BİLMİYORUM.BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN.MARDİNDEN NE GOL YEMİŞTİ YAW.HALA AKLIMDA KALMIŞ:)
ozgursahin58 22.01.2007, 13:41 yavuz bursada
iyi günler
corners19 22.01.2007, 15:11 murat duman sakaryanın kaptanı keşke gitmeseydi yaaa çok iyi bir oyuncuydu ama kıymetini bilemedik
Bencede Murat Duman kalsa güzel olurdu.Anderson Rize'de.Kalla'da dede olmuş torunlarına futbol maceralarını anlatıyormuş:D
Murat Duman Sakarya'da . Bu arada ikinci ligdeki kadromuzda yer alan Gökhan Çalışal Sakarya'dan başka bir takıma gitti devre arasında. Yanılmıyorsam ikinci lig takımına gitti.
Yillarca Sivassporda futbol oynayan eski kaptanimiz sivasli Mahmut hosgizde tokatsporda diger sivasli bir futbolcumuz Alitunada Eyüpsporda futbol hayatina devam ediyor. Saygilarim ile
Yillarca Sivassporda futbol oynayan eski kaptanimiz sivasli Mahmut hosgizde tokatsporda diger sivasli bir futbolcumuz Alitunada Eyüpsporda futbol hayatina devam ediyor. Saygilarim ile
Kadir de Eyüpspor'a gitmişti. Yozgat'a mı geçti acaba.
Kadir de Eyüpspor'a gitmişti. Yozgat'a mı geçti acaba.
geniş bir araştırma yap.ve bazı bilgileri bize ver.ancak her şey her an değiştiği için iyi izlemen gerekir her konuyu.bide konuyu sen aç.ben açmayım silinir.hiç deilse geçmişte olanları unutmayalım.
Bu arada Ertuğrul Elazığspor adına çıktığı ilk maçta golünü attı. Elazığ-Malatya maçında Malatyaspor'da Hakan Bayraktar da oynadı. Maçı Malatya 6-2 kazanırken maçın ilk golü Elazığ adına eski oyuncumuz Ertuğrul'dan geldi.
Bilmiyorum5 28.01.2007, 17:46 ufuk ates konyasporda hala unutamıyorum adam hep sonradan gırıp mac kurtarırdı tımur yanyalı vardı ıyı adamdı hakan turan altayda serkan encetın cok ıyıydı onuda bosuna yolladılar alanyasporda
sinan-58 28.01.2007, 18:07 ÖNCELİKLE KİRALIK OLARAK GELSEDE CAN ARATI UNUTAMAYIZ.FENERBEHÇEYE İÇİN İYİ YETİŞTİRDİĞİMİZE İNANIYORUM.
ANCAK BİZİM BİR KALECİ YAVUZ VARDI.ŞİMDİ NE EDİYOR NERDEDİR BİLMİYORUM.BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN.MARDİNDEN NE GOL YEMİŞTİ YAW.HALA AKLIMDA KALMIŞ:)
yavuz şu anda bursada istediği zaman çok guzeldi
sinan-58 28.01.2007, 18:08 bizim şu anda kadroya girebilecek bir oyuncumuzu (MOHAMMED ALİ) diyarbakıra gonderdik adam şimdi diyarbakırda dokturuyor çok guzel goller atıyor
serrrkan 28.01.2007, 18:25 CAN ARAT:FB
Timur Adana demir spor
Mohammed ali:diyarbakırspor
serkan erçetin:elazığspor
Mahmut-Yusuf:Tokatspor
Vedat:Mardinspor
Yavuz:Bursaspor
Mehmet zengin:Eskişehirspor
Murat duman:Sakaryaspor
Raymon Kalla:Sombo(antrenör)nijerya
Hakan bayraktar:Eyüpspor
Fatih tutar:etimesgut şeker spor(1 yıllık kiralık)
YÖRÜKOĞLU 28.01.2007, 18:42 SERKAN YANLISIN VAR COGU YAZDIGIN YANLIS.BENCE EN IYISI SERKAN ENCETİN İLE KALECİ YAVUZDU.YONETIM YAKTI ONLARI YOKSA...
serrrkan 28.01.2007, 18:45 yörükoğlu gardaş hepsi doğru sen merak etme
behen yanlış bilgi gelmezzz
teyo ağa yirmi
Bilmiyorum5 28.01.2007, 18:57 HEPSİ YANLIS BE NERENDEN SALLADIN SERKAN ALANYADA FATIH TUTAR KARAGUMRUKTE MEHMET ZENGIN GIRESUNDA HAKAN BAYRAKTAR MALATYADA VALLA IYI SALLAMISSIN HA HELAOL OLSUN
Besyo_cu 28.01.2007, 20:00 Valla bari uyduruklu sallasaydın ya bune bole :D
Beyler benim bildiğim Serkan Erçetin ile kaleci Vedat Kaburtu'yu Mardinspor'a vermiştik.
CAN ARAT:FB
Timur Adana demir spor
Mohammed ali:diyarbakırspor
serkan erçetin:elazığspor
Mahmut-Yusuf:Tokatspor
Vedat:Mardinspor
Yavuz:Bursaspor
Mehmet zengin:Eskişehirspor
Murat duman:Sakaryaspor
Raymon Kalla:Sombo(antrenör)nijerya
Hakan bayraktar:Eyüpspor
Fatih tutar:etimesgut şeker spor(1 yıllık kiralık)
Yanlış çok burda mesela Hakan Bayraktar o Malatyaspor'da...
EYÜPLÜ58 28.01.2007, 20:57 arkadaslar bi ara yusuf akbel diye bir adam vardı almanyadan gelen st.pauiliden gelmişti o şuan eyüpsporda ali tuna ile birlikte
EYÜPLÜ58 28.01.2007, 20:58 birde görkem görk eyüpsporda çok başarılı oldu ve ç.rizespor transfer etti yeni aldılar
Kimler gelmiş kimler geçmiş ya.Danny i unutamam:D
EYÜPLÜ58 28.01.2007, 21:24 kadir-yozgatspor
çetin limanoğlu-dardanelspor
görkem görk-rizespor
yusuf akbel-eyüpspor
ufuk ateş-ist.büyükşehir bldiye
mehmet zengin-giresunspor
serdar uçgan-yozgatspor
remzi kızılşimşek-i.demirçelikspor
tayfun özkan-muğlasporyusuf peken-kiralık usakspor
kadir-yozgatspor
çetin limanoğlu-dardanelspor
görkem görk-rizespor
yusuf akbel-eyüpspor
ufuk ateş-ist.büyükşehir bldiye
mehmet zengin-giresunspor
serdar uçgan-yozgatspor
remzi kızılşimşek-i.demirçelikspor
tayfun özkan-muğlasporyusuf peken-kiralık usakspor
bu liste daha doğru galiba. Kadir'i ben de Yozgat'ta biliyordum.
superglam 29.01.2007, 10:34 Andersonu da ç.rizeye verdik.. ç.rize-antalya maçında seyrettim birkaç pozisyonu olmuş ama değerlendirememiş.
deli_yigido 29.01.2007, 10:54 remzi kızılşimşek Divriği Demirçelik te mi ? :S
EYÜPLÜ58 29.01.2007, 10:59 KARDEŞ divriği demir çelik değil iskenderunda
EYÜPLÜ58 29.01.2007, 10:59 beyler yukarda yazdığım eski futbolcularımızın hepsini federasyonun sitesinden arastırdım size sundum hepsi doğrudur
deli_yigido 29.01.2007, 11:00 KARDEŞ divriği demir çelik değil iskenderunda
yaw derdo bende diyom divriği almış maşşallah diye :)
neyse sağlık olsun
EYÜPLÜ58 29.01.2007, 11:11 bnde en başta öyle zannettim ama değil iskenderun demir çelik
ama görkem keşke sivastan gitmeseydi adam eyüpspor çoğu maçta defans olmasına rağmen gol atıyordu ve çaykur rize transfer etti.gelecekte yıldız olabilir
hasantuan 29.01.2007, 12:06 babalar eski futbolcuların hepsinin eline koluna sağlık. futbol hayatlarında başarılar
ESKİDEN 10 NUMARALI ŞAHANE BİR GOLCÜMÜZ VARDI SOYADINI HATIRLAMIYORUM AMA İSMİ: BURAK'TI
evet burak ve gökhan bozkaya benım en fevorilerim
hoca neden gökhanı oynatmaz anlamıyorum
ceza_tolga_rep 29.01.2007, 14:21 serkan vardı alanyasporda heralde????????
EYÜPLÜ58 29.01.2007, 15:43 beyler burak akdişi soruyorsanız forvet şuan bursasporda oynamaktadır
EYÜPLÜ58 29.01.2007, 15:44 serkan ençetinde alanyasporda oynamaktadır
EYÜPLÜ58 29.01.2007, 15:47 eski kalecimiz yavuzda en son bursasporda sakanlanmıştı herhalde iyileşti onuda sahalarda görmek isteriz
sinan-58 29.01.2007, 15:49 o burak değilmi bizi satan burakla birlikte 2-3 oyuncu vardı şampiyonluk maçını satmışlardı ********ler 4. olduk onların yuzunden
o burak değilmi bizi satan burakla birlikte 2-3 oyuncu vardı şampiyonluk maçını satmışlardı ********ler 4. olduk onların yuzunden
kimmiş bakalım o burakla beraber 3 4 kişi acıklada bizde bilelim
ağzını topla doğru konuş sen o isimleri acıklada bilelim
kimmiş bakalım o burakla beraber 3 4 kişi acıklada bizde bilelim
O dönem birşeylerin yaşandığını herkes söylüyor, takımda bazı olaylar olmuş....
çılgın-sedat 29.01.2007, 20:41 ençok muhammed aliy i merak ediyordum oda diysabakırdaymış
bilgiler için teşekkür ederim arekadaşlar
bnde en başta öyle zannettim ama değil iskenderun demir çelik
ama görkem keşke sivastan gitmeseydi adam eyüpspor çoğu maçta defans olmasına rağmen gol atıyordu ve çaykur rize transfer etti.gelecekte yıldız olabilir
Galatasaray altyapısından çıkan bir oyuncu idi herhalde.
Ronaldinho 30.01.2007, 11:59 biz SİVASLILAR olarak futbolcuların kıymetini bilmiyoruz...ONLARIN DA İŞİ ZOR.
serrrkan 30.01.2007, 12:51 HEPSİ YANLIS BE NERENDEN SALLADIN SERKAN ALANYADA FATIH TUTAR KARAGUMRUKTE MEHMET ZENGIN GIRESUNDA HAKAN BAYRAKTAR MALATYADA VALLA IYI SALLAMISSIN HA HELAOL OLSUN
GARDAŞ DEMEKKİ YANLIŞ BİLİYOMUŞUZ FORMU YAZARKEN KAFAM BİRAZ DAĞINIKTI FUTBOLCULARIDA TAKIM ARKADAŞIM FERİT ABİ DÖYLEMİŞTİ ONA GÜVENMİŞTİM DEMEKKİ BİRAZ ARAŞTIRMAK GEREKİYOMUŞ HERKESTEN ÇOK ÖZÜR...
BURAK AKDİŞ İKİ YILLIK SÖZLEŞME YENİLEDİ BURSASPOR İLE.
SERDAR TOPRAKTEPE KOCAELİ İLE ANLAŞTI.
TOLGA SEYHAN'IN GALATASARAY İLE SÖZLEŞMESİ BİTTİ.
Abdullah DuMaN 14.06.2007, 12:17 ERTUĞRUL ELAZIĞ, MUHAMMED ALİ DİYARBAKIR, M.DUMAN SAKARYA,İ.AYDEMİR ŞEKERSPOR,CAN ARAT F.BAHÇE,ANDERSON Ç.RİZE
CAHRVALO NERDE ACABA
S YAZICI 14.06.2007, 12:46 Murat Duman sivasporun tüm ısrarlarına ramen kendisi isdedi gitmeyi sivaspora emeği geçen herkesi bizler şükranla her zaman anıyoruz
S YAZICI 14.06.2007, 12:53 Arkadaşlar Muhammed ali ile başkanımız görüştü bu sezon muhammed büyük bir aksilik olmazsa tekrar kırmızı beyaz formayı tekrar giyecek bilmenizi isdedim
yigido_adem 14.06.2007, 13:00 kadir yozgatta burak akdis bursada yavuz bursada serdar kasimpasada mehmet zengin giresunsporda futbol hayatina devam ediyorlar ve basarilar diliyorum
ben elazığdan ersegun 58 ERTUĞRUL ASLAN kiralık oynuo bizde sivasdan geldi süper oynuo inş almazsınız :D
sinan-58 17.06.2007, 11:57 ben elazığdan ersegun 58 ERTUĞRUL ASLAN kiralık oynuo bizde sivasdan geldi süper oynuo inş almazsınız :D
1 yıl kıralıktı seneye bizde super lige çıkmamızda emeği çoktu inş. yine ilk 11 de oynar zaten gurhanda gitti
sinan-58 17.06.2007, 12:01 kimmiş bakalım o burakla beraber 3 4 kişi acıklada bizde bilelim
atilla burak diğerlerini unuttum bilip bilmeden konuşma ben sivastakı butun maçlara gidiyorum ve herşeyi goruyorum
Ertuğrul Antalya'da , Sergio Kasımpaşa'da , Anderson Rize'de.
Hakan Bayraktar ve Cem Karaca'nın izini kaybettim.
Bu arada eski kalecimi Çılgın Sedat'ın kardeşi Vedat Kaburtu Mardinspor'da. Ordaki Cevat da bizim eski oyuncumuz galiba. Bu iki oyuncu takım hocasız kalınca takımı çalıştırıyorlarmış şu anda.
ceza_tolga_rep 28.09.2007, 12:33 aydın vardı defansta noldu aaba?en son erciyes demiydi neydi??
ceza_tolga_rep 28.09.2007, 12:35 bide kaleci abdullah vardı bıyıklı ne kaleciydi yavvv....
zaralım 58 28.09.2007, 12:40 muhammed şimdi tff 1.ligene yeni yükselen takımlardan KARTAL SPOR'da 58 numarayla oynuyor o numarayı görünce bir anda gururlandım ve sivasımızı en güzel şekilde temsil ediyor
Murat Duman sivasporun tüm ısrarlarına ramen kendisi isdedi gitmeyi sivaspora emeği geçen herkesi bizler şükranla her zaman anıyoruz
kendisini bende çok seviyordum ama takımın değerini bilemedi şimdide samsunsporda
EyüphanAydın 28.09.2007, 12:51 VALLA SİVASSPORA GELMİŞ GEÇMİŞ GEÇMİŞ GELMİŞ TÜM FUTBOLCULARARIMIZA FUTBOL HAYATINDA BAŞARİLAR DİLERİN........
EyüphanAydın 28.09.2007, 12:51 SERVET ÇETİN TÜRKİYENİN EN BÜYÜK TAKIMLARINDAN GALATASARAYA TRANFER OLDU BAŞARİLAR SERVET
bide kaleci abdullah vardı bıyıklı ne kaleciydi yavvv....
Abdullah bırakmıştır herhalde. Yusuf ile beraber Urfa'ya gitmişti. Benim de aklıma Yusuf Tokuş geldi. Herhalde Sivas'ta yaşıyor Yusuf Tokuş.
yigidomustafa58 28.09.2007, 14:55 2007/2008 Sivasspor dan başka takıma transfer olan futbolcular
Servet Çetin (Galatasaray)
Gürhan Gürsoy (Fenerbahçe)
Serdar Topraktepe (Kocaelispor)
Hakkı Hocaoğlu (Kocaelispor)
Ertuğrul Arslan (Antalyaspor)
Musa Kuş (Denizlispor)
Cem Can (Ankaragücü)
Fransergio Bastos (Kasımpaşaspor)
Gündüz Gürol Azer (Diyarbakırspor)
İsmail Sağlam (Malatyaspor)
Cem Karaca (İstanbulspor)
ayazoğlu 28.09.2007, 15:03 bu nezamanın konusu kardeş 1. ayda yazmışsın
serdar uçgan tokatta.mahmut tokatta.
jakobieen 28.09.2007, 16:40 sivassporun 3. ligde şampiyon olup 2. lige çıktığı sene sivassporun kalecisi ekrem benim beden eğitimi öğretmenimdi.. daha sonra divriğispora gitmişti.. şimdi bırakmıştır heralde futbolu :)
sivassporun 3. ligde şampiyon olup 2. lige çıktığı sene sivassporun kalecisi ekrem benim beden eğitimi öğretmenimdi.. daha sonra divriğispora gitmişti.. şimdi bırakmıştır heralde futbolu :)
İmam Hatip lisesinde Beden öğretmeniydi bildiğim kadarıyla. Tokat'a mı yoksa Malatya'ya mı bir yere gitmişti ama hatırlayamadım. Bir de Malatya Belediye'de bir kalecimiz varmış duyduğuma göre.
heryerde oyuncularımız var maşallah sivas halkı hiçbirinide unutmuyor sanırım ülkemizde eski oyunclara dahi en çok değeri veren yine bizleriz.
bugun hakkı resmen kocaeliyi tek başına çıkaracak defansta oynamsına rağmen.
altuntas58 15.10.2007, 09:22 Sivassporda belli dönemlerde hizmetleri dokunmuş bir çok futbolcularımız halen türkiye liğlerinde çeşitli katagorilerde futbol oynuyor hepsine çok teşekkür ederim emeklerinize sağlık
Bu hafta bize gelecek Kasımpaşa'da eski oyuncularımız var. FranSergio, Serdar Akdoğan. Bunun yanı sıra Lorant eski hocamız. Ender Alkan da Sivaslı bir oyuncu. İlginç bir maç olacak.
Fran Sergio yeni ismiyle Ferhat Sergio hahikaten iyi bir transferdi ama onunla birlikte getirilen forvet oyuncusu kılıklı ama bana kalırsa çok basit bir oyuncu olan Anderson denilen oyuncuyu bu sayfalarda çok eleştirdim. Ve ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıktı. Maalesef o kadar çok tepki aldık ki Anderson konusunda...Ama Anderson'u savunanlar şimdi U dönüşüyle gerçek forvet, büyük oyuncu Mehmet Yıldız'ı yere göğe sığdıramıyorlar. Biz Mehmet Yıldız diye bas bas bağırırken sevgili Lorant nerdeyse vazgeçiyordu Yıldız'dan gidip Anderson denilen hiç bir işe yaramayan adamı oynatıyordu.
Ama işte Bülent Hoca farkı. Gerçeği gördü,madeni buldu, çıkardı. Helal olsun hocam!!!
Bir Zamanlar 2. Ligdeyken Caner Abimiz Vardı,
Hem Futbol Hemde İnsanlık Yönünden Müthiş Birisiydi.
Maç Başlar Başlamaz 4. Saniyede Diyarbakır'a Orta Sahadan
Attığı Golü Hala Unutamıyorum. Kim Bilir Şimdi Nerede Oynuyodur Hiç Bir Bilgim Yok...
Bir Zamanlar 2. Ligdeyken Caner Abimiz Vardı,
Hem Futbol Hemde İnsanlık Yönünden Müthiş Birisiydi.
Maç Başlar Başlamaz 4. Saniyede Diyarbakır'a Orta Sahadan
Attığı Golü Hala Unutamıyorum. Kim Bilir Şimdi Nerede Oynuyodur Hiç Bir Bilgim Yok...
Caner bildiğim kadarıyla önce Antalyaspor'a gitmişti. Daha sonra da Divriği'ye geçmişti. Şu anda fuybolu bırakmıştır tabi. Yaşı zaten bizde oynarken 30 üstündeydi. Şimdi nerde yaşadığını bilmiyorum. Ama Yusuf Tokuş'un Sivas'ta yaşadığını duydum.
Del Piero 05.11.2007, 19:53 yusuf tokuş şuanda istasyon cad. koton mağazasını işletiyor
Del Piero 05.11.2007, 19:54 ama ben en çok bombacı halil'i merak ediyom :)
ama ben en çok bombacı halil'i merak ediyom :)
Bombacı Halil Tokatspor'a mı gitmişti . Ben mi öyle hatırlıyorum yoksa.
Eski oyuncularımızdan Ahat abi şu anda bizim Paf takımı çalıştırıyor. Aynı dönemden Muharrem abi Gençlerbirliği Oftaş'ın Paf takımını çalıştırıyor.
turgutkizgir 23.12.2007, 01:05 ERKAN GAZİ ÇAĞIR--- ADANASPOR
CENGİZ BALCIOĞLU--- AKHİSAR BLD.
SEKAN ENÇETİN--- ALANYASPOR
HAKAN TURAN--- ALTAY
CEM CAN--- ANKARAGÜCÜ
ERTUĞRUL ASLAN--- ANTALYASPOR
GÖKHAN ÇALIŞAL--- BOLU
HÜSEYİN ÖZCAN--- BULANCAK
YAVUZ ERAYDIN--- BURSASPOR
DENNYYS RICHARD--- PENA LAMEGO CLUB ATLETİCO PARANAENSE
ÇETİN LİMANOĞLU--- Ç.KALE DARDANEL
YUSUF BAYRAKTAR--- ÇORUMSPOR
TURGAY KOÇAK--- D.BAKIR K.PINAR BLD.SPOR
MUSA KUŞ--- DENİZLİSPOR
HAKAN BAYRAKTAR--- DİYARBAKIRSPOR
GÜNDÜZ GÜROL AZER--- DİYARBAKIRSPOR
AYDIN YILDIRIM--- ERCİYESSPOR
İBRAHİM AYDEMİR--- ETİMESGUT ŞEKER
ALİ TUNA TANYILDIZ--- EYÜPSPOR
CAN ARAT--- FENERBAHÇE
ONUR TUNCER---FENERBAHÇE
OĞUZ DAĞLAROĞLU--- GAZİANTEPSPOR
ÖNDER DALKIRAN--- GAZİOSMANPAŞA
UFUK ATEŞ--- İ.BŞ.BELEDİYE
CEM KARACA--- İSTANBULSPOR
RECEP ATAŞBAŞ--- KAHRAMANMARAŞSPOR
MUHAMMET ŞEKER--- KARTAL
FRANSERGIO EURIPEDES FERREIRA BASTOS--- KASIMPAŞA
ERDAL TANHAN--- LÜLEBURGAZ
TİMUR YANYALI--- LÜLEBURGAZ
ATİLLA BİRLİK--- MALATYASPOR
VEDAT KABURTU--- MARDİNSPOR
FATİH TUTAR--- MARDİNSPOR
ATİLA ÇELİK--- OFSPOR
HÜSEYİN SARI-- OFSPOR
AHMET GÖRKEM GÖRK--- RİZESPOR
ANDERSON RICARDO DOS SANTOS--- RİZESPOR
BURAK AKDİŞ--- SAKARYASPOR
M.HAKKI HOCAOĞLU--- SAMSUNSPOR
MURAT DUMAN--- SAMSUNSPOR
HALİL GÜNDÜZ--- SİLİVRİSİPOR
MAHMUT HOŞGİZ--- TOKAT
SERDAR UÇGAN ---TOKAT
TOLGA TAĞ--- TOKAT
EKREM ALTUNKAYNAK--- UŞAKSPOR
LEVENT OKMEYDAN--- UŞAKSPOR
MEHMET YENER--- UŞAKSPOR
ABDÜLKADİR DEMİRCİ--- Y.KIRŞEHİRSPOR
TUNA TİFTİK--- Y.KIRŞEHİRSPOR
MUHAMMET ALİ KARABAŞ--- YENİKÖYSPOR
KADİR DEMİREL--- YİMPAŞ YOZGATSPOR A.Ş.
TAHSİN ENGİN--- YİMPAŞ YOZGATSPOR A.Ş.
turgutkizgir 23.12.2007, 01:07 1990-1991 KADROSU
ABDULLAH ALİBAŞ
ABDULLAH KASAP
ALAADDİN KOLSUZ
KASIM DOĞRUYOL
SUAT ÇAVUŞOĞLU
ŞAKİR ERHAN ŞAHİNKAYA
ZEYNEL ÖZCAN KOCAGİL
turgutkizgir 23.12.2007, 01:09 1991-1992 SEZONU
ABDULLAH ALİBAŞ
ABDULLAH KASAP
HABİP ANAPAL
MURAT DOĞMUŞ
ŞAKİR ERHAN ŞAHİNKAYA
TÜMER UZUN
ZEYNEL ÖZCAN KOCAGİL
turgutkizgir 23.12.2007, 01:11 1992-1993 SEZONU
ABDULLAH KASAP
AHMET ÇEPNİLER
ERDAL ŞİMŞEK
EYÜP ÇELİK
İLHAMİ BAŞKÖY
İLKER DAŞBULAK
İRFAN SARALOĞLU
OKTAY ÇEVİK
RÜSTEM İSMAİLOĞLU
ŞAKİR ERHAN ŞAHİNKAYA
TAHİR ALEGÖZ
ZEYNEL ÖZCAN KOCAGİL
turgutkizgir 23.12.2007, 01:12 1993-1994 SEZONU
ALİ ŞERMUT
CEYHUN GÜRAY
CÜNEYT KÜÇÜMEN
TAHİR ALEGÖZ
YUSUF BAYRAKTAR
ZEYNEL ÖZCAN KOCAGİL
turgutkizgir 23.12.2007, 01:13 1994-1995 SEZONU
AHMET KİLARCI
BARIŞ ÖNDER
BİROL GÜNER
CÜNEYT KÜÇÜMEN
EROL EKİCİ
MURAT ÇİFTLİK
MURAT TAŞDEMİR
YUSUF BAYRAKTAR
ZİYA AKÇEKEN
turgutkizgir 23.12.2007, 01:14 1995-1996 SEZONU
AHMET KİLARCI
BARIŞ ÖNDER
CÜNEYT KÜÇÜMEN
MURAT ÇİFTLİK
MURAT TAŞDEMİR
YUSUF BAYRAKTAR
ZİYA AKÇEKEN
turgutkizgir 23.12.2007, 01:15 1996-1997 SEZONU
ADEM TANDOĞAN
CÜNEYT KÜÇÜMEN
İBRAHİM KÜRŞAT DALOĞLU
MAHMUT HOŞGİZ
MURAT TAŞDEMİR
SERDAR ŞENER
SONER BÜYÜKERGÜN
TEKİN FİSNE
VEDAT TAŞDEMİR
YASİN EMRE HALICIOĞLU
YUSUF BAYRAKTAR
turgutkizgir 23.12.2007, 01:17 1997-1998 SEZONU
EKREM ALTUNKAYNAK
EKREM AYDIN
FERHAT ACAR
MAHMUT HOŞGİZ
MEHMET EMİN GÜL
MUHAMMET DİLAVER
RAMAZAN POLATÇI
SERDAR ŞENER
TANER ATAY
TEKİN FİSNE
UFUK SARI
YUSUF BAYRAKTAR
turgutkizgir 23.12.2007, 01:18 1998-1999 SEZONU
CANER YILMAZ
CEMİL KAYA
EKREM ALTUNKAYNAK
EKREM AYDIN
MAHMUT HOŞGİZ
MEHMET EMİN GÜL
MUHAMMET DİLAVER
MUHARREM CANLI
TANER ATAY
TURGAY KOÇAK
UFUK SARI
YUSUF BAYRAKTAR
turgutkizgir 23.12.2007, 01:18 1999-2000 SEZONU
ALİ DURUNESİL
ATİLA ÇELİK
CANER YILMAZ
CEMİL KAYA
CENK NEŞENLİ
DAMİR NADZAKOVİÇ
EKREM ALTUNKAYNAK
FUAT ÖZPENPE
HAYRETTİN YERLİKAYA
MAHMUT HOŞGİZ
MUHAMMET ŞEKER
MUHAMMET ALİ KARABAŞ
TANER ATAY
TUNA TİFTİK
TURGAY KOÇAK
UFUK SARI
UFUK SÜER
YUSUF BAYRAKTAR
turgutkizgir 23.12.2007, 01:20 2000-2001 SEZONU
ATİLA ÇELİK
CANER YILMAZ
DAMİR NADZAKOVİÇ
EKREM ALTUNKAYNAK
ERDAL TANHAN
ERMAN ÖZCAN
GÖKHAN ÇALIŞAL
HALİL İBRAHİM UZUN
HAYRETTİN YERLİKAYA
HÜSEYİN ÖZCAN
MAHMUT HOŞGİZ
MEHMET YILDIZ
MUHAMMET ŞEKER
MUHAMMET ALİ KARABAŞ
ÖNDER DALKIRAN
SERDAL YILDIRIM
TAHSİN ENGİN
TUNA TİFTİK
TURGAY KOÇAK
YUSUF BAYRAKTAR
turgutkizgir 23.12.2007, 01:21 2001-2002 SEZONU
ALİ TUNA TANYILDIZ
ATİLA ÇELİK
CANER YILMAZ
CENK CÖMERT
DAMİR NADZAKOVİÇ
EKREM ALTUNKAYNAK
ENDER ÖZİNÇ
ERDAL TANHAN
ERMAN ÖZCAN
GÖKHAN ÇALIŞAL
GÜRCAN ÇOLAK
HALİL İBRAHİM UZUN
HAYRETTİN YERLİKAYA
MAHMUT HOŞGİZ
MEHMET YILDIZ
METİN ÖZKAN
MUHAMMET ŞEKER
MUHAMMET ALİ KARABAŞ
ÖNDER DALKIRAN
SERDAL YILDIRIM
SEYİD AHMET MENTEŞELİ
TUNA TİFTİK
TURGAY KOÇAK
VOLKAN KESKİN
VOLKAN NEZİR
YUSUF BAYRAKTAR
turgutkizgir 23.12.2007, 01:22 2002-2003 SEZONU
AHMET USLU
AKIN VARDAR
ALİ TUNA TANYILDIZ
ATİLA ÇELİK
AYDIN YILDIRIM
BURAK AKDİŞ
CENGİZ BALCIOĞLU
ENVER PETİK
ERKAN GAZİ ÇAĞIR
ERTUĞRUL ARSLAN
EVREN OTYAKMAZ
GÖKHAN BOZKAYA
GÖKHAN ÇALIŞAL
HAKAN TURAN
HAYRETTİN YERLİKAYA
HÜSEYİN SARI
KADİR TÜTÜNCÜ
LEVENT OKMEYDAN
MAHMUT HOŞGİZ
MEHMET YENER
MEHMET YILDIZ
MESUT AKAY
NİHAT OCAK
SERDAL YILDIRIM
SERDAR UÇGAN
SEYİD AHMET MENTEŞELİ
TOLGA TAĞ
VOLKAN KESKİN
turgutkizgir 23.12.2007, 01:23 2003-2004 SEZONU
ABDÜLKADİR DEMİRCİ
ABİDİN ÇAKMAK
AKIN VARDAR
ALİ CEMAL BOZTEPE
ALİ TUNA TANYILDIZ
ATALAY KAZANCI
AYDIN YILDIRIM
ÇETİN LİMANOĞLU
ENVER PETİK
ERKAN GAZİ ÇAĞIR
ERTUĞRUL ARSLAN
FARUK TEMEL
HAKAN TURAN
HAYRETTİN YERLİKAYA
HÜSEYİN ÖZCAN
HÜSEYİN SARI
İLKER SİTAR
LEVENT OKMEYDAN
MAHMUT HOŞGİZ
MEHMET YENER
MOHAMED ALİ KURTULUŞ
MUHAMMET ŞEKER
NİHAT OCAK
RECEP ATAŞBAŞ
SERDAL YILDIRIM
SERDAR UÇGAN
SERKAN ENÇETİN
VOLKAN KESKİN
YAVUZ ERAYDIN
YUSUF TOKUŞ
turgutkizgir 23.12.2007, 01:25 2004-2005 SEZONU
AHMET TURAN SOLAK
AKIN VARDAR
CAN ARAT
ÇETİN LİMANOĞLU
EMİN ARI
ENVER PETİK
ERTUĞRUL ARSLAN
FATİH VURAN
GÖKHAN BOZKAYA
HAKAN TURAN
HAYRETTİN YERLİKAYA
İLHAN UMMAK
KADİR DEMİREL
MAHMUT HOŞGİZ
MEHMET YILDIZ
MEHMET HAKKI HOCAOĞLU
MOHAMED ALİ KURTULUŞ
MURAT AKKAN
NİHAT OCAK
ONUR TUNCER
ORHAN AYDOĞDU
SERDAL YILDIRIM
SERDAR UÇGAN
SERKAN ENÇETİN
SEYHAN ER
TAMER ŞEKER
TİMUR YANYALI
UFUK ATEŞ
VEDAT KABURTU
YASİR ELMACI
YAVUZ ERAYDIN
YUSUF PEKEN
turgutkizgir 23.12.2007, 01:27 2005-2006 SEZONU
AHMET GÖRKEM GÖRK
AHMET TURAN SOLAK
AKIN VARDAR
ANDERSON RICARDO DOS SANTOS
ATİLLA BİRLİK
BURAK YUVACI
CEM CAN
CEM KARACA
DENNYYS RICHARD PENA LAMEGO
EDSON ARAUJA DA SILVA
EMİN ARI
EMRAH AÇİL
EMRE OTYAKMAZ
ENVER PETİK
ERTUĞRUL ARSLAN
FATİH TUTAR
FRANSERGIO EURIPEDES FERREIRA BASTOS
GÖKHAN BOZKAYA
GÖKHAN ÇETİNUS
HAKAN BAYRAKTAR
HAYRETTİN YERLİKAYA
İBRAHİM AYDEMİR
İLHAN UMMAK
İZZET AFFETMEZ
MEHMET YILDIZ
MEHMET HAKKI HOCAOĞLU
MICHAEL PETKOVIC
MUHARREM UZ
MURAT DUMAN
MURAT SÖZGELMEZ
MUSA KUŞ
NİHAT OCAK
OĞUZ DAĞLAROĞLU
ORHAN AYDOĞDU
PINI FELIX BALALI
RAYMOND KALLA NKONGO
SALİH ŞENBAŞ
SERDAL YILDIRIM
SERKAN KARADUMAN
TAMER ŞEKER
TANER YILMAZ
UFUK BULUT
ÜNAL DEMİRKIRAN
VEDAT KABURTU
YASİN ELMAS
YASİR ELMACI
YUSUF AKBEL
YUSUF PEKEN
turgutkizgir 23.12.2007, 01:29 2006-2007 SEZONU
AHMET TURAN SOLAK
AKIN VARDAR
AKİF METİN
BEKİR SEVGİ
BURAK YUVACI
CEM CAN
CEM KARACA
EMİN ARI
EMRAH AÇİL
EMRE OTYAKMAZ
ENVER PETİK
ERTUĞRUL ARSLAN
FABRICIO CARVALHO PEREIRA
FATİH TUTAR
FRANSERGIO EURIPEDES FERREIRA BASTOS
GÖKHAN BOZKAYA
GÖKHAN ÇETİNUS
GÜNDÜZ GÜROL AZER
GÜRHAN GÜRSOY
HARUN AVGIN
HASAN SARGIN
HASAN YURT
HAYRETTİN YERLİKAYA
HELMİ MIHCI
İLHAN UMMAK
İSMAİL SAĞLAM
İVAN PETROV CVETKOV
İZZET AFFETMEZ
KADİR CİHAN NURAL
MEHMET YAZICI
MEHMET YEŞİL
MEHMET YILDIZ
MEHMET HAKKI HOCAOĞLU
METEKAN YILMAZ
MICHAEL PETKOVIC
MURAT SÖZGELMEZ
MUSA KUŞ
NİHAT OCAK
NORDIN SIBADICH WOOTER
ORHAN AYDOĞDU
PINI FELIX BALALI
SAMED MAVİŞ
SEÇKİN BOYLU
SERDAL YILDIRIM
SERDAR AY
SERDAR TOPRAKTEPE
SERVET ÇETİN
SIMON COLOSIMO
TAMER ŞEKER
TANER YILMAZ
UĞUR BADEMCİ
YASİN ELMAS
YASİR ELMACI
turgutkizgir 23.12.2007, 01:32 2007-2008 SEZONU
ABDURRAHMAN DERELİ
AHMET AYDIN
AHMET TURAN SOLAK
AKIN VARDAR
ALİM KOYUN
ANIL ABANOZ
ANIL KİBAR
AYTAÇ AK
BEKİR SEVGİ
BERNARD OKOROWANTA
BURAK YUVACI
BURHAN AKGÜL
DEVRAN AYHAN
EMRAH AÇİL
FATİH SANDALLI
FATİH TUTAR
FERHAT YAYLA
GÖKHAN BOZKAYA
HARUN AVGIN
HAYRETTİN YERLİKAYA
ILGAR GURBANOV
İLHAN UMMAK
İSMAİL SAĞLAM
İVAN PETROV CVETKOV
İZZET AFFETMEZ
KANFORY SYLLA
MAMADOU ALIMMOU DIALLO
MEHMET YAZICI
MEHMET YILDIZ
METEKAN YILMAZ
METİN KALAFAT
MICHAEL PETKOVIC
MOHAMED ALİ KURTULUŞ
MURAT SÖZGELMEZ
MUSA AYDIN
NİHAT OCAK
ORHAN AYDOĞDU
PINI FELIX BALALI
SAMED MAVİŞ
SEDAT BAYRAK
SERKAN TOPKARA
SEZER BADUR
SEZGİN BEKTAŞ
ŞAMİL ÜNAL
TANER YILMAZ
UĞUR BADEMCİ
VOLKAN ÜNLÜ
YASİN ELMAS
YASİN KARACA
YASİR ELMACI
2007-2008 SEZONU
ABDURRAHMAN DERELİ
AHMET AYDIN
AHMET TURAN SOLAK
AKIN VARDAR
ALİM KOYUN
ANIL ABANOZ
ANIL KİBAR
AYTAÇ AK
BEKİR SEVGİ
BERNARD OKOROWANTA
BURAK YUVACI
BURHAN AKGÜL
DEVRAN AYHAN
EMRAH AÇİL
FATİH SANDALLI
FATİH TUTAR
FERHAT YAYLA
GÖKHAN BOZKAYA
HARUN AVGIN
HAYRETTİN YERLİKAYA
ILGAR GURBANOV
İLHAN UMMAK
İSMAİL SAĞLAM
İVAN PETROV CVETKOV
İZZET AFFETMEZ
KANFORY SYLLA
MAMADOU ALIMMOU DIALLO
MEHMET YAZICI
MEHMET YILDIZ
METEKAN YILMAZ
METİN KALAFAT
MICHAEL PETKOVIC
MOHAMED ALİ KURTULUŞ
MURAT SÖZGELMEZ
MUSA AYDIN
NİHAT OCAK
ORHAN AYDOĞDU
PINI FELIX BALALI
SAMED MAVİŞ
SEDAT BAYRAK
SERKAN TOPKARA
SEZER BADUR
SEZGİN BEKTAŞ
ŞAMİL ÜNAL
TANER YILMAZ
UĞUR BADEMCİ
VOLKAN ÜNLÜ
YASİN ELMAS
YASİN KARACA
YASİR ELMACI
bu futbolcular yeni futbolcularımız eski değilki...:):D (bazıları)
ERKAN GAZİ ÇAĞIR--- ADANASPOR
CENGİZ BALCIOĞLU--- AKHİSAR BLD.
SEKAN ENÇETİN--- ALANYASPOR
HAKAN TURAN--- ALTAY
CEM CAN--- ANKARAGÜCÜ
ERTUĞRUL ASLAN--- ANTALYASPOR
GÖKHAN ÇALIŞAL--- BOLU
HÜSEYİN ÖZCAN--- BULANCAK
YAVUZ ERAYDIN--- BURSASPOR
DENNYYS RICHARD--- PENA LAMEGO CLUB ATLETİCO PARANAENSE
ÇETİN LİMANOĞLU--- Ç.KALE DARDANEL
YUSUF BAYRAKTAR--- ÇORUMSPOR
TURGAY KOÇAK--- D.BAKIR K.PINAR BLD.SPOR
MUSA KUŞ--- DENİZLİSPOR
HAKAN BAYRAKTAR--- DİYARBAKIRSPOR
GÜNDÜZ GÜROL AZER--- DİYARBAKIRSPOR
AYDIN YILDIRIM--- ERCİYESSPOR
İBRAHİM AYDEMİR--- ETİMESGUT ŞEKER
ALİ TUNA TANYILDIZ--- EYÜPSPOR
CAN ARAT--- FENERBAHÇE
ONUR TUNCER---FENERBAHÇE
OĞUZ DAĞLAROĞLU--- GAZİANTEPSPOR
ÖNDER DALKIRAN--- GAZİOSMANPAŞA
UFUK ATEŞ--- İ.BŞ.BELEDİYE
CEM KARACA--- İSTANBULSPOR
RECEP ATAŞBAŞ--- KAHRAMANMARAŞSPOR
MUHAMMET ŞEKER--- KARTAL
FRANSERGIO EURIPEDES FERREIRA BASTOS--- KASIMPAŞA
ERDAL TANHAN--- LÜLEBURGAZ
TİMUR YANYALI--- LÜLEBURGAZ
ATİLLA BİRLİK--- MALATYASPOR
VEDAT KABURTU--- MARDİNSPOR
FATİH TUTAR--- MARDİNSPOR
ATİLA ÇELİK--- OFSPOR
HÜSEYİN SARI-- OFSPOR
AHMET GÖRKEM GÖRK--- RİZESPOR
ANDERSON RICARDO DOS SANTOS--- RİZESPOR
BURAK AKDİŞ--- SAKARYASPOR
M.HAKKI HOCAOĞLU--- SAMSUNSPOR
MURAT DUMAN--- SAMSUNSPOR
HALİL GÜNDÜZ--- SİLİVRİSİPOR
MAHMUT HOŞGİZ--- TOKAT
SERDAR UÇGAN ---TOKAT
TOLGA TAĞ--- TOKAT
EKREM ALTUNKAYNAK--- UŞAKSPOR
LEVENT OKMEYDAN--- UŞAKSPOR
MEHMET YENER--- UŞAKSPOR
ABDÜLKADİR DEMİRCİ--- Y.KIRŞEHİRSPOR
TUNA TİFTİK--- Y.KIRŞEHİRSPOR
MUHAMMET ALİ KARABAŞ--- YENİKÖYSPOR
KADİR DEMİREL--- YİMPAŞ YOZGATSPOR A.Ş.
TAHSİN ENGİN--- YİMPAŞ YOZGATSPOR A.Ş.
Üstad gerçekten iyi paylaşım. Doğruluk payı da yüksek gerçekten. Yüreğine sağlık.
Abdullah DuMaN 23.12.2007, 11:00 BİZİM MAHALLEDE YUSUF ABİ VARDI ŞİMDİ NEREDE ACABA
BİZİM MAHALLEDE YUSUF ABİ VARDI ŞİMDİ NEREDE ACABA
Yusuf Bayraktar mı , Yusuf Tokuş mu acaba ?
xCaNLaRxCaFex 26.12.2007, 15:11 2007-2008 SEZONU
ABDURRAHMAN DERELİ
AHMET AYDIN
AHMET TURAN SOLAK
AKIN VARDAR
ALİM KOYUN
ANIL ABANOZ
ANIL KİBAR
AYTAÇ AK
BEKİR SEVGİ
BERNARD OKOROWANTA
BURAK YUVACI
BURHAN AKGÜL
DEVRAN AYHAN
EMRAH AÇİL
FATİH SANDALLI
FATİH TUTAR
FERHAT YAYLA
GÖKHAN BOZKAYA
HARUN AVGIN
HAYRETTİN YERLİKAYA
ILGAR GURBANOV
İLHAN UMMAK
İSMAİL SAĞLAM
İVAN PETROV CVETKOV
İZZET AFFETMEZ
KANFORY SYLLA
MAMADOU ALIMMOU DIALLO
MEHMET YAZICI
MEHMET YILDIZ
METEKAN YILMAZ
METİN KALAFAT
MICHAEL PETKOVIC
MOHAMED ALİ KURTULUŞ
MURAT SÖZGELMEZ
MUSA AYDIN
NİHAT OCAK
ORHAN AYDOĞDU
PINI FELIX BALALI
SAMED MAVİŞ
SEDAT BAYRAK
SERKAN TOPKARA
SEZER BADUR
SEZGİN BEKTAŞ
ŞAMİL ÜNAL
TANER YILMAZ
UĞUR BADEMCİ
VOLKAN ÜNLÜ
YASİN ELMAS
YASİN KARACA
YASİR ELMACI
Abi Burda Enver Petik Nerde?Federasyonun Sitesine Bakarsan Ordada Wwar.Enver Petik .Eğer İzlemişseniz Paf Takım Maçlarını 2005-2006 Enver Petik Kaptandı.O Futbolcuyu Yazmamanız Büyük Ayıp.Biraz İnceleyip Değiştirirseniz İyi Olur.
enver petik bu sene başka takıma gittiğini biliyordum...
ENVER PETİK şimdi hangi takımda???
turgutkizgir 26.12.2007, 21:13 Sevgili yiğidolar ben buraya Bu sezon SİVASSPOR ile lisans anlaşması olan futbolcuları yazdım. Enver PETİK'i bende biliyorum şu anda pilot takımımız olan ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 SPOR da oynamaktadır.
Sevgiler saygılar...
emir1908 27.12.2007, 14:19 Enver petik bizde oynanamaktadır şuan enver kadromuzda değildir
xCaNLaRxCaFex 10.01.2008, 18:15 Enver Petik'in 2009'a Kadar Sözleşmesi Var Abi.Sözleşmesi Sivassporda Bülent Hocamız Kampada Çağırmamıştır.Geçen Sene Enver Petik Anadolu Üsküdardaydı AMa Orada Sözleşmesi Bitti.Şimdi Sivassporda Bakın
xCaNLaRxCaFex 10.01.2008, 18:16 enver petik bu sene başka takıma gittiğini biliyordum...
Abi eNVer Petik Başka Takıma Gitmedi. Şuan Sivassporda.
xCaNLaRxCaFex 10.01.2008, 18:18 Sevgili yiğidolar ben buraya Bu sezon SİVASSPOR ile lisans anlaşması olan futbolcuları yazdım. Enver PETİK'i bende biliyorum şu anda pilot takımımız olan ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 SPOR da oynamaktadır.
Sevgiler saygılar...
Abi Haklısın Ama Enver Petik Yani Sivassporda Sözleşmesi Aanadolu Üsküdar ile Bitti.Lüften Yazın Ya Ben Çok Seviyorum Kendisini.Bence Oynasa Çok Güzel Oynar.
Enver geri mi döndü Sivas'a. Ben de Anadolu Üsküdar'da diye biliyorum.
xCaNLaRxCaFex 12.01.2008, 18:03 Enver Petik Geri Döndü Sivas'a.Bu Seneden İtibaran 2009'a Kadaar
mustafa_kavak58 12.01.2008, 18:08 musa kus denizlispor
cem can ankaragücü
harun avgin samsunspor
sezgin bektas anadolu üsküdar
gökhan bozkaya eskisehirspor
ÖNCELİKLE KİRALIK OLARAK GELSEDE CAN ARATI UNUTAMAYIZ.FENERBEHÇEYE İÇİN İYİ YETİŞTİRDİĞİMİZE İNANIYORUM.
slm hemserim yavuz bursasporda ama hep yedek ilk geldiğinde yerelmedyaya sıksık konuşuyordu sivası ve sivassporu ve taraf tari rencide edecek söylemleri oldu ama fazla sürmedi yediği hatalı goller ardinda tüm stadın .... sözlerine mahruz kaldı futbol hayatı hemen hemen bitti gibi saygılarla imranlılı sinan
Enver geri mi döndü Sivas'a. Ben de Anadolu Üsküdar'da diye biliyorum.
geri döndü diye duymuştum ama yinede başka kaynaklarada bak...;)
Eski oyuncularımızdan Gökhan Çalışal Boluspor'dan Eskişehirspor'a transfer oldu.
musa kus denizlispor
cem can ankaragücü
harun avgin samsunspor
sezgin bektas anadolu üsküdar
gökhan bozkaya eskisehirspor
Bugun oyuna giren Gökhan Bozkaya mı:P
emir1908 13.01.2008, 21:10 Sivassporun Süper Lige çıktığı sene Başarılı Futbolcularından Serdar Uçgan Ve Levent Okmeydan Anadolu Üsküdarımıza Transfer Oldu..
Serdar Yozgat'ta diye biliyordum.
emir1908 14.01.2008, 18:22 Artık bizde Sivasspora Kaptanlık Yaptı şimdi sıra bizde bizdede kaptan olucak..
Bu arada eski oyuncularımızdan Lüleburgazspor'da oynayan TİMUR YANYALI, PFDK'dan ömür boyu futboldan men cezası almış. Ağrı kesici olarak kullandığı ilacın doping maddesi çıkması üzerine bu cezayla karşılaşan Timur YANYALI, "Gerekirse CAS'a giderek hakkımı arayacağım" şeklinde konuşmuş.
AdemYikilmaz 15.01.2008, 10:53 arkadaşlar MURAT DUMAN ve HAKKI HOCAOĞLU samsun da beraber oynuyorlar bilgilerinize
rivaldo58 15.01.2008, 11:13 wooter diye bi adamımız vardı süperdi neden yollandı
xCaNLaRxCaFex 15.01.2008, 16:54 Abi Enver Petik'in Resmini Eski Oyuncularımıza Yollarmısınız?
arkadaşlar MURAT DUMAN ve HAKKI HOCAOĞLU samsun da beraber oynuyorlar bilgilerinize
Hakkı , Kocaelispor'da oynuyor bildiğim kadarıyla.
Abdullah DuMaN 31.01.2008, 11:10 wooter diye bi adamımız vardı süperdi neden yollandı
GÖNDERİLMEDİ KAÇTI.........................
Abdullah DuMaN 31.01.2008, 11:11 Hakkı , Kocaelispor'da oynuyor bildiğim kadarıyla.
KOCELİDEN AYRILDI BELEDİYENİN VERDİĞİ EVİ BEĞENMEMİŞ SAMSUNDA HERHALDE
cesur sivas 31.01.2008, 11:22 wooter diye bi adamımız vardı süperdi neden yollandı
o simdi yunanistan liginde onuyor larnica mi oyle birsey
cesur sivas 31.01.2008, 11:26 ben hakki hocaoglu yu cok beyeniyordum
bu eskiden bir klip ( benim icin cok guzel) :)
http://nl.youtube.com/watch?v=hXpq257BHYU&feature=related
ben hakki hocaoglu yu cok beyeniyordum
bu eskiden bir klip ( benim icin cok guzel) :)
http://nl.youtube.com/watch?v=hXpq257BHYU&feature=related
paylaşım için tşk...yapanların eline sağlık...çok güzel video...:D...
Evet Murat Duman Bank Asya Birinci Lig takımlarından Malatyaspor'a transfer olmuştur ..
Hakkı Hocaoğlu da galiba Samsun'dan Rize'e gitmiş..
Hakan Bayraktar Malatyaspor'dan Diyarbakır'a gitmiş galiba..
Şampiyon olup Süper lige çıktığımızda kadromuzda olan
sanırım 5 numara oynuyordu Serkan Erçetin Alanyasporda..
submarıneyıgıdo 22.03.2008, 15:26 HEPİZİN EMEKLERİNİE SAGLIK ÇOK AMA ÇOK GÜZEL OLMUS BİRDE BİZİM EFSANEMİZ İLKER DAŞBULAK VARDI ENSON KOCAELİDE OUNADI ACABA SUAN NERDE FUTBOLU BIRAKMIŞTIR AMA NEYAPIYOR ACABA
merkez_ismail 22.03.2008, 15:47 PISKOPAT AYDIN EN SON ERCIYESTE IDI COK SEVDIGIM HIRCIN OYUNCALARIN BASINDA GELIYORDU ...!
merkez_ismail 22.03.2008, 15:47 Hakan Bayraktar Malatyaspor'dan Diyarbakır'a gitmiş galiba..
BILGILER ICIN SAOL ...! FUTBOLCULARIMIMIZI UNUTMAMAMIZ DAHADA GUZEL
ESKI FUTBOLCULARIMIZA FUTBOL HAYATINDA BASARILAR DILERIM
AdemYikilmaz 22.03.2008, 16:34 mutrat duman samsunda arkadaşlar
AdemYikilmaz 22.03.2008, 16:35 yusuf vardı 3 liğden şampiyon olan takımda nerede olduğunu bilen varmı.sivas lı
bozkurt187 22.03.2008, 16:37 hepsine futbol hayatlarinda basarilr dilerim
yusuf vardı 3 liğden şampiyon olan takımda nerede olduğunu bilen varmı.sivas lı
Sağ açık oynayan Kaptan Yusuf'u mu diyorsun? Tahminim futbolu bırakmıştır. Sivas'tan Şanlıurfa'ya gitmişti kaleci Abdullah ile birlikte.
mutrat duman samsunda arkadaşlar
Murat Duman , Samsunspor'dan Malatyaspor'a transfer oldu diye biliyorum.
Sağ açık oynayan Kaptan Yusuf'u mu diyorsun? Tahminim futbolu bırakmıştır. Sivas'tan Şanlıurfa'ya gitmişti kaleci Abdullah ile birlikte.
yusuf tokatsporda oynuyordu geçen sene bu yıl bıraktı diye duydum.
mahmut vardı bi ara ortasahada oynuyordu o nerde acaba şimdi
birde vedat kaburtu kalecimiz vardı en son mardindeydi haberi olan varmı?
yusuf tokatsporda oynuyordu geçen sene bu yıl bıraktı diye duydum.
Tokat'ta oynayan Mahmut idi. Mahmut Hoşgiz. Eski kaptanımız.
FranSergio'yu da bugün Kasımpaşa formasıyla seyrettik bize karşı.
Sayın Arkadaşlar 1960'lı yılarda Sivasspor forması taşımış olan Arap Lakaplı Camal TOPALOĞLU vefat etmiştir....
yigido_sampiyon 02.04.2008, 22:45 ya bizim kaleci abdullah vardı bide defansta oynayab caner vardı...
nerdeler bilen var mı??
Sayın Arkadaşlar 1960'lı yılarda Sivasspor forması taşımış olan Arap Lakaplı Camal TOPALOĞLU vefat etmiştir....
Allah Rahmet Eylesin. Yakınlarının başı sağolsun.
ya bizim kaleci abdullah vardı bide defansta oynayab caner vardı...
nerdeler bilen var mı??
Onlar şimdiye çoktan futbolu bırakmış olmalılar. Abdullah Abi Şanlıurfaspor'a transfer olmuştu Kaptan Yusuf ile birlikte biz lig terfi edince.
Caner de Antalyaspor'a gittikten sonra Divriği'ye dönmüştü galiba. Sonra da antrenörlük yapıyor diye duymuştum.
Ertuğrul Antalyaspor'da futbol hayatına devam ediyor..
muhammet şeker de buca sporda oynuyor şuan.
muhammet şeker de buca sporda oynuyor şuan.
Muhammet'in son durumu nasıl acaba. Ertuğrul Sağlam onu Samsunspor'da baya tutuyordu aslında. İnşallah tekrar birinci ligde oynama şansı olur.
burakkova 20.12.2008, 20:13 arkadaşlar türkiye futbol federasyonunun resmi sitesine girerek kimin nerde oynadığını bulabilirsiniz.. sorgulama ekranı var
Besyo_cu 20.12.2008, 20:21 yusuf tokatsporda oynuyordu geçen sene bu yıl bıraktı diye duydum.
Tokatsporda oynayan mahmut hoşgiz gecen sene oynuyordu ara sıra kaptanlıkda yapıyordu. Tokatta cok macını izledım mahmut HOŞGİZ in ara sıra laflıyorduk da bu sezon hala oynuyormu bilmıyorum ama tokat'ta cok sevilen bir oyuncuydu.
Gökhan Bozkaya, Giresunspor'da oynuyor diye duydum ama bilmiyorum doğru mu ?
YigidoGenclik38 10.03.2009, 18:51 sivassporumuza emegi gecen bütün futbolculara yöneticilere
taraftara
saygılarımı sunarım
Gökhan Bozkaya önce Malatya'ya sonra Giresun'a gitmiş ..
SenSetik 05.05.2009, 12:53 yasir elmacı vardı gençlerbirliğine giden...bizde parladı orada kaybolup gitti...futbolcular bu takımda oynadıkları futbolu her yerde oynayabileceklerini düşünüyorlar ama gittiklerinde büyük bir hayal kırıklığına uğruyorlar..bugüne kadar cem can veya yasir olsun Sivasspor'dan giden hiçbir futbolcuya üzülmedim.(Servet ÇETİN hariç) çünkü kaybeden hep kendileri oldu..
GokhanTurna 06.05.2009, 19:39 Bizim Kalla noldu bilen varmı hangi takımda oynuyor
Murat ARICI 06.05.2009, 19:45 KALLA DEDE OLMUŞ DİYORLAR EMEKLİYE AYRILMIŞ..
KALLA DEDE OLMUŞ DİYORLAR EMEKLİYE AYRILMIŞ..
Gerçekten olmuş olabilir .. :)
Ricardo Dos Santos Anderson Eskişehirspor'dan Şenol Güneş'in çalıştırdığı Güney Kore takımı FC Seoul'e transfer olmuş.
Murat ARICI 28.07.2009, 12:05 MOHAMMED ALİ KURTULUŞTA KOCAELİSPORLA 1 YILLIĞINA ANLAŞMIŞ..
Eski oyuncumuz Uğur Yıldırım bu sene Kasımpaşa'da oynayacak.
enesarslan 13.08.2009, 23:27 arkadaşlar eski futbolcumuz yasir elmacı diyarbakırspor a transfer olmuş, başarılar...:)
***YIGIDO 58*** 13.08.2009, 23:28 eski kalecimiz yavuz caykur rizesporun kalesini koruyor
enesarslan 13.08.2009, 23:36 yine eski kalecilerimizden vedat şanlıurfaspor da oynuyor...:)
enesarslan 13.08.2009, 23:40 atilla birlik tokatspor da oynuyor...
enesarslan 13.08.2009, 23:48 mehmet yener elazığspor formasını terletiyor :)
subasi29 14.08.2009, 03:27 diyarbakir yasiri geri sutladi sebebini aciklamadilar ama
BeYLeRBeYi58 14.08.2009, 08:19 kalecimiz EKREM AYDIN vardı.onunda emeği çok tabiki şimdi futbolu bıraktı tokatspordan sonra burada spor öğretmenliği yapıyor yiğeni var BURAK AYDIN süper bir topçu şuan onu yetiştiriyor çocuğu isteyen çok ama son durumda biri ile anlaştılarmı bilmiyorum...
diyarbakir yasiri geri sutladi sebebini aciklamadilar ama
.. Nereye gitti acaba Yasir ..
Besyo_cu 17.08.2009, 23:47 .. Nereye gitti acaba Yasir ..
Yasir'in sakatlıgının nüksetme ihtimali yüksek oldugu için Diyarbakır yollarını ayırdır. Yasir şuan boşta ama bank asya takımlarından bir çoğu Yasir'i kadrolarına katmak için mücadele ediyormuş.
kaya0758 13.09.2009, 23:30 yusuf vardı 3 liğden şampiyon olan takımda nerede olduğunu bilen varmı.sivas lı
yusuf abi en son bingölsporda oynadı ve akabinda 2008 aralık ayı ile 2009 mayıs ayı arasında istanbul halkalıda benim silah arkadaşım olarak vatani görevini yaptı.35 yaşında ki eski kaptanımız yusuf abimiz tekmil verirken yusuf bayraktar sivas dediği zamn yeryerinden oynardı 20lik delikanlılara taş çıkarırdı şerefime.
arkadaşlar yusuf abi çok efendi bi adamdı ona bütün herkes saygı duyardı.
yusuf abiyi özledim yahu.
ve arkadaşlar yusuf abi hala bir sivasspor taraftarı hemde fanatik bir sivassporşlu.
Yasir Elmacı Diyarbakına transfer olduktan sonra Kasımpaşaya kiralandı...
Herve Tum, Kanfory Sylla ve Bilica da artık Eski Oyuncularımız kategorisinde sayılabilirler.
Herve Tum, Kanfory Sylla ve Bilica da artık Eski Oyuncularımız kategorisinde sayılabilirler.
Aah Tum ahh hatırladıkça hüzünleniyorum vallahi :(
arkadaş bide defansımızda hakkı vardışimdi nerde oldugundan haberi olan varmı
arkadaş lar mohammet ali diyar bakırda dehil yanlış biliyorsunuz
ilhan ummak vardı oçocuk nerde bilen varmı:confused:
http://resimzade.com/Show.html?i=17021&token=82908 (http://resimzade.com/Show.html?i=17021&token=82908)
Ali Tuna TANYILDIZ - Eyüpspor kaptanı - forma numarası : 58
Mahmut HOŞGİZ - Tokatspor kaptanı - forma numarası : 58
subasi29 20.02.2010, 09:39 bizim eskileer icinde kalla vardi acep napiyor simdi :D
http://resimzade.com/Show.html?i=17021&token=82908 (http://resimzade.com/Show.html?i=17021&token=82908)
Ali Tuna TANYILDIZ - Eyüpspor kaptanı - forma numarası : 58
Mahmut HOŞGİZ - Tokatspor kaptanı - forma numarası : 58
Gerçekten hoş ve ilginç bir resim.
babapiton 20.02.2010, 11:38 eski kalecimiz yavuz caykur rizesporun kalesini koruyor
Rize degil Kayseri erciyesporda oynuyor yavuz...
rEsuLAKPINAr 02.06.2010, 19:25 http://resimzade.com/Show.html?i=21167&token=40785 (http://resimzade.com/Show.html?i=21167&token=40785)
Bucaspor, Sivassspor'dan Musa Aydın ile 1 yıllık anlaşma sağlandı.
Kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon Sivassspor'da oynayan Musa Aydın ile bir yıllık anlaşmaya varıldığı, imza töreninin daha sonra yapılacağı belirtildi.
Musa Aydın yaptığı açıklamada, Bucaspor'u tercih etmesindeki en büyük etkeninin kulübün iyi yönetilmesi olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
''Beni Sivasspor'a kazandıran isim, bugün Bucaspor'a da kazandıran Teknik Direktör Bülent Uygun'dur. Üst üste kazanılan iki şampiyonluk ve bugüne kadar yürütülen transfer politikası ise Türk futbolunda yeni bir çıkış yaratacak görüntü vermektedir. Turkcell Süper Lig'e yükselen ekiplerin ilk sezon genel hedefi kümede kalmayı başarmak gibi görünse de, Bucaspor bir basamak üzerini hedeflediğini göstermektedir.''
30 yaşındaki orta saha oyuncusu Musa Aydın, daha önce Samsunspor, Sakaryaspor ve Sivasspor'da forma giydi. Futbolcunun 8 Haziran Salı günü imza atacağı belirtildi.
Metal Gear 02.06.2010, 19:31 Ne Musa'ymış arkadaş yahu!.................
Şükür gitti bizden. Bunun beceriksizliği yüzünden 2 şampiyonluktan olduk.
DEFOLLL
darısı en kısa zamanda yasinin başına inşallah onuda bucasporda görmek istiyoruz
Hayırlı olsun diyorum. Sivas'a geldiği zaman yine de takımımıza verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etmek yakışır bize.
serdarslan58 02.06.2010, 19:51 hayırrrrrrrrrrrrrr musa gitmemeli gitse bile o hainin takımına gitmemelii HAİN bülent
ercan58.a 02.06.2010, 20:08 pislikler yavaş yavaş temizleniyor
ibrahim dagaşan-musa-petkoviç derken darısı inşallah
ugur kavuk-yasin-erman-diger ibrahim bunların başına
bülent burdaki pisliklerinin hepsini al ki bura temizlensin
sana enfazla 3 ay sezon başlasın izmirde seni döverek kovarlar
kanımaksa58 02.06.2010, 20:18 ayıp arkadaşlar ya hiç yakıştıramıyom size
Gidene güle güle hayırlısı olsun
FHiKKO58 02.06.2010, 20:22 ya yaziklar olsun hepinize be.. ne terbiyesiz insanlarsiniz !
Musa yillardir herseyini verdi takim icin, sampiyonluga gittigimiz günlerde en cok rol oynayan futbolculardan biriydi .. attigi golleri verdigi hizmeti unutmayalim ...
BÜLENT UYGUN DESEK.. varini yogunu ortaya koydu.. herzaman herseyin en iyisini istedi... ama takim takim olmadiktan sonra o ne yapsin ? Zamaninda yönetimin hatasini Bülent hoca da aramiyalim..
PISLIK DE NE DEMEK ? O LAFI KULLANAN TERBIYESIZ AHLAKSIZDAN BASKA BISE DEGILDIR.. AYIP AYIP KINIYORUM SIZLERI !
selimdelen 02.06.2010, 20:30 bulent uygun oyle bir havaya girdiki kendini gostermek icin cok risk aldı eger tutsaydı itibarına itibar kariyerine kariyer katacaktı içeride neler dondugunu bilemeyiz ama oyle gorunuyorki bucasporunda sivas gibi olacagını düşünüyordur bakalım görelim yönetimi halkı futbolcuları ona ne kadar yardımcı olucak ve ona ne kadar sabır edecek yolun acık olsun ilk bülent bey sivas bucaspor macı bizim icin yada sahsen benim icin cok cok heyecanlı olucak macta olursamda kotu tezahurat etmem o kadarda kucultmem kendi takımımı kimsenin etmesini istememde sonucta sivasa guzel günler yasattı hakkı büyük musayı almasınada bir sözüm yok musada gitmeyi istedikten sonra kimseyi zorla tutamazlar
subasi29 02.06.2010, 20:37 bulent hoca yakinda sivasta ki copculeride buca belediyesine alir :D
FHiKKO58 02.06.2010, 20:40 Cöpcü dedigin her macta ilk 11 de oynuyo :)
BAKALIM BÜLENT BEY HANGI SURATLA SIVASA GELICEK. DÖRT EYLÜLDEN CIKIS YOK.
SALDIR SIVASSSPOR
FHiKKO58 02.06.2010, 20:58 Hayirdir, Bülent Hocam ne yapmisda, cikamicakmis ????
adami aglatarak yollatik be bundan daha büyük terbiyesizlik olabilir mi
58MySouL 02.06.2010, 21:13 arkadaslar giden gider kalan saglar bizimdir.allah yar ve yardımcımız olsun:D
efendigardaş 02.06.2010, 21:34 Hiç bir zaman gidenin arkasından kötü konuşulmaz çünkü bir gün dönüp gelebilirler o zaman utanırsınız tabiki böyle bir duyguya sahipseniz...
Hayirdir, Bülent Hocam ne yapmisda, cikamicakmis ????
adami aglatarak yollatik be bundan daha büyük terbiyesizlik olabilir mi
Bülent Uygun ne yapmis soruyor, adam kadroyu dagatti ve gitti. Ilk galibiyetimizi 8inci haftada aldik. Olacagi buydu. Bak simdi Bursaspora ne transfer yönetimi var, bayiliyorum. Adamlar isi biliyor. Bizim zamanimiz gecti, Sampiyonlar liginde mücadele edince o zamanlar süper oyuncular alinirdi. FUTBOLCULARIN EN COK ISTEDIGI BUDUR. SAmpiyonlar Liginde oynamak. O zamanlar iyi ve tam yildiz oyuncular alirdin.
Bülent Hoca ne yapti acaba o zamanlar?? Gardas Sampiyonlar Liginde oynuyacaksin, ne gidip Bilicayi satiyorsun yerine Yasini aliyorsun, MEHMET YILDIZIN Hastaligi belli niye gidip TUM ve SYLLAyi veriyorsun yerine Ersen Martin gibi adam aliyorsun, Bruno zita, Akeem Agbetu ve Pietr Mbemba Bunlar seni SAmpiyonlar Liginde hatta Süper Ligde mi tutucak oyuncu???
Gardas kusura bakma ama bu takimi bu haale getiren Isim Bülent Uygun.
Ve bunu söyleyim Bu Takima artik ne Kral Golcu gelir ne baska Futbol yildizi. Bitti artik.
En azindan yeni sezonda ilk 5de kapatican ki oyuncu gelsin. Bakalim Hayirdir.
LosTie58 02.06.2010, 21:44 Hayırlı olsun ne diyelim hem Sivasspor için hem Musa için..
subasi29 02.06.2010, 22:12 Cöpcü dedigin her macta ilk 11 de oynuyo :)
ben musa'ya copcu demedim ki !!! ben bulentin sivastan aldiklarina yakistirma yaptim..sende anlama kabiliyeti yok sanirim
atrium58 02.06.2010, 22:16 Arkadaşlar Bülent hoca Sivasspora kafayı takmış durumda sözleşmesi biten, bitmeyen veya takımdan daha önce ayrılmış oyunculara kanca atıyor kamanan, tum ve bilicayı istediğini ve görüşeceğini biliyoruz elinden gelse tüm takımı taşıyacak bırakın polyana olmayı oyuncularımıza sahip çıkalım yönetimden benim en büyük isteğim özellikle Bilica ve Tum'ü takımda görmek Sivassporun büyüklüğünü herkese gösterelim..
Eski oyuncularımızdan Musa Kuş 2010-2011 sezonu için Bank Asya takımlarından Mersin İdman Yurdu ile sözleşme imzalamış. Başarılar diliyorum. Umarım 58 numara giymeye devam eder.
atilla vardı heralde çok eskiden hatırlayan varmı?
bide gökhan bozkaya nerde bilen varmı ???
burakkova 08.06.2010, 22:41 gökhan giresunspor'da oynuyor..
bizim eskileer icinde kalla vardi acep napiyor simdi :D
evet raymond kalla bence çok iyi bir defansdı.;) hangi takımda oynuyor acaba ?:D
öncelikle sivasspora vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkürlerimi sunar, yeni takımında başarlılar dilerim
sivasdergi 15.06.2010, 18:17 Arkadaşlar İlhan Ummak Samsunspor'daymış. Musa Kuş Orduspor'daymış. Az önce okuduğum haberlere göre her iki oyuncuyu da kulüpleri gelecek yıl takımda düşünmüyorlarmış. Yeni takımlarında başarılar dilerim.
sivasdergi 26.07.2010, 07:26 Bu arada Adanaspor ile anlaşan Yasir Elmacı'nın Adanaspor'dan ayrılması gündemde diye bir yazı okudum.
Eski oyuncumuz Onur Tuncer Bülent Uygun'un takımı Bucaspor ile anlaşmış. Geçen yıl Sivasspor'dan Boluspor'a gitmişti Onur.
Yusuf Çevik 26.07.2010, 09:25 Hepsine Başarılar Diliyorum.
hakkı futbolu bırakmış ........sivasta .......
rivaldo58 27.07.2010, 11:22 kalla adam harbi bizim süper oyuncularımızdandı
Hakan Bayraktar - Samsunspor
Akeem Agbetu - Samsunspor
Burak Akdiş - Boluspor
Ertuğrul Arslan - Konyaspor
İbrahim Dağaşan - Antalyaspor
ZiDaNe58 16.01.2011, 13:48 Allah hepsinin isini gucunu rast getirsin ne diyelm:)
Hafta sonu Samsunspor - Erciyes maçında Sivasspor'un 4 eski futbolcusu da forma giydi.
Erciyes takımında eski oyuncularımızdan kaleci Yavuz Eraydın ve aynı zamanda Sivaslı olan sol bek Muhammet Şeker forma giydi.
Samsun takımında da eski Sivassporlu Akeem Agbetu ve Hakan Bayraktar oynadılar.
Agbetuyu geri almak lazim, kiralik gitmisti herhal, solda agbetu ortada erman sagda kamil cok guzel 3lu olur bence, 3ude hizli kosan oyuncular
Cok isimize yarar bence...
yigidoyuzz 24.05.2011, 15:34 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQzrbx3a5LvK SiX7_yi5telLwRtX9by6CwYacdeXo2 UQ5seRCA&t=1
Pini Felix Balili pazar günü oynanan Sivassporumuz ve fenerbahçe maçında Statta maçı izlemek için Geldi..
mustafa_kavak58 24.05.2011, 15:40 belkide tekrar sivasspora gelir :D:D:D:D:D:D:D
ShabbatShalom 24.05.2011, 15:48 Zico : "Ben, Türkiye`de Balili`yi durdurabilecek bir savunma oyuncusu olduğuna inanmıyorum." Seviyoruz seni BALİLİ.
Herhalde bunuda silmezsin değil mi mod?
bu adam gibi kosan yoktu yaa...:D
engin2609 24.05.2011, 15:49 ßalilinin Trabzona Attıgı Gol Halaa Aklımdaa ... UNUTMADIK BALİLİ...
İsrail'de oynuyor galiba şu anda.
58 SiVaSıM 58 24.05.2011, 18:38 I LOVE OYU BALİLİ I LOVE YOU BALİLİ I LOVE YOU I LOVE YOU BALİLİ
sivasdergi 24.05.2011, 19:18 Agbetu hakkında gelişme var mı bilmiyorum ama Balili Sivas-Fb maçında tribündeymiş :)
İbrahim58070 24.05.2011, 19:20 Agbetuyu geri almak lazim, kiralik gitmisti herhal, solda agbetu ortada erman sagda kamil cok guzel 3lu olur bence, 3ude hizli kosan oyuncular
Cok isimize yarar bence...
agbetu kaliteli oyuncu değil, sadece sıradan bir oyuncu.Takıma dönmesinden yana değilim... Boşuna yabancı kontenjanını işgal etmesin.
sivasdergi 24.05.2011, 19:26 Bence de Agbetu aradığımız oyuncu olmayabilir. Ama 1 sene sözleşmesi var bizle. Bari iyi bir fiyata satabilsek.
sivasdergi 24.05.2011, 19:52 Şimdi de Antalyaspor ile anlaşmış.
Samsunda banko oynuyordu sattalar yerini bulmus o bize gore degil.Hakki nerelerde bilen varsa yazsin .
burakkova 30.05.2011, 01:24 Samsunda banko oynuyordu sattalar yerini bulmus o bize gore degil.Hakki nerelerde bilen varsa yazsin .
Hakkı üsküdar anadolu'da teknik direktör diye biliyorum..
yiğidobaytar58 30.05.2011, 02:32 Samsunda banko oynuyordu sattalar yerini bulmus o bize gore degil.Hakki nerelerde bilen varsa yazsin .
hakkı A2 takımımızın başına getirilmiş....
unutamadığım topcuların başında ali tuna gelir ne adamdı yaw oyuna girer girmez golllerini atardı.. gökhan bozkaya ve burak akdiş onlarda en iyi yıllarını bizimle geçirdiler
hakkı A2 takımımızın başına getirilmiş....
Evet Sivasspor A2 takımın başına getirilmiş ..
Efsane kadro şimdi nerede başlığı da şu sayfada : http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32045
Eski kalecilerimizden Harın Avgın Sakaryaspor ile sözleşme imzalamış bugün. 2011 - 2012'de Sakaryaspor'da.
Eski oyuncularımızdan Yavuz Eraydın ve Burak Akdiş gelecek yıl için Elazığspor ile anlaşmışlar.
balili benim unutamadığım futbolculardan birisiydi. çok vefasızlık yaptı bülent o çocuğa. az hizmet vermedi sivasspora.
Nerelere gittiler ne yapiyorlar bilmiyom ama sivassporumuza verdikleri emekten dolayi tsk etmek istiyom, daha oynuyorlarsa basarilar dilerim...
gürünlüyiğido58 21.06.2011, 10:53 eski futbolcularımıza teşekkür ederm...
takıma katkılarından dolayı
Eski Oyuncumuz Sedat Yeşilkaya Şanlıurfaspor ile Anlaştı
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor, Konya Şekerspor'un orta saha oyuncusu Sedat Yeşilkaya'yı 2 yıllığına kadrosuna kattı.
Eski oyuncularımızdan Ahmet Görkem Görk gelecek sene için Adanaspor'dan Elazığspor'a transfer oldu.
Böylece Elazığspor'da gelecek sene oynayacak Sivasspor'un eski oyuncuları 3 kişi oldu. Diğer iki kişi Burak Akdiş ve Yavuz Eraydın.
Bu arada yine eski oyuncularımızdan Gürhan Gürsoy Bugsaşspor'dan Bank Asya'nın yeni ekibi Göztepe'ye transfer oldu.
Yine Bank Asya takımlarından Karşıyaka'da da eski oyuncumuz Akeem Agbetu ter dökecek.
Transfer çalışmalarını sürüderen Konya Torku Şekerspor Karşıyaka’nın kalecisi Akın Vardar ile anlaşma sağladı. Vardar Sivasspor’un kalesini de korumuştu
sehrisivas 23.06.2011, 22:42 Arkadaşlar bizden giden oyuncuların bazılarından haberler alıyoruz ama bazılarının ne durumda olduklarını bilmiyoruz. İnşallah burda bilen arkadaşlar paylaşırlarsa güzel olur.
Benim bildiklerim şöyle:
Muhammed Şeker ve İbrahim Aydemir'i Etimesgut Şekerspor transfer etti. Muhammed Ali Diyarbakır'da kaldı. Serdar Akdoğan Kasımpaşa'da başarılı oluyor galiba. Kasımpaşa aynı zamanda Sivaslı olan hemşehrimiz eski Bursasporlu Ender'i de almış.
Muhammed ali ofsporda
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=29439
58MUAMMER58 23.06.2011, 22:51 HAKAN BAYRAKTAR samsunda,mahmut hoşgiz zara bldyede,hakkı hocaoğlu a 2 takımı hocası,burak akdiş ,yavuz eraydın elazığda,alituna eyüpte,gökhan bozkaya sakaryada,agbetu karşıyakada,murat duman sakarya da,muhammet seker, enson kartaldaydı,vedat kaleci mardinde,
HAKAN BAYRAKTAR samsunda,mahmut hoşgiz zara bldyede,hakkı hocaoğlu a 2 takımı hocası,burak akdiş ,yavuz eraydın elazığda,alituna eyüpte,gökhan bozkaya sakaryada,agbetu karşıyakada,murat duman sakarya da,muhammet seker, enson kartaldaydı,vedat kaleci mardinde,
Muhammet Şeker Erciyes'te ama Murat Duman halen oynuyor mu Sakarya'da ?
sehrisivas 23.06.2011, 22:53 Gökhan bozkaya sakaryada
Transfer çalışmalarını sürüderen Konya Torku Şekerspor Karşıyaka’nın kalecisi Akın Vardar ile anlaşma sağladı. Vardar Sivasspor’un kalesini de korumuştu
Daha önce Akın Vardar, Konya Torku Şekerspor ile anlaştı demiştim ama düzeltme yapıyorum şimdi.
Akın Vardar , Giresunspor ile sözleşme imzaladı.
58DraG KinG58 29.06.2011, 19:30 Daha önce Akın Vardar, Konya Torku Şekerspor ile anlaştı demiştim ama düzeltme yapıyorum şimdi.
Akın Vardar , Giresunspor ile sözleşme imzaladı.
[B]Özür Dileyerek Söylüyorum KardeşAkın VardarSpor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta olanŞANLURFASPORİle Anlaşmıştır..[B/]
ahmetbaba 29.06.2011, 21:41 Arkadaşlar eski kalecilerimizden Akın Vardar karşıyakadan giresunspor'a transfer oldu...
akın vardar giresunsporda
http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=8115
Akın Vardar Konya Torku Şekerspor'da
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Konya Torku Şekerspor, Karşıyaka'dan kaleci Akın Vardar'ı kadrosuna dahil etti.
http://www.ntvspor.net/haber/tff-2--ligi/43888/akin-vardar-konya-torku-sekersporda
başarılar Akın !
|