Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR DERGİSİ ÇIKTI

SivasSpor.Com
22.01.2007, 20:06
Kulübün yayınladığı “Sivasspor Dergisi”nin ilk sayısı çıktı. Yılda 12 sayı çıkacak olan Dergi’ye şehir içindeki aboneler 50 YTL Şehir dışındaki aboneler 100 YTL’ ye abone olabilecekler.

Sahipliğini Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın üstlendiği derginin Genel Yayın Yönetmenliğini Fikret Ünsal, Yazı İşleri Müdürlüğünü Serhat Zafer yaptı. Renkli ve ofset olmak üzere yayın hayatına başlayan “Sivasspor Dergisi”nde Başkan Mecnun Otyakmaz, Devlet bakanı Abdüllatif Şener, Vali Veysel Dalmaz, Tugay Komutanı Fahri Erenel gibi isimlerin Sivasspor’la ilgili görüşleri yer alıyor.

musa18
22.01.2007, 20:10
cok güzel ya! süper!!!!!!!!!!!!

HALIL
22.01.2007, 20:15
avrupada satilir miii..................

1967_CLUB_10UR
22.01.2007, 20:17
geçen sende bir kaç dergi çıkıştı ama dergiler bir anda piyasadan çekildi..bilmiyorum ama bu işli iyi bilen insanlar yapmalı tek dergi olmalı haftalık veya aylık olmalı heryer ulaşmalı..

üKa
22.01.2007, 20:22
BİR ARA BİR KAÇTANE DERGİ BASTIRMIŞLARDI ZATEN.BU DAHA KALİTELİYE BENZİYOR.HAYIRLISI OLSUN.HERKEZ ALMAYA BAKSIN.HERŞEY 2007-08 SEZONUNA BOMBA GİBİ HAZIRLANMAMIZ İÇİN GELİR OLARAK DÜŞÜNÜLMÜŞ.KAZANAN SİVASSPOR OLSUN.NAPAKKK FANATİKE VE FOTOMAÇA VERDİMİZ PARAYI AYDA DERGİYE VERİRİZ.KAZANAN SİVASSPORUMUZ OLSUN.

2006-07 SEZONU BİTSİN BAH GÖR TRANSFER ŞOVLARINİ 2007-08 SEZONINDA.

sinan58_34
22.01.2007, 20:30
hayırlı ugurlu olsun umarız sivassporumuza bi nebzede olsa katkısı olur

hakandemirezen
22.01.2007, 20:55
Şehir içi 50 ytl Şehir dışı 100 ytl belli bir sebebi varmı acaba aradaki bu farkın?bilen biri açıklama yaparsa sevinirim..

Ertugrul
22.01.2007, 21:29
Hayırlı olsun
Şehir dışındaki hemşerilerimizin de iki katı
fiyatada olsa faydalanabilecekleri sevindirici
Sürekli yayınlanır inşaallah

SivasLady
22.01.2007, 22:41
hayirli olsun
insallah alanda memnun satanda memnun olur
SivasSpor`a ait bir dergi cok güzel

ceza_tolga_rep
22.01.2007, 22:50
GÜSEL Bİ ÇALIŞMA.BENİMDE DİREK ABONE OLMAMAL AZIM.

sarkislali
22.01.2007, 22:52
Hayirli ugurlu olsun. Bizimde corbada tuzumuz olsun. Avrupa´ya abonelik islemi nasil? Yazarsaniz bütün Yigidolar sevinir.

AYDIN1985
22.01.2007, 23:57
Hayirli ugurlu olsun. Insallah Dergiye ilgi cok olur, Basarilarin devami gelir Insallah.

revenge58
23.01.2007, 06:37
şu forma ve sivasspor ürünlerinin de artık bir düzene konulması gerekir.diadora mağazalarında forma yok...

şampiyon71
23.01.2007, 08:45
SİVASLILAR OLARAK SAHİPLENMELİYİZ.HERŞEYİ SİVAS ADINA YAPILAN BU GÜZELLİĞİ GEÇEN SEZON ZANNEDERSEM 3-4 SAYI ÇIKTI.AMA MAALESEF KİMSE DESTEK VERMEDİ.BU İŞLER ZORDUR. O ARKADAŞŞLARADA SÖYLEMİŞTİM. ÇÜNKÜ GÜZEL İŞLERE KÖSTEK OLAN ÇOK HAİN VE İSTEMEMEZLİK EDENLER OLABİLİR DİYE.AMA HER KONUDA.TİCARET,YATIRIM, BİR ÜRÜNÜN BAYİLİĞİ GİBİ .AKLINIZA GELEN HER TÜRLÜ KONUDA !!!
BİR ŞEY GÜZEL OLDUMU.İYİ YAPTINIZ MI? İŞİNİZ ZOR HEMŞEHRİM.BÜTÜN DEVE KERVANINI ÜRKÜTÜRSÜNÜZ.KERVAN DAĞILIR.VE O İŞE ATLAMAK İSTEYEN AYNI ŞU BELGESELLERDEKİ BİR YAVRU CEYLAN DAN PAY ALMAK İSTEYEN BİR SÜRÜ ASLAN GÖRÜRSÜNÜZ.ONLARIN GÖZÜ AÇTIR VE HER YERDEDİR.AMAN ÇEVRENİZDE BU TÜR YAPIDA OLAN BOZUK KARAKTERLİ KİŞİLERE DİKKAT EDİN.SİZİNDE BİR GÜN YILLARDIR EKMEK KAPISI OLARAK GÖRDÜĞÜNÜZ YEMEĞİNİZE ORTAK OLABİLİRLER.NE DİYEYİM SEVGİLİ HEMŞEHİRLERİM..
HAYIRLI OLSUN.
DERGİMİZE DESTEK OLALIM.NETİCEDE SİVASA DESTEK OLACAĞIZ.

ALLAH HEPİMİZİ AÇLIKLA İSLAH ETSİN.HA BU ARADA SÖYLEMEDEN GEÇEMECEYİM;

BOLU TÜNELİMİZ HAYIRLI OLSUN.AZ SONRA BENDE GECECEĞİM.ANKARAYA GELİRKEN.
BİZİM BOLU'YU,OTOBANI...KERKÜKÜ KONUŞMAMIZ LAZIM.
EYVAH DEMEMEK İÇİN.
ALLAHTAN HÜLYA AVŞAR,GÜLBEN ERGEN BU ARADA KONUŞULMUYOR.
HA BİRDE HATIRLATMA GÜLBEN ERGEN ÇOCUĞUNUN SİMİNİ ATLAS KOYMUŞŞ
BAKIN BUNDAN SONRA ,HARİTA,KARAYOLLARI ,OTOBAN OLURSA ERKEK ÇOCUK İSİMLERİ HİÇ ŞAŞIRMAYIN.

EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN.

yigido_bekir
23.01.2007, 09:03
haydı hayırlı olsun sıvasımıza..

ademgoze
23.01.2007, 09:22
sivasspor için ve yigidolar için hayırlı olsun içerigi iyi olursa tutar bence

by_maffayy
23.01.2007, 09:43
cok guzel bı dusunce.sivaslıyım dıyen sıvassporluyum dıyen tasın altına elını sokacak 50 ytl buyuk bı para degıl herkesın abone olması lazım.laf ile ıcraat yapmayalım arkdaslar takımımızın durumu ortada maddı sorunlar yasıyoruzzz haydi yıgıdı TAM DESTEK HEP DESTEK

GrP_GARDAŞLAR
23.01.2007, 10:05
HAYILI UĞURLU OLSUN UMARIM RABET GÖRÜRDE BİŞEYLER KAZANMA ŞANSIMIZ OLUR..

FurkaN
23.01.2007, 11:05
geçen sende bir kaç dergi çıkıştı ama dergiler bir anda piyasadan çekildi..bilmiyorum ama bu işli iyi bilen insanlar yapmalı tek dergi olmalı haftalık veya aylık olmalı heryer ulaşmalı..

Kulüp dergisi aylık çıkar haftalık olursa konu bulamazlar... Gecen yıl galiba talep görmediğinden dolayı çekildi Sivas'ta bu işi bilen anlayan birisini bilmek zor yaptırılan takvimleri gördüysen ne kadar anladıkları ortada...

PRoFeSSioNaL
23.01.2007, 12:51
kATKIMIZ SONSUZ SİVASSPOR
DERGİLER GÜZEL OLUR UMARIM...

PRoFeSSioNaL
23.01.2007, 12:52
Kulüp dergisi aylık çıkar haftalık olursa konu bulamazlar... Gecen yıl galiba talep görmediğinden dolayı çekildi Sivas'ta bu işi bilen anlayan birisini bilmek zor yaptırılan takvimleri gördüysen ne kadar anladıkları ortada...

EEE HER ZAMAN MAÇTAN YORUMLAR YAPARLARSA BU İŞ GÜZEL OLUR DEMİ :D

Engin58
23.01.2007, 13:24
Hayirli olsun Sivasspor dergimiz cok guzel .Saygilarim ile

1967 dernek serkan20
23.01.2007, 13:50
şehir dışındakiler sivaslı değilmi yav????

HaYaLL58
23.01.2007, 14:16
HAYIRLI UĞURLU OLSUN.PEKİ NERDEN ABONE OLABİLİRİZ ONUDA YAZSAYDINIZ KEŞKE

kakikli
23.01.2007, 15:39
GEÇEN SENE GELDİLER ÜYE OLDUK PARASINI PEŞİN VERDİK 2 TANE GELDİ DAHA DA GELMEDİ...
AMACIMIZ TAKIMA KATKIMIZ OLSUN AMA GEREĞİNİDE YAPSINLAR...

kakikli
23.01.2007, 15:41
BENCE ŞEHİR DIŞINDAKİLERİN FİYATININ FAZLA OLMA NEDENİ KARGO V.S. ÜCRETİNDE KAYNAKLANIYORDUR...

Bilmiyorum5
23.01.2007, 16:34
İSTANBULDA GAZETE BAYİLERİNDE SATILIRSA ALIRIK YOKSA NERDEN BULALIM

*58bonn
23.01.2007, 16:43
bence butur dergigibi calismalar iyi olur aboman olunsa iyi olur

byCERAN58
24.01.2007, 16:00
Takmımıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun ..
Öncelikle, il dışından abone olacaklar için detaylı bilgi verilirse daha iyi olur düşüncesi içerisindeyim.. Çorba az çok bizimde tuzumuz olsun.
Dergimizin , kendi kategorisinde bulunan dergilerden daha çok satması gerekli .. burda hepimize görev düşüyor.. Dergi elime ulaşmasa da ben abone olacağım..

babayavuz
24.01.2007, 16:54
hayirli olsun daha okumadim ama guzel ve kaliteli bir dergi olmustur insallah sivasa dondugumde ilk isim dergiye abone olmak emegi gecenlere tesekkurler.

üKa
24.01.2007, 17:00
ŞEHİR DIŞINDAYIZ AMA ŞEHİR İÇİNDEDE ADRESİMİZ VAR.

50 YTL. ile 100 YTL. OLMASINA BENDE ANLAM VEREMEDİM.ŞEHİR İÇİ ŞEHİR DIŞI NE FARK VAR.İSTANBUL OLARAK DÜŞÜNÜLDÜĞÜNÜDE BİLİYORUM.AMA İSTANBULDA MURAT ŞAHİN VAR.ONA GÖREV VERİN EŞİT YAPIN DERGİ FİYATINI.İSTANBULDA 25 MİLYON BİLETE VERMİYOR TARAFTAR.OLİMPİYATTAKİ MAÇTA 20 MİLYON DİYE GİŞEYE SALDIRMADILARMI.EŞİTLİK EŞİTLİK.

DERGİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN.GEÇENLERDE DEDİĞİM GİBİ.FANATİK İLE FOTOMAÇI OKUMAM ALIRIM DERGİYİ.BAŞKA ÇARE YOK.

üKa
24.01.2007, 17:01
YORUCU BİR İŞ İSE MURAT ŞAHİNE GÖREV VERİLSİN AÇISINDAN DEMEK İSTEDİM.

gurselyildirim
24.01.2007, 17:06
sivasspor dergisi guzel dusunce herseyi ordan ogreniriz.Yurt disindaki sivassporlular nasil ulasacak yurt disindakilere nasil ulastirilacak, derginize ve ,Sivasspora,ikinci yarida basarilar dilerim.

FurkaN
24.01.2007, 17:40
Şehir dışındakilere fiyat farkının 2 kat olması çok olmuş...

gardasin.58
24.01.2007, 18:02
Hayirli ugurlu olsun yurt disi abone olmak isteyenlere gönderiyormusunuz ?

SitemkarAşık
25.01.2007, 09:15
Öncelikle Böyle bir derğinin çıkmasında emeği geçen başta Başkanımız Mecnun OTYAKMAZ olmak üzere diger yöneticilerimizi saygılyla selamlıyorum.
Bu derginin Sivasa ve Sivaslıya hayırlı olmasını diliyorum derğide Sivasla ilğili yazlımış Şiirlerede yer verilirse daha iyi olacagını düşünüyorum.ve bu anlamda Sivas için yazmış oldugum SİVASLI GARDAŞ İsimli sizlerle paylaşıyorum.

SİVASLI GARDAŞ

Buram, buram hasret kokar her taşı
Unutur mu yiğit kavım gardaşı
Madımak çorbası tarhana aşı
Burnunda tütmezimi Sivaslı gardaş

Çiçek açar yaz bahar'da yaylası
Bir efsane gibi taş ve kayası
Gönlümün sevdası kalbim aynası
Gel desem gelmez mi Sivaslı gardaş

Örnek almış cümle âlem huyunu
Dağında meleşir kuzu koyunu
İçmeye doymazsın Tecer suyunu
Bu hasret yetmezimi Sivaslı gardaş

Görmen mi yol olsa bir de vesile
Gök medrese çifte minaresiyle
Bir seher vaktinde ezan sesiyle
Gel artık yetmez mi Sivaslı gardaş

Selçukludan almış Atam soyumuz
Ergenekon Tuna nehri boyumuz
Öksüz garip kalmış yetim köyümüz
Bu dert hiç gitmez mi Sivaslı gardaş

Sen tedbir al verir takdirin Hak’tan
Su içtiğin o yer kızıl ırmaktan
Bıkmadın mı Gard aş uzak olmaktan
Dost sitem etmez mi Sivaslı gardaş

Ecdadın yâd etmiş Sivas adını
Bırakmam ben elden itikadımı
Genç ihtiyar yaşlı kız ve kadını
Söyle dert bitmez mi Sivaslı gardaş

Bu yurt senin sevki sen sevilensin
Temiz bir iz bırak dönüp gelesin
Atan var Deden var bur da bilesin
Gurbet hiç bitmez mi Sivaslı gardaş

Yol bizde der; Âlim Türkoğlu Türk'te
Cumhuriyet bizle biz Atatürk'le
Destan yazar yiğit bak süper ligde
Durduğun yetmez mi Sivaslı gardaş.

Bekir ALİM

NOT:Bu Şiir BERGÜZAR İsimli Şiir Kitabımdan Alınmıştır.

S.KUTLU
14.05.2008, 18:15
ELDE VAR SIFIR.
BAŞARILAR SİVASSPOR.