Orijinalini görmek için tıklayınız : MECNUN BASKAN SİZE GÜVENİYORUZ.

puar
09.06.2005, 13:15
arkadaslar her şey geçici tek kalıcı sivasspor bizler biliyoruzki başta başkanımız ve yoneticeler sivasspora yakışır bir isimle anlşacağına kalpten inanıyoruz bizde bu başkan yonetim ve büyük taraftar varken sırtımız yere gelmez... BAŞKANIM HEP DESTEK TAM DESTEK

serkankustarci
09.06.2005, 13:23
Sivassporun bu noktalara gelmesinde en büyük pay başta Mecnun Odyakmaz ve yönetim kurulunun.Bu çabaları heba etmemek için Sivasspora layık bir hoca bulacaklarına inanıyorum.Bu nedenle Oğuz çetin haberinin asparagas olduğundan eminim.

sivaslim58
09.06.2005, 13:39
FATİH TERİM ŞU AN BOŞTA GELSİN SİVASI ÇALIŞTIRSIN BOŞ GEZECEĞİNE.

CEVIK
09.06.2005, 13:53
arkadaslar her şey geçici tek kalıcı sivasspor bizler biliyoruzki başta başkanımız ve yoneticeler sivasspora yakışır bir isimle anlşacağına kalpten inanıyoruz bizde bu başkan yonetim ve büyük taraftar varken sırtımız yere gelmez... BAŞKANIM HEP DESTEK TAM DESTEK

ARKADAŞ LAR BAŞKANIMIZ MÜKEMMEL BİRİSİ BEN İNANIYORUM Kİ

MECNUN BAŞKAN ENİYİ SİNİ GETİRECEĞİNE

BOŞA HAYALE KAPILMAYALIM FATİH TERİM FALAN BİZDE GELİP

CALIŞ MAZ BİRAZ GERCEKCİ OLALIM BENCE RAŞİT HOCA

GELE BİLİR

sVs
09.06.2005, 14:01
ŞABAN YILDIRIM olabilir bence

volcano58
09.06.2005, 14:22
Sivassporun bu gün geldiği konumda büyük pay sahibi olan ismail hocamızın yerine gelebilecek aklı salim işine gönül vermiş (özellikle süper lig tecrübesi olan ) her hoca ile istikrar ve başarıyı yakalayabiliriz yeterki sivasımıza olan desteğimizi eksik etmeyelim
UMARIM YENİ HOCAMIZ SİVASSPORA HAYIRLI OLUR

ferdi58
09.06.2005, 14:41

ARKADAŞ LAR BAŞKANIMIZ MÜKEMMEL BİRİSİ BEN İNANIYORUM Kİ

MECNUN BAŞKAN ENİYİ SİNİ GETİRECEĞİNE

BOŞA HAYALE KAPILMAYALIM FATİH TERİM FALAN BİZDE GELİP

CALIŞ MAZ BİRAZ GERCEKCİ OLALIM BENCE RAŞİT HOCA

GELE BİLİR gardaş kesinlikle katılıyorum raşit hoca bu takımı istediğimiz yerlere getirebilecek kapasitede bir hoca

serhankaburcuk
09.06.2005, 14:46
Mecnun başkan mükemmel bir insan ve yönetici sonuna kadar arkasındayız ve ona güveniyoruz...Sivas tarihine adını altın harflerle kazıdı...İnşallah başkanımız en iyi hocayı getirecektir...Bundan kimsenin şüphesi olmasın...

puar
11.06.2005, 13:48

demiştik arkadaslar nitekimde oldu bu saatten sonra eleştiri kariyer yorumu yerine sn loranta destek çıkalım inanıyorum bu gucumuzle çok iyi yerlere geleceğiz

CAGLAYAN
11.06.2005, 13:50
http://www.yeniulke.com.tr/spaw/images/lib1/mecnunodyakmaz.gif

HELAL OLSUN MECNUN BASKAN
BÜYÜKLÜGÜNÜ GENE GÖSTERDIN
EN BÜYÜK BASKAN ..........
BIZIM BASKAN.................

puar
11.06.2005, 13:56

+1967..............

SchumacheR_58
11.06.2005, 14:02

............

CEVIK
11.06.2005, 14:02

BAŞKANIMIZ TAM KARİZMA KISKANAN LAR CATLASIN
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

1967_DERNEK_10UR
11.06.2005, 14:45
BAŞKANIMIZ SİVAS İÇİN BÜYÜK BİR NİMET...

serhankaburcuk
11.06.2005, 14:53
İnşallah başkanımız gibi Sivas aşığı daha çok Mecnun'lar çıkar ve Sivas'ımız için böyle çaba harcarlar...Başkanım seni çok seviyoruz...

Serkan-58
12.06.2005, 01:14
Sayin Mecnun Otyakmazi basarilarindan dolayi kutlarim.

puar
17.06.2005, 17:14
arkadaslar evet herkez endişeli transfer konusunda ama unutmayınkiş bizim başkanımız MECNUN başkan kendisine sonuna kadar güveniyoruz mecnun başkan varken sırtımız yere gelmez

serhankaburcuk
04.07.2005, 14:18
Kırmızı Beyaz Şampiyon Sivas
Canımızsın Mecnun Otyakmaz....

1967 dernek serkan20
04.07.2005, 15:22
Canımızsın Mecnun Otyakmaz....
+ imza...................

puar
13.08.2005, 06:35
Bildiğimiz üzere Takim Bir çok Oyuncu Transfer Etti Vede Bize Yakişir Bir Takim Kuruldu...maltya Macindada Gördük Malatya Ya Karşi Ezici Bir üstünlük Kurduk Kupada Da D.bakiri Yendik...bu Sene Sirtimiz Yere Gelmeyeceğine Yürekten Inaniyorum...başta Başkan Olmak üzere Transferlerde Emeği Gecen Herkeze Sonsuz Teşekkürler

twity_58
13.08.2005, 08:28
Allah ım böyle karızma hangi kulup baskamımda var söyleyın konusun abilerrrrr ya valla bitiyom mecnun baskan a ona hersey helal ne yapsa yakısır baskanımaaaa hehehe GUVENIMIZDE SONUNA KADAR NE YAPSA ARKASINDAYIZZZZZ!!!!!!

Dağcı
13.08.2005, 09:04
Başkanımız tam bir yiğido. Ona her şey yakışır. Kendisine ne kadar teşekkür etsek az gelir.

Bizler de başkanımıza her türlü desteği vermeliyiz.

Dağcı
13.08.2005, 09:18
YENECEĞİZGaziantepspor maçı öncesinde görüşlerini dile getiren Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz ise “ Gaziantepspor’u yenerek ikinci haftayı da puanla kapatacağız. Sivasspor Turkcell Süper Liginde başarıdan başarıya koşacaktır. Sivasspor bu ligin en iddialı ve en başarılı takımı olacaktır. Sivasspor’un başarılı olması için her şeyden önce desteğe ihtiyacımız vardır. Sivaslının, Sivasspor’a gönül veren herkesin destekci olmasını bekliyoruz “ dedi.
Kaynak:Yeniulke.net 13.08.2005

HEP DESTEK, TAM DESTEK

serhankaburcuk
14.08.2005, 16:25
İnşallah başkanımız gibi Sivas aşığı daha çok Mecnun'lar çıkar ve Sivas'ımız için böyle çaba harcarlar...Başkanım seni çok seviyoruz...

puar
17.08.2005, 01:35

tek sivaslılar değil tüm kamuoyu seviyor...adam gib adam MECNUN BAŞKAN

1967_DERNEK_10UR
17.08.2005, 13:10
MECNUN BAŞKAN SİVAS TARİHİNDE ÇOK ÖNEMLİ BİR İSİM OLARAK HATIRLANACAK

GeCeVeMaVi58pRf
18.08.2005, 15:40
mecnun başkan sen bizim herseyımızsın...

GeCeVeMaVi58pRf
25.08.2005, 16:37
baskanımız bızım basımızın tacı fakat bır kac yöneticinin takımdan gitmesı gerekıyor zarar verıyorlar takıma

Dağcı
25.08.2005, 17:51
Bu tür oluşumlarda mutlaka uyumsuz insanlar da olacaktır. Onlar zamanla uzaklaştırılır. Aslolan birlik ve beraberlik içinde hedefimize odaklanmak olmalı. Geçen sene nasıl yönetim, taraftar ve futbolcular şampiyonluk yolunda kenetlendilerse aynı şeyi bu yılda yapmalıyız.

GeCeVeMaVi58pRf
25.08.2005, 21:33
sonuna kadar güveniyoruz herzaman sizin yanınızdayız sivas sizinle gurur duyuyor

serhankaburcuk
29.08.2005, 14:59
mecnun Başkan Sen Bizim Herşeyimizsin...

GuNaY
29.08.2005, 18:15
böyle başkan buı sekilde bir taraftar olduktan sonra bizi kimse durduramaz... fedaresyonun bütün oyunları boşş :D

serhankaburcuk
30.08.2005, 16:11
Büyük Başkan federasyonun oyunlarını bozacak...

5841
30.08.2005, 16:34
Mecnun Başkan Seni Seviyoruz.
Yapilmak Istenen Pis Oyunlari Nefretle Kiniyoruz.

Dağcı
30.08.2005, 17:24
Arı kovanına çomak sokmak gibi bir şey oldu bu :):)

Başkan Odyakmaz,
En büyük Sivas

GeCeVeMaVi58pRf
02.09.2005, 14:23
Kirmizi Beyaz şampiyon Sivas Canimizsin Mecnun Otyakmaz

CÜSSKB-Aynur
03.10.2005, 10:51
Başkanımız Mecnun Otyakmaz ın bir sözü vardı.
Stadyumda Bayanlar için ayrı bir bölüm ayrılacağını söylemişti.
Gerçekleştirilmesini bekliyorum. Stadyumda tek bayan taraftar olarak ben vardım, başkasını göremedim.
Ayrı bir bölüm olursa, bayanlar daha rahat olacak ve sayıları artacaktır.

1967_DERNEK_10UR
03.10.2005, 13:41
MECNUN BAŞKANA GÜVENİMİZTAM DİYORUZ AMA NİÇİN TRİBÜNLER BOŞ KALDI DENİZLİ MAÇINDA...:(

GuNaY
04.10.2005, 00:44
BÖYLE BİR BAŞKAN BÖYLE BİR TAKIM VARKENDE GELMEYECEKSİNİZ NE ZAMAN GELECEKSİNİZ MERAK EDİYORUM???

drummer
04.10.2005, 01:53
Gerçekleştirilmesini bekliyorum. Stadyumda tek bayan taraftar olarak ben vardım, başkasını göremedim.

SAHİDEN MAÇLAR İÇİN BAYANLARA YER AYRILACAKTI.
BAYANALAR HEP SORUYOR BİZ NE ZAMAN GİDECEĞİZ MAÇLARA DİYE.
BİR DE BAYANLAR ÜCRETSİZ ALINACAK DİYE BİR SÖYLENTİ VARDI.

AyhanBayrak
04.10.2005, 04:31

:) aslinda benim bir fikrim var bayanlar icin evet baskanimiz bayanlara ayri bir bölüm ayarlayacagiz dedigine göre acaba bayanlarda kendi aralarinda yigidolar basligi altinda (disi yigidolar ) adi altinda bir taraftar dernegi kursalar diye düsünüyorum olamazmi yani :)

CÜSSKB-Aynur
05.10.2005, 13:02
:) aslinda benim bir fikrim var bayanlar icin evet baskanimiz bayanlara ayri bir bölüm ayarlayacagiz dedigine göre acaba bayanlarda kendi aralarinda yigidolar basligi altinda (disi yigidolar ) adi altinda bir taraftar dernegi kursalar diye düsünüyorum olamazmi yani :)

Dernekçilik ciddi girişim gerektirir, Ayhan bey, Biz şimdilik stadyumda bir varlık gösterelim yeter.

serhankaburcuk
07.10.2005, 23:54
Valla bayanlar için yer ayrıldımı bilmiyorum ama Maraton tribününde yani bizim içimizde bayan taraftarlar vardı..Güzel güzel maçlarını izlediler hatta insanlar o kadar temkinli davrandılarki bayanların olmasından dolayı bir tek küfür bile duymadım ben...Bayanların ayrı bir tribünde değilde bütün tribünlerde yer almasını bekliyoruz...Bu sayede stadyumuzda küfürde azalır...

1967_Dernek_Ayhan
09.10.2005, 14:08
EVET BÖYLE BİR GİRİŞİM YAPILSA EN AZINDAN BİZİM TARAFTARIMIZDA BİR AZ DAHA TEMKİNLİ HAREKET EDER YANİ KÜFÜR FELAN AZALIR YOKSA BÖYLE GİDERSE BU TAFATARI KİMSE DURDURAMAZ

CÜSSKB-Aynur
10.10.2005, 12:19
Valla bayanlar için yer ayrıldımı bilmiyorum ama Maraton tribününde yani bizim içimizde bayan taraftarlar vardı..Güzel güzel maçlarını izlediler hatta insanlar o kadar temkinli davrandılarki bayanların olmasından dolayı bir tek küfür bile duymadım ben...Bayanların ayrı bir tribünde değilde bütün tribünlerde yer almasını bekliyoruz...Bu sayede stadyumuzda küfürde azalır...

Bence hiç problem değil. Çünkü rahatsız edici herhangi bir durumla karşılaşmadım. Ayrıca, bayan-erkek ayrımı yapılmamasından yanayım. Böyle
ayrımlar, bizi İstanbul takımlarının kötü kopyası olmaktan öteye götürmez.
Ama bazı bayan arkadaşlarımız bizim gibi düşünmeyebilir. Onlar için ayrı
bir yer ayrılması iyi olacaktır.

1967_DERNEK_10UR
12.10.2005, 10:09
BÜYÜK BAŞKAN...SENİNLE GURUR DUYUYORUZ..

twity_58
12.10.2005, 20:11
bu soylu durus bu asalet kımde var söyleyınn canımız kanımız mecnun baskanımızdan baska.. SENI SEVIYORUZZ

puar
16.10.2005, 22:54
bu soylu durus bu asalet kımde var söyleyınn canımız kanımız mecnun baskanımızdan baska.. SENI SEVIYORUZZ

çok haklısın twity...asaletine gurban olimmmm :)

superglam
16.10.2005, 23:02

Başkanımıza sonuna kadar güvenniyoruz..!!

Asla yılmak yok bu uzun ve yorucu yolda..!! Arkadaşlar taraftarı sivas stadında doldurmalıyız. Bu başkana bu teknik direktöre ve bu takıma vafa borcunu ancak bu şekilde ödeyebiliriz..!!

Saygılar..!!

serhankaburcuk
21.10.2005, 23:38
Bence hiç problem değil. Çünkü rahatsız edici herhangi bir durumla karşılaşmadım. Ayrıca, bayan-erkek ayrımı yapılmamasından yanayım. Böyle
ayrımlar, bizi İstanbul takımlarının kötü kopyası olmaktan öteye götürmez.
Ama bazı bayan arkadaşlarımız bizim gibi düşünmeyebilir. Onlar için ayrı
bir yer ayrılması iyi olacaktır.

Tabiki haklısınız...Bu iş biraz zamanla olacak tabiki...Belli bir süre bayanlar için ayrı bir tribün olması çok uygun ...Ama zamanla onlarda tribünlerde erkekler gibi yerlerini almaları gerekir...Çünkü Sivasta Futbol sadece erkeklerin ilgilendiği bir spor dalı olmamalı...

agca58
22.10.2005, 00:58
vay tabiki bu takımı takım yapan mecnun odyakmaz oldu..osman seçilmiş zamanında bıktırmıştı bizi yaa..ama şimdi................

GuNaY
22.10.2005, 02:10
karizmatik ve başarılı başkanı allah her takıma nasip etmez :)

1967_DERNEK_10UR
25.10.2005, 02:32
SİVASSPOR YÖNETİMİ BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE ÇALIŞTI SEZON BAŞINDA VE MECNUN ABININ BAŞKANLIĞINDA BAŞARIYLA İLERLİYOR..

kafci
08.11.2005, 14:57
Bir Sivaslı olarak başkanımızla gurur duyuyorum...

kafci
08.11.2005, 14:59
Allah Başkanımızı ve diğer yönetim kurulunu başımızdan eksik etmesin

( Amiin )

bbptek58
08.11.2005, 15:15
BAŞKANIMIZA GÜVENİYORUZ ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

34-murat-58
08.11.2005, 15:18
baskan gercekten sıvasın canı.......

ElbeyLi58
10.11.2005, 01:17
Mecnun Otyakmaz, "Beşiktaş ve Trabzon'un üzerinde olmayı hiç beklemiyorduk. F.Bahçe otobüsüne taş atanlar insan değiller" dedi.

Sivasspor'un 12. hafta sonunda lig sıralamasındaki yeri yöneticilerini bile şaşırttı. Ligde kalıcı olmayı hedefleyen kırmızıbeyazlı takımın başkanı Mecnun Otyakmaz, "12. hafta sonunda Beşiktaş ve Trabzonspor'un üstünde olmak bizim için süpriz" dedi. Sivas'ta Fenerbahçe otobüsünü taşlayanları insan olmamakla suçlayan Otyakmaz, yabancı oyuncu sınırlaması konusunda ise sınırlamanın sadece Türkiye liglerinde devam etmesi gerektiğini söyledi.

EKSİKLERİMİZ VAR
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe maçında sarı-lacivertli taraftarların kendisi için açtıkları pankarta da değinerek, "Demek ki geçmişte onurlu çalışmalar yapmışız. Takdir edilmek güzel. Şu anda da Sivasspor'un başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Eksiklerimiz var. Ancak hepsini gidereceğiz. Lig öncesi bulunduğumuz yeri hayal bile edemiyorduk" diye konuştu.

GuNaY
10.11.2005, 02:25
başkana güveniyoruz ancak onunda bize güvenmesi için birseyler yapmak zorundayız!!! kendisi gerek geçen sezon gerekse bu sezon tüm yönetimi ile bize yılların hasretini dindirme imkanı sundu... bu sezon özellikle tüm takımların gıpta ile baktığı yerdeyiz... mecnun başkan önderliğindeki yönetime vefa borcumuzu ödemeliyiz... buna stadımızı hıncahınç doldurarak, gerekli desteği maçlarda sahaya doğru haykırarak yapmalıyız...!!!
bizlerde başkanımızın güvenini kazanmalıyız!!!

GeCeVeMaVi58pRf
10.11.2005, 04:38
başkana güveniyoruz ancak onunda bize güvenmesi için birseyler yapmak zorundayız!!! kendisi gerek geçen sezon gerekse bu sezon tüm yönetimi ile bize yılların hasretini dindirme imkanı sundu... bu sezon özellikle tüm takımların gıpta ile baktığı yerdeyiz... mecnun başkan önderliğindeki yönetime vefa borcumuzu ödemeliyiz... buna stadımızı hıncahınç doldurarak, gerekli desteği maçlarda sahaya doğru haykırarak yapmalıyız...!!!
bizlerde başkanımızın güvenini kazanmalıyız!!!

vallahi stadı hınca hınc doldurmakta yetmiyor mesela fener macında stad doluydu ama bazı bölümlerde fenerin seyircisinin sesi daha çok cıktı çünkü kimse takımını desteklemıyor sanki cekirdek yemeye gelmişler stada ALLAHtan 1967 sivasspor genc taraftarlar derneği ordaydı ve hiç susmadı susmayacakta takımın sadece maddi değil manevi destegede ihtiyacı var bunu unutmayalım...

junior_69
10.11.2005, 08:47
LORANT VARKEN FATİH TERİM KİM OLUYOR. ONUN ARTİSLİĞİNİ, KENDİNİ BEĞENMİŞLİĞİNİ KİM ÇEKER YA

Serd@r
10.11.2005, 09:56
BAŞKAN;sen Sivasınla ve Sivassporunla gurur duysanda Asıl tüm Dünyadaki Sivaslılar seninle gurur duyuyor

CÜSSKB-Aynur
22.11.2005, 09:43
Başkanımıza ve tüm Sivasspor Yönetimine, Bayanlara sağladıkları kolaylıklar için Teşekkür ediyorum.

eren1
22.11.2005, 10:52
LORANT VARKEN FATİH TERİM KİM OLUYOR. ONUN ARTİSLİĞİNİ, KENDİNİ BEĞENMİŞLİĞİNİ KİM ÇEKER YA

VAYBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEE

SEN NEYMİŞSİN LORANT

GuNaY
29.11.2005, 21:55
yönetim bence işi birazdaha sıkı tutmalı yoksa işimiz gerçekten kötüye gidebilir
taşındı....

serhat3358
29.11.2005, 23:03
MECNUN BAŞKANLA GURUR DUYUYORUZ VEDE DUYMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

AMCA58
29.11.2005, 23:09
MECNUN BAŞKAN BİZİM HERŞEYİMİZ.
ONU ÇOK SEVİYORUZ.

Arif Coşkun
29.11.2005, 23:30
Bir ilki yaşatan başkan olarak hiç bir zaman unutmayacağız başkanımızı.Ona herzaman güveniyoruz.
Saygılar

puar
11.12.2005, 16:19
başkanım 3 puanı özledik bi kötü gidişata bir son verin vede bizi her zamanki gibi üst sıralara taşıyın sivassporun buna ihtiyacı var...

casus84
11.12.2005, 16:28

senin terim dediğin adam türkiyenin teknik patronu laflarını lütfen düzgün seç :(

güray alp
14.09.2006, 14:20
mecnun başkana hayranım delikanlı adam tam bir misafirperver

1967_CLUB_10UR
14.11.2006, 23:17
BAŞKANIMIZ CESUR Bİ KARARLA BÜLENT UYGUNU TAKIMIN BAŞINA GEÇİRDİ SÜRESİ NE KADAR TAM BİLEMEYİZ AMA YİNEDE CESUR BİR KARAR..

67_DERNEK_AKKIZ
15.11.2006, 00:18
CESUR AMA BENCE COK YERINDE BI KARAR LIGIN EN GENC ANTRENÖRÜ..
KALDI BASARILIDA OLACAK UMARIMYUZUMUZ KARA CIKMAZ..
BULNET HOCAYA GUVENIYORUZ.

yigidolar06
27.11.2006, 13:04
BAŞKANIM SİZİ İSTANBULDA Kİ SİVASLILAR UTANDIRDILAR ANKARADAKİ SİVASLILAR SİZİN YÜZÜNÜZÜ KARA CIKARMIYACAKLARDIR

abdullah58
27.11.2006, 13:48
MECNUN BASKAN HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK
ONUN YERI TARTISILMAZ O BIZIM ABIMIZ O BIZIM KALBIMIZDE
SAYIN ARKADASIM--S V S---SIVASA TEKNIK DIREKTÖR OLARAK
SABAN YILDIRIMIN ADINI YAZMISSIN---ADAMIN NE BASARISI VAR BANA YAZSANA-KARDES -SIVASIMIZ KABUGUNU KIRDI-DIKKATINI CEKERIM-3 LIG DE OYNAMIYORUZ-RIZA DERSEN TAMAM DERIM
SELAMALR

puar
28.11.2006, 13:45
BAŞKANIM SİZİ İSTANBULDA Kİ SİVASLILAR UTANDIRDILAR ANKARADAKİ SİVASLILAR SİZİN YÜZÜNÜZÜ KARA CIKARMIYACAKLARDIR

ankaragücü sivas....ankarabelediye sivas macları... başka bişey demiyorum

sedat yildiz
03.01.2007, 02:18
mecnun baskan sana her zaman guvenimiz var büyuk basarilar bekliyoruz

OPERASYON
03.01.2007, 04:28
S.A Parlak fikirleriniz sizde kalsin Baskan isini bilir Sadec konusanlar gurultunun parcasi olur...Temeniler yazin belki istfade noktasinda bakarlar:-)))

herzaman
03.01.2007, 05:18
mecnun agabeye sahip çıkalım kardeşlerim...

sedat yildiz
19.01.2007, 01:22
sivassporun süper yönetimi var
buna inandik buna güvendik
basta sayin bulent uygun olmak üzere
hemen hepsi birer etkin kadro hepsine
özer hayatindada basarilar dilerim
her nereden bu siteye sahip cikan varsa
kuran varsa yasatan varsa ne mutluki
sivasin sivaslinin cikarina

YaKiSiKLi58
07.02.2007, 12:20
Mecnun Başkanimizi ALLAH basimizdan eksik etmesin onun gibi baskan yok dunyada... Bu yönetim basta oldukca sirtimiz yere gelmez ALLAH izniyle

puar
29.08.2007, 09:56
başkanım size güveniyoruz tff ye sivassporun haklarını yedirmeyeceğinizi vede sivassporun sahipsiz olmadığını göstereceğinize hiç şüphemiz yok başkanım.

yigidomustafa58
29.08.2007, 11:00
Mecnun başkan en iyisini bilir....

melih1
29.08.2007, 11:06
buyuk baskan senın bır lafın trabzonun alayına bedel.bunu cumle alem bılıyorbutun sıvas arkandayız.

BOUN
29.08.2007, 11:39
Yaklaşık iki yıl evvel federasyon seçimlerinden hemen önce Sivas'a gelip Sivasspor tesislerinde Mecnun başkandan destek isteyen ve kısmi destek alan Ulusoy'a karşı bir an evvel yönetimden açıklama yapılmalıdır ve Ulusoy yönetiminden desteğin tamamen çekildiği kamuoyuna deklare edilmelidir. Ayrıca gidilebilecek hertürlü kapıya gidilmeli ve yargı yolu vs her yol denenmelidir.

Mecnun başkan sana sonuna kadar güveniyoruz....

puar
24.09.2007, 16:08
bugun takım 2. sırada ise bu senin eserindir başkanım teşkkür binlerce teşekkür ediyoruz.

ejames
15.10.2007, 12:33
mecnun baskan oley mecnun baskan oley mecnun baskan oleyyyyyyyy

altuntas58
15.10.2007, 13:04
Başkanımız bir istikrar abidesi güvenmek ne kelime hem güveniyoruz hemde seviyoruz MENUN BAŞKAN SEN ÇOK YAŞA

zaralım 58
15.10.2007, 13:06
bülent hocaya görevinde başarılar

5841
15.10.2007, 14:09
BAŞKANIMIZA GÜVENİMİZ SONSUZDUR. BUNUN AKSİNİ DÜŞÜNMEK BENCE BÜYÜK HATADIR.. SENİ SEVİYORUZ BAŞKANIM

puar
15.12.2007, 13:05
SN başkakanım ortalarda bu aralar bişeyler dönüyor vede sizler biliyorsunuz. bizlerde biliyoruzki sizin sivassporun hakkını kimseye yedirmeyeceğinizi ama camiamiz ortada dönen dolapları bilmek istiyor umaım en kısa zamanda bizlerlede paylaşırsınız.

yigidolar06
28.12.2007, 10:38
Sn başkanım sizi vede Bülent hocayı lig tv deki cizgi ötesi proğramını izledim şu anda tekrarı yayınlanıyor. Sizlere doyum olmuyor iyiki varsınız

tugcin
28.12.2007, 11:26
Başkanıma ve değerli yöneticilerimize sonuna kadar güveniyoruz. Çok büyük bir şans ve lütuf sevgili başkanın görevde olması...

Yigido_Burak
28.12.2007, 11:28
Hiç ßoşuna HayaL Kurmayalım Hocamız ve ßaskanımız İdri BöLe Dewam Etsin..!

Öz sivaslı
28.12.2007, 14:33
başkan helal olsun sana ve diğer sivasspor yöneticilerine ve taraftarlarına tüm sivaslılara helal olsun ki sivası destekledikleri için oları yalnız bırakmadıkları için

nuri_58
28.12.2007, 14:39
!!!HELAL OLSUN SANA MECNUN BAŞKAN!!!

puar
21.01.2008, 18:41
Bizde bu başkan oldukça bizler her zaman bu takımla güleriz...tekrrardan teşekkürler başkan.

ua58ibo
21.01.2008, 18:50
MECNUN BAŞKAN, ASKER BÜLENT ve FUTBOLCULAR bermuda şeytan üçgeni kurdular bu sene inşallah hep böyle devam eder

Buraq58
21.01.2008, 18:51
Evet Aynen Fenerbahce Gs Bjk Maçlarını Kazanırsak Şampiyon Sivasspor...

özsivasli1903
21.01.2008, 18:54
süleyman seba ve aziz yildirimdan sonra türk tarihine gecen bir baskan mecnun odyakmaz....
seni cok seviyoruz insallah sivasa gelince görüsecegim kendisiyle....

omercoskun
21.01.2008, 18:59
takımda çok iyi bir uyum söz konusu futbolcusundan teknik adamına yöneticilerinden başkanımıza kadar allah bu birlikteliğimizi bozmasın inşallah nice sezonlara diyorum

Bahattin
21.01.2008, 19:01
helal olsun mecnun baskan sen ve ekibin bu takima cok sey yaptiniz sizlere sonsuz tesekkurlerimi yolluyorum...

cemal58yiğido
21.01.2008, 19:06
tüm takıma ve mecnun başkana bu çalışmalaından dolayı teşekkür ederiz

puar
27.01.2008, 21:59
Büyük başkan kim ne derse desin Bizleri herzaman mutlu ettin lig sonundada mutlu edeceğine inancımız sonsuz...
Asla yanlız yürümeyeceksiniz...

TS58
27.01.2008, 23:14
SİVASSPOR'u destekleyen herkese sonsuz TEŞEKKÜRLER.Desteğe devam.
5058 SİVAS

EyüphanAydın
27.01.2008, 23:38
Gerçekten her Yönüyle,

Takdir Edilmesi Gereken Birisi,

Sayın Başkanımız:Ona Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunuyorum.

mesut_tncsvs
28.01.2008, 00:06
bu kulup herşeyi ilkleri başarıları zaferleri birinci lige çıkmayı mecnun başkan döneminde başardı sagolasın başkan helal olsun

teşekkürler

yigido Atilla
28.01.2008, 00:14
Büyük başkan kim ne derse desin Bizleri herzaman mutlu ettin lig sonundada mutlu edeceğine inancımız sonsuz...
Asla yanlız yürümeyeceksiniz...

Büyük Baskan Sezon Sonunda sampiyon olsakta olmasakta Devamli yaninda olacagiz... Bizleri Süprligle tanistiran sen oldun yaptiklarin ortada ve kimse inkar edemez.. sana inancimiz ve Güvencimiz sonsuz Büyük baskan.... Mecnun....

HaSiVasLıM58
28.01.2008, 00:29
SEN YOKTUN SİVASSPORLU GÖNÜLLERDEYDİN
SEN YOKTUN SEBAT DARDI RİZE YARDI ANKARA KARDI
SEN YOKTUN BAŞKANIM HERKES BİZİMLE DALGA GECERKEN
37 YILLIK BİR RÜYAYI YASARKEN SİVASLILAR DUA ETTTİLER
ALLAHIM BİZLERE ŞAMPİYONLUK YASATACAK
SİVASI BİR AVRUPA TAKIMI YAPACAK BİR BASKAN NASİP EYLE
AMİN DEDİ 10 MİLYON SİVASLI
AMİN DEDİ GURBETÇİLERİMİZ
AMİN DEDİ TÜM GARDASLAR
SONRA BİR COSKU KAPLADI SİVASI HERKES SEVİNİYORDU
VE BİR SES YÜKSELDİ GARDASLAR DİYARINDAN
MECNUN OTYAKMAZ
MECNUN OTYAKMAZ
ARTIK SEN VARDIN
ŞAMPİYONLUK CEKEN GÖNÜLLERE ŞAMPİYONLUK TATTIRDIN
GOLLERE Mİ İHTİYAC VAR AL ANDERSONU ATSIN GOLLERİ
KALECİYEMİ İHTİYACIN VAR AL PETKOVİCİ KORUSUN KALEYİ
SONRA TEKNİK ADAMAMI İHTİYACIN VAR AL LORANTI HALLET MESELEYİ
ARTIK BİZ SÜPER LİGDEYİZ
ŞAMPİYONLUK YASAMAK İSTIYORUZ
VE MECNUN BAŞKANLA AZ KALDI
ÇOK AZ KALDI....

GeCeVeMaVi58pRf

ercis
05.02.2008, 06:06
degerli baskanimiza gercekten tum samimiyetimle guvenip diger ileri gelenlerimizin bu degerli baskanimiza destek olmalarini temenni ediyorum. hani saklanan bazi ileri gelmisler varya ozellikle onlar.

Engin58
05.02.2008, 06:46
BASAKANIMIZA VE YÖNETIMIMIZE SONSUZ GÜVENIYORUZ.SAYGILARIMLA...

koz58
11.02.2008, 17:12
Bu konuda başkanımıza sonuna kadar güveniyoruz.Bu zorlu işin içinden rahat bir şekilde çıkacağına inanıyorum.

atababa111
13.03.2008, 10:04
BAŞKAN SİVASIMIZA LAYIK BİR BAŞKAN .....

zaralım 58
13.03.2008, 10:22
29.03.08 tarihinde GEBZE/GÜZZELTEPE'de yapacağımız SİVASSPOR İÇİN DAYANIŞMA ve KATKI GECESİNE BAŞTA SAYIN BAŞKANIMIZ OLMAK ÜZERE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ EĞER MÜSAİT OLURSA BÜLENT HOCA'mız TEŞRİH EDECEKLER.İNŞ SİVASSPOR'a GÜZEL BİR KATKI YAPARIZ

atababa111
14.03.2008, 13:12
HELAL OLSUN.EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.

akifeker
14.03.2008, 13:31

sankı bulent uygun kötüde fatıh terimı istıyon nankorluk yapma

merkez_ismail
20.03.2008, 02:48
Sivassporumuzu bugune getıren baskanımız Mecnun ODYAKMAZ basta olmak uzere teknık heyetımıze ve tum futbolcularımıza sonsuz tesekkurlerımı sunmayı bır borc bılırım...! Ve sunuda bılmelerını ısterımkı bundan sonra nasıl bır tablo olursa olsun yıgıdolar her zaman arkanızda ve burdakı herkes her zaman arkanızda buna sımdıden soz verıyorum ve herkesın de bu fıkrıme katılacagına emınım ...!

Tebrikler sıvasspor taraftarına bu guzel gunlerı yasttıgın ıcın
Tebrıkler sıvasspor anadolunun sevılen takımı halıne geldgın ıcn
Tebrıkler sıvasspor bu gurulu tabloyu cıkardıgın ıcın ...!

COBANSARAYLI
20.03.2008, 04:07
MECNUN BASKAN TAM BASBAKAN OLACAK ADAMSIN NE DEYIM SIVAS SENINLE GURUR DUYUYOR

tekdoktirin
21.03.2008, 02:08
şünkü adam gibi adam o bir anadolu alpereni ben onunla gurur duyyorum okadar zenginim diye övünen kaypak sıvaslılar nerde hepbaşkalarını taşıyor lar bize yöresine sahip çıkan sıvas lılar lazım sahipçıkana saygıduyyoruz SENİ SEVİYORUZ ANADOLU ALPERENİ BAŞKAN

zaralım 58
21.03.2008, 08:38
BÜLENT HOCA SANA GÜVENİMİZ SONSUZ

yigidolar06
27.03.2008, 09:32
Canımızsın Mecnun Otyakmaz....BAŞKANADA ŞAMPİYONLUK COK YAKIŞACAK

talhailhan
30.04.2008, 20:54
SİZE GÜVENİYORUZ BAŞKANIM..BU FIRSAT BİRDAHA ELE GEÇMEYEBİLİR GALATASARAY MAÇI ÇOK ÖNEMLİ ŞAMPİYON OLAMASAK BİLE ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİTMEKTE ŞAMPİYON OLMAK KADAR GÜZEL GALATASARAYI FENERBAHÇE İÇİN DEĞİL KENDİMİZ İÇİN YENMELİYİZ.

5858ismail3535
30.04.2008, 20:55
BIZIM BASKAN

Fighter
10.05.2008, 20:12
sankı bulent uygun kötüde fatıh terimı istıyon nankorluk yapma

Adam o mesajı 09.06.2005 tarihinde atmış.. Biraz iyi bak sonra eleştir ;)