Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS´IN HEDEFİ İLK 5..
SivasSpor.Com 25.01.2007, 11:39 Sivasspor'umuzda çıta yükseldi... Bülent Uygun yönetiminde yakaladığı çıkışla ligde 11'inci sıraya kadar yükselen takımımızda yeni hedef ilk 5...
Teknik direktör Bülent Uygun yeni transfer İvan'ın kondisyon sorunu yok ve hazır olduğunu söyledi.
Sivas'ın "Uygun adım" belirlenen hedefe yürüyeceğini belirten Bülent Uygun, "G.Birliği maçında bunu ispatlayacağız" dedi.
Ligdeki birçok takımın birbirine denk olduğunu vurgulayan Uygun, "Daha çok çalışan, daha iyi motive olan istediğini alacak. Biz de bunu yapacağız. dedi
Uygun, Gençlerbirliği maçına diğer bütün maçlara olduğu gibi çok büyük önem verdiklerini dile getirerek, lig için oldukça sıkı bir çalışma temposu uyguladıklarını ve bu hazırlıklarının ilk meyvesini Gençlerbirliği galibiyetiyle almak istediklerini söyledi.
Uygun; “Bizim için yaptığımız bütün karşılaşmalar önemli. Gençlerbirliği maçı ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapabilmemiz açısından ayrı bir önem taşıyor. Futbolcularımın moral ve motivasyon açısından oldukça formda olmaları ve hazırlık sürcinde çizdikleri istikrarlı tablo oldukça memnun edici. Biz iyi bir ekibiz ve bu maçı kazanarak çıkış yakalamak istiyoruz. Liin ikinci yarısına galibiyetle başlayacağız” dedi.
PRoFeSSioNaL 25.01.2007, 11:48 Hadi bakalım ilk ve daha yukarısı bizim için ayrılmış bence...
ceza_tolga_rep 25.01.2007, 11:55 HEDEF İLK 5 OLMALI.GERÇEKDEN ŞİMDİ BÜLENT HOCAYA KATILMAMAK ELDE DEİL?HER ZAMAN SÖYLÜYORUM NEDEN UEFA olmasın?NEYİMİZ EKSİK?BİR TANE YABANCI DAHA TRANSFE ETTİK Mİ TAMAMDIR BU İŞ?BİZ TARAFTARLAR OLARAK TAKIMA GÜVENİYORUZ.BÜLENT HOCA YADA GÜVENİMİZ TAM.
HEDEF NE KADAR YUKAR OLURSA O KADARDA DÜŞME TEHLİKESİNDEN UZAKLAŞIRIZ?
HEDEF UEFA OLMALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII... ........)))))
1967 dernek serkan20 25.01.2007, 12:13 inşaallah olur bülent hocaya güveniyoruz
bülent hoca.ölene kadar sivasta ol sen.cumhuriyetin temelinin atıldığı şehrin takımı sivasspordan cumhuriyetin 100.yılında avrupadan kupa istiyoruz.
inşallah ilk 5 içersinde bitirirz bu sezonu.
jakobieen 25.01.2007, 13:08 ha şöyle yaw bırakın şu küme laflarını, ben başından beri yazıyorum takımımız kaliteli inşallah uefadayız, en azından o mücadelennin içindeyiz,kimse şüphe duymasın bundan..
yasin_58 25.01.2007, 13:31 bülent hocam dediğini yapar abi... G.birliği maçında başarılar...
erkan5858 25.01.2007, 13:48 allahin izniyle önce gençlerbirligi alip sonrada yukariya tirmanacagiz insaallah
Bilmiyorum5 25.01.2007, 14:16 bülent hocam dediğini yapar abi... G.birliği maçında başarılar...
BI HEDEF 45 PUAN DIYO(İLK 8 - 9 ) BİDE DİYO Kİ İLK 5
yigido_furkan 25.01.2007, 14:16 inş. hedefine ulasır takımımız biz güveniyoruz takımımıza
elvan akpunar 25.01.2007, 14:21 İNŞAALLAH KİM İSTEMEZ DAHA İYİ DURUMDA OLMAYI DA ORALAR BOŞ DEĞİL YUKARI ÇIKTIKÇA İŞLER ZORLAŞIYOR HADİ HAYIRLISI GÖNLÜMÜZ SİZLE BERABER YOLUMUZ AÇIK OLSUN
buloca021 25.01.2007, 14:56 bülent hoca.ölene kadar sivasta ol sen.cumhuriyetin temelinin atıldığı şehrin takımı sivasspordan cumhuriyetin 100.yılında avrupadan kupa istiyoruz.
inşallah ilk 5 içersinde bitirirz bu sezonu.
aklıma werner lorantın sozu geldııı'''HAYAL GORMEYINNNNNN''hedef lıgte kalmakkk bunu ılerleyen zamanda goreceksınız..tabı ınsallah en ıyı yerlere gelırız
sporcuuu 25.01.2007, 17:10 Bülent hocamızın ve SİVASSPOR umuza güvenimiz sonsuz inşallah ilk 5 ...
Çalışacağız
S. Rotterdam'ın golcüsü cvetkov ile anlaşan kırmızı-beyazlı takımın teknik patronu Uygun: Engelleri birer birer aşacağız.
Balili türk oluyor
Ligdeki birçok takımın birbirine denk olduğunu vurgulayan Uygun, "Daha çok çalışan, daha iyi motive olan istediğini alacak. Biz de bunu yapacağız. Petkoviç ve Balili 5 yıldır Türkiye'de. İkisini de Türk yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu. Bu arada Hollanda Ligi'nde gol krallığı da bulunan cvetkov'un Ankara'daki ilk idmana katılacağı açıklandı.
nazimgulturk 25.01.2007, 20:09 ben buna hep inandım bizim hedefimiz bu olmalı yapabilecek güçteyiz ve başaracağız ilk kurban gençlerbirliği kusura bakmasınlar
AYDIN1985 25.01.2007, 20:34 Biktik, Biktik, Biktik.....
hep ayni senaryo, tabi bizde isteriz Sivasspor ilk bese ve daha ileriye varsin. Bakalim HEDEF DAHA KAC DEFA DEGISECEK...
takimin durumu iyi gider hedef bizde aninda yükselir.
takimin durumu kötüye gitsin hedef bizde aninda kücültülür. Biz Futbolda inisinde cikisinda cok kolay oldugunu biliyoruz ama her degisiklikte hedef degistirmek cok sacma.
sivasli_kocak 25.01.2007, 20:52 İŞALLAH OLUR İLK BEŞ GEGILDE İLK SIRADA GORMAK NASIP EYLESIN.... BULÜNT HOCA YAPTIMI TAM YAPAR ....GUVENIYORUZZZZZZ SİVASSPOR
1967_CLUB_10UR 25.01.2007, 20:54 hedeflenen 45 puanlamı 5.cilik:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
İlk 5 hayal arkadaşlar yapmayın yine ilk 10 arasında olmak (ilk 10 derken 5 ile 10 arası) en gerçekçi hedef...!!!! Biz 45 puan alırsak kendimizi başarılı sayalım...
x_burnley 25.01.2007, 21:32 Her ne kadar istanbulda kalbimiz galatasarayın şampiyonluğunu istesede
Bi o kadar da sivassporumuzun yaptığı transferleri takip ediyoruz.
İnşallah sivassporumuz ligi ilk 5 içinde bitirecektir.
Yeni alınan bulgar golcünün en kısa zamanda takıma uyum sağlamasını dileriz.
sivasspor un aldığı ıvan cvetkov bir yılda 64 gol atmış allah bilir sivasspor da neler yapar hatta sivasspor 3 kadar çıkabilir
inşallah başaracağız.34.haftayı bekliyoruz sabırsızlıkla.
sivassporumuz gençlerbirliği maçını atlattık.hedefe kaldı 16 hafta.her ne türlü olursa olsun avrupaya gideceğiz.bunada az kaldı.haydi hayırlısı.
Gurbet058 27.01.2007, 18:35 insallah üst siralara konar uefaya gideriz
TracyMcGrady58 27.01.2007, 18:39 Ilk 5 yapilacak bir hedef.Bu sene yukarlarda oyniyabilirsin ama öyle cabukda kendini ortalarda ve altlarda bulabilirsin.Herkes herkesi yenecek gücte.Sivassporumuz ilk yarinin sonlarina dogru cok iyi bir seri yakaladi ve bunu ikinci yarinin basinda devam sürdürdü insallah böyle devam ederlerse ilk 5 degil ilk 3e bile girilebilir
Hep söylemişimdir:
''Asıl hedefinize ulaşabilmeniz için,
daha yüksek hedefiniz olmalı.''
Bir benzetmeyle basitleştirecek olursak,
Sivas' tan, Ankara' ya gitmek isteyen birisi için asıl hedef Ankara' dır.
Eğer o kişi, İstanbul' u hedef almazsa, yarıda kalır ve Akdağmadeni' nden
öteye geçemez...!
''Hele bir Akdağmadeni' ne bir gideyim de sonra bakarız,''
Hele hele, bu mantığı güderseee, Halimin Hanından öteye geçemez...!
Bu durumda Ankara' nın yolları taştan değil; kayalıklardan olur.
Yollar uçurumlaşır,
Telefon direkleri zebanileşir,
Elmadağ virajları canavarlaşır...
.
.
.
Insallah takimimiz iyi yerlere gelir yükselisi devam ettigi sürece insallah ilk bese girer vede uefa kupasina girer neden olmasin biz yigidolar olarak büyük kivanc duyariz,Basarilarinin devamini temeni ediyoruz takimimizin yolu acik olsun.Saygilarim ile...
yigido Atilla 29.01.2007, 15:03 Ilk 5 de yer almak icin Evimizde oynadigimiz maclardaki problemi cözmeliyiz yani galip gelmeliyiz deplasmanda bize saldiran takim cin carpmisa dönüyor cünkü elimizde öyle futbolcular varki bize saldiran takimi aninda cezalarini kesiyorlar ya evimizde oynadigimiz maclarda tam tersi galip gelemiyoruz cünkü kendi sahmizda oynadigimiz takimlara karsi B. plani uygulamamiz gerekiyor önce gol yemeyecksin sabirla gölü bekleyeceksin ve alan savunmasi cok iyi yapmak gerekiyor rakibi bunaltip hataya zorlamaliyiz ve golü attiktan sonra oyun disiplininden hic kopmadan 2,ci golü 3, cü golü bulmaliyiz bunu hoca cözerse idda ediyorum ilk 5 degil ilk 3 de bile yer bulabiliriz.Süper Lige ilk ciktigimizda süperligin en iyi alan savunmasini yapan takim sivasspordu bunu bütün spor uzmanlari spor programlarinda dile getirdiler bunu tekrar becerebilirsek süperlige damga vururuz
HaMZa_58 29.01.2007, 15:41 Ilk 5 de yer almak icin Evimizde oynadigimiz maclardaki problemi cözmeliyiz yani galip gelmeliyiz deplasmanda bize saldiran takim cin carpmisa dönüyor cünkü elimizde öyle futbolcular varki bize saldiran takimi aninda cezalarini kesiyorlar ya evimizde oynadigimiz maclarda tam tersi galip gelemiyoruz cünkü kendi sahmizda oynadigimiz takimlara karsi B. plani uygulamamiz gerekiyor önce gol yemeyecksin sabirla gölü bekleyeceksin ve alan savunmasi cok iyi yapmak gerekiyor rakibi bunaltip hataya zorlamaliyiz ve golü attiktan sonra oyun disiplininden hic kopmadan 2,ci golü 3, cü golü bulmaliyiz bunu hoca cözerse idda ediyorum ilk 5 degil ilk 3 de bile yer bulabiliriz.Süper Lige ilk ciktigimizda süperligin en iyi alan savunmasini yapan takim sivasspordu bunu bütün spor uzmanlari spor programlarinda dile getirdiler bunu tekrar becerebilirsek süperlige damga vururuz
Çok doğru ve güzel saptamalar yapmışsın kardeş umarım dediğin gibi olur.
yigidolar06 29.01.2007, 15:54 sivasspor un aldığı ıvan cvetkov bir yılda 64 gol atmış allah bilir sivasspor da neler yapar hatta sivasspor 3 kadar çıkabilir
GENÇLER MACINDA SONLARA DOĞRU OYUNA GİRDİ RİZE MACINDA BALİLİYLE HARİKALAR YARATIR BU SENE GOL KRALI BİLE OLUR
jakobieen 10.02.2007, 10:12 birden hedef yükseltesim geldi nedense :)
herkes küme lafları ederken ben uefa'dayız diyodum, baktım şimdi herkes dediğime gelmiş , şimdide şampiyonlar ligindeyiz inşallah diyorum :) :) hadi hayırlısı..
PRoFeSSioNaL 10.02.2007, 11:15 Biz bu hedefe uygun adımlarla yaklaşacağızzz
Bülent hoca başımızda olduğu süreç biz neyi başarmayızkii ...
hedef açıklandı:60 puan .
velibircan 10.02.2007, 13:06 Hep söylemişimdir:
''Asıl hedefinize ulaşabilmeniz için,
daha yüksek hedefiniz olmalı.''
Bir benzetmeyle basitleştirecek olursak,
Sivas' tan, Ankara' ya gitmek isteyen birisi için asıl hedef Ankara' dır.
Eğer o kişi, İstanbul' u hedef almazsa, yarıda kalır ve Akdağmadeni' nden
öteye geçemez...!
''Hele bir Akdağmadeni' ne bir gideyim de sonra bakarız,''
Hele hele, bu mantığı güderseee, Halimin Hanından öteye geçemez...!
Bu durumda Ankara' nın yolları taştan değil; kayalıklardan olur.
Yollar uçurumlaşır,
Telefon direkleri zebanileşir,
Elmadağ virajları canavarlaşır...
.
.
.
başkanım süper bir örnek tebrik ediyorum
ruyalarda yaşamayın.kumede kalalım yeter...
SEMİH-58 10.02.2007, 13:48 allahın izni ile bi 5. sıraya yerleşsek bizi artık indiremezler.
orhan058 10.02.2007, 14:10 bülent hoca.ölene kadar sivasta ol sen.cumhuriyetin temelinin atıldığı şehrin takımı sivasspordan cumhuriyetin 100.yılında avrupadan kupa istiyoruz.
inşallah ilk 5 içersinde bitirirz bu sezonu
|