Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇ`IN ARDINDAN....
SivasSpor.Com 27.01.2007, 17:34 http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/637-0612113586bg.jpg
Bülent Uygun maç sonrasında yaptığı açıklamada, hafta boyunca 7-8 eksikle bu maça hazırlandıklarını hatırlatarak, ''İkinci yarının ilk maçında Gençlerbirliği gibi güçlü ve tecrübeli bir takımı yenmek mutluluk verici'' dedi.
SİVASSPOR CEPHESİ
Sivasspor Teknik Sorumlusu Bülent Uygun ise maç sonrasında yaptığı açıklamada, hafta boyunca 7-8 eksikle bu maça hazırlandıklarını hatırlatarak, ''İkinci yarının ilk maçında Gençlerbirliği gibi güçlü ve tecrübeli bir takımı yenmek mutluluk verici'' dedi.
Futbolcularının ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıttıklarını anlatan Uygun, futbolcularını ve kendisine destek olana herkesi kutladığını söyledi.
Sivasspor takım kaptanı Hakkı, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, ''Çıkışımızın sürmesi açısından bu maç önemliydi'' dedi.
Karşılaşmanın iyileri arasında bulunan Mehmet Yıldız ise ilk devrenin son 5 haftasında bir çıkış yakaladıklarını vurgulayarak, ''Gençlerbirliği karşısında puan alacağımıza emindik'' şeklinde konuştu.
BAKKAL: "BEKLEMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET"
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Sivasspor karşısında aldıkları 1-0 yenilginin ardından yaptığı açıklamada, ''Beklemediğimiz bir yenilgi aldık'' dedi.
Oyuna iyi başladıklarını ifade eden Bakkal, ''Hatalı bir gol yedik. İkinci devre oyun bizim baskımız altında geçti. Eski üretkenliğimiz yoktu. Geçmiş oyunlara göre iyi oynadığımızı söyleyemem. Kazanmamız gereken bir maçtı'' diye konuştu.
Mesut Bakkal, ''Trabzonspor'a transfer olan Ayman ve Risp'in yokluğu hissedildi mi?'' şeklindeki soruyu, ''Çaykur Rizespor maçını da onlarsız oynadık. Buraya bağlamamak lazım'' diyerek yanıtladı.
nordın ve servet gibi iki as oyuncu yokken galıbıyet çok iyi.ayrıca ivan ı kım aldıysa tebrıkler çok iyi bir oyuncu ve faydası çok olacak
her şey süper,hoca süper,takım süper,yönetim süper,taraftar biraz süper.
çok mutluyuz.maçın bitmesiyle huzur dolduk.herkezi kutluyorum.helal olsun sivassporum.
izmirliyigido 27.01.2007, 17:48 YENİ TRANSFER IVAN CVETKOV NASIL OYNAMIŞ BİLEN VAR MI?
ua_boys_of_hell 27.01.2007, 17:49 ligin 2. yarısına galibiyetle başlamak güzel servet ve nordin yok ama yerlerine oynayanlarda onları aratmadı inşallah daha da iyi olacak başarılarının devamı dileğiyle bülent hoca....
1967 dernek serkan20 27.01.2007, 18:09 eksiklere rağmen galip gelmesini bildik
Bilmiyorum5 27.01.2007, 18:45 inşaallah bu güzel formumuz bozulmaz ve ligi ilk 5 de bitiririz
yasin_58 27.01.2007, 18:53 süper oldu valla ilaç gibi geldi bu galibiyet.. takım süperdi.. yeni transfer ıvanda çok kaliteki bi futbolcu ama takımı ve rakipleri tanıması için zamana ihtiyacı var:)
iste sivas iste sampiyon
+SÜPERSIN SIVASIM BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUZ
TracyMcGrady58 27.01.2007, 19:31 Eksiklere ragmen 3 puan aldik.Demek ki eksiklerin yerini dolduran oyuncular cok iyi performans sergilediler ve böylece kendilerini göstermis oldular.Insallah gelecek maclarda devami gelir
nazimgulturk 27.01.2007, 21:18 HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK BU YARI HAKETTİĞİMİZ YERDE OLACAĞIZ
ŞAMPİYON SİVASSPOR
1967_DERNEK_MUSTAFA 27.01.2007, 21:26 3 puanı alalımda kaç eksik olursa olsun yeterki yenelim
TAKIMIZIN EKSIK OYUNCULARI ILE SAHAYA CIKMASINA RAGMEN ÜC PUAN ALMASINI BILDIK TEBRIKLER YIGIDOLARIN TAKIMI SIVASSPORUMUZ.SAYGILARIM ILE***
YENİ TRANSFER IVAN CVETKOV NASIL OYNAMIŞ BİLEN VAR MI?
ALIŞMASI AÇISINDAN SONRADAN OYUNA GİRDİ.İDARE EDER İYİ BİR OYUNCU GÖRÜNÜMÜ SERGİLEDİ.
1967_Dernek_Murat 27.01.2007, 22:42 ARKADAŞLAR BEN SİZE BIRAKIN BÜLENT HOCAYI ELEŞDİRMEYİN DEDİGİMDE BANA SEN HOCANIN AVUKATIMISIN DİYENLER VARDI BEN HOCANIN AVUKATI
DEGİLİZ DERNEK OLARAK AMA HER ZAMAN HER YERDE YANINDAYIZ.
İŞDE SİVAS İŞDE SİVASSPOR
BÜLENT HOCAYA KÖSTEK OLMAYALIM DESDEK OLALIM BÜLENT HOCA ANLASINKİ YANINDA YİGİDOLAR VAR.
ceza_tolga_rep 27.01.2007, 23:24 ARKADAŞLAR BEN SİZE BIRAKIN BÜLENT HOCAYI ELEŞDİRMEYİN DEDİGİMDE BANA SEN HOCANIN AVUKATIMISIN DİYENLER VARDI BEN HOCANIN AVUKATI
DEGİLİZ DERNEK OLARAK AMA HER ZAMAN HER YERDE YANINDAYIZ.
İŞDE SİVAS İŞDE SİVASSPOR
BÜLENT HOCAYA KÖSTEK OLMAYALIM DESDEK OLALIM BÜLENT HOCA ANLASINKİ YANINDA YİGİDOLAR VAR.
EVET.BENDE KATILIYORUM SANA AMA TÜRKİYEDE 4 MAÇ ÜST ÜSTE KAYBEDERSE İSTER BÜLENT HOCA DEİL FATİH TERİM DE OLSA KESİNLİKLE KESİNLİKLE GÖNDERİLİR?
AMA KESİNLİKLE BÜLENT HOCAYLA 5 YILLIK ANLAŞILMALI BANA GÖRE??
1967_CLUB_10UR 27.01.2007, 23:37 bu galibiyet çok süper oldu maç öncesi eksikleri can sıkıyordu ama sivassporumuz eksiklere rağmen inanılmaz bir mücadele vererek ilk yarının rövanşını almış oldu..ayrıca balili de gol ile başladı bu da güzel oldu.tebrkiler yiğido..
Servette yokmuş ona rağmen demek baya iyiydik inşallah çıkış sürer.
gardasin.58 28.01.2007, 00:41 Teknik drektör Bülen uygun`a ve bütün oyunculara tesekür ederim darisi gelecek maclara insallah.
furkanyamak58 28.01.2007, 00:58 Gerçektem mutlu olduk.Sivaslı olupta Sivassporun galibiyetine sevinmeyen olamaz.İnsanın şöyle diyesi geliyor ve diyorumda;Bülent Hoca daha önce sen neredeydin..?
Sayın Bülent Uygun takımın başına geldikten sonra takımdaki gözle görülen değişiklik ve istikrar ikinci yarının ilk maçında da devam etti. Onun gelmesi ile birlikte çıkışımız sürüyor. Bu konuda ilk deneyimi olduğu için belki ilk zamanlar hem kendisi hemde biz taraftarlar olarak kafamızda soru işaretleri vardı ama o bu işe olan inancını ve futbol bilgisini her ne kadar da eleştirilmiş olsa bile hakkıyla yerine getirerek gereken cevapları maçlarda vermiştir. Başarılarınızın devamını diliyoruz sayın hocam.
Ertugrul 28.01.2007, 08:23 İlk devrenin son haftalarında yakalığımız çıkışı,
ikinci devrede de sürdürmeliyiz,Gençlerbirliği galibiyeti
çıkışımızın süreceğinin ilk işaretiydi,
Rize galibiyeti ile yolumuza devam ederiz inşaallah...
yigidolar06 28.01.2007, 11:38 YENİ TRANSFER IVAN CVETKOV NASIL OYNAMIŞ BİLEN VAR MI? harikaydı sonlara doğru oyuna balinini yerine girdi top hakimiyeti boş alanlara kacışı her iki ayağına hakimdi tabiki onu anlayacak takım arkadaşları lazım cok can yakar baliliyle harikalar yaratırlar
abdurrahim_58 28.01.2007, 12:57 Helal olsun beaaaaaaa
Servet gibi savunmanın sigortası ve orta sahanın yıldızı Nordın yokken bu galibiyet cok guzel.
Sivassporumuza hayırlı ugurlu olsun ve inşallah onumuzdekı maclarda da böyle olmamız dilegiyle
sahadakilerin ayaklarına teknik heyetin maçı iyi çözdüğü beynine yönetimin kesesine ve takımı ankarada yanlız bırakmayıp tezavrat yapanların ağızlarına sağlık olsun
bu galibiyet için emeği geçen herkese teşekkürler inşallah darısı diğer maçlara
ofozturk 28.01.2007, 13:08 artık lig takımlarının bizden cekinme vakti geldi gibi yigido gardaslarımç
Herşey yolunda umarım bu gidişat sürer.Bülent hoca tekrar tebrikler..
MURAT SARI 28.01.2007, 13:44 HERKESE SELAMLAR ÖNCELİKLE BU GALİBİYETİ BİZLERE HEDİYE EDEN BAŞTA
FUTBOLCULARA SONRA TEKNİK EKİBE VE YÖNETİME SONSUZ SEVGİLER
BU TAKIM YENDİKÇE BİZLERDE ÇOK MUTLU OLUYORUZ İNŞALLAH SEZON
SONUNA KADAR BÖYLE DEVAM EDER. BRAVO YİĞİDOLAR
PRoFeSSioNaL 28.01.2007, 13:58 SivasSporumuzu tebrik ediyoruz başarıların devamını diliyoruz futbolculardan ve taraftardan az taraftar varmış bizim ama biz yendik helal size...
yigidolar06 28.01.2007, 14:59 SivasSporumuzu tebrik ediyoruz başarıların devamını diliyoruz futbolculardan ve taraftardan az taraftar varmış bizim ama biz yendik helal size...
5 000 kişiydik desem yalan olmaz pazar günü oynansaydı daha fazla seyirci gelirdi bize ayrılan kapalı ve kale arkasınında yarısı doluydu
1967_CLUB_10UR 28.01.2007, 15:48 maçı genel kurmay başkanı orgeneral yaşar büyükanıt'ta protokol tribününden takip etti.
|