Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPORUN LİG MAÇLARINDAN

Bilmiyorum5
29.01.2007, 17:27
HEPİNİZİN BİLDİGİ GİBİ LİGİN İKİNCİ YARISI BASLADI VE BU MACLARIN ÖZETLERİ GECELERİ SAAT 00.30 LARDA YAYINLANIYOR VE INSANLARIMIZ HEMSEHIRLILERIMIZ BU KISA OZETLERI IZLEMEK ICIN ISLERINIZE GEC KALIYORSUNUZ YADA SINIRLENIP BEKLEMEKTEN SIKILIP ÖZETI IZLEMEDEN YATIYORSUNUZ ARTIK BU DERDE SON SIVASSPORUN 18 DEN 34.U HAFTAYA KADAR OYNAYACAGI MACLARIN HEPSININ OZET VIDEOLARINI BURAYA EKLEYECEGIM VE 24.012 UYE SIVASLI HEMSERIM BU HIZMETDEN YARARLANARAK SIVASSPORUMUZU IZLEYECEKTIR BUTUN VIDEOLAR YOUTUBE ADLI PAYLASIM SITESINDEN ALINMIS OLUP SIZLERE SUNULUCAKTIR SAYGILARIMLA

Bilmiyorum5
29.01.2007, 17:27
İLK OLARAK GENCLERBİRLİĞİ SİVASSPOR MACI SİVASSPOR 1-0 KAZANDI

http://www.youtube.com/watch?v=7Zkek42Srg4&eurl=

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="">http://www.youtube.com/watch?v=7Zkek42Srg4&eurl="></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed

Bilmiyorum5
05.02.2007, 11:48
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ieLTGz2wTik"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ieLTGz2wTik" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

sivassporumuzun videolarini eklemeye devam ediyorum gece egc saatlerde verildigi icin bircok hemserim izliyemiyordur diye koydum goruntuler youtube adli vide paylasim sitesinden alinmistir

2.VIDEOMUZ SIVASSPOR- C.RIZE MACI SIVASSPORUMUZ MEHMET YILDIZIN GOLUYLE 1-0 KAZANDI

1967 dernek serkan20
05.02.2007, 13:07
çok saol abi sende olmasan ne yapacağız bilmiyorum

babayavuz
05.02.2007, 13:44
cok tesekkurler bu guzel paylasim icin

melih1
05.02.2007, 13:49
site yetkılılılerının bunları kaldırması gerek.çünkü lig tv den izinsiz bu goruntulerın paylaşılması sonucunda ciddi sorunlarla karşı karşıya kalınabılır.

Flavio
05.02.2007, 13:55
Paylaşım için teşekkürler.Lig tv nin siteside veriyor bildiğim kadarıyla!!

Bilmiyorum5
05.02.2007, 16:36
site yetkılılılerının bunları kaldırması gerek.çünkü lig tv den izinsiz bu goruntulerın paylaşılması sonucunda ciddi sorunlarla karşı karşıya kalınabılır.

KATILMIYORUM LIG TV KENDI SITESINDE DE UCRETSIZ VE SIFRESIZ YAYINLIYOR AYNI GORUNTULERI AMA ORDA IZLERKEN BILGISAYAR DAHA ZOR INDIRIYOR VE ORDA SADECE GOLLER VAR BEN OZETLERIDE EKLIYORUM AYRICA CIDDI SORUNLARLA KARSILASILSA BILE SIVASSPOR COM YONETIMINE HERHANGI BIR SEKILDE BIR SORUN OLMAZ OLAY YOUTUBE ILE ALAKALI

melih1
05.02.2007, 16:47
kardeşim orası adamların sıtesı ve yayınlamakta en doğal hakları...

lig tv you tube dakı goruntulerı bile kaldırıyor.sadece uyarı yaptım.bu ortamın zarar gormesını ıstemeyız..

bilgi olsun diye veriyorum.bu uyarıyı okumadınız sanırım yayıncı kuruluşun sayfasında
"“www.ligtv.com.tr” web sitesi içeriğinde bulunan fotoğraf, video ve diğer görsel ve yazılı materyalin izin alınmadan, herhangi bir amaçla, herhangi bir yöntemle kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması, işlenmesi veya diğer herhangi bir şekilde kullanılması Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve Türk Ceza Kanunu hükümleri kapsamında suç teşkil etmekte olup, bu tür eylemleri işleyenler hakkında cezai takibatlar yapılacağı ve tazminat davaları açılacağı, fikri ve sınai emeğin korunması için gereken tüm tedbirlerin alınacağı ve tüm hukuki yollara başvurulacağı önemle tarafınıza duyurulur.

“Turkcell Süper Lig” ve “Fortis Türkiye Kupası” karşılaşmalarının yayın haklarına münhasıran sahip olan Lig TV'nin, bu karşılaşmalarla ilgili fotoğraflar, video görüntüleri, haber ve program görüntüleri ve diğer yazılı ve görsel materyalleri, “www.ligtv.com.tr” web sitesi dışında herhangi hiçbir şekilde başka web sitesinde veya başka bir mecrada kısmen veya tamamen herhangi bir teknolojik yöntemle yayınlanamaz, kopyalanamaz, çoğaltılamaz, dağıtılamaz, içeriğinde ekleme, silme veya diğer herhangi bir değişiklik yapılamaz. İzin almadan link, framing ve benzeri teknolojiler kullanılamaz, offline browser ve benzeri yöntemlerle çevrimdışı olarak web sitesinin bir kısmı veya tamamı herhangi bir mecrada yayınlanamaz."

Bilmiyorum5
05.02.2007, 18:02
ya hu bısey koyalım dedık ettıgın ıse bak bunalr ısın hıkaye kısmı kım ne dıye bılır trt de ızlerken kamerayla web camle telefonla cekerım ben lıg tv den almadım kı allah allah adamalrın ısı gucu yok bızlemı ugrasıcak her yer lıg tv goruntu alıyo buyutmeyın olayı

1967_Dernek_Murat
05.02.2007, 18:28
paylaştınız için cok teşekkür ederiz saol var olun

melih1
06.02.2007, 12:24
ya hu bısey koyalım dedık ettıgın ıse bak bunalr ısın hıkaye kısmı kım ne dıye bılır trt de ızlerken kamerayla web camle telefonla cekerım ben lıg tv den almadım kı allah allah adamalrın ısı gucu yok bızlemı ugrasıcak her yer lıg tv goruntu alıyo buyutmeyın olayı

bir sen bilirsin bu işleri....
hiç kimse senın gıbı akıllı değil.bir dahakı maça cep telle yayın yapta izleyelim o zaman kanalın birinde

PRoFeSSioNaL
06.02.2007, 12:28
valla çok harika bi düşünce bizim için bekliyorus bekliyorus
büyük takımlarınkini gösteriyo işmi bu şimdi sivasspor onlardan önce oynuyor sona sivasspor kalıyor bu düşünce süpperr

bdogan58
07.02.2007, 15:38
Ya polemiğe gerek yok hem çalıntı olsa bile nasıl ispatlanabilir?????????

myway
24.02.2007, 02:19
melih 1 yanitebrikediyorum sadece seni arkadaşım:D böyle güzel paylaşımlara nasıl öyle bi yorum getirilebilir anlamak güç seni!! sonuçta bu görüntüler youtubeden alınmış lig tv nin sitesinden falan değil ayrıca bu görüntüler çoğuu yerde yayınlanıyor ve böyle bir sorun yok polemiğe de gerek yok... saygılar

video58
23.03.2007, 15:59
PAYLAŞIM İÇİN TENKYU.ELİNE SAĞLIK.

sivas_kangallı
23.03.2007, 16:29
çok saolun www.ligtv.com.tr buradanda izleyebilirsinizzz