Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇIN YILDIZI.
SivasSpor.Com 29.01.2007, 20:16 http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/417-061114121838bg.jpg
Gençlerbirliği Karşılasmasında Sahada ayak basmadik yer bırakmayan Mehmet Yildız Güçlü fiziği ile yaptığı Mücadele sonunda Maçın Yıldızı oldu
cemal58yiğido 29.01.2007, 20:39 mehmet yıldızı tebrik etmek gerekir çok iyi oynadı ki bu anlamlı ünvanı kazandı
Takıma girdi gireli daha rahatız. Gol atmasa bile çok işe yarıyor.
yasin_58 29.01.2007, 21:22 gerçekten mükemmel oynadı.. rakib defansı çok yordu..
mehmet yıldızı kutluyorum.
maçın yıldızı yasirdi.
sistemimizde en zor bölgede oynayana bakacaksınız....
çılgın-sedat 29.01.2007, 21:33 soy adı gibi kendide YILDIZ inaşallah böle gider
Bu performansını inşaallah ligin sonuna kadar sürdürebilir...
1967_CLUB_10UR 29.01.2007, 22:08 bu performansını bir de gol ile süslese daha güzel olcak bu hafta mehmet'ten gol bekliyoruz
1967_DERNEK_MUSTAFA 29.01.2007, 22:11 maçın yıldızı yönetim teknik heyet ve yiğidolar taraftarlar..........
abdurrahim_58 29.01.2007, 22:26 Mehmet YILDIZ fizigini iyi kullanıyor ve rakip defansı yoruyor. Bunu Gençlerbirliği maçında da gösterdi. Mehmet YILDIZ yıllarca Sivassporumuza hizmet vermiş ve taraftarın gönlünde taht kurmus bir futbolcu. Hatta taraftar ona diğer futbolculardan daha cok deger verdıklerını belırtmek için "DELİ MEMMET" lakabını uydurmustur. Mehmet'in basarılarının devamını diler milli takımda da görmek isteriz.
TEBRIKLER MEHMET YILDIZ OYUNCULUK KARIYERIN ILE GÜCLÜ FIZIGIN ILE KALECILERIN KORKULU RUYASI DOZER MEHMET BASARILARIN DEVAMINI TEMENI EDIYORUZ MEHMET YILDIZ.SAYGILARIM ILE...
Ertugrul 30.01.2007, 06:49 Mehmet Yıldız çok çalışkan ve hırslı bir futbolcu,
ilerleyen haftalarda bu başarılı oyununu inşaallah gol ile taçlandıracaktır ...
deli memmet:kafasını öne eğip gittimi defansların vay haline yalnız fazla elleriyle oynuyor bravo memmet
CÜSSKB-Aynur 30.01.2007, 09:31 Mehmet Yıldız bu maçta çok iyi olabilir ama, Mehmet'in pozisyonunda iyi olmanın ölçütü bence gol atmaktır.
sinan-58 30.01.2007, 10:53 gol atacak fazla tekniği yok ama çok guclu bir maçta 3 oyuncu uzerine atlamıstı 3 unun altından topu alarak çıkmıstı mehmet gol atmasada defansı yıpratıyor balili de golleri atıyor
Carismas58 30.01.2007, 11:00 Zaten Mehmet Yıldız'ın en önemli özelligi bu dayanıklılık,güc,fizik bence mehmet
sivassporun son haftalarda en önemli oyuncularından birisi zaten,besiktas macında da bu mac gibi harika oynadı bence tebrik ederim,helal olsun...
deli memmet:kafasını öne eğip gittimi defansların vay haline yalnız fazla elleriyle oynuyor bravo memmet
Evet katılıyorum,
Daha önceleri de yorumlarımda belirtmiştim:
M.YILDIZ bir de kafayı yerden kaldırsa varyaaaaa
hem, kendisi daha çok gol pozisyonuna girebilir,
hem de arkadaşlarını gol pozisyonlarına daha rahat sokabilir.
İlk yarıda İnönüde BJK maçımızda maç boyunca bir kere
kafasını kaldırdı ve golünü attı.
(Hatta koşarken yine kafası dizlerine
değmek üzereydi, kafayı bir kaldırdı ki, top hemen üzerinde... :) )
M. YILDIZ' a tebrikler, teşekkürler.
TracyMcGrady58 30.01.2007, 15:58 Mehmet Yildizin herzamanki hali.Takim icin cok calisiyor ve cok iyi mücadele ediyor.Elinde geleni yapiyor
hakandemirezen 31.01.2007, 10:37 Mehmet fizik gücü yüksek bir futbolcu ama malesef 1.lig için yeterli bir golcü değil.En büyük sorunu hepimizin ortak fikri sanırım kafasını öne eğip oynaması bu alışkanlığından vaz gecerse takıma çok daha faydalı olur diye düşünüyorum.
MURAT SARI 31.01.2007, 13:50 MEHMET YILDIZ SOY ADI GİBİ KENDİDE GERÇEK BİR YILDIZ
İNŞALLAH SEZON SONUNA KADAR FROM GRAFİGİ BÖYLE
DEVAM EDER
AYDIN1985 01.02.2007, 13:30 Mehmet yildizi kutluyorum, maci radyodan dinledim, spikerin dedigine göre bir kac pozisyonda pas vermeyi tercih etseymis gol tehlikesi olacakmis, ama saglik olsun.
AYDIN1985 01.02.2007, 13:32 Evet katılıyorum,
Daha önceleri de yorumlarımda belirtmiştim:
M.YILDIZ bir de kafayı yerden kaldırsa varyaaaaa
hem, kendisi daha çok gol pozisyonuna girebilir,
hem de arkadaşlarını gol pozisyonlarına daha rahat sokabilir.
İlk yarıda İnönüde BJK maçımızda maç boyunca bir kere
kafasını kaldırdı ve golünü attı.
(Hatta koşarken yine kafası dizlerine
değmek üzereydi, kafayı bir kaldırdı ki, top hemen üzerinde... :) )
M. YILDIZ' a tebrikler, teşekkürler.
Sönmez abi yazin hosuma gitti, seni özellikle tebrik ediyorum.
|