Orijinalini görmek için tıklayınız : 58. DAKİKA GELENEĞİ BAŞLATALIM

abircan
31.01.2007, 13:04
YİĞİDOLARDAN BİR RİCAM OLACAK BUNDAN SONRA İÇERDE DIŞARDA TÜM MAÇLARDA 58. DAİKADADA BİR DAKİKA BOYUNCA TÜM TARAFTARLARIMIZLA AYAKTA EN BÜYÜK SİVAS DİYE BAĞIRALIM, GALİPTE OLSAK MAĞLUPTA OLSAK
BUNU DÜN HABER KONUSU OLAN ANKARAGÜCÜ - BURSA DOSTLUĞU HABERİNDEN ESİNLENDİM, NE DERSİNİZ BAŞLATALIMMI BÖYLE BİR GELENEĞİ

DAKİKA 58 TÜM STAD AYAKTA
EN BÜYÜK SİVAS BAŞKA BÜYÜK YOK

TeNeGo58
31.01.2007, 13:15
Güzel bir düşünce,
evet ben de duymuştum hatta ankaragücü 16. dakikada bursa taraftaraıda 6. dakikada birbirlerine lehte tezahürat yapıyorlar. Bizde 58. dakikada yapabiliriz neden olmasın

ceza_tolga_rep
31.01.2007, 13:30
güsel bi uygulamada millet gol atınca bağırmıyo biraz zor biuygulama olacak eğer olursa.

SONMEZ
31.01.2007, 13:50
YİĞİDOLARDAN BİR RİCAM OLACAK BUNDAN SONRA İÇERDE DIŞARDA TÜM MAÇLARDA 58. DAİKADADA BİR DAKİKA BOYUNCA TÜM TARAFTARLARIMIZLA AYAKTA EN BÜYÜK SİVAS DİYE BAĞIRALIM, GALİPTE OLSAK MAĞLUPTA OLSAK
BUNU DÜN HABER KONUSU OLAN ANKARAGÜCÜ - BURSA DOSTLUĞU HABERİNDEN ESİNLENDİM, NE DERSİNİZ BAŞLATALIMMI BÖYLE BİR GELENEĞİ

Abircan kardeşim,
güzel bir fikir üretmişsin, tebrikler

2. Ligdeyken, Sivas' ta gittiğim bir maçta, böyle bir uygulamayı görmüştüm.
Maçın 58. dk. da maraton kısmında meşaleler yakılmıştı ve çok güzel bir
görüntü olmuştu. Ancak artık meşaleye cezalar oluyor, tezahüratlarla
58. dk. vurgulanabilir.

yigido_furkan
31.01.2007, 14:05
cok güzel bi düşünce ama uygulaması biraz zor olur bnce sadece gol oldugunda ve hakemın yanlıs karar verdiginde bagırıyor cogu kısı ama uygulansa cok güzel olur ama rize maçında uygulamaya baslasak cok güzel olur

Flavio
31.01.2007, 14:21
Süper bi fikir.Herkes en büyük Sivas diye bağırabilir zaten.Çekirdekçiler bile.Uygulamaya geçilirse çok güzel olur..

1967_CLuB_MuRaT
31.01.2007, 14:31
Bence Taklite gerek yok daha orjin bisiler bulalim.!!!!

KIZILCAN
31.01.2007, 15:02
Güzel fikir ama sürekliliğin sağlanacağını pek zannetmiyorum...

izmirliyigido
31.01.2007, 15:12
abircan kardeşim aynen katılıyorum fikrine ve destekliyorum. Hatta ben km.lerce öteden her maçta 58.dakikalarda elimi yüreğimin üstüne koyup, Sivas diye bağıracağım...

talha58
31.01.2007, 15:21
güzel bir düşünce. biraz geliştirirsek iyi olur. Biraz şova yönelik işler yapmamız lazım artık bence. Malum olduğu üzere bizim taraftarımız pek ses çıkarmıyor. Fakat çeşitli hareketlere de katılmıyor değil. Mesela Meksika dalgası gibi. Bence farklı şovlar bulursak iyi olur. Mesela 58. dakikada herkes atkılarını aynı yönde sallayabilir.

tanju_58
31.01.2007, 15:35
çok güzel bir düşünce ama daha farklı bişey yapılması lazım.zaten maç esnasında en büyük sivas diye bağırılıyor.daha farklı bişey yapılması lazım bence.

üKa
31.01.2007, 15:50
YANİ HER ŞEY 1 DAKİKA İÇİNMİ.BUNUN 90 DAKİKASI NEREDE.BİZ HALA TAM DESTEĞİ BEKLİYORUZ.

ANCAK BU GELENEĞİ YAPANLAR DEVAMLI BAĞIRAN TARAFTARLARDIR.BU KONU İÇİN İSE HADİ BAKALIM DİYORUM:)

PRoFeSSioNaL
31.01.2007, 15:57
Başlatalım bee bizim yapamayacağımız iş yokkii...

sinan-58
31.01.2007, 15:58
maç 90 dakka olduğu için taraftarımızda 90 dakka çekirdek yediği için bir anlamı kalmaz taraftar her zaman bağracakki anlamlı birşey olsun 1 dakika bağırmak biraz komik olur ama taraftarımız 90 dakika bağırırsa(çok zor) 58. dakikada en buyuk sivas diye bağırmak guzel olur

abircan
31.01.2007, 15:58
57. dakikada tüm stad susup 58. dakika boyunca bağırsak iyi olmazmı , böyle bir tezahürat tribün birlikteliği sağlamazmı, diğer 89 dakikayıda daha etkili geçirmemizi sağlamazmı, lütfen itiraz etmeyin elbirliğiyle geliştirip uygulayalım

FurkaN
31.01.2007, 23:20

Taklitte değil Murat niye gardas bence çok güzel bir fikir önce böyle kıyısından köşesinden taklitler daha sonra orjinal fikirler çıkar... Esinlendikleri taraftarlar yıllardır 1. Ligde olan taraftarlar ve bana göre Anadolu''nun en iyileri...

AFK
01.02.2007, 03:54
Furkan Hakli Zaten Bu Olay Esinlenme Isidir Taklit Ile Esinlenme Cok Baska.. Neden Olmasin Denemeye Deger...

ofozturk
01.02.2007, 07:55
hadi yigido gardaslarım inş rize macını heyecanlı ve galip bitiririz. canakkale ilinden gönlüm sizlerle olacak.:)))

sinan-58
01.02.2007, 07:57
57. dakikada tüm stad susup 58. dakika boyunca bağırsak iyi olmazmı , böyle bir tezahürat tribün birlikteliği sağlamazmı, diğer 89 dakikayıda daha etkili geçirmemizi sağlamazmı, lütfen itiraz etmeyin elbirliğiyle geliştirip uygulayalım

abi 57. dakikada butun stadı susturak diyon zaten onlar bağırmıyorki sussun ama bursanın ki gibi bir seyircimiz olsa çok guzel ama bu seyirciyle biraz zor

ofozturk
01.02.2007, 07:59
bu arada unutmadan ya benim tecrübe puanım neden artmıyor.:(
kimse bana puan vermiyor mu? :D

bdogan58
01.02.2007, 10:31
Bencede başkasından esinlenipte yapılmış havası oluşturur...bu hareket.
Yinede güzel bi düşünce

yasin_58
01.02.2007, 10:39
çok güsel bi düşünce ama çok zor.. millet gol atınca ayaga kalmakaya üşeniyor.. 58. dakikada çok zor...

jakobieen
02.03.2007, 16:33
dostlar son iki maçtır 58. dakikada gol yediğimizin farkındamısınız :confused: .. iyi niyetle, güzel düşünceyle açılmış belki başlık ama galiba ters tepmiş
:(

yigidolar06
02.03.2007, 17:32

MESALA MEKSİKA DALGALANMASI YAPILSA HARİKA OLUR bu güzel düşüncenizden dolayı kutlarım

UTKUM_58
02.03.2007, 17:37
guzel bir dusunce ve guzel bir hareket olur,tebrikler insallah yapilirr 58 ci dakikada en guzel tezaratlar,AMA;3-o _yada maglup oldugumuz maclarda,bilmiyorum gerekli motivasyon yok bizde hemen moralimiz bozuluyor,

salihak
02.03.2007, 20:14
vallahi ben fikri tuttum aslında geç bile kalındı haydi yiğido bu uygukamayı fb maçında başlatalım

merkez-apo
02.03.2007, 20:27
çoğu zaman skorboard arzalı oluyor dakikayı göremiyoz:Dama yapılsa güzel olur

gurbetciler
02.03.2007, 20:37
ya evet gercekten süper olur katiliyorum..........

RaP_BoY
02.03.2007, 20:40
ALKIŞ YERİNE BAŞKA BİR ŞEY YAPILSA DAHA ETKİLİ OLUR KANIMCA

dieforyou7
03.03.2007, 16:49
bencde cok gusel bı dusunce ama ''en buyuk sıvas'' yerıne baska bı beste bulunsa daha orjın olur..

handsome5867
03.03.2007, 16:59
HARİKA OLABİLİR NEDEN OLMASIN MURAT SEN BUL OZMAN ORJİNAL BİŞELER ONU YAPALIM GARDAŞ ADAM BİŞE BULMUŞ NDEN OLMASIN Bİ GAZA GELİR BELKİ UYUYAN YİĞİDOLAR YAP GARDAŞ DESTEKLİYOM SENİ YAKIŞIR

sivasli_kocak
03.03.2007, 18:32
....................sampiyon SİVASSPOR....................

ilteriş58
03.03.2007, 19:31
Güzel olur ayrıca basında da belki yer bulabilir bu sayede sivasspor...

Bilmiyorum5
03.03.2007, 20:49
son ıkı mactada 58.dk gol yedıgımızı hatırlatıyım boyle bır calısma rakıp ustunde baskı arttırır ve belkı ısımıze yarar önemli bir ayrıntı

mustafa_sivasım
03.03.2007, 20:50
çok güzel bi düşünce ama bu çekirdekçilerle olmaz

merkez-apo
03.03.2007, 21:07
cumhuriyet kupası maçında sakarya maçında 58.ci dakikada sadece yeniçeriler bağırmıştı.dk 58gösterdiğinde 20 adet meşale yakıldı besteler eşliğinde bağırdık ve oturduk.4 eylül sustu bizi dinledi.sakarya maçına gidenler bilir

dieforyou7
05.03.2007, 15:28
ben buraya bı fıkır atım ozamn bı sıtede bı beste topığı olustrulsun ve sadce beste yapan arkadslar oraya gırsın calısmalar yapsınlar sonrada bızım fıkrımıze sunsunlar... bence fıkır cok gusel ama tezahurat konusunda ole dusunmuyorum..atesleyıcı bısı olmalı bence...

myway
16.03.2007, 17:41
BURDA NE KADAR KONUŞSAK DA BOŞ. BU ÖNERİ HAKKATEN GÜZEL. AMA BUNU TRİBUN LİDERLERİNE İLETİRSEK ONLAR Bİ GÜZELLİK YAPABİLİR ANCAK;)

yigidolar06
06.03.2009, 16:43
Bu hafta ankara maçında 58 de çoşkulu kutlama yapalım

abdullah58
08.03.2009, 19:19
BENCE GEC BILE KALINDI
NASILKI ÖTEKI TAKIMIN TARAFTARLARI
PLAKALARINA GÖRE AYAGA KALKIM TEZAHURAT YAPIYORLAR
BIZ SIVASLILARINDA YAPMASI LAZIM

gangam58
08.03.2009, 19:36
Kırmızı beyaz balonlar yapıp 58 dakikada bırakmamız lazım..

konartr58
08.03.2009, 20:02
takım yorgun.takım dağınık.takım dikkatsiz.takım şampiyonluktan uzaklaştığını kabullenmiş gib.
dahası takım içerisindeki paslaşmalarda guruplaşma var.artık belirgin biçimde görülüyor.
bu gurupta elebaşlarınıda söylemek lazım.Abdurranman dereli,musa aydın
Mehmet yıldız. böyle devam ederlerse umarım ne kadar hata yaptıklarını anlayacaklardır.
bülent Uygun'a gelince;Artık basınla oynaşmayı didişmeyi bırakıp biraz takıma daha çok dikkat etmesi gerektiğini anlamalıdır.Anlamazsa o sözledikleri var ya hepsi hayal olmaktan öte bir anlamı olmaz.Kapı baca kırmaklada bu iş olmaz.
Artık bilmeliyiz ki istediğimiz şampiyonluk o kadar kolay kaptırılacak birşey değil.karşımızda bizim gibi asılacak olan dört takım daha var.işin ucunda sadece itibar yok.para da var.Öyle kolay kolay Sivas istiyor diye adama vermezler.moralimizi bozacak şeyler yapacaklar.Sarı kartlarla kırmızı kartlarla takım sonlara giderken kurulamaz hale getirecekler.kısaca her oyunu oynayacaklar.Öncelikle sinirlerimize hakim olmalıyız.Ölümüne oynamanın gereklerini yerine getirmeliyiz.Tabi istiyorsak.Ama gördüğüm şu ki,takım havasını bozmuş.Umarım kendine gelecek duruma döner.
Taraftar bugün güzeldi.Taraftar yok diyenlerede güzel cevaptı.Demek ki taraftar var.Ama taraftarı getirecek de oyun.
şimdi biizm için önümüzde.Beşiktaş macı var.ya burada yeneriz.ya da beşiktaşın şampiyonluğunu ilan eder göndeririz.Öyle olursa bilelim ki sivas o saatten sonra oynayacağı yer yine dördüncülük olur.Umarım olmaz.Ama ayun düzeni ve disiplini bu şekilde gözüküyor.Sivas şampiyonluğun ağırlığını taşıyamıyacak nitelikte olduğunu söyleyenleri haklı çıkaracak işler yapıyor.
evet bülen uygun efendi.Artık şu panellerdir,konuşmalardır.proğ ramlardır o tür işleri sezon sonuna kadar bırakırsanız iyi olur.Siz havalanınca futbolcularda uçuyorlar.
Birde yapılacak ilk iş mehmet yıldız'ın kaptanlığı bırakmasıdır.Üzerindeki baskı oluşturuyor.Serbest kalması lazım.Rahatlaması lazım.Bu onun içinde Sivas içinde gerekli.Bu performansındaki düşüş için değil.psikolojik baskısını rahatlatmak için gerekli.
Umarım bu yazıları okuyan bir spro yetkilisi vardır.Öyle futboldan anlamıyanların eleştirisi gibi kabul etmeyin bu sözleri.Her eleştiride bir gerçek payı vardır.Aynalara kızmakla bu işler olmuyor.Yönetimin yapacağı ilk iş takım ama öncede Bülent Uygunu disipline etmesidir.Medyaya çıkmamalı.Tüm proğramlarını iptal etmeli.Sezon sonuna kadar takımına kafa yormalı.Yoksa kendi ellerimizle elimizden gider.Oda herkese yazık olmasına neden olur.

mustahasso
08.03.2009, 21:15

Bence de Sivas taraftarı kendine ait şeyler üretmeli. TS'de 61. dakikada yapıyor bilindiği gibi. Diğer taraftarların dilinden kurtulamayız taklitçiye çıkartmayın adımızı.

gangam58
08.03.2009, 21:54
Bence de Sivas taraftarı kendine ait şeyler üretmeli. TS'de 61. dakikada yapıyor bilindiği gibi. Diğer taraftarların dilinden kurtulamayız taklitçiye çıkartmayın adımızı.
Haklısın gardaşım,biz daha orjinal fikirler bulmalıyız,
Örneğin,
TS 61 dakka yapıyorsa,bizde 58 yaparız ama yanınada 34 dakkayı ekleriz,orjinal olur,
Neden 34 derseniz,biliyorsunuzki çoğumuzun 2 nci takımı ya sivas yada ist takımı,haliylede 34 eklersek abes olmaz,nasıl olsa 34 dakkada bizim sayılır.

34 ncü dakkada herkes tuttuğu takımın (fb,bjk,gs) tezarrühatını yapar,58 nci dakkada ise tüm stadyum sivas sivas diye bağırır,güzel bir gösteri olur,

Yiğitlerin diyarı olan sivasımız,bu uygulamayla hoşgörününde diyarı olduğunu tüm dünyaya göstermiş olur.

ÇAĞLAR GİYİM
08.03.2009, 21:57
ÇOK GUZEL BİR DUŞUNCEEEEEEEEEEEEEEEE

mertcan01
08.03.2009, 21:59
Güzelll Beğendimm Sivasssssssssss Sivassssss

akıncı_58
08.03.2009, 22:23
te4zahürat değilde daha güzel şeyler bulsak bunun için. daha iyi olur daha etkileyici bişeyler

sivaslı yıldız
08.03.2009, 22:40
Haklısın gardaşım,biz daha orjinal fikirler bulmalıyız.

Fikir oldukça orjinal.. ;) İlk dillendirildiği zaman Sivasspor Taraftarı tarafından değerlendirilememiş, o ayrı..

subasi29
08.03.2009, 22:41
58. dakika gelince biziimkiler cilginca cekirdek yiyormus yahu....yok boyle birsey pozisyon oluyor millet heyecanlaniyor bazilarida cekirdek yerken pozisyon esnasinda dahada hizli yemeye basliyo mac sirasinda statda poset ucuyor ne buya amator mac gibi

titizyiğido
08.03.2009, 23:34

İYİ AMA ABİ BU BİRAZ TRABZONDAN ÇAKMA GİBİ OLMAZMI................

gangam58
09.03.2009, 01:29
son ıkı mactada 58.dk gol yedıgımızı hatırlatıyım boyle bır calısma rakıp ustunde baskı arttırır ve belkı ısımıze yarar önemli bir ayrıntı
Hay aklınla bin yaşa gardaşım,bu küçük gibi gözüken önemli ayrıntıyı güzel yakalamışsın :)

gangam58
09.03.2009, 01:32
İYİ AMA ABİ BU BİRAZ TRABZONDAN ÇAKMA GİBİ OLMAZMI................
Ne alaka,neden çakma olsunki ?
Biz anadolunun en büyüğüyüz derken çakma olmuyorda,58 dakka kutlamasımı çakma oluyor
Hayret bişiy yaa :confused:

akıncı_58
09.03.2009, 04:48
Örneğin,
TS 61 dakka yapıyorsa,bizde 58 yaparız ama yanınada 34 dakkayı ekleriz,orjinal olur,
Neden 34 derseniz,biliyorsunuzki çoğumuzun 2 nci takımı ya sivas yada ist takımı,haliylede 34 eklersek abes olmaz,nasıl olsa 34 dakkada bizim sayılır.

34 ncü dakkada herkes tuttuğu takımın (fb,bjk,gs) tezarrühatını yapar,58 nci dakkada ise tüm stadyum sivas sivas diye bağırır,güzel bir gösteri olur,

Yiğitlerin diyarı olan sivasımız,bu uygulamayla hoşgörününde diyarı olduğunu tüm dünyaya göstermiş olur.

KESİNLİKLE KATILMIYORUM SANAA.

Akartuna58
09.03.2009, 07:05
bence 34 üncü dakikada carsiya bi gönderme yapalim istanbulda ne dediklerini unutmayin...

tykinik58
09.03.2009, 07:47
Ben de katılıyorum çok da güzel olur. Ben bunu Trabzonlular 61. dakika da yaptıkça imreniyor ve neden sivas 58.dakika da yapmıyor? Yapsa Trabzon'dan kopya mı çekmiş oluruz diye düşünüyordum. Ben katılıyorum fikrine de saygı duyuyor teşekkür ediyor ve destekliyorum Abircan kardeşim. Hatta benim bir fikrim daha var. Bursaspor golden sonra timsah yürüyüşü yapıyor, diğer takımlardaki Brezilyalı futbolcular kendilerine has danslarını yapıyor, Trabzonsporlular kolbastı oynuyorlar. Sivas neden golden sonra kendi yöremize has olan madımak oynunun madımak toplama kısmını çok kısa bir figürle de olsa yapmasın??? Hatta stad hoparlöründen de madımak türküsü çok kısa çalar da oyuncular da eşlik ederse çok değişik, çok güzel bir şey olacak kanaatindeyim. Tüm taraftara ve üyelere saygıyla duyurulur.

abircan
09.03.2009, 09:23
en büyük dileğim maç içinde bu şovun olmasıdır, olmayacak bişey değil, taklitte sayılmaz, gayet hoş birşey futbolun içinde birşey, sırf o şov için stada taraftar çekeceğimizdende eminim

Holigan Sivaslı
09.03.2009, 09:32
Örneğin,

ne saçmalıyorsun sen yaa ne dediğinini farkında değilsin sanırım.....

acilen bu saçma fikirerinden arın....

bizim 34. dk. böyle birşey olsun ben hayatta bir daha o stadyuma adım atmam...

senin gibiler zaten böyle düşündüğü için sivassporumuz her platformda kaybediyor...

ve senin gibileri yüzündendiğper anadolu takımları bizimle dalga geçiyorlar...

ben sivaslıyım ve SADECE sivassporluyum.

senide buna davet ediyorum bir gönülde 2 aşk olmaz.

OFS58
09.03.2009, 09:37
Trabzonlular yapıyorda ne oldu takıma daha ters etki yapıyor.

sadece 1 dakika destek yetmez, bence 90+ ya kadar destek olalım.
(58.dakikada biraz daha coşkuyu artırmak olumlu olabilir.)

hanedan58
09.03.2009, 09:40
bence mükemmel bir düşünce bizim sivas taraftarı olarak belirli kısım lar hariç takıma bir katkımız yok en azından bu şekilde maçı uyuyarak izleyen taraftarımızında uyanmasını ve şampiyonluğa yaklaştığımızı göstermiş oluruz
Ayrıca şehir de varolan bu durgunluğun sebebinide anlamış değilim bn maç izlerken dahi kalbim duracak gibi oluyor ama nedense şehirin mülki amirleri hiçbir çalışma yapmıyor ne kaldı şurada liğin bitmesine neden şampiyonluk havasına giremedik neden şehir süslenmiyor neden bayraklar asılıp sivas şarkıları söylenmiyor bu hem halkı ateşleyecek hem takımı bakın takımda gözle görelür bir düşüş var bu yorgunluktan haftalardır lider olmanın verdiği bir stres bu şampiyonluk ihtimalinin getirdiği bir durum olabilir

hanedan58
09.03.2009, 09:44
Gercekten mükemmel ötesi bir fikir böylelikle en azından suskun duran taraftar katılımı olur başka bir yerde başka bir şekilde sivasspor bulamayız bunu mutlaka yapmalıyız.
Ayrıca benim takıldığım bir noktada şehrin suskunluğu liğinbitmesine şampiyonluk hayallerimize ne kaldı neden şehir bu derece monoton başka bir şehirden gelen bir misafir olsam ben asla anlamam bu şehrin takımının haftalardır lider olduguna neden süslenmiyor şehir neden bayraklar asılıp sivas şarkıları söylenmiyor yoksa hala inanmayanlar mı var şampiyonluga

Alişan
09.03.2009, 09:47
Ankaragücü sivasspor maçında bunu başlatacağım o yüzden herkesi bekliyorum. Cumartesi 19 mayıs stadında saat 15.00 oradayız

hanedan58
09.03.2009, 09:50
LLÜTFEN BENİ VE BENİM GİBİ DÜŞÜNEN TÜM TARAFTARI DUYUN BİZİM İLETEMEDİĞİMİZ BU KONUYU YETKİLİLERE İLETİN. SİVASSIN SAHİPSİZ OLMADIĞINI GÖSTERELİM TÜM TÜRKİYEYE VE TFF NUNA ŞAMPİYONLUĞA İNANCIMIZIN TAM OLDUĞUNU ÖNLARDA GÖRSÜN VE İNANSIN
TS TARAFTARI KADAR YOKMUYUZ İLK HAFTADAN İTİBAREN ŞEHİR SÜSLENMİŞ ŞEKİLDE BEKLİYORLAR
BİZ HALK OLARAK BUNA İNANMAZSAK TAKIMI NASIL İNANDIRACAĞIZ SORARIM SİZE

baris kücük
09.03.2009, 15:34
Bencede 58 gelenegi olsun .dak.58 Hep birlikte sivasin yollarini söyleyelim bence güzel olur.yensekte yenilsekte yigidolar asla pes etmez

YiğidoGençlik
09.03.2009, 15:39
Arkadaşlar buraya yorum yazanlar stada uğramıyor galiba bu organizasyonu Yiğido Gençlik olarak Eskişehir maçında başlattık ve Ankaraspor maçıylada devam ettirdik şu an Yiğido gençlik olarak ön ayağını yaptık ama yakında bütün stada yaptıracağız İnşallah

memet24
10.03.2009, 15:46
gerçekten güzel bir düşünce inşallah uygulanır..................... ........

fatih_bm
12.03.2009, 00:54
bu şehrinin plakasında bişeyler yapma işi Trabzonspor un başlattığı bir olay.Biz neden kendimize özgün bişey bulamayacağız.Hep mi başkalarından araklamaya çalışacağız her şeyi.Tribünde başka takım tezahüratları.Birde 58 çıktı şimdi.Zaten yaparkende elimize yüzümüze bulaştırdık.Trabzonu görmüyomusunuz adamlar nasıl kutladılar 61 i.Biz en iyisi tüm maç boyunca çekirdek yiyelim 58. dakika geldiğinde çıt çıt sesi çıkaralım senkronize şekilde.

GAZI
12.03.2009, 01:02
COK GUZEL DUSUNCE BENDE YILLARDIR DUSUNUYORDUM TEBRIKLER GUZEL INSAN

a.yurdakul
12.03.2009, 21:13
bence başlatmayalım böyle birşey.sonra trabzonlular bizden çaldınız diye artislik yapıyorlar.halbuki onlarda bursadan çaldı...

a.yurdakul
12.03.2009, 21:14
bu şehrinin plakasında bişeyler yapma işi Trabzonspor un başlattığı bir olay.Biz neden kendimize özgün bişey bulamayacağız.Hep mi başkalarından araklamaya çalışacağız her şeyi.Tribünde başka takım tezahüratları.Birde 58 çıktı şimdi.Zaten yaparkende elimize yüzümüze bulaştırdık.Trabzonu görmüyomusunuz adamlar nasıl kutladılar 61 i.Biz en iyisi tüm maç boyunca çekirdek yiyelim 58. dakika geldiğinde çıt çıt sesi çıkaralım senkronize şekilde.

doğru söylüyorsun kardeşim.takım öndeyken değil hep destek tam destek...

uhud85
12.03.2009, 21:23
Arkadaşlar buraya yorum yazanlar stada uğramıyor galiba bu organizasyonu Yiğido Gençlik olarak Eskişehir maçında başlattık ve Ankaraspor maçıylada devam ettirdik şu an Yiğido gençlik olarak ön ayağını yaptık ama yakında bütün stada yaptıracağız İnşallah

evt eskişehir maçında başlattık ama bizim ki biraz sönük oluyor çok az kişi katılıyor..trabzon unkinin daha güzel olmasının sebebi onlarda çok büyük bir katılım oluyorr..ama YİGİDO GENÇLİĞİN başlattıgı bu olaya bütün stad katılmalıııı

Dark Force
13.03.2009, 01:40
Bu anlayış oturdu gibi yapılıyor son zamanlarda.......:)

fatih_bm
14.03.2009, 03:59
58. de halay çekelim.Tüm tribünler kol kola halay yapıyomuş gib bi oyana bi buyana düşünsenize görselliği.Hayal etmesi bile güzel.

yiğidoalp
14.03.2009, 08:16
o dakika hayat dursun hersey, dünya dursun, futbolcular dursun petkowiç dursun, gol gelirse eğer oda dursun

halilxx58
14.03.2009, 08:54
yigido genclige tskler ben isvicrede kaldigim icin maclari ligtv verdigi sürece tv den takip ediyorum tribünler gayet sessiz kaliyor

daha cok destek verelim takimimiza

emreakbulut58
14.03.2009, 10:06
58 DK İLE İLGİLİ BİR TEZAURAT YAPALIM ÇOK SÜPER OLUR

emrekocturk58
14.03.2009, 10:21
güzel düşünce gerçekleşirse güzel olur
ts iyi yapıor bunu

BataNay
14.03.2009, 10:31
58.dakika başlatmayalım..bu uyguluma yı yapan malum takım..kopyacılık ne kadar insana zevk verir,aslını kendimizin bulduğu bir gelenek varsa başlatılsın..geçen maçta bunu ben gördüm 58.dakka da üzüldüm bu bize yakışmıyor kaldıki bu nu yürütmemizde uygulanabilir gözükmüyor.Biz sivaslıyız bize yakışan milletin girişimci ruhunu çalmak yok olmamalı.bunun bize haz vereceğini sanmıyorum.bu işten vazgeçin kardeşim bize ve hiç bir takıma yakışmaz..Sahte para geçmez...sevgiler

massa
14.03.2009, 10:35
arkadaslar en buyuk sıvas bunu herkesın bılmesı lazım bakın yavas yavas basladılar onumuzu kesmeye buna ızın vermeyelım sımdı bırlık zamamanı .

Mursallı yiğido
14.03.2009, 11:02
Trabzonsporlular 61.dakikada balon uçuruyorlar.Biz de böyle bir şey yapabiliriz.

Murat ARICI
14.03.2009, 11:05
DAHA PARLAK VE AKILCI FİKİRLER ÜRETİN KOPYACILIK YAPMAYALIM ÖRNEĞİN HER TAKIMA 58 GOL ATALIM :)

kara_bulut
14.03.2009, 11:09
kesinlikle karşıyım. Trabzon yapıyor diye bizim de yapmamız çok yanlış. Özentiden başka bir şey değil bu. Bizim en başta yapmamız gereken çok daha iyi, Sivasspor'a yakışır bir amigo bulmak.

TS58
14.03.2009, 11:17
Bence geç bile kaldık. Güzel olan herşey olmalı. Ankaragücü 6 Bursaspor 16 dakika da yapıyor. Biz neden yapmayalım.

sivas61
14.03.2009, 11:43
Ya arkadaşalr bir şeyler yapmalıyız evet ama bu Trabzonsporla özdeşleşmiz farklı bırşey bulmalyıız haftaya stadda olucam inş. hep destek tam destek :)))

sivas61
14.03.2009, 11:46
kesinlikle karşıyım. Trabzon yapıyor diye bizim de yapmamız çok yanlış. Özentiden başka bir şey değil bu. Bizim en başta yapmamız gereken çok daha iyi, Sivasspor'a yakışır bir amigo bulmak.

çOK hsklısınız bikere böyle bir organızasyon yapmak içi Trabzonspor gıbı büyük klup olmalıyız bu duruma gelmek için daha çoook ekmek yerız biz adamalr 10 trılyon 1 adama verıyor bızım kılerın hepsı 20 trılyon fark var görmezden gelemeyız :(

omer58
14.03.2009, 11:52
çOK hsklısınız bikere böyle bir organızasyon yapmak içi Trabzonspor gıbı büyük klup olmalıyız bu duruma gelmek için daha çoook ekmek yerız biz adamalr 10 trılyon 1 adama verıyor bızım kılerın hepsı 20 trılyon fark var görmezden gelemeyız :(

canım kardesim rengini belli etsene:) ts taraftarısın farkındayım bizi saf mı zanneddin .haa ayrıca su 58.dakika şovuna karsıyım bize has biseyler olsun

GokhanTurna
14.03.2009, 11:54
Beyler plaka şov Ts ile özdeşleşmiş bişi değil. Plaka şov Türkiyenin her yerinde Tsden önce yapılmış bi uygulama araştırın ondan sonra konuşun bence.

Alperen58
14.03.2009, 11:58
Özenti oldugu fikrine karsiyim,Trabzon dan önce Bursa ve Ankaragücü yapiyordu bunu Trabzon biraz daha gelistirdi balonlar falan.Galiba Manisa ve Sakarya da böyle birsey yapiyordu belki daha baskalarida yapiyordur.Mesela Trabzon da carsinin kartal gol gol tezahüratini ayni sekilde yapiyor ,nerde hareket orda bereket yeterki 4 eylülden fazla ses ciksin.

sivas61
14.03.2009, 14:22
canım kardesim rengini belli etsene:) ts taraftarısın farkındayım bizi saf mı zanneddin .haa ayrıca su 58.dakika şovuna karsıyım bize has biseyler olsun

Hayır ne alakası var sadece gerçeklerden bahsettım.Babam Trabzonlu annem Sivaslı ıkı şehire de hayatımda hiç gıtmedım menez bır cocuk olduğum için ıkı takıma da belkı eşıt olmasada tutmaya desteklemeye calışıyorum hem ts hem sıvas formam var Abdurrahman Derelının 61 forması ..
Böyle dışlayarak bı yere varamayız ben sızın sözlerınızden alınmadım cunku bu tarz sözler hep söylendı bana hala söylenyıor gerek Ts gerek sıvas tarafından ama ben ıkı anadolu takımını desteklıyorum ve gerektığı yerde öz eleştırı yapıcam , cunku öz eleştırının olduğu yerde buyume olur
Saygılarımla...

okan küsgün
14.03.2009, 14:39
brakın sadece trabzonlular yapsın 61. dakika sevincini biz yapmayalım zaten 61.dakikada sürekli gol yiyorlar

gangam58
14.03.2009, 18:16
Trabzonsporlular 61.dakikada balon uçuruyorlar.Biz de böyle bir şey yapabiliriz.
Çok güzel bir düşünce,tebrikler :)

Ben bir ilave daha yapmak isityoruz,58 ve 34 ncü dakkaları kapsamalı bu organizasyon,
34 ncü dakkada balonlarımızı uçuralım,alem sivasın balonlarını görsün,
58 nci dakkada ise bir arkadaşımızın bashettiği gibi,"sivasın yolarına" şarkısını söyleyip halay çekelim,süper olur ;)

Yiğiter
14.03.2009, 18:20
Çok güzel bir düşünce,tebrikler :)

Ben bir ilave daha yapmak isityoruz,58 ve 34 ncü dakkaları kapsamalı bu organizasyon,
34 ncü dakkada balonlarımızı uçuralım,alem sivasın balonlarını görsün,
58 nci dakkada ise bir arkadaşımızın bashettiği gibi,"sivasın yolarına" şarkısını söyleyip halay çekelim,süper olur ;)

Hayır bence maske takalım..
61.dakikaya gelince o maskeleri çıkaralım..
Böylelikle ikiyüzlü insanlara mesaj vermiş oluruz..:rolleyes:

gangam58
14.03.2009, 18:42
Hayır bence maske takalım..
61.dakikaya gelince o maskeleri çıkaralım..
Böylelikle ikiyüzlü insanlara mesaj vermiş oluruz..:rolleyes:
Doğru diyorsun da,o maskeleri 61 değil,58 nci dakkada çıkaralım,bakalımki altından hangi iki yüzlüler çıkıyor...

Yiğiter
14.03.2009, 22:07
Doğru diyorsun da,o maskeleri 61 değil,58 nci dakkada çıkaralım,bakalımki altından hangi iki yüzlüler çıkıyor...

Nikinde 58 yazıp,Sivassporlu ayağına ikiyüzlülük yapan Trabzonlular çıkar mı o zaman?
:)

gangam58
15.03.2009, 00:08
Nikinde 58 yazıp,Sivassporlu ayağına ikiyüzlülük yapan Trabzonlular çıkar mı o zaman?
:)

58 leri çıkarırsak Trabzonluları bilmem ama 81 vilayet çıkacağından eminim,haliyle forumda 58 kişi bile kalmaz kanga merak etme ;)

Neyse,size iyi forumlar ganga,

Bu sene şampiyon anadoludan :)

Yiğiter
15.03.2009, 13:10
58 leri çıkarırsak Trabzonluları bilmem ama 81 vilayet çıkacağından eminim,haliyle forumda 58 kişi bile kalmaz kanga merak etme ;)

Neyse,size iyi forumlar ganga,

Bu sene şampiyon anadoludan :)

Herkesi kendin gibi sanma..
Bu sitede 61 nikiyle yazan bir sürü üye var..iki yüzlülük etmeden,"ben Trabzonspurluyum" diyerek yazabilen pek çok üye var..

Bazı siteler gibi tahammülsüz,dışa kapalı,körler sağırlar biribirini ağırlar misali bir site değiliz..Anladın sen !:rolleyes:

sivas61
17.03.2009, 10:29
offf hep taklıt nereye kadarrrrrr :(

omer58
17.03.2009, 10:34
offf hep taklıt nereye kadarrrrrr :(
sizz trabzonsporlular varya :)

azgeç
17.03.2009, 11:49
artık taraftar hakkında konuşmuyorum --- ne halleri varsa görsünler münferit taraftarım artık maraton a da da yokum ---

Akartuna58
17.03.2009, 11:53
bisy diicem herkez iyi dinlesin...

dakika gelenegi bursa ve ankaragücü arasinda baslamisdir..

ankaralilar her 16 dakikada bursaya bursalilarda her 6 dakikada ankaraya kardes lik mesaji veriyorlar simdi biz 58 dakikada sarkilar söylesek halay ceksek en büyük SIVAS diye bagirsak bizden hesap soracak olan taraftar TRABZONLULAR DEGIL ANKARA VE BURSALILARDIR bunu anlamayan anlasin...

burakkova
17.03.2009, 11:54
uygulama başladı.. ilki biraz sönük geçti umarım bundan sonrakiler bayram havasında geçer..

konartr58
17.03.2009, 11:55
bence 58 değil tüm türkiye takımlarının adını sayalım.ellisekize gelincede coşku daha fazla olsun
hemde tüm türkiyeyi taraftar yapma yolu olur.
düşünsenize türkiyenin anadolunun ucunda bir şehirin adı sivas stadında çınlıyor.ne sempati kazanırız ama.ayrıcada tüm anadoluyu temsil ettiğimiz ortaya çıkar
bu maçta;
ANADOLU BURADA-TÜRKİYE BURADA DİYE Ttezahurat yapmalıyız.İstanbul medyasına iyi malzeme olur.

Trabzonsporum61
23.03.2009, 23:06
İsteyen istediği şovu yapar. Ama şu bir gerçekki bu şovu başlatanda bizdik. Buda sadece biz yapacaz anlamına gelmiyor tabi...

subasi29
23.03.2009, 23:12
olum siz 62. dakikayi kutluyorsunuz eee sizede bu yakisir:D

Trabzonsporum61
23.03.2009, 23:24
olum siz 62. dakikayi kutluyorsunuz eee sizede bu yakisir:D

olum ne ayak subaş? Bu sitedekilerin lafıdır dışardakilere hoşgörülü davranıyoruz diye. sende aklını başına al. Kötü birşeymi dedim?
bu arada arkadaş demişki bu konuda az araştırın. aslında kendisi yapsa daha iyi olur. Bu denli kutlama olmazdı ama hatırladığım kutlamalar konfetilerle olurdu sonrada tezavurat. Eğer bildiği varsa konu linkini atsa sevinirim

Sivasa başarılar..

nL58
23.03.2009, 23:56
bana sorarsaniz cok ozenti gibi olur ama nasil olsa kendimize ait bi show yok kullanabiliriz simdilik. Ama cok yakinda insallah bomba gibi showlarla gelicez.

subasi29
24.03.2009, 01:14
olum ne ayak subaş? Bu sitedekilerin lafıdır dışardakilere hoşgörülü davranıyoruz diye. sende aklını başına al. Kötü birşeymi dedim?
bu arada arkadaş demişki bu konuda az araştırın. aslında kendisi yapsa daha iyi olur. Bu denli kutlama olmazdı ama hatırladığım kutlamalar konfetilerle olurdu sonrada tezavurat. Eğer bildiği varsa konu linkini atsa sevinirim

Sivasa başarılar..

eyvallah bak nekadar hosgoruluyuz senin gibiler burda konusabiliyor bu bir hosgorudur.61.dakikayi kutlama sekliniz guzel amaaaa.....siz 62.dakikayi kutluyorsunuz....ayrica ayak nike :D

KURSUN58
24.03.2009, 02:24
Taklitte değil Murat niye gardas bence çok güzel bir fikir önce böyle kıyısından köşesinden taklitler daha sonra orjinal fikirler çıkar... Esinlendikleri taraftarlar yıllardır 1. Ligde olan taraftarlar ve bana göre Anadolu''nun en iyileri...

bencede taklit oluyo... yani herkes düsüncenin iyi oldugunu söylüyo ama düsünceyi bulmak icinde fazla düsünmemiz gerekmiyo...yani calinti bisey... trabzon da 61 de yapti...yapicakta bundan sonra... ozaman her takim kendi il nr sine göre yaparsa, biraz komik olur bence...

KURSUN58
24.03.2009, 02:26
İsteyen istediği şovu yapar. Ama şu bir gerçekki bu şovu başlatanda bizdik. Buda sadece biz yapacaz anlamına gelmiyor tabi...

bende ilk trabzonda gördüm ve size özel bisey oldu... böylede kalmasi iyi olur benim fikrimce... biz sampiyon olalim, bundan sonra sampiyon olmakta bizim gelenegimiz olur insallah :D

profilim58
24.03.2009, 02:58
Trabzon'a ait bir geleneği çıkıp sahiplenecek değiliz heralde ondan sonra o kadar tslinin düşelim yok abicim adam bir şey yapacaksam yapalım

profilim58
24.03.2009, 03:05
eyvallah bak nekadar hosgoruluyuz senin gibiler burda konusabiliyor bu bir hosgorudur.61.dakikayi kutlama sekliniz guzel amaaaa.....siz 62.dakikayi kutluyorsunuz....ayrica ayak nike :D

forumu kirletmeyelim gene eski ts sivas kavgaları olmasın

subasi29
24.03.2009, 23:31
forumu kirletmeyelim gene eski ts sivas kavgaları olmasın

ts sivas kavgasi yapmiyorum arkadas, bu formda kirlenecek birseye imza atmam ...

memet24
25.03.2009, 01:56
önceki hafta güzel olmuştu bu hafta bek belli olmadııııııı

sivaslı msti
27.03.2009, 08:47
bence gayet güzel bir fikir ama uygulaması çok zor stad da bir kere coşku yok kimse barmıo ama yinede bi deneyelim.

SEVDAMSIN58
27.03.2009, 13:10
HIC HOS BIRSEY DEGIL GOREMEDINIZMI TRABZONLULARIN YAPTIKLARI HATAYLA TAKIMLARININ PUAN KAYBINA SEBEP OLDUKLARINI GEREKSIZ SEYLER BUNLAR ANLAMLI SEYLER YAPALIM DAHA IYI

titizyiğido
27.03.2009, 15:52
Örneğin,

ne şapşal adamlar var............şu yukarıdaki yoruma bakarmısınız.........bu adamda ben sivaslıyım diye geçiniyo............bu şapşal 2 takım tutuyo bunuda gerine gerine açıklıyo...............bu da yetmiyo konuyla ilgili önerilerde bulunuyo..........vay şapşal vay.........

yigidozan
27.03.2009, 16:01
şimdi yapsak trbzonlular "bizden çaldı" derler

SavLo
07.05.2009, 21:23
bence dk. 58 de

KAPALI ( MARATON ) tribünden 5858 yazılı kareografi yapılsın???

Metal Gear
07.05.2009, 21:29
ne şapşal adamlar var............şu yukarıdaki yoruma bakarmısınız.........bu adamda ben sivaslıyım diye geçiniyo............bu şapşal 2 takım tutuyo bunuda gerine gerine açıklıyo...............bu da yetmiyo konuyla ilgili önerilerde bulunuyo..........vay şapşal vay.........

O alıntı yaptığın "gangam58" her iddiasına varım,Trabzonsporlu.Burada Sivas taraftarı gibi görünüp forumu birbirine düşürmeye çalışıyor..Şundan alıntı yapmana gerek yok..Önyargı falan demeyin,gangam58 Trabzonlu ve Tsli..Amacı provakasyon..Boşver!

SavLo
07.05.2009, 21:36
çekemeyenler çatlasın :)

...........

emi61
12.05.2009, 15:25
çekemeyenler çatlasın :)

...........

inşallah şampiyon olursunuz da biz de çatlarız:)

oNuR
12.05.2009, 15:29
inşallah şampiyon olursunuz da biz de çatlarız:)

Yakın o tarih merak etme . :)

emi61
12.05.2009, 15:33
Yakın o tarih merak etme . :)

merak etmiyorum zaten inanıyorum ve istiyorum sivaasspor un şampiyon olacağına...bir yazım da daha yazmıştım ola ki olamadı zaten bizim gözümüzde şampiyon olmuştur...

oNuR
12.05.2009, 15:36
merak etmiyorum zaten inanıyorum ve istiyorum sivaasspor un şampiyon olacağına...bir yazım da daha yazmıştım ola ki olamadı zaten bizim gözümüzde şampiyon olmuştur...

Tabii gönüllerin şampiyonu olmak,diğer takımların desteğini almak güzel bisey..Ama gel gör ki gönüllerin şampiyonu olunca herhangi bir kupa almıyosun veya avrupaya gidemiyosun..Sözün özü şu ki ; Ankaragücü,Besiktaşa caksın :)

emi61
12.05.2009, 15:40
Tabii gönüllerin şampiyonu olmak,diğer takımların desteğini almak güzel bisey..Ama gel gör ki gönüllerin şampiyonu olunca herhangi bir kupa almıyosun veya avrupaya gidemiyosun..Sözün özü şu ki ; Ankaragücü,Besiktaşa caksın :)

biraz sakin olursa bülent hoca ve takım olacak inşallah:)bu çok fena bi stres ya geçenki maçlardan dolayı sinirlendik hocaya takıma falan ama hakkaten zor şartlarda,büyük bi baskının altında mücadele veriyolar inşallah emeğin karşılığını alırlar...

oNuR
12.05.2009, 15:44
biraz sakin olursa bülent hoca ve takım olacak inşallah:)bu çok fena bi stres ya geçenki maçlardan dolayı sinirlendik hocaya takıma falan ama hakkaten zor şartlarda,büyük bi baskının altında mücadele veriyolar inşallah emeğin karşılığını alırlar...

Ankaragücü Besiktası yenerse alıcaz insallah..

bgürsoy
12.05.2009, 15:51
emi61 gibi Trabzonlu arkadaşlarımızı görmek gözlerimi yaşartıyor..nasıl olur yahu? helal olsun vallahi.. tam trabzon artık bize düşman derken sen nerden çıktın kardeş?

Salim58
12.05.2009, 15:55
güzel bi düşünce bunu çoğu kez gördüm 58 dakika şovunu hep imrendim gelin bunu bu hafta hep birlikte h tepe maçındada yaşayalım o özlemi tatmak istiyorum

emi61
12.05.2009, 16:10
emi61 gibi Trabzonlu arkadaşlarımızı görmek gözlerimi yaşartıyor..nasıl olur yahu? helal olsun vallahi.. tam trabzon artık bize düşman derken sen nerden çıktın kardeş?

ben hep burdaydım... yarı yiğido sayılırım:)