Orijinalini görmek için tıklayınız : BORSA´DAN DESTEK

SivasSpor.Com
01.02.2007, 19:02
http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/1059-072111312bg.jpg
Borsa binasında Sivasspor Kulübü Muhasebe Müdürü Ömer Erdoğan ile bir araya gelen Sivas Ticaret Borsası Başkanı Turgut Hastaoğlu, Sivasspor΄a 20 bin YTL yardımda bulundu.

Borsa binasında Sivasspor Kulübü Muhasebe Müdürü Ömer Erdoğan ile bir araya gelen Sivas Ticaret Borsası Başkanı Turgut Hastaoğlu, Sivasspor΄un bu sezon çok başarılı bir performans sergilediğini belirterek, takımın başarıları ile gurur duyduklarını kaydetti.
Bu başarının devam etmesi için kulübün maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunu anlatan Hastaoğlu, borsa olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da borsa yönetimi olarak kulübe yardımda bulunmayı kararlaştırdıklarını söyledi.
Borsa olarak 20 bin YTL yardımda bulunduklarını ifade eden Hastaoğlu, başta kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerinin başarı için çok özverili bir şekilde çalıştığını belirterek, ΄΄Bu yardımların yeterli olmadığını biliyoruz. İnşallah bu yardımların devamı gelecek. Sivasspor΄un başarısı bizim başarımızdır, Sivas’ın başarısıdır΄΄ dedi.
Sivasspor΄un çok daha büyük başarılara imza atacağına inandığını kaydeden Hastaoğlu, herkesi kırmızı-beyazlı ekibe destek vermeye çağırdı.
Hastaoğlu, konuşmasının ardından yardım çekinin yer aldığı zarfı Ömer Erdoğan΄a teslim etti.
yeniülke

BOUN
01.02.2007, 19:07
Her nekadar takıma destek olunmadığı söylensede işadamlarımız sağolsunlar yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Belki bugün için yetersiz gibi gözükebilir ama ilerleyen zamanlarda başarımız arttıkça ve kalıcılık sağlandıkça takıma yapılan destekler artacaktır.

Tekrardan Sayın Hastaoğlu'na bir Sivasspor taraftarı olarak teşekkür ediyorum. İşleri rast gitsin...

Bilmiyorum5
01.02.2007, 19:10
IMKANI OLAN HERKES AYNI DUYARLILIGI GOSTERSE DAMLAYA DAMLAYA GOL OLUR AMA YOK SIVASSPOR 40 YILILIK TARIHINDE BASARAMADIGI TEK SEY BIR TURLU SIVAS HALKI GEREKEN DESTEGI VERMIYO BI TEK SAMPIYON OLDUGUMUZ SENE AZ DA OLSA SUPER LIGE CIKIYORUZ DIYE DESTEK VARDI

melih1
01.02.2007, 19:14
imkanı dahılınde destek olan herkes eşittir..

borsayada teşekkurler.darısı diğer sivil toplum kuruluşlarımızda

1967_CLUB_10UR
01.02.2007, 19:18
bu destek için iş adamlarına teşekkür ederiz.rize maçı öncesi hem takıma hemde yönetime büyük moral oldular..işleri güçleri rast gelsin.

abdurrahim_58
01.02.2007, 21:05
Sivas Ticaret Borsa Baskanına Sivasspoumuza yaptıgı katkılardan dolayı teşekkur ederiz.

SivasLady
01.02.2007, 21:07
Yardimda bulunan herkese cok tesekkürler
bu takim bizim takimimiz lütfen sahip cikalim
azda olsa gönülden olsun yardimimiz

gardasin.58
01.02.2007, 21:35
Sivas Ticaret Borsa Baskanina sivassipor a yaptiklari yardimdan dolayi tesekür ederim

FurkaN
01.02.2007, 21:37
Yardımda bulunan herkese teşekkürler takımımıza sahip çıklaım başka Sivasspor yok...

Flavio
01.02.2007, 22:02
Sağolsunlar.Böyle yardımlar güzel oluyor.Sık sık gerçekleşmesi dileğiyle....

HaMZa_58
01.02.2007, 22:17
teşekkür ederiz, sivasspora destek olanlardan ALLAH razı olsun

GuNaY
02.02.2007, 07:04
Sivas Ticaret Borsa Başkanına bu yardımlarına ötürü teşekkür ederim,
Sivas'ta da kıpırdanmalar başladı, küçük büyük demeden yardımlar geliyor, Sİvasspor'un başarısı ile bu yardımların katlanarak artacağına inanıyorum :rolleyes:

SONMEZ
02.02.2007, 08:39
Borsa başkanımıza duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz.
Sivassporumuzun, Sivasımız için ne anlam ifade ettiğini,
sosyal ve ekonomi boyutlarıyla neler getirebileceğinin idrak
edilmesi ve desteklerin artması sevindiricidir.

Zincirler, halkaları oluşturmalı, damlalar göle dönüşmeli.
.
.
.

PRoFeSSioNaL
02.02.2007, 11:10
Yardımlarınıza teşekkür eder...Devamını dilerizz...

Ertugrul
02.02.2007, 15:11
Sivas Ticaret Borsası Başkanını,yönetimini ve borsa üyelerini bu örnek
davranışlarından ötürü kutluyorum.
Sivasspor şehrimiz için bir marka değerdir ve her Sivaslının
takımına sahip çıkması,Sivaslılık kimliğini taşımasının getirdiği bir borçtur.
Örnek olması dileği ile...

bdogan58
02.02.2007, 18:05
SİVASIMIZA YAPILAN VE YAPILACAK HER TÜRLÜ YARDIMA ŞİMDİDEN TEŞK.
TEŞEKKÜRLER İMKB

nazimgulturk
02.02.2007, 18:07
BÖYLE İNSANLAR KALDIMI BE..
SİVASLI OLUPTA 5 LİRAYI ÇOK GÖRENLER UTANSIN NE DİYİM

CATLI
02.02.2007, 18:22
Sayin baskanimiza teskkürlerimi sunarim
ama beni burda duygulanmama sebeb olan 5 yildir görmedigim sivastaki cocukluk mahalle arkadasim Ömer Erdogani resimdede olsa görmek oldu Altintabak mahallesinde kumda celik comak futbol oynadigim gizlice altintabagi bilenler bilir cocuk yasta sarabhanede sigara gibi icmek seyler yasamisim arkadasimi görmek bayagi duygulandirdi beni tesekkürler sivasspor.com

makmüh58
04.02.2007, 22:23
Sivas Ticaret Borsa Baskanının Yapmış olduğu Duyarlılığı diğer benzer kuruluşlarında yapmasını bekler , yaptiklari yardimdan dolayi tesekür ederim