![]() |
-->: FENER:2 SİVASSPOR:2
halal olsun sivaslı uşaklara, yine bazı dengesizlerin ağızlarının payını verdiniz ya çok yaşayın emi.. son olarak ''ahhhh mehmet ahhhh''...
|
[QUOTE=cavres__ss;194759]bu takım haftaya fenerden bir düzüne gol yer[/QUOTE]
[QUOTE=jakobieen;194883]bu takım haftaya fenere şoooov yapar...[/QUOTE] tekrar sağolun uşaklar :) :) artık evimizdede şooov bekliyoz ona göre.. |
--->: FENER:2 SİVASSPOR:2
[QUOTE=KıZıL_CeHeNNeM;196797]MAÇI SEYRETTİM TVDEN İNANILMAZ DENECEK 100&1000000000000000000000000000000000000000000000 GOL KAÇIRMIŞIZZZ ŞEKİP MOSTUROGLU SERDAR TOPRAKTEPE SENIN ZORUNAMI GİTTİ YEMİYO DİMİİİİİİİİİ[/QUOTE]
Keşke gelip türübünde ağlasaydın.... |
ALLAH razi olsun hepinizden yigit SIVASLI futbolcu kardeslerim fenerbahce cumhuriyetiymis onlara futbol dersi verdiniz besiktas macinda oldugu gibi bu mactada tarihi farki kacirdik insallah bu basarimizin devami gelir ligi hakkettigimiz yerde bitiririz
|
Dernek lokalimizde maçı seyrederken, hop oturup hop kaldık.
Çok güzel, heyecanlı bir maçtı. Gönül isterdiki 3 puanla dönelim. Ama unutmayalımki Şükrü Saraçoğlundan puan alarak döndük. Burada Bülent Uygun hocamızı ve futbolcularımızı ve tüm emeği geçenleri kutluyorum. Bizlere çok güzel, başarılı ve heyacanlı bir maç yaşattılar. |
FENER:2 SİVASSPOR:2
Sivassporumuzu canı gönülden tebrik ediyorum. Futbolcu kardeşlerimiz yürekleriyle oynadılar.
Forvetlerimiz gününde olsaydı, fener'in hiç şansı yoktu. |
[B]herkesi tebrik ediyorum
takimi yönetimi taraftari hersey cok güzeldi takim cok güzel mücadele etti ve deplasmanda fener karsisinda bir puan aldi üc puan olsaydi dahada güzel olacakti insallah önümüzdeki sezon onuda yapacagiz[/B] |
BU TAKIM VE BU HOCA, BEŞİKTAŞ VE TRABZON'DAN SONRA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TAKIMINI DA YERLE BİR ETTİ YA HELAL OLSUN, HEPSİNE TEŞEKKÜ EDERİZ.. SIRA UYUZASLAN CİNCON'DA...
|
maçı tv den gerçekten çok büyük keyif alarak izledim çok heyecanlı bir maç oldu kanımca.mehmet yıldız bazı pozisyonları kolay harcamasay biraz daha dikkatli olsaydı 4 hatta 5 i bile bulabilirdik.maçı izlerken aklıma takılan ya bu takım böyle iyi oyun ortaya koyuyordu kendi sahasında antalyaya konyaya nasıl yenilir diye sordum kendi kendime ne dersiniz gardaşlar bizde gençlerbirliğinin sivas maçı öncesi yaptığı gibi kendi evimizdeki bu kötü havanın dağılması için kurşunmu döktürsek :)
|
Deplasmanda 1 puan iyi güzel de son iki haftada evimizde oynanan maçlarda giden 6 puan ne olacak???
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:13. |