![]() |
--->: STAD´DA SON DURUM.
eyvalla kardeşim çekersen sevindirirsin bizi
|
eyvallah cok guzel olmus elinize saglik
|
-->: STAD´DA SON DURUM.
inşallah sivas- bursa maçında bende çekicem eklerim siteye resimleri
|
--->: -->: --->: STAD´DA SON DURUM.
[QUOTE=mesut_tncsvs;245560]kardeşim sivasta yaşamadım için bilmiyorum istanbulda yaşıyorum ama kışın tribünlerin boş kalmasının sebebi ney siz değilmiydiniz stadın üstü kapansın yağmurda ıslanıyoruz diyenler
üstü kapalı modern kapasitesi yüksek bir stad olsa fenamı olur düşün yani 45,000 kişilik modern bir stad uefa finalı filan aday olunur bu sayede şehir tanıtılır.kötümü sence[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B] İYİ DE YİĞİTER DE AYNI SENİN GİBİ ÖYLE DEĞİL Mİ YİĞİTER SEN DE KALICI DEĞİLSİN:d[/B][/COLOR][/FONT] |
insallah bursa macinda cekerimmm eklerizzz
|
-->: --->: -->: --->: STAD´DA SON DURUM.
[QUOTE=1967DERNEK_EMRE;254415][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]
İYİ DE YİĞİTER DE AYNI SENİN GİBİ ÖYLE DEĞİL Mİ YİĞİTER SEN DE KALICI DEĞİLSİN:d[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] evet aynen dediğin gibi..bursa maçı son maçım ondan sonra artık ben resim eklenmesini bekleyeceğim...:D |
Stadyumun yeni Görünümünü Görmek istiyoruz
Sayin Site yönetimi Biz Avrupali Taraftarlar olarak 4 Eylül Stadyumun Kapali Maraton Haliyle Sitemizdeki Görünümünün Daha güzel olacagini düsünüyoruz.Yeni görüntüsünü siteye koyarsaniz daha iyi olur eskisini kaldirin yenisini siteye koyun Tesekkür ediyorum .
|
kayseri macı büyük olasılıkla karlı bir günde olacak 15 gün sonra havalar iyice soğur sivasta takımımızı yanlız bırakmayan yiğidolara Allah kolaylık versin.
|
-->: --->: STAD´DA SON DURUM.
[QUOTE=puar;273859]kayseri macı büyük olasılıkla karlı bir günde olacak 15 gün sonra havalar iyice soğur sivasta takımımızı yanlız bırakmayan yiğidolara Allah kolaylık versin.[/QUOTE]
SİVASLI için fark etmez biz yiğidoyuz şartlar ne olursa olsun ister yağmur yağsın selale gibi ister kar yagsın lapa,lapa biz yinede cıkar futbolumuzu oynarız Acı patlıcanı kırağı calmaz sivastaki bütün yiğidolar bu macta elinden gelen her türlü desteği sivassporumuzdan esirgemiyeceğini biliyorum |
Kale arkalarıda kapansa çok iyi olacak. kar üstündede mac izlenmesi zor oluyor.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:06. |