![]() |
--->: Elbeyli58´i KAYBETTİK
ŞUANDA NEDİYECEGİMİ NE YAPACAGIMI ŞAŞIRDIM GECEN YAZ DERNEGİMİZE [B][FONT="Arial Black"]GELMİŞDİ VE COK İYİ GÜNLERİMİZ OLMUŞDU AGLAMAK İSTİYORUM AMA AGLAYAMIYORUM.
DOGAN GARDAŞIM MEKANIN CENNET OLSUN.[/FONT][/B] |
-->: Elbeyli58´i KAYBETTİK
kendisine allahtan rahmet kederli ailesine sabır diliyorum dogan kardeşimiz için mümkün oldugunca dualarımızı esirgemeyelim
|
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun!!!tüm yiğodaların başı sağolsun ailesine cenabı haktan sabır diliyorum!!!
|
ALLAH RAHMET EYLESIN COK UZULDUM MEKANI CENNET OLSUN:(((
|
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun!!!tüm yiğodaların başı sağolsun ailesine cenabı haktan sabır diliyorum!!!
|
bu gün okuduğum habere göre sitemizin en değerli ve en kıymetli üyesi elbeyli 58 olarak bildiğimiz doğan arkadaşımızın allahın rahmetin ekavuştuğu haberini aldım üzüldüğümü ifade eder ve aliesin ebaş sağlığı diliyorum allah gerideki kalanlarına sabır cemil niyaz eylesin tüm yiğidoların başı saolsun
|
[IMG]http://www.resimekle.gen.tr/imagehosting/images/wL053767.jpg[/IMG]
|
ALLAH RAHMET EYLESİN.HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
|
[B]Değerli arkadaşımızı [url]www.sivasspor.com[/url] da tanıdım bir insan ancak bu kadar [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] aşığı olabilirdi,ne diyelim sözlerin bittiği an bu an olsa gerek ALLAH mekanını cennet eylesin,kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
Nur içinde yatsın!FATİHA yı esirgemeyelim lütfen![/B] |
Allah rahmet eylesin. Hepimiz birgün o toprağın altına girecez.Ama girdiğimiz sadece toprak altı değilde bir cennet bahçesi olur inşallah.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:58. |