![]() |
--->: F.BAHCE:1 SİVASSPOR:0
[QUOTE=crzzzy22;240984]ARKADAŞLAR SİVASSPORUMUZU YORUMLARKEN GERÇEKÇİ OLALIM. DEFANAIMIZ TEL TEL DÖKÜLÜYO.MOHAMMET İN DEVRANIN HATALARI. ORGANİZE Bİ SEKİLDE NERDEYSE ATAĞIMIZ YOK.MEHMET YILDIZIN KİŞİSEL MÜCADELESİYLE Bİ TOP DİREKTE PATLADI.BALİLİNİN ŞUTUNDA DİREKTE PATLAMASI SUTUN GÜZELLİĞİ DEĞİL KALECİNİN HATASI. BEN TAKIMI BEĞENMEDİM ARKADAŞŞŞŞ[/QUOTE]
ROBERTO KARLOS ARTI KEZMAN = SİVASSPOR UN İLK 11 BÜTÇESİ EE SENCE ESIT OLMASI BEKLENEBILIRMI DEFANSIN DOKULMESININ SEBEBI DIALLONUN OLMAYISI MOHAMMEDI BENDE BEGENMIYORUM ZATEN SUREKLI DIYORUM ORTASAHAYA ADAM LAZIM AMA MEHMET YILDIZ BALILININ KACIRDIKLARI DISINDE MURATIN KAFASI DIREK DIBINDEN DISARI GITTI YASIRIN SUTUNU SON ANDA CIKARDI O KADAR DA KOTU DEGILDIK |
carlosa bak yea 1.60 lık cüce kafa wuruyo ben buna gülerim hehe ama oyundan memnunum genelde muhammed haricinde her futbolcuyu tebrik ederim ozelliklede petkovici bir kez daha tebrikn ediyim harika bi kaleci
|
-->: F.BAHCE:1 SİVASSPOR:0
fenermaçı gerçekten kıran kırana geçmiş
tüm sivasspor oyunculaRINI GÖSTERMİŞ OLDUĞU PERFORMANSTAN DOLAYI KUTLUYORUM FUTBOL BU YENMEKTE VAR YENİLMEKTE AM GÜLEN TARAF FENER OLMUŞTUR HAYIRLISIOLSUN DİYORUM |
[COLOR="Blue"]yenildik üzülmedim çünki karşımızdaki takım fenerbahçe yenseydik çok sevinirdim yendiğimiz fenerbahçe olurdu sağlık olsun başka zaman inşallah yeneriz fenerbahçeyi kutluyorum[/COLOR]
|
-->: F.BAHCE:1 SİVASSPOR:0
sivassporun ortasahasi hic yok cok acil ortasahaya onlem alinmali yoksa bu sezon bayagi sikinti yasariz orta sahayi organize edecek bir futbolcuya acil ihtiyacimiz var umarim bulent uygun bu eksikligi goruyordur
|
abi devran abdurahman seda ı nie aldık ya süper lig in atıklarını boşta kalmışlarını aldık nieeee :( sedat la abdurrahman ankaragücünü karıştırdı sıra sivasta a.sebatspordan beri ayrılmıo onlar devran ı yerine oynica kbir sürü adam var nie aldık cem can ı nie yolladık ya bunun mantıklı bi açıklaması yokmu ya sedat ı uzun die abdurahmanı sag bek die devranıda tecrübeli die aldık demein ya of ya :(:(:(
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:16. |