![]() |
-->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
arkdas gercekten guzel konu baslatmıs.insallah bu tartısmanın sonu guzel bi neticeyle sonuclanır.ben sivasta ancak 2 bilemedin 3 maca gidebiliyorum.ama eleştri yapılacaksa once insan kendinden baslamalı.siz dısardan nasıl gozuktugunuzun hic farkındamısınız.bi kac kez sizin merkez tayfanın yanında bulundum.yani kırmak istemiyorum sizler elinizden geleni yapıyosunuz ama bu kadar ciddiiyetsiz bi grup olamaz.bu konuda cok konusurum.eger gercekten bir tartısma yapılacaksa buna katılmak isterim.burda yazdıklarımız sayfalar arasında kaybolup gidiyo bir değeri bile olmuyo.msn den veya baska bir mekanda tartısabiliriz...
|
--->: -->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
[QUOTE=Deliilyasliyiz;261643]arkdas gercekten guzel konu baslatmıs.insallah bu tartısmanın sonu guzel bi neticeyle sonuclanır.ben sivasta ancak 2 bilemedin 3 maca gidebiliyorum.ama eleştri yapılacaksa once insan kendinden baslamalı.siz dısardan nasıl gozuktugunuzun hic farkındamısınız.bi kac kez sizin merkez tayfanın yanında bulundum.yani kırmak istemiyorum sizler elinizden geleni yapıyosunuz ama bu kadar ciddiiyetsiz bi grup olamaz.bu konuda cok konusurum.eger gercekten bir tartısma yapılacaksa buna katılmak isterim.burda yazdıklarımız sayfalar arasında kaybolup gidiyo bir değeri bile olmuyo.msn den veya baska bir mekanda tartısabiliriz...[/QUOTE]
[B]tabi olumlu eleştiri aldığımız gibi olumsuz eleştirilerinizede açığız[/B] |
--->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
her türlü eleştiriye açığız eleştirileceğizki eksiklerimizi görelim düzelmeye düzeltmeye çalışalım biz bir numarayız biz süperiz bizden iyisi yok demiyoruz deme lüksümüzde yok arkadaşım
|
[B]ßurdan Yönetime we Sİvasspor Taraftarına SEsleniyorum Duyan Olursa Tabii.!GElin ßir Araya qElelim ve ßu Tribün Olayına ßi Sonuç ßi Acıklık qEtirelimm Artık Sonunu ßulalım Şu İşin ßizim İçinde Ya Tamam Ya DEwam Neticesi Cıksın Çünkü ßu Tribünler ßu Takıma Yakışmıyor..![/B]
|
Emre kardesimizin dedikleri dogrudur. Ben sahsen Sivassporumuzu her zaman desteklerim yurt disinda olmama ragmen. Yazin sivastaydim ve Sivassporumuzun macina gittim destegimi verdim ve kendimi mutlu hissettim.
Taraftar videolarini izlerken bende baska taraftarlarin videolarini izliyorum. Burda Sivasspor taraftarinada sahip cikmak lazim. Bu birinci ligde ücüncü senemiz, taraftarimiz gittikce düzeliyor bence. Tabiki aniden bir müthis taraftar olmaz, biraz zaman vermek lazim, diger taraftar gruplarida hemen aniden dört dörtlük taraftar olmadi. Hersey zamanla düzelecektir |
[B]Görünen,yaşanan ve yazılanlardan anlaşılacağı üzere taraftar gruplarının kendi aralarında ve yönetim ile taraftar grupları arasında ciddi bir kopukluk ve soğukluk mevcuttur.Spor kültürünün yeni yerleşmeye ve benimsenmeye başladığı Sivas da bu tür durumların yaşanması olasıdır.Sadece taraftar kendisi değil Sivasspor Kulubü de staddaki organizasyondan sorumludur.Ne kadar fazla adım atılırsa o kadar ivme kazanılacaktır.Sivassporun şu anki durumundan kendilerine yarar sağlamak isteyen parazitler olacaktır,önemli olan bunları görmezden gelmemek ve bunlardan duyulan rahatsızlığı belirtmektir.Serzenişini belirten arkadaşın duyarlılığı bu anlamda çok önemlidir.Gerisi Sivasspor yönetiminin insiyatifinde olan bir durumdur.
Sivas nüfusunun yarısı belki de yarısından fazlası yaşlı nüfusdan oluşmaktadır.O yüzden maça gelen genç kardeşlerin yerine otur,bağırma,maçı izleyemiyorum gibisinden laflara kulak asmamalarını tavsiye ediyorum.Gerekirse bu kişilerle kavga etmek pahasına tezahüratlarını sürdürmelidirler.Çünkü tezahürat yapmayan kişilerin varlıkları bir şey katmadığı gibi yoklukları da bir şey götürmeyecektir..O yüzden stadı terk etmeyi hak edenler tezahurat yapmayanlardır,böyle düşünülmelidir.Tezahuratın getirisi sudan ucuz satılan kombinelerin getirisinden daha fazla olacaktır.[/B] |
[B]SİVASSPORUMUZUN SÜPER LİGE İLK ÇIKTIĞI SENE RAMAZAN VE SİVASIMIZIN MAÇINDA YERİMİZİ ALDIK O SENE KOMBİNE 250 YTL YE SATILMIŞTI KOMBİNE TARAFTARIN DURDUĞU YERDEN ALKIŞ İSTEDİK SADECE ALKIŞ VE ORDAN BİR SES BEN BURAYA 250 YTL VERDİM OTURUN SİZİMİ DİNLEYECEM BAŞKA SÖZE GEREK VARMI[/B]
|
gerçekten doğru konulara değinmişsin
dediklerin doğru gol atarsa helal sana be gibi laflar kullanıolar bir hata yapınca küfür üstüne üstüne küfür taraftarlık böyle olmaz |
--->: -->: --->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben u
[QUOTE=BURAK_06;261078]Öncelikle şunu söylemek istiyorum kimsenin şerefine haysiyetine ve karakterine söz söylemek sana kalmamış.
İsteyen herkes gelir oturarak maç izler stadda. Bence bu işi çok abartıyorsunuz.Taraftarın futbolcu üzerinde etkisi elbette vardır.Fakat söylediğiniz ateşli taraftarların takımları ortada.Pek bi başaraıları yok.Oysaki bi gençlerbirliği örneği var.Hiç taraftarı olmadığı halde yıllarca başarılı oldu. Gerektiği zaman gerektiği yerde sesimizi çıkaralım.İsteyen zıplayarak isteyende oturarak desteklesin takımını. Saygılar[/QUOTE] Sonuna Kadar Katılıyorum...Önemli Olan Bilinçli Taraftar |
[QUOTE=gülkız;261692][B]Görünen,yaşanan ve yazılanlardan anlaşılacağı üzere taraftar gruplarının kendi aralarında ve yönetim ile taraftar grupları arasında ciddi bir kopukluk ve soğukluk mevcuttur.Spor kültürünün yeni yerleşmeye ve benimsenmeye başladığı Sivas da bu tür durumların yaşanması olasıdır.Sadece taraftar kendisi değil Sivasspor Kulubü de staddaki organizasyondan sorumludur.Ne kadar fazla adım atılırsa o kadar ivme kazanılacaktır.Sivassporun şu anki durumundan kendilerine yarar sağlamak isteyen parazitler olacaktır,önemli olan bunları görmezden gelmemek ve bunlardan duyulan rahatsızlığı belirtmektir.Serzenişini belirten arkadaşın duyarlılığı bu anlamda çok önemlidir.Gerisi Sivasspor yönetiminin insiyatifinde olan bir durumdur.
Sivas nüfusunun yarısı belki de yarısından fazlası yaşlı nüfusdan oluşmaktadır.O yüzden maça gelen genç kardeşlerin yerine otur,bağırma,maçı izleyemiyorum gibisinden laflara kulak asmamalarını tavsiye ediyorum.Gerekirse bu kişilerle kavga etmek pahasına tezahüratlarını sürdürmelidirler.Çünkü tezahürat yapmayan kişilerin varlıkları bir şey katmadığı gibi yoklukları da bir şey götürmeyecektir..O yüzden stadı terk etmeyi hak edenler tezahurat yapmayanlardır,böyle düşünülmelidir.Tezahuratın getirisi sudan ucuz satılan kombinelerin getirisinden daha fazla olacaktır.[/B][/QUOTE] [B]gecen bursa macında bagırıyoruz ayaktayız adamlar kafamıza taş yağdırdı yaa bunu yapanlar sivaslılar düşünün yanı o derece [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:28. |