![]() |
--->: GaziantepSpor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorum
zaten en kötü ihtimal beraberlik diye düşünüyorum...bu maçı kazanıp liderliği alıcaz inş...
|
-->: GaziantepSpor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yoruml
[B]Ilgar Gurbanov
cvetkov akın sergıo karım saıdı odada playstatıon turnuvası :D:D. Updated 3 hours ago[/B] bizimkiler antep maçına böyle hazırlanıyorlar işte..:D |
Gaziantep iyi bir takim ama bu maci Sivasspor alacak. Gaziantepspor son iki macini 2 Büyük takimla oynadi ve istedigi sonuclari alamadi. Ama Sivasspor da son macta fenere yenildi ama bundan sonra her maci yenmeleri lazim. O hedefle Gaziantep karsisina cikip maci alir.
Antep0-3Sivasspor:D |
[B]Bu Maçi Alıcaz Başka Yolu Yok.
[COLOR="Red"]2 Çözüm Yolu Var [/COLOR] [COLOR="Blue"]1-Gaziantebi Kendi Evinde Yenmek 2-Gaziantebi Kendi Evinde Yenmek[/COLOR] Allah İzin Verirse Kendi Evinde,Kenid Seyircilerinin Önünde Yenip Kendi İlimize Mutlu Dönmek İstiyoruz.Ya 3 Puan Ya Da 3 Puan[/B] |
bence berabere biter gaziantep 2-2 sivasspor
|
MAÇI LİGTVDE SEYREDECEZ NEDE OLSA HAYRET LİGTV MACI VERİYOR
|
ben önce bu deplasmandan daha sonrada oftaş deplasmanından galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum bence sivas 2 1 antep i yener
|
[QUOTE=karahan79;315678]MAÇI LİGTVDE SEYREDECEZ NEDE OLSA HAYRET LİGTV MACI VERİYOR[/QUOTE]
oda nerden çıktı ne vermesi? gardas |
BU MAÇTA GALİP GELMEK İSTİYORUZ TABİİ AMA ÖNCE DOSTLUK...
ALMANYADA MUHTEMEL BİR KUNDAKLAMA SONUCU HAYATINI KAYBEDEN GAZİANTEPLİ 9 KİŞİ'NİN AİLESİNE VE BÜTÜN GAZİANTEP HALKINA BAŞSAĞLİĞİ DİLEMEK İSTİYORUM... ÜLKEMİZİN BU ZOR GÜNLERİNDE HEM YURT İÇİNDE HEM DE YURT DIŞINDA SİVASLILAR VE ANTEPLİLER OLARAK DOSTA DÜŞMANA KARŞI OLAYSIZ BİR MAÇ SEYRETTİRMEK DİLEĞİYLE... |
[QUOTE=yigiter187;315628][B]Ilgar Gurbanov
cvetkov akın sergıo karım saıdı odada playstatıon turnuvası :D:D. Updated 3 hours ago[/B] bizimkiler antep maçına böyle hazırlanıyorlar işte..:D[/QUOTE] allahtan bu turnuvaya [B]jakobiien[/B] katılmıoyr..yoksa futbolcular kafayı yer maça muça çıkmazlar :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:39. |