![]() |
Cevap: PİNİ FELİX BALİLİ
BALİLİ gibisi gelmez,O'nu çok özlüyoruz.Adamlığı da futbolculuğu da unutulmaz.Aslında sezon açılışlarına eski topçuları çağırıp hasret gidermek lazım.
|
Trabzonspor'a attığı gol 10 numara 5 yıldız !..
Yorumlarda arkadaşın biri; "Topu 100 m. sürmüş, Trabzon'a fena dıgmış" yazmış. :D Ne güldüm ama.. Yav zaten sahanın uzunluğu o kadar !... :D :D :D . |
Sivasspor da Emeği çok olan Herzaman hatırlayacağımız YILDIZ oyuncu.
|
ısraile gittikten sonra türkiye hakkında yaptigi açıklamalar hiç hoş değildi ama bize emek vermiş bir futbolcu verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim
|
özellikle attığı aşırtma goller jeneriklik idi
Daha türkiyedeki ilk maçında fenere attığı golle ıstanbulspor 3_0 kazanmış ve fener yeni transferi kaleci enkeyi postalamıştı Koşusu son vuruşları her şeyiyle sivasın yokluğunu hissettiği bir golcüydü Daha ondan sonra pek aşırtma gol atanımız olmadı Trabzon maçi zaten ayrı bir güzeldi O koskocaman olimpiyat stadını tek başına koştu ve golünü atıp döndü tam da trabzonun gol aradığı bir anda ve maçın gidişatı değişti sonra |
***balili geri gelse iyi olur 5 yıl daha oynar bence ,kamil de cok cok üstün
not*** balili adam gibi adamdı |
kisiligine lafim yok efendi ,hic kavga etmeyen bir futbolcuydu ama yetenegi tartislir acikcasi ben beyenmiyordum yani söyle söyleyim beyenmedigimiz pedrielden daha cok gol kaciriyordu mac basina 10 kere ofsayta düsüyordu
dedigim gibi kisiligine bir sey diyemem ama yetenek olarak sivasin futbolcusu degil |
Sol kanattan topu alınca tutana aşkolsun.
Seni seviyoruz BALİLİ |
baliliyi ilk defa sivasspor - kayserispor kupa maçıydı galiba o zman kaysersporda oynuyordu, oazamn izledik.arkadaşlarla maçı bırkatık balilinin kşuşunu zledik:) ne gülmüştük, daha sonra sivasa transfer olup geldiğinde trabzona attığı golu unutamıyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:25. |