![]() |
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]weysel abi ne dersin böle gunleri bi gun görürüz bizde insallah[/b][/i][/color]
[b]________________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b][/quote] [b]seneye bizde sakaryayla böle muhabbetimiz olur onlarla aramız çok ii[/b] |
[color=darkred][i][b]insallah öle olur...[/b][/i][/color]
[b]________________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
tabi sakarya düşmesse....
|
[color=darkred][i][b]düşmez düşmez iyi oynuyorlar..[/b][/i][/color]
|
Evet benim tek bildiğim TATANGALAR ama birde Adanaspor taraftarı ile bir yakınlaşmamız var hadi hayırlısı hep kalıcı olur inşallah.
diğerleri ile de iyi olur ama kaprisleri yüzünden bir türlü yakınlaşamıyoruz bilmem bana böyle geliyo.( gerçi ihtiyacımız yok ama ortamlar gerilmemesi yüzünden, ama bize kardeş olarak seçilen gruplar yeter!!!) |
ARKADASLAR SUNLARI ICIMDEN SÖYLEMEK GELDI.
BIZLER YURTDISINDA YASAYAN TÜRKLER OLARAK, GÖRDÜGÜMÜZ SUNLAR: ALMANYADA TARAFTARLAR BIRBIRLERINE KIN VEYA NEFRET BESLEMIYORLAR, TABIIKI ISTISNALAR VAR. BIZ TÜRK TOPLUMU NEDEN BUNLARI BASARMIYALIM. NEDEN SÜREKLI TEL ÖRGÜLER ARKASINDA MAC SEYREDELIM. BEN BUNLARI MAALESEF TÜRKIYEDE GÖRÜYORUM. ASIL BIZ AVRUPAYA ÖRNEK OLMAMIZ GEREKIRKEN, MAALESEF TAM TERSI. TÜRKIYEDEKI BU TARAFTAR DÜSMANLIGI NICIN? NEDEN BIZLERDE CENTILMENCE COLUGUMUZLA COCUGUMUZLA GÖNÜL RAHATLIGIYLA MACLARA GITMEYELIM. ISTE BIZ TARAFTARLAR OLARAK DIYORUZKI: SPOR SEVGI, BARIS VE KARDESTLIKTIR. TARAFTARLAR KARDES OLSUN. SONUCTA HEPIMIZ TÜRK DEGILMIYIZ. TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOKTUR. AVRUPANIN SENELER ÖNCE BASARDIGINI NEDEN BIZLER BASARMAYALIM. BIZ HERKESE CAGRI YAPIYORUZ. GELIN RAKIP TARAFTARLA BIRLIKTE RAHAT RAHAT MAC SEYREDELIM. MACTAN ÖNCE, MACTAN SONRA YENSEKTE YENILSEKTE CENTILMENCE AYRILALIM. [color=red][size=6]KIN NEFRET OLMASIN, KARDESLIK OLSUN, DOSTLUK OLSUN.[/size][/color] BIZ MISAFIRPERVER BIR TOPLUM OLDUGUMUZU HERKES BILSIN. BURADA HEPIMIZE AYRI AYRI GÖREV DÜSÜYOR. [color=red][size=6]TÜM DÜNYA GÖRSÜN GERCEK TÜRKLERI ![/size][/color][size=6][/size][size=7][/size][size=6][/size][size=7][/size] |
kardeş yok tek sivas var... gittimiz heryerde küfür yedik...kardeşten bahsediyorsunuz
|
[quote=RüstüElmas]ARKADASLAR SUNLARI ICIMDEN SÖYLEMEK GELDI.
BIZLER YURTDISINDA YASAYAN TÜRKLER OLARAK, GÖRDÜGÜMÜZ SUNLAR: ALMANYADA TARAFTARLAR BIRBIRLERINE KIN VEYA NEFRET BESLEMIYORLAR, TABIIKI ISTISNALAR VAR. BIZ TÜRK TOPLUMU NEDEN BUNLARI BASARMIYALIM. NEDEN SÜREKLI TEL ÖRGÜLER ARKASINDA MAC SEYREDELIM. BEN BUNLARI MAALESEF TÜRKIYEDE GÖRÜYORUM. ASIL BIZ AVRUPAYA ÖRNEK OLMAMIZ GEREKIRKEN, MAALESEF TAM TERSI. TÜRKIYEDEKI BU TARAFTAR DÜSMANLIGI NICIN? NEDEN BIZLERDE CENTILMENCE COLUGUMUZLA COCUGUMUZLA GÖNÜL RAHATLIGIYLA MACLARA GITMEYELIM. ISTE BIZ TARAFTARLAR OLARAK DIYORUZKI: SPOR SEVGI, BARIS VE KARDESTLIKTIR. TARAFTARLAR KARDES OLSUN. SONUCTA HEPIMIZ TÜRK DEGILMIYIZ. TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOKTUR. AVRUPANIN SENELER ÖNCE BASARDIGINI NEDEN BIZLER BASARMAYALIM. BIZ HERKESE CAGRI YAPIYORUZ. GELIN RAKIP TARAFTARLA BIRLIKTE RAHAT RAHAT MAC SEYREDELIM. MACTAN ÖNCE, MACTAN SONRA YENSEKTE YENILSEKTE CENTILMENCE AYRILALIM. [color=red][size=6]KIN NEFRET OLMASIN, KARDESLIK OLSUN, DOSTLUK OLSUN.[/size][/color] BIZ MISAFIRPERVER BIR TOPLUM OLDUGUMUZU HERKES BILSIN. BURADA HEPIMIZE AYRI AYRI GÖREV DÜSÜYOR. [color=red][size=6]TÜM DÜNYA GÖRSÜN GERCEK TÜRKLERI ![/size][/color][size=6][/size][size=7][/size][size=6][/size][size=7][/size][/quote] [color=darkblue]Valla rüstü gardas cok iyi anlatmissin senin anlattiklarina harfiyen katiliyorum baska birsey söylemek gelmiyor icimden Bizlerde birgün gelecek o taraftar guruplariyla bir araya gelecegiz INSALLAH[/color] |
elbetteki bizde süper ligin tadı aldıgımızda bu seilde gercek dostluklarda gelecektir eminim... en onemliside anadolu dostlugu altında birlesme olmalıdır...
|
SİZE EN YAKIN SEHİR YOZGAT ? NEDEN BİR ADIM ATILMAMIŞ HAYRETE DÜŞÜRÜCÜ BİR DURUM
AMA İNANIYORUMKİ BİZİM ANKARAGÜCÜ İLE OLAN SAĞLAM DOSTLUK TEMELLERİNİ SİZLERDE EN KISA ZAMANDA ATAR VE BİZİM YAŞADIĞIMIZ BU GÜZEL OLAY VE ENSTANTANELERİ SİZLERDE YASARSINIZ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:59. |