![]() |
-->: V.MANISA-SIVAS MAC FOTOGRAFLARI
mükemmel görüntüler.bizim takım uçakla ist. uçup ordanda izmire ve manisaya geçebilir.18 saat neneden otobüsle gitmişler anlamış deilim........
|
-->: V.MANISA-SIVAS MAC FOTOGRAFLARI
[B][QUOTE=ceza_tolga_rep;335014]mükemmel görüntüler.bizim takım uçakla ist. uçup ordanda izmire ve manisaya geçebilir.18 saat neneden otobüsle gitmişler anlamış deilim........[/QUOTE]
maddi sikinti ve takimin icinde bulundugu vaziyet yeterli gibi duruyor neden olarak:)[/B] |
--->: V.MANISA-SIVAS MAC FOTOGRAFLARI
[QUOTE=fatihcan58;335001]BİZLER BİRR SİVASLI SİVASSPORLU OLARAK STATDAKİ YERİMİZİ ALDIK AMA HİÇ BİR FUTBOLCU GELİP TARAFTRINI SELAMLAMADI O KADAR TEZAHURATA RAĞMEN BIRAKIN SELAMI ARKASINI DÖNÜP BAKMADILAR BİLE BU FORMAYI GİYİYORLAR SA BUNU SİVAS TARAFTARINA BORÇULALAR BURDAN MECNUN BAŞKANIMIZA SAYGI VE SEVGİLERİMİZİ SUNUYORUZ[/QUOTE]
[QUOTE=myway;335010][B] Bence de ayip ettiler... 20 adim gelmek o kadar da zor bi sey olmasa gerek.. Mehmet yildizin takimi toparlayip getirmesi gerekn isimken iceri ilk giren kendisiydi maalesef.. Taraftar manisada gorevini yapti kendi kismimizi tamamen doldurduk ama futbolcular taarftara olan gorevini yerine getirmedi.. Bunu uzulerek soyluyorumm....[/B][/QUOTE] [B]Takım bizi 4 eylül de selamlamasa da olabilir ama deplasmanda sonuç ne olursa olsun deplasman müsabakasında takımını desteklemeye gelen taraftar KESİNLİKLE İHMAL EDİLEMEZ. Bunun mazereti de olamaz, katılıyorum arkadaşlara, takım mutlaka taraftarını selamlayıp karşılıklı birbirlerini alkışlamalıydılar. Çünkü deplasmana gelen taraftar kesinlikle destekçidir, seyirci değil bu böyle bilinmelidir. Ama konuyu fazlada rencide boyutuna taşımadan gelecek hafta ilk deplasman Kasımpaşa karşılaşma öncesi ve sonrasında telafi edeceklerine inanıyorum[/B] |
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSPOR
|
[QUOTE=Rallim58;335050][B]Takım bizi 4 eylül de selamlamasa da olabilir ama deplasmanda sonuç ne olursa olsun deplasman müsabakasında takımını
desteklemeye gelen taraftar KESİNLİKLE İHMAL EDİLEMEZ. Bunun mazereti de olamaz, katılıyorum arkadaşlara, takım mutlaka taraftarını selamlayıp karşılıklı birbirlerini alkışlamalıydılar. Çünkü deplasmana gelen taraftar kesinlikle destekçidir, seyirci değil bu böyle bilinmelidir. Ama konuyu fazlada rencide boyutuna taşımadan gelecek hafta ilk deplasman Kasımpaşa karşılaşma öncesi ve sonrasında telafi edeceklerine inanıyorum[/B][/QUOTE] Bülent hocamız bu konudada bir açıklama yapmıştı. moral bozukluğundan içeri girdiler diye...bence fazla takılmayın arkadaslar onlar bizi en iyi şekilde temsil ediyor...şampiyonluk macında Ankarada buluşuruz inşallah. :) |
-->: --->: V.MANISA-SIVAS MAC FOTOGRAFLARI
[B][QUOTE=burak_kou;334987]kuzenim mustafaya resimler icin cok tesekkur ediyorum adam resim cekmesini biliyor canim ..
bizim akrabalara biraz torpil gecmis ama olsun o kadar :)) Cocuklugumuzdan beri gelen sivasspor sevgisi bazen okulun bile onune gecebiliyor . Las vegasa giderken makineyi dusurdu kirdi ama canin sagolsun :)) Neyse konudan sasmayalim cok fazla ben sivasspor da gucun tukendigini gordum ilk yaridaki takimla alakasi yok simdiki takimin insallah ii bir yerde tamamlariz ligi .[/QUOTE] Aynen oyle amcaoglu Sivasspor sevgisi zaman zaman herseyin onune gecti bizde:) Az maca gitmedik beraber demi ne deplasmanlara da gittik:) Makinayi dusurduk de neyseki yaptirdik deplasmana yetisti... Takimdan umidini kesme sen 34. hafta kizilay sokaklarinda beraber tur atacaz turrr;)[/B] |
Güzel resimler
Manisada Sivassporumuzu yalnız bırakmayan yiğidolara teşekkürler.. |
[B]HEPİNİZİN EMEGINE YUREGINE SAGLIK GUSEL DEPLASMAN CIKARDINIZ HAYIRLI OLSUN ...![/B]
|
[B][I][U]Süper Göruntuler Sivas Sporumuza Manisada Destek Veren Tüm Yigidolara SewqiLer Saygılar Saolun Garda$Lar[/U][/I][/B]
|
[B]Tabıkı maddı sıkıntılar deıldır tahmınıme cunku ucak seferlerını sponsorlar karsılıyorr ama vardır bı bıldıklerı ...![/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:39. |