SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   BU KADARIDA OLMAZZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17762)

cem 10.04.2008 21:36

--->: BU KADARIDA OLMAZZ

cok dogru.. benım babam bıle fenerbahceyı tutuyo.. dayımın oglu besıktası tutuyo ve sivasspor macında bıle kendı takımlarına destek verıyolar tabi ben fıttırıyorum ama ne çare...ankarada oturudugm mahhalle oldugu gibi sivaslı ve hıc bır allahın kulunun sivassporda haberi bile yok.. bır tane topcusunun ismını dahı bılmıyolar.. ama fenerın gs nın bjk nın ılk 18 ini sayarlar.. hal boyle olunca.. kimseye bişey dıyemıyorum..

NETLOG 10.04.2008 22:03

şu bjk maçındaki bizim taraftar tamamen bitmiş stad da ses denen bişey yok 15-ile 30 saniye kırmızı beyaz şampiyon sivas diolar başka hiçbişey yok bjk tarftarların sesi bile bizden faZLA ÇIKIYO bu tarftarlık böle olmaz takımı ateşlemen lazım tabiki buda var bizim futbolcular güzel oynayamınca takımında tezarahat yapası gelmiyoo biliyorum ama YENSEKDE YENİLSEKTE her zaman HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!!!

akifeker 11.04.2008 12:41

[QUOTE=NETLOG;347591]şu bjk maçındaki bizim taraftar tamamen bitmiş stad da ses denen bişey yok 15-ile 30 saniye kırmızı beyaz şampiyon sivas diolar başka hiçbişey yok bjk tarftarların sesi bile bizden faZLA ÇIKIYO bu tarftarlık böle olmaz takımı ateşlemen lazım tabiki buda var bizim futbolcular güzel oynayamınca takımında tezarahat yapası gelmiyoo biliyorum ama YENSEKDE YENİLSEKTE her zaman HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!!![/QUOTE]

gerçekten doğru süylıuon bu böyle gitmez şu taraftar işine bi çare bulmamız lazım bi grup havuzda ikitanesi garda ayrı ayrı yerlerde hepsi kafasına göre bişeler yapıyo böyle olmaz

Alişan 11.04.2008 16:22

-->: BU KADARIDA OLMAZZ

Bu işler gönül işidir o yüzden zorlamak yanlış olur o arkadaşlar ne zaman sivaslı olduklarını bilirlerse o zaman sivasspora oy verirler birgün onlarda gerçekleri anlayıp doğruyu sivassporu bulacaklardır. Bu arada sivasspor seyircisi kesinlikle sahaya çekirdek yemeye geliyor bunu biliyorum ben ankaradan sivassporun maçına geldim sahada şaşırdım kaldım herkes gayet güzel bir şekilde ingilterede maç seyreder gibi sessiz ve sedasız maç seyrediyorlar gol atılınca bir bağrış çağrış ondan sonra yine sahada seyirci yok acaba bu seyirciye ne yapmalıda şaha kaldırmalı. Ya saha etrafındaki çekirdekçileri kaldırmalı yada oturma yerlerine raptiye koymalı yoksa bu sezon bitti bu seyirci gelecek sezonada aynı şekilde başlayacaktır.

tarik5860 11.04.2008 16:33

o vatandaşın adını soyadını açıkça yazda rezil olsun rezil herif

yigidolar06 11.04.2008 16:37

bu sivasın değil tüm türkiyenin sorunu olsun canları sağ olsun be kardeşim. esas sorun istanbulda sivas maçlarında sırtlarında fener galata beşiktaş formalarıyla sivasa karşı naslda küfür ederler esas sorun burda

akifeker 15.04.2008 21:56

arkadaşlar takım kenetlenmiş şampıyonluğa seyircide tık yok.....

kahrolsun kahpe abd
kahrolsun pkk
kahrolsun katil israil
kahrolsun vatan haini kürtler

SONMEZ 15.04.2008 22:00

[QUOTE=akifeker;349881]arkadaşlar takım kenetlenmiş şampıyonluğa seyircide tık yok.....[/QUOTE]

[B]Aaaahhh Akif Kardeş aahhh.
Çok doğru diyorsun,
Bu işler organize işler...! [/B]

zaralım 58 15.04.2008 22:09

DİYECEK LAF BULMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM

gardasin.58 15.04.2008 22:59

Sivasli olupda baskatakimin taraftari olmak 3-5 sene uncererine kadar tamam ama suanda zoruma gidiyor karinlarini o takimlar doyuruyor ölüncede mezarlari tutduklari takimin semtine defnedilecek her halde.(Allah gecinden versin)BU KONUDA BIRAZ DAHA GENIS DUSUNSEK IYI OLUR.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:16.