SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumlariniz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17859)

SenSetik 10.04.2008 11:05

--->: Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumla

BEN KAYSERİSPOR SİTESİNEDE YAZDIM..........

BİZ DOSTLUK TOHUMLARI EKMEYE ÇALIŞIRKEN........

ANADOLU BİRLİĞİ, KOMŞULARIN KARDEŞLİĞİ DERKEN.......

BİRİLERİ ÇIKIP SİVAS'A VE BÜLENT HOCAYA İNTERNET SİTESİNDE HAKARET ETME CESARETİNİ BULUYORSA KENDİNDE, BEN DAHA FAZLASINI O TAKIMA YAPARIM..

KAYSERİLİ ARKADAŞLAR EĞER DÜŞMANLIK İSTİYORSA HODRİ MEYDAN !!!!!!!!!!

ırem58 10.04.2008 11:46

BENCE MAÇ 2-0 BİZİM OLUR YETERKİ BİZ TAKIMIMIZA İNANIP ONLARA GÜVENELİM GERİSİ GELİR İNŞ TABİİİ DULARIMIZI DA UNUTMAYALIM.....

altan54&58 10.04.2008 11:51

Kayserispor:0 Sivasspor:2
Haydi Sevgili Hemşerim Bülent Hoca Haydi Yiğidolar puan kaybı olmamalı artık kayıp kredisi bitti

serhatcan 10.04.2008 12:04

ARKADAŞLARR . karamsar olmayalım ama birazda gerçekci olalımmı .?
bu maçta 3 puan değil ders alacağız bence. yani onlar 3 puan değil ders verecekler gibime geliyor.Çünkü kayseri feberbahçe maçındaki hakem hatalarına,haksız puana en çok bizim isyan etmemiz gerekirken ( beşiktaş,galatasaray bile etti,çünkü onlarda şampiyonluk yarışındalar,biz de )sesimiz çıkmadı,hakkımız gasbedildi şampiyonluk maçında ama biz sus pus. kayserinin ligde hiç bir iddası oladığı halde isyan ettiler. VE Tolunay HOCA ÇOK ANLAMLI BİŞEY SÖYLEDİ.( anadolu takımının şampiyon olmasını istiyoruz safsatalarını geçin,kimseyide uyutmayın) Bu söylem çok önemliydi. Yanii kayseri bile bizim adımıza isyan ederken sivasspor teknikdirektöründen çıt çıkmadı. Kayserisporda diyecektir. hımmmm biz sizin hakkınızı savunuyoruz sizden çıt yok . öylemiiiii..* diye bi dders verecekler gibime geliyor. ve teknikdirektörümüzün kalbimizn en güzel yerinde fenerbahçe var demesi de sanırım kayseriyi motive edecek ve al sana fenerbahçe sevgisi diyecektir. bizi yenerek feneri yenmiş gibi sevineceklerdir. benim kuvvetle ihtimalim bu.

SenSetik 10.04.2008 13:35

bu maçı alsınlar uefa falan istemiyorum

sarı şeytan 38 10.04.2008 13:48

her kayserilinin ve sivaslının aynı görüşte olması mümkün degil.iki takımın taraftarı arasında birbirini sevmeyenler elbetteki olacaktır.buradaki insanlardan birisi bile gitse rakibiyle ilgili arkadaşlarına güzel şeyler söylese bu bile büyük bir kazançtır.bunu yapabilmek çok büyük erdemdir.maçın dostça geçeceginden şüphe yok.her zaman söyledim halada aynı şeyleri düşünüyorum.bir kaç kişinin düşüncesini tüm sivasa ve kayseriye mal etmek hatadır

Yiğiter 10.04.2008 13:55

-->: --->: Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yo

[QUOTE=sensetik;347390]BEN KAYSERİSPOR SİTESİNEDE YAZDIM..........

BİZ DOSTLUK TOHUMLARI EKMEYE ÇALIŞIRKEN........

ANADOLU BİRLİĞİ, KOMŞULARIN KARDEŞLİĞİ DERKEN.......

BİRİLERİ ÇIKIP SİVAS'A VE BÜLENT HOCAYA İNTERNET SİTESİNDE HAKARET ETME CESARETİNİ BULUYORSA KENDİNDE, BEN DAHA FAZLASINI O TAKIMA YAPARIM..

KAYSERİLİ ARKADAŞLAR EĞER DÜŞMANLIK İSTİYORSA HODRİ MEYDAN !!!!!!!!!![/QUOTE]

[B]hocam boşver o siteye hiç üye olma..."körler sağırlar birbirini ağırlar"""" anladın elbette...[/B]

Yiğiter 10.04.2008 13:57

-->: --->: Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yo

[QUOTE=jakobieen;347016]ben bu kayseri taraftarını anlamış değilim bi türlü, her şeyi anlardımda geçen hafta öyle bi yazı yazmıştı ki forumlarında bi kayserili inanamadım;

şu nasıl bi ruh halidir ki anlamak mümkün diil.. ve bu tür yazıların bireysel olmamasıda insanı üzüyor..

ama ben her şeye rağmen kayserisporu çok seviyorum, inşallah seneye beraber ligin zirvesi için çekişiriz...[/QUOTE]

[B]çekememek böyle bir duygu işte..naparsın...[/B]

Yiğiter 10.04.2008 14:11

-->: Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumlar

[B]dostluk mostluk hikaye....tüm kayseri bu maçı yenmenin hesabını yapıyor...adamlar bu maça yılın maçı gözüyle bakıyor..internet sitelerinde sivasspora küfür ediliyor mod kılıklı zatlar da silme lüzumu görmüyor...[/B]

--------------------------------------------------------------------------------

[B][COLOR="Red"]4 farkdan asagisi beni kesmez açikçasi. Arada çoook kalite farki var. Ama büyük takimlara yalakalik farki da var. Puan farki ordan ibaret.[/COLOR][/B]

[B]yahu sensetik hocam sen bilirsin..böyle tiplere embesil mi moron mu yoksa idiot mu deniyordu...ama sanırım bu hasta 3ünü de taşıyor gibi değil mi..:D[/B]

nuri_58 10.04.2008 14:16

bnim tahminim:
SİVASSPOR:2
Kayserispor:1

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:28.