SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   TRABZONSPORDAN KUTLAMA MESAJI!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18734)

spainloco 18.05.2008 10:08

--->: TRABZONSPORDAN KUTLAMA MESAJI!!

[QUOTE=yigido Atilla;367263][B]Arkadaslar Trabzonspora Kizmak ve öfkelenmek cok sacma !!Trabzonspor Serefiyle bir istanbul takimini catir catir yenerek gösterdi.. Bizler neyin pesindeyiz ???? Peki biz Nicin Fenerbahceden kendi sahamizda 4 gol yedik. Bunu kimse Arastirmiyor, GS den Nicin 5 Gol yedik, GS ile Neden Beraberlige razi olmadik . Gs sivasa bereberlige gelmisti ve dünden razi idi, Gs saldirip kimlerin akmegine yag sürdük Akilli düsününce sordugumuz sorunun cevabini hemen Aklimiza geliyor !!! Trabzonspor helal olsun diyorum ,Bizde Fb yi sivasta yenmis olsaydik bunlar basimiza gelmezdi... Demekki sampiyonluga oynayan Sivassporun FB,GS,BJK Maclarinda farkli yenilmemeli !!! Yenmeli veya Bereberlige oynamali Ikili ve üclü Avarajlari unutursanin Basimizi Böyle islerden kurtaramayiz.... [/B][/QUOTE]

Harikasın kardes cok guzel dile getirmişin olayları..

[url]www.duaedermisin.com[/url]

EyüphanAydın 23.06.2008 00:09

[B][QUOTE=shinox;381063]burda son notumu ıleteım elımden geldıgınde bu kısmı takp etmeye calısacagım o kendını bılmez ınsanlara verdıgım cvpların hepsının arkadındayım bana bişi demek ısteyen olursada yazsın herkese verecek bişr cvpımız var dır ıllakı
trabzonun buyuklugu tartısılamaz bu kadr basıt[/QUOTE]

Saygıdeğer Büyüğüm,

Tabikide Trabzonspor Türkiyenin sayılı büyük takımlarındandır.Lütfen sitede ortamı germeyelim,dostça,kardeşce geçinelim.

İyi geceler[/B]

fatih_bm 23.06.2008 12:02

Trabzonspor u tebrik ederim ama 4. büyük biziz kusura bakmasınlar.

davulcu 23.06.2008 12:04

BIRAKSINLAR BU DOSTUZ AYAKLARINI MADEM TEBRİK EDECEKLERDİDE FENERİ NİYE YENDİLER

fatih_bm 23.06.2008 12:07

[QUOTE=davulcu;381143]BIRAKSINLAR BU DOSTUZ AYAKLARINI MADEM TEBRİK EDECEKLERDİDE FENERİ NİYE YENDİLER[/QUOTE]

arkadaşım satsalarmıydı maçı biz olsak satsak maçı ne düşünürdün.
Maç satmak büyüklüğe yakışmaz.Madem öyle biz niye gs ye bjk ye fb ye yenildik demezler mi adama.

shinox 24.06.2008 00:56

[QUOTE=EyüphanAydın;381064][B]

Saygıdeğer Büyüğüm,

Tabikide Trabzonspor Türkiyenin sayılı büyük takımlarındandır.Lütfen sitede ortamı germeyelim,dostça,kardeşce geçinelim.

İyi geceler[/B][/QUOTE]

ortami germeye gelmedim bu siteye sadece bir seyi farkettim trabzonspor hakkında elestırı var ve karsınızda trabzonlu olmadan bol keseden atanlarınız var ben o bol keseden atanlara cvp vermeye geldım ayrıca suda var neden burda benım vermıs oldugum cvpların hepsı sılındı nasıl bir site bu
benım cvplarımı sılene kadar kendı sıtenızdekı baska kuluplere karsı olan cırkın sozlerı sılın buta sıte yonetımıne

shinox 24.06.2008 01:02

[QUOTE=fatih_bm;381141]Trabzonspor u tebrik ederim ama 4. büyük biziz kusura bakmasınlar.[/QUOTE]

Buyur eyuphanaydın kardes bak bakalım ortamı kım gerıyor ben merak edıyorum bu kardes 4. buyuk bızız dıyorda hangi anlamda dıyor acaba turkıyenın 4. buyuk ilimisin yada yuz olcumu olarakmı dedın yoksa nufusmu veya ne bılım daglık alanmı olarak bu buyuklugun nedır kardes senın 4. buyuklugun bi soyle ya merak ettım yoksa yas olarakmı dıyorsun ne anlamda dedın hele bıde onuda acıkla kardes

shinox 24.06.2008 01:27

[QUOTE=davulcu;381143]BIRAKSINLAR BU DOSTUZ AYAKLARINI MADEM TEBRİK EDECEKLERDİDE FENERİ NİYE YENDİLER[/QUOTE]

oldu kardes aska azun varmı ıstersen senın istedigin gibi yapsın trabzon sen ıste yensın veya sen ıste yenılsın nasıl uygunmu sana karsı sen itersen bir kendi takımının istanbul takımlarına karsı 2007-2008 sezonunda neler yapmıs birde trabzon karsısında neler olmus bi bak bakalım hatta ben sana gosterım
ilk mac
trabzonspor - sivasspor
mac sonucu belli dedavadan aldıgın bir 3 puan
ikinci mac
sivasspor- trabzonspor
2-0 yenmissin etti sana toplaminda 6 puan sadece trabzondan almıssın birde gel bakalım istanbul takımlarına karsı ne yapmıssınşimdi bakalım
ligin 3. haftası mac ve sonucu
Fenerbahçe 1 - 0 Sivasspor
ligin 12. haftası
Beşiktaş - Sivasspor 1 - 2
ligin 1. haftası
Galatasaray - Sivasspor 2 - 0
ligin 20. haftası
Sivasspor - F.Bahçe 1 - 4
ligin 29. haftası
Sivasspor - Beşiktaş 1 - 2
ligin 33. haftası
Sivasspor - Galatasaray 3 - 5
sen bu mac sonuclarına cok cok iyi bak ondan sonra da konusmaya basla trabzon tek takım ve tek takımdan 3 puanı beleş toplam 6 puan almıssın istabul takımlarına karsı bir besiktası ilk macta yenıp 3 puan almıs sonrada geri kalan tam 5 macının birinde bile beraberligin yok senin birak yenmeyı sonrada cıkmıs trabzon yenmeseydı dıyorsun senın o yenmeseydı dedıgın takımdan sen kactane gol yedın bak sen yenseydınde demıyorum kac gol yedın bak yukada yazıyor boyle sacma ve salakca bir sey olurmu ya sen en buyuk rakıplerın karsısında bir galibiyet 5 malubiyet alacaksın sonrada cıkıp son hafta trabzon yenmesın dıyeceksın buna bizim orda afkur kopek diye hitam ederler baskada bir sey degil yane birin 4 birinden 5 yemıs gecmis birde konusuyor ya konusacak yuzun olacak ondan sonrada konusacaksın kardes

poseidon61 24.06.2008 12:02

[QUOTE=shinox;381225]Buyur eyuphanaydın kardes bak bakalım ortamı kım gerıyor ben merak edıyorum bu kardes 4. buyuk bızız dıyorda hangi anlamda dıyor acaba turkıyenın 4. buyuk ilimisin yada yuz olcumu olarakmı dedın yoksa nufusmu veya ne bılım daglık alanmı olarak bu buyuklugun nedır kardes senın 4. buyuklugun bi soyle ya merak ettım yoksa yas olarakmı dıyorsun ne anlamda dedın hele bıde onuda acıkla kardes[/QUOTE]

4. oldularya o yüzden 4. büyük olmuşlar.Seneye de 10. büyük filan olurlar.

davulcu 24.06.2008 12:59

SİZ HALA ANLAMAMIŞSINIZ ORTADA DÖNEN DOLAPLARI SAĞLIK OLSUN BAŞARILAR SİVAS

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:33.