![]() |
--->: POLARLARIMIZ GELİYOR...!!!!
Arkadaşlar şu anda polarlar satışta ve devamlıda satışta kalacak herkes rahatlıkla alabilecek çünkü bitse bile edvamı yapılacak şu an için atkı yok onu kışa doğru düşünüyoruz ama yakın zamanda Yiğido Gençlik tişörtleride satışa sunulacak herkese hayırlı olsun
|
TEŞEKKÜRLER KARDEŞ SAOLASIN HERKESİ BU POLAR VE TİŞÖRTLERDEN ALMAYA DAVET EDİYORUM UNUTMAYALIMKİ BİZDE BİR MARKAYIZ
|
herkesi polarlarlarını alsın maça gelsin ve 90 dk hiç susmasın
|
geçen çok sevdiğim bi abim sivasa gitmişti bende polarları ona ısmarladıydım gelirken alıp gelecek
|
ewet bende istanbul da oturuyom ama 100/100 alacam herkes takımınkını gıyıyor formlar tısortlerını bızde yok inşallah burda da acılır
|
ya ben almanyada oturuom bana gonderebilirmisiniz
|
nasıl tehmin etcez ya bndeçok isterim bir polarım eksik zaten...
|
-->: POLARLARIMIZ GELİYOR...!!!!
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;377449][B][COLOR="Blue"]Arka Yuzu[/COLOR][/B]
[IMG]http://img161.imageshack.us/img161/2310/ccvpe1.png[/IMG] [B][COLOR="SlateGray"]Ön Yüzü[/COLOR][/B] [IMG]http://img161.imageshack.us/img161/1916/dfdfwg8.png[/IMG] POLARLAR PERSEMBE SATISA SUNULUCAKTIR... BU GORUNTU RENKSIZ GORUNUMUDUR.. SIVASLI VE SIVASSPORLULARIN SEHRINDE YIGIDO GENCLIK RUZGARI ESIYOR... SIVASSPOR ICIN HER SEY YAPMAYA HAZIRLAR KONAK ALIS VERIS MERKEZI... [COLOR="Red"][B]YİĞİDO GENCLİK CENTER[/B][/COLOR][/QUOTE] KARDES IYI GÜZEL YAZMISSINDA BEN 1 HAFTA SONRA IZINE GELECEGIM HEYKELIN ÖNÜNDEKI BÜFEYE HEP SORUYORUM HA BUGÜN HA YARIN GELECEK DIYOR GELMIYOR BIRDE BAKMISIZKI IZIN BITMIS BIRAZDA BU KONUDA DUYARLI OLSALAR YETKILILER IYI OLUR |
Polarlariniz Hayirli olsun......
|
-->: POLARLARIMIZ GELİYOR...!!!!
[QUOTE=abdullah58;392992]KARDES IYI GÜZEL YAZMISSINDA
BEN 1 HAFTA SONRA IZINE GELECEGIM HEYKELIN ÖNÜNDEKI BÜFEYE HEP SORUYORUM HA BUGÜN HA YARIN GELECEK DIYOR GELMIYOR BIRDE BAKMISIZKI IZIN BITMIS BIRAZDA BU KONUDA DUYARLI OLSALAR YETKILILER IYI OLUR[/QUOTE] arkadaşım polarlar konak alış veriş merkezide satılıyor |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:18. |