![]() |
--->: Hangi Üyenin Üye Resmi ve Signatür Resmi Güz
Arkadaşlar çok emin konuşmayın bence ha özgüveniniz olsun bu iyi birşey ama emin ve kesin konuşmalar bazen zararınıza olur çalışmak herzaman güzeldir iyide olsa kötüde olsa ama kesin konuşmalar insanı felakete uğratır bunu unutmayın inşallah seçilirsiniz bende isterim birşeyler yapmak güzel ve o yapılan işin emeğini görmek Allah yar ve yardımcınız olsun.
|
-->: --->: Hangi Üyenin Üye Resmi ve Signatür Resm
[QUOTE=Rallim58;378488][B]Aslında bakıyorum da bir tanesi de, içimizde bir bayan arkadaşımız varki sitemizde gecesini gündüzüne katarak sivas ve sivasspor milliyetçiliği ile dikkatleri üzerine çeken Sivas'lı Elif kardeşim demedi. Sitemizin tek bayanı olarak bir jest olsun isterdim o zaman benim favorim
sivaslı-elif Yiğido [/B][/QUOTE] [QUOTE=sivaslı-elif;378574][COLOR="RoyalBlue"][B]:):)TEŞEKKÜR EDERİM ABİ O SENİN GÜZEL GÖRÜŞÜN :):)[/B][/COLOR][/QUOTE] [B]Rallim58 çok yerinde bir kara vermiş kardeşimiz sivaslı elif gercektende bu yarışmanın tek adayı olabilir tabiki sizlerin hoş görüsüne kalmış haydi yiğidolar cenilmenliğimizi burda gösterelim elif kardeşimizi birinci secelim bunu pek ala yapabiliriz elif kardeşmizin Sivas ve Sivassporumuz hakkında yorumlarını okuduğunzda hakikaten bu bacımız birinciliği hak etti dersiniz benim oyum [COLOR="Red"]sivaslı elif[/COLOR] kardeşime [/B] |
--->: -->: --->: Hangi Üyenin Üye Resmi ve Signatü
[QUOTE=altuntas58;378623][B]Rallim58 çok yerinde bir kara vermiş kardeşimiz sivaslı elif gercektende bu yarışmanın tek adayı olabilir tabiki sizlerin hoş görüsüne kalmış haydi yiğidolar cenilmenliğimizi burda gösterelim elif kardeşimizi birinci secelim bunu pek ala yapabiliriz elif kardeşmizin Sivas ve Sivassporumuz hakkında yorumlarını okuduğunzda hakikaten bu bacımız birinciliği hak etti dersiniz benim oyum [COLOR="Red"]sivaslı elif[/COLOR] kardeşime [/B][/QUOTE]
BU KONUŞMALARDAN SONRA BENDE ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM.ELİF BACIMIZ BİRİNCİ OLSUN:D |
-->: --->: -->: --->: Hangi Üyenin Üye Resmi ve Si
[B][QUOTE=lise!mustafa;378625]BU KONUŞMALARDAN SONRA BENDE ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM.ELİF BACIMIZ BİRİNCİ OLSUN:D[/QUOTE]
[B]İşte benim gönlümdeki sivasın delikanlıları böyleydi centilmen kardeşim liseli mustafayı kutlarım sana yakışanı yaptın [/B] [B][COLOR="Red"]Başkaları için kendinizi unutursanız, o zaman sizi daima hatırlayacaklardır[/COLOR].[/B] |
ahmetturan abininkisi guzel bencede :)
|
İlk 5 aşağıdaki gibidir
1- Ahmetturan 2- EyüphanAydın 3-lise!mustafa 4-sivaslı-elif 5-TracyMcGrady58 Bunlar benim seçtiklerim |
BİZDE BİLİRDİK MANİTAYA ÇİÇEK ALMAYI AMA SİVASIN MAÇİ VARDİ BİLETE VERDİK PARAYİ
ANTİ İSTANBUL |
[B][COLOR="RoyalBlue"]Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.benim gözümdede hepiniz birincisiniz .Aslında sivaslı olmak yarışsız birinciliktir sivaslı olmanın kıymetini bilip heryerde dilimizle demeden işte bu sivaslı dedittirebilirsek bundan daha önemli birşey yoktur.
gönüllerin şampiyonu olduk gönüllerin birincisi olacağız (inşallah) haydi dille değil davranışla sivaslı olmaya işte bu sivaslı dedittirmeye[/COLOR][/B] |
İşin Kestirme yoLu: SiVAS'lıysan ÖVÜN DeğiLsen İTaat et:):)
|
Maçlar başlayana kadar kendimizi buna benzer şeylerle oyalayacağız anlaşılan :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:21. |