![]() |
--->: MAÇ TRT'de
ARKADAŞLAR BU KONU 2. MAÇ İÇİN.
AMA İLK MAÇIDA TRT BİTİRECEK İNŞALLAH. |
-->: MAÇ TRT'de
helal olsun trt sana. Zaten ilk cikan kanal sizdiniz. Simdi geriler büyüdü arkanizdan, ama onlarin ruhu bile duymuyor.
Paylasim icin sagol. |
--->: -->: MAÇ TRT'de
[QUOTE=Dark Force;383392][B]Televizyonda Reklamı geçti Kanal 1 Yayınlayacak maçı
Cumartesi 18:45 te..Hadi hayırlı olsun...[/B][/QUOTE] [B][I]Yayın Akısında Boyle Bır Haber Yok Lutfen Dogru Haberler Verınız:mad:[/I][/B] |
[B][I]Maçı yayınlayacak yada yayınlamaya niyetlenen kanallara teşekkürler!![/I][/B]
|
ARKADAŞLAR BENİ TAKİP EDİNİZ.
2. MAÇ YAYINLANIYOR.BU BİR GERÇEK VE MERKEZ NUMARASI VAR. HA ARKADAŞ KANAL 1 İLK MAÇI VERECEK DİYOR.İSPATLAMALI. |
-->: MAÇ TRT'de
[B]Sivassporumuzun macını vermek için caba gösteren trt çok teşekkür ederim[/B]
|
--->: TEPKİMİZİ KOYALIM..!
[B][QUOTE=merkez-2;383380][COLOR="Purple"][COLOR="SlateGray"]SANA TAM DESTEK.SEN RAHAT OL FANATİK EYÜPHAN.[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
Teşekkür Ederim, Sitede birbirimize böyle destek verirsek birlik olursak çok iyi olur. - Ne demiş atasözü ' Bir elin nesi var,iki elin sesi var' [/B] |
[B]Gördükmü arkadaşlar,Gördükmü ?
Burdan bi tepkimiz oldu,belki görmemişlerdir ama yinede oldu. Herşeyi denemekte fayda var.[/B] |
TEŞEKKÜR ETMEYİ BORÇ BİLELİM...!
[B]Değerli [COLOR="Red"]Hemşehrilerim,[/COLOR]
Türkiyede yaklaşık binlerce kanallar bulunmaktadır.Bu kanalların hepsi değişik değişik,ün getirmiş,popüler olan dizileri maçları göstermektedir. Sivasspor'umuzun İntertoto'daki maçlarını tahmini yayınlayacak olan kanallar [COLOR="Red"]Trt Grubu,Kanal 1[/COLOR] Ekibine çok teşekkür ederiz... Bundan sonra bu kanalları ben kendi adıma hep destekliyeceğim daima destekliyeceğim. Bizim iyi günümüzde yanımızda olanlar önemli değil,en zor günümüzde bizimle gülen,bizimle ağlayanların arkasında durmalıyız... Eğer bu kanallar maçları yayımlayacaksa bir teşekkür etmeyi borç bilirim.[/B] |
--->: TEŞEKKÜR ETMEYİ BORÇ BİLELİM...!
fikirlerine katılıyorum kardeşim ama gerçek dostlar için.Bunlar dosthane şeyler degil başta hiç bir kanalda tepki yoktu rtük e yaklaışık 500.000 kadar mail gitmiş kanal yetkilileride bunu duyunca harekete geçmiş mevzu para yani bu haberi star gazetesinde çalışan gazeteci MURAT ŞAHİN den ögrendim.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:24. |