![]() |
Bu Lafini Unutma Ultra Herkes şahit Olsun Ultra Yanima Bile Yanasamiyacak Alemin Krali Geceve Mavi 58prf...
|
Aralik Ayinda Hepinizi Solluyacagim Artik Yeni Haberleri Herkes Gecevemavi58 Den öğrenecekler...
Süper Ligdeki Her Takimdan Haberleri Size Kadar Ulastiracagim... |
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]Siz 4000 Ler Topigi Acarken Ben 10000 Ler Topiği Acacagim[/QUOTE]
hadi bakalım gardas ins dediğin gibi olur :) |
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]Aralik Ayinda Hepinizi Solluyacagim Artik Yeni Haberleri Herkes Gecevemavi58 Den öğrenecekler...
Süper Ligdeki Her Takimdan Haberleri Size Kadar Ulastiracagim...[/QUOTE] [b]Hadi bakalım senin başarılarını ve çalışmalarını dört gözle bekliyoruz...[/b] |
serhan reis ve ultra inanmıyorlar nedense bana tek inanan sensin çok teşekkür ederim bende seni asla utandırmayacagım 2000 ler kulubunden tek seni seviyorum valla :)
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Hadi bakalım senin başarılarını ve çalışmalarını dört gözle bekliyoruz...[/b][/QUOTE]
inşallah reis her zaman bu siteye bilgi aktarmak benim görevim inşallah site için hayırlı işler yaparım |
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]serhan reis ve ultra inanmıyorlar nedense bana tek inanan sensin çok teşekkür ederim bende seni asla utandırmayacagım 2000 ler kulubunden tek seni seviyorum valla :)[/QUOTE]
[b]saol gardas... ben inanıyorum seninde inandıgın ortada işin yarısı bitmiş zaten :)[/b] |
--->: 2000'ler klübü :)))
[B][COLOR="Indigo"]AHA DA BİNLER KULÜBÜ'NÜN YENİ ÜYESİYİM. 1000...[/COLOR][/B]
|
-->: 2000'ler klübü :)))
[B]bende şu an itibari ile 1000 ler kulübüne girmiş bulunmaktayım, bekle kulüp 2000 ben geliyorum :)[/B]
|
-->: 2000'ler klübü :)))
darısı başımıza..azı gitti çoğu kaldı:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:43. |