![]() |
Cevap: Sitemizde En Dikkat Çeken Üye...?
Turan59 yani namı diğer Duran emmi :D
|
yiğido halil-tavarih-hayalkafe
|
[QUOTE=adres58;724188]Turan59 yani namı diğer Duran emmi :D[/QUOTE]
benim de en çok dikkatimi çeken Duran emmi :) |
RüStü ElMaS dikkat çekiyor.Profosyonel olmuş artık sitede.Çalışmalar iyi.
|
Tavarih bana göre :)
|
adres58, salim58, yigido_halil, tavarih,sabestea,yerliturkuaz, gdodegilyigido, sarkisla58,hayalcafe(dogubey) ilk goze carpanlar.. ama unuttugum arkadaslarda olabilir.. onlarda hakkini helal etsin
|
Bu sitede hepimiz SİVASSPOR un başarılı ve iyi olması için yazı yazıyoruz.Başka amaçlı olanların ne işi var burada zaten.Yazılarda yaş faktörü ön plana çıkıyor.Genç arkadaşlar biraz agresif yorumlar ve şikayetler yazarken benim gibi yaşı 30 ve üstü olan arkadaşlar daha olumlu ve oturaklı yazılar yazıyor.Burada kimseyi elştirmiyorum yanlış anlaşılmasın.Yönetici ve tecrübeliler hariç diğerlerini yazıyorum.Zidane-Muammaer-Eyüphülagü-Asabibaba-Muradkelleci-Tevarih-Sebastia-Gdodeğilyiğido-Kadirakın-V1CTORY-Yusuf ilk aklıma gelenler unuttuklarım ve beni tanıyanlar hakkınızı helal edin.
Konuyla alakalı değil ama siteye üye olan ama uzun zamandır yazı yorum yazmayanların üyelikleri iptal olsa nasıl olur. fatih585858 seni unutmuşum kardeşim.... |
[QUOTE=şarkışla 58;734494]Konuyla alakalı değil ama siteye üye olan ama uzun zamandır yazı yorum yazmayanların üyelikleri iptal olsa nasıl olur.[/QUOTE]
etme tutma şarkışla kardeş bizim tatil uzun laptopa da su döküldü kaldık ayazda siteye giremiyom kuduruyom zati bide üyelikten etme bizi :D:D işin şakası da nihayet girebilim siteye yaaa özledim sizi |
[QUOTE=asabibaba;734507]etme tutma şarkışla kardeş bizim tatil uzun laptopa da su döküldü kaldık ayazda siteye giremiyom kuduruyom zati bide üyelikten etme bizi :D:D işin şakası da nihayet girebilim siteye yaaa özledim sizi[/QUOTE]
seni kastetmedim yav hemen kızma |
ben listemi yapacam azir olun :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:30. |