![]() |
Öğretmen olmayı çok istemiştim.Olmadı kısmet değilmiş.Çok sevdiğim bir meslek.
|
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][b]keske dunyaya gelmeseydim...........geldikte nooldu sanki...[/b][/QUOTE]
HAKLISIN ABİ |
Bende hep elektronik muhendisi olmak istemistim ama nasip degilmis Kamyonculuga devam zaten bu isi yapiyorum ve biliyorumya iyiki muhendis olmamisim diyorum :)
|
HACI ADKERDE İNŞ. HAVACI OLURUM HEP MERAK ETMİŞİMDİR NASIL Bİ DUYGU İNŞ.OLURUZ BE
|
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][b]keske dunyaya gelmeseydim...........geldikte nooldu sanki...[/b][/QUOTE]
sivaslı oldunya daha ne istersin ŞÜKRET............. |
BEN MİLLİ TAKIMIN DEGİŞMEZ FORVET OYUNCUSU OLMAK İSTERDİM
|
-->: Ne Olmak Isterdiniz
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][b]baba valla bıktık yaw yasa yasa nereye kadar bır an once bitse su yalan dunya kurtulsak.....[/b][/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]GARDAŞIM BENİM DUYGULARIMI AYNEN AKTARMIŞSIN....SONUNA KADAR ARKADAYIM [/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"] KADER Mİ YAZMIŞ SİLİNSİN TÜM GÜNAHLARIM DRAMA YOLLARINDA KÖPRÜ İSTİKAMETİNDEYİM...BEN HÜZÜNDÜM BENİ SEN SEÇTİN [/COLOR][/FONT] |
ben polis olmak isterdim hemde ZALIM POLİS
|
profesyonel bir webmaster olmayı isterdim.yine becerebliyorum ama profesyonel diiiilimmm :D
|
Sadece yaşadığımız şu günlerde,vatandaşlarımızın %80 lere varan açlık sınırı ile cebelleştiği,eğitimin sokak kültürü olduğu,sokaktakilerin köşe dönme,kapkaçla büyüdüğü,beş yaşındaki çocuğun daha anne baba demeyi öğrenmeden küfürün her çeşidini öğrendiği,ne üdüğü belli olmayan basın ve medya grubuna kuyruk,kendini aydın takdim eden kanişlerin bollaştığı,tv lerde neremi açacam yarışmalarının beyin yıkadığı.....,kirlenen cumhuriyetimizde anlayışınıza sığınarak,''TEMİZLİK İMANDANDIR '' desturuna uyarak '' DİKDATÖR '' bir lider olmak istiyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:49. |