![]() |
Cevap: En heyecanli lig hangisi?
TABIKI INGILTERE FERIKLER YANI ONLAR BIZE HINDI DIYORLARYA
|
ingilterede yasayan biri olarak soyluyorum ingiliz ligi bilindigi gibi zevkli degil bakin adamlarin ligi bizimkilerden daha klasiklesmis 4 buyuklerinden baska en son ne zaman bir baska takim o siralamayi degistirmis;1manu, 2 liv, 3 chel, 4 ars. bu 4 takimin arasina en son baska bir takim girdigini goren varmi yok dolaysiyla adamlarin reklami iyi oldugundan ve turkiye insaninninda ingilizlere biraz hayranligindan olacak ki bir cok dost ingiliz ligi demis. bakin turkiyede bir sivas 4 buyuklerin klasigini bosmus ama bunu ingilterede bulamazsiniz. ayrica ben ispanyayi cok begeniyorum adamlar sahane oynuyorlar ve ingilizlerle oynadiklari maclarda kanitidir...
|
tabiki de ingiltere ve ispanya ama şampiyonluk yarışındaki heyecan dersek bunlar geride kalır çünkü ingilterede man.utd,ispanyada barça,italyada interin büyük bir egemenliği vardı .mesela ALMANYA liginde bu sezon süper bir yarış vardı aynı süper ligde olduğu gibi 4-5 takımın iddiası vardı bu iddia boş değil gerçekçiydi
|
ingiltere ve ispanya................
|
1-ingiltere
2-ispanya 3-italya 4-türkiye 5-almanya SİVASSPOR*umuz olmasa bu lig heyecanlı mı olur ? |
bulige heyecani veren sivaspor yoksa istanbul takimlari olur ismi
|
[QUOTE=58ÖREN58;532948]TABIKI INGILTERE FERIKLER YANI ONLAR BIZE HINDI DIYORLARYA[/QUOTE]
topragim amma komedisin ha ;))) |
iskoçya ligiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
BU SENE TÜRKİYE KİM NE DERSE DESİN
|
1.ingiltere
2.ispanya 3.türkiye 4.almanya bana göre türkiye en kaliteli olarak 3. sırada diğerleri çok sıkıcı:D:D:D:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:56. |