SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23233)

cılgın_turk 25.01.2009 00:14

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın yıldızı kimdi ....... [B]bence bilika idi her yanı çamur su oldu ben bi ara öyle donup kalacak sandım :D[/B]
Maçın en kötüsü kimdi....[B] mehmet biraz göze çarpti[/B]
Maçta göze çarpanlar ... [B]ibrahim süperdi....[/B]

Ne gibi eksiklerimiz var ...... [B]oyun kurmada eksikliklerimiz var.....[/B]

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ....[B]bu sene ki en büyük rakibimizi yendik daha ne olsun.....:D[/B]
Taraftar nasıldı...... [B]bu maçta süperdi ama genel bi koordineye ihtiyacı var...[/B]

izmirliyigido 25.01.2009 00:30

[QUOTE=Cley;466008][B]Abi yapmayın Allah aşkına bir de Maç gs nin hakkıydı de olsun. Cesur hakemmiş tebrik ederim kendisini[/B][/QUOTE]

Yok canım artık o kadarda değil. 2. yarıda çatır çatır oynayarak haklı bir galibiyet aldık. Hatta farkı kaçırdık. Ama Ümit'in atılması çok da mantıklı değil, bunu da kabul etmek gerekir.

AYK

Cley 25.01.2009 00:37

[QUOTE=izmirliyigido;466168]Yok canım artık o kadarda değil. 2. yarıda çatır çatır oynayarak haklı bir galibiyet aldık. Hatta farkı kaçırdık. Ama Ümit'in atılması çok da mantıklı değil, bunu da kabul etmek gerekir.

[/QUOTE]

[B]Abi hakem küfürden attıgını söyledi. orda ne dediğini bilemeyizki.bence haketti atılmayı.[/B]

elleshar 25.01.2009 00:51

[QUOTE=Cley;466171][B]Abi hakem küfürden attıgını söyledi. orda ne dediğini bilemeyizki.bence haketti atılmayı.[/B][/QUOTE]

o zaman yargısız infaz da yapmamalıyız bana kalırsa madem bilemiyoruz ne dediğini

Cley 25.01.2009 00:56

[QUOTE=elleshar;466176]o zaman yargısız infaz da yapmamalıyız bana kalırsa madem bilemiyoruz ne dediğini[/QUOTE]

[B]Hakem yargıladı verdi cezasını. Bize hakemin verdiği karara saygı duymak düşer[/B] [B]Son dakikalarda bedavadan penaltıları kullanırken hakemlere çıtınız çıkmıyodu. şimdi nasıl yakınıyorsunuz [/B]

elleshar 25.01.2009 01:04

[QUOTE=Cley;466179][B]Hakem yargıladı verdi cezasını. Bize hakemin verdiği karara saygı duymak düşer[/B] [B]Son dakikalarda bedavadan penaltıları kullanırken hakemlere çıtınız çıkmıyodu. şimdi nasıl yakınıyorsunuz [/B][/QUOTE]

aynı şey sizin içnde geçerli bugün aynı şey sizin başınıza gelmiş olsaydı ve yenilseydiniz hakeme burda herşeyi derdiniz hatta fedarasyona bile yürüme fikri atardı birileri,anadolunun önünü kesiyorlar,şikeci bizans,bizans oyununa yenildik ve bunun gibi daha nice laflar söylerdiniz.ama rakipe yapıldıysa sorun yok,bunu maçtada bir kaç pozisyonda gördüm karar doğru olsun yada yanlış olsun karar sivas aleyhineyse bir anda hakeme sövmeler ıslıklar yuh lar anında başlıyordu :) hakikaten saygı duymak düşer haklısın :)

murataykol58 25.01.2009 01:13

evet dünkü yasdim gibi allaha sükür hakem tarafsiz yöneti ve
gördük ki sivassporumuz yaz kis demeden hankiyla yendi
umarim gelecek maci mizda (Galatasaray SivaS) bol keyifli ve istanbuldaki hemserilem stadaki koltuklari dordulur haydi sivas benim
The Queens of SivaS the power 58
Almanyadan bir YIGIDO

mev58lüt 25.01.2009 01:15

[QUOTE=elleshar;466181]aynı şey sizin içnde geçerli bugün aynı şey sizin başınıza gelmiş olsaydı ve yenilseydiniz hakeme burda herşeyi derdiniz hatta fedarasyona bile yürüme fikri atardı birileri,anadolunun önünü kesiyorlar,şikeci bizans,bizans oyununa yenildik ve bunun gibi daha nice laflar söylerdiniz.ama rakipe yapıldıysa sorun yok,bunu maçtada bir kaç pozisyonda gördüm karar doğru olsun yada yanlış olsun karar sivas aleyhineyse bir anda hakeme sövmeler ıslıklar yuh lar anında başlıyordu :) hakikaten saygı duymak düşer haklısın :)[/QUOTE]

ümüt haketmis..........................................

elleshar 25.01.2009 01:28

[QUOTE=mev58lüt;466185]ümüt haketmis..........................................[/QUOTE]

önce bi ismini doğru yazalım türkçemizi doğru kullanalım sonra haketmişmi etmemişmi tartışırız :)

albina58 25.01.2009 01:32

[QUOTE=elleshar;466189]önce bi ismini doğru yazalım türkçemizi doğru kullanalım sonra haketmişmi etmemişmi tartışırız :)[/QUOTE]

[B]Kardeşim sen ne kadar tuhaf birisin,
Öncelikle bir SİVASSPOR sitesindesin,
Her site kendi taraftarlarınca öncelikli kullanılır.
Burda tek başınıza,her mesaja cevap yetiştirmye kalkmanız,topiclerde yorum kirliliğine neden olmaktadır.

Bundan sonra mesajlarınızı daha ölçülü ve yapıcı bir şekilde yapmazını tavsiye ederim.Misafir taraftar kimliğinizle.

Son uyarıdır?[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:30.