![]() |
Cevap: Maçlara başka forma ile gelenler var
Maclara baska forma ile gelicekler hic gelmesin Ya SİVAS YA HİC.....
|
başka takımın aksesuvarıyla maça gelenlere kusura bakmayın çok agır bir sözüm var .onların hepsinin sivaslı oluşundan şüpe ediyor ve kanından şüpe ediyorum.insan utanır kendi memleketinin takımının maçına başka bir takımın formasını ve atkısını giyenlere yazıklar olsun .lütfen bunları aranıza almayın sk olsun gitsinler rakip takım türbününe .kurura bakmayın degerli üyeler biraz bu konular beni çok rahatsız ediyor hepinizden özür gerçek traftar olanlardan.
|
ne yüzsüz herifler sivas macına hem baska forma ile geliyoalr hemde sivassporluyum diyolar oyle iş mi olur aslında baska forma ile gelenleri almıycaksın maca görcekler..yaptıkları cok ayıp.
|
kırmızı beya dedin ya antalyaspor liverpool forması giyer yine de sivasspor forması giymezler Sivasspor un değerini birgün anlayacaklar ama o gün çoook geçç olacak
|
eger sivas macina baska forma giyip gelenler varsa hala yaziklar olsun.lutfen o sahislara stad disinda formalarini cikarmalarini soyleyin.ayiptir.
|
2 yıl önce açılmış konuları yeniden yorum yazıp üst sıralara taşımayın ölmüş konuları hortlatıyorsunuz
|
ben hafta sonu İbb maçında hiç yabancı forma giymiş Sivaslı görmedim.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:49. |