![]() |
Cevap: Fenerbahçe'den Özür
ONE MİNUTE LEN FENEVBAAÇE ONE MİNUTE....... 4 EYLÜLÜ GÖRECEK ÖZRÜ O ZAMAN DİLEYECEKSİNİZ...BİZ NE YAPTIK DİYE KAFANIZI DUVARLARA VURURKEN Bİ 25 SENE DAHA BEKLİYCEKSİNİZ AZİZ BABANIZLA..[COLOR="Red"][/COLOR][B][SIZE="4"][/SIZE][/B]
|
o gün gelir hesap sorulur bunlar yanlarına kalmayacak bütün stad tavrını koyacaktır geldiklerine pişman edeceğiz.bu alemde kral YİĞİDOLAR.
|
denizlide size lay lay fener bahce olamassin sampiyon diye bagirdiklari zaman yirtmadigniz yeriniz kalmadi federasyona yuruyup ortaligi yiktiniz ve rekor ceza aldi denizli simdi siz aynisini yapip art niyetimiz yoktu diyorsunuz sizin alayiniz fiiisssssssss:mad::mad:
|
Yapılmasa iyiydi ancak dj densizlik yapmış ve sitemler sonrası da Fb yönetimi gönül almak için özür dilemiş, tribünlerde en ufak bir küfür yok hakaret yok, alisamiyen, inönü stadlarında 90 dk boyunca hakaretler küfürler işittik ne oldu!!
Ayrıca biz fenerbahçeyi yendiğimizde çalınan şarkıyı hatırlayanımız varmı!! evet o mmaçtan sonra Hande Yenerin "Çokta Kızardın Ama‚ Sana Kırmızı Çok Yakışıyor" peki Fenerbahçe taraftarı bu şarkıdan sonra en ufak bir tepki gösterdi mi! Göstermedi çünkü onlarda biliyor küfür yok hakaret yok sporda böyle ufak tefek takılmalar olacak, ayrıca "Kanı Kanla Yıkamazlar" lütfen sağduyulu olalım artık bazı şeylere hoş görü ile bakalım çünkü spor dostluk, kardeşlik ve barışı temsil eder.. |
Bazi mazaretler vardir.. kabahattende beter.. özür kelimesi çıktıgından beri densizlikle çoğaldi densizlik yap sonra özür dilerim... daha önceden düşünülmüş bilerek yapılmış bir olaydi.. bu durumda delikanli insanlar yapmış olduklari hatalarının arkasinda durur.. sahiplenirler biz bu bizans oyunlarını çok gördük..
|
Üzülüyorum hala böyle holigan yazılar yazan insanları görünce. Siz bana ne hakla bizans dersiniz. En az sizin kadar vatanını seven, bu topraklar için canını verebilecek bir insan olan bana nasıl bizans dersiniz. Ayıptır, günahtır.
Size inat, sizin gibilere inat hala çok seviyorum Sivasspor'u. Şu türkü olayı ile ilgili ise artık konuşmak bile istemiyorum. Yapılan hatadır dedik, özür dileriz dedik ama gözünü hırs ve intikam duygusu bürümüş insanlara boş konuşuyoruz demek ki. Neyse ki hala Sivasspor taraftarları içinde sağduyulu insanlar çok fazla. Ve o insanlardan bir kez daha özür diliyoru(m)z. |
arkadaşlar bir de şu açıdan bakın bjk ve gs maçlarında bütün stad bize ağza alınmayacak küfürler ettiler.yenilgiden sonra hepimizin morali bozuldu bu türkü de alay sezdik.ama küfürlü tezahürattan iyidir.onlar başlattı türkülü bir cevap ta biz buluruz.biz de onlara sezen aksudan istanbul istanbul olalıyı çalarız.2-0 da yaparız
|
[B][COLOR="Red"]küçük büyük demeden takımımıza yapılan her yalnısın cevabını verıp bu hadsızlere hadlerini bildirmemiz gerekir..[/COLOR][/B]
|
ARTIK FENERİ SEWGİ İLE DEGİLDE SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK KARŞILAYALIM
BİPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP |
[FONT="Arial Black"]Bizim Bir Yolumuz Var Adi Sampiyonluk Bu Yolda Durmadan Yuruyecegiz Kosar Adimlarla Tabiki Yol Kenarinda Dikenler Vardir Engel Olmak Isteyen Onlarin Ustune Basa Basa Yurumeye Devam Edecegiz Durmak Yok Yola Devam[/FONT]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:40. |