![]() |
Cevap: Bizi Şampiyon Yapmayacaklar!
Umarım fenere kaybettiğimiz puanları aramayız. Yoksa bu açıklamanın bir anlamı kalmaz başkan. Ben gol yediğimizdeki gülüşünü unutamıyorum nedense.
Hepinize rağmen Sivas ŞAMPİYON olacak.... |
Arkadaslar yine yaziyorum...
[I]Iyi okuyun lütfen[/I] Saat gece yarisi 3'e geliyor, ben eve geldim. maci izledim galatasaray Fener macini. Macdan sonra zafer sahrosu oldum yani Sivassporun sampiyonlugunu kutladim. Ben bu threade bir yazi daha birakmistim, neden samspiyon biziz diye, benden sonra yazilanlarida okudum, Baskanin konusmasini talihsiz bulunlar var, yok Fener macinda yenen gollerde baskanin gülümsemesi felan. Herseye aciklik getireyim.. [I]Öncelikle sunu söyleyim: SIVASSPOR 2008/2009 Türkiye Süperlig Sampiyonu[/I] Baskan Fener macinda gülümsedi: ben hasta fanatigim, takimim yeniliyor gol yiyor, bende arkadasimla beraber mac izliyorum yan yana, ona utanmamak icin rezil olmamak icin kücülmemek icik, takimim yenildiginde gülümsüyorum, mmmh yaparcasina ama icim kan agliyor. yani rakibimin benim üzüldügümü görmesin ona karsi gülümsüyorum ama icim kan agliyor, kimsenin süphesi olmasi Sn Otyakmaz hepimizden daha Sivassporlu. Ne yapsaydi, Fener gol attiginda Aziz Beyi tartaklasamiydi, veya hüngür hüngür aglasinmi koca adam? [I]Baskanin aciklamasini talihsiz bunlanlar:[/I] Bence cok yerinde bir aciklama, son Kocaeli - Besiktas macini izledikten sonra dahada yerinde bir karar. Baskan medyayi uyandiriyor ve tüm halki bakon görün bizi sampiyon yapmak istemiyorlar diye, sampiyon olmayacagiz demiyor beyler/bayanlar "YAPMAK ISTEMIYORLAR" diyor.. Evet hakli, Ibrahim Üzülmez (futbolcu tipi yok) Kocaelili futbolcuyu yere indiyor 100% penalti hakem S geciyor 5 dakika sonra Besiktasa Penalti caliyor. Baskanimiz bu olaylara isik tuttu. Elbette Besiktas elinden geleni ardina koymacak, Mehmet Özdileklere felan prim verecek aman Sivasspordan puan calin diye, ama hersey bizim elimizde. 10 tane Mehmet Özdilek gelse bizden 4 Eylülden Puan alamazdi bunuda bilin... [I]Samspiyon Sivasspor[/I] Simdi gelelim sampiyon olusumuza: Size bugün Galatasarayla - Fener macinin berabere bitecegini yazdim ve sampiyonlukltan kopacaklarini belirttim, evet simdi 8 Puan farki var. 8 Puan demek sivasspor 3 kere kayb edecek onlarda tüm maclarini kazanacak! yani geride kalan 7 haftanin 3'ü Sivas kazanamayacak. Oysa Sivasspor geride kalan 27 hafta sadece 3 kere yenildi?? ve 3 kere yenildigimiz takimlara karsi oynadik bile yani onlarla macimiz yok.. [I]Ankaraspor, Fenerbahce, Antalyaspor....!![/I] Fenerbahce Avrupaya gitmek isteyecek, elinde son imkan var [I]Fortis Türkiye Kupasi[/I].. Biliyorsunuz bizimle maclari var yari final maclari. Sivasspor iki dügünde ayni anda dans edecek kadroya maalesef sahip degil. Bülent hica bu hafta dediki : Fortis Kupasini 2 sene öncr alan takimi hugün kimse hatirlamaz ama Lig sampiyonunu 40 sene sonra hatirlarsin hic unutmazsin dedi... anlayana? Sivasspor Fenere hic kem küm etmeden kupada elenecek, haaaa istese belki 2-0 kazana bilir Feneri, yapilmayacak is degil imkansiz degil yani ama ben buraya yaziyorum ki bu yazimda silinmeyecek okursunuz ve tattooist demisti dersiniz ayni bugün derby nin berabere bitecegini yazdigim gibi. Sivas kupadan cekilecek. Sivas Kupadan elendigi taktirdi, Fenerbahce harkulade UEFA da,yani Kupayi alsinlar veya almasinlar finala kaldiklari icin UEFA dalar. Ama olayin bizim icin kaymak yanina gelelim, bizim yolundan cekildigimiz Fenerin Besiktasla maci var! hem kupa finali hem lig maci ? sizce Fener Besiktasa mac verecekmi kupa macini bosverin Lig macinda Besiktasa mac vereceklermi? Fener her halinle Besiktasi kazanir isterse lig de hic idaasi bulunmasin gider Besiktasi pasalar gibi kazanir gelir en azindan yenilmez, bu kesin... Fenerbahce nin UEFA si garanti cünkü Sivasspor elenecek onlara.. Fenerbahce Besiktasinmi Sampiyon olmasini ister rakiplerinin, yoksa evlatlarinin mi Sampiyon olmasini ister, Bülent Hoca Fenerin bir evladi.. Yanlis anlamayin, mac satiyorlar felan demiyorum, yani Fenerbahce besiktasa karsi ölümüne oynar, bedava birsey vermez.... Gel gelelim sampiyonluktan kopan ikinci takima Galatasaray... Bunlarin Fortis Kupa sansida kalmadi, tek umutlari 3 'lük. Galatasaray in puani 48, lig ücüncüsün Trabzonsporun 50 kalan mac sayisi 7. Galatasaray 33 Hafta besiktasla oynuyor ve 3'lü garantiliyor bizde Genclerbirligi ile evimizde oynuyoruz, Sampiyonluk turlari atiyoruz 90 dakika sonra, haftaya Ali Sami Yen ne [I]Sampiyon[/I] olarak cikiyoruz... [I]Simdi bazilari diyecekki, tattooist kardes neden böyle eminsin ya Besiktas ne olacak sonucta onlarin bize sadece 1 puan farki var.....[/I] Besikrasin kalan maclari: BJK-Bursa Eskisehir -BJK BJK - Fenerbahce Ankaraspor - BJK Ankaragücü - BJK BJK - Galatasaray Denizli - BJK olay bu, Besiktasin 1 tane bile kolay maci yok.. neden BJK suan ikinci! Kocaeli, Hacettepe gibi takimlarla oynadigi icin. Sivasla oynadi berabere kaldi, trabzonla oynadi berabere kaldi, büyük takimlarin hic birini kazanamadi Besiktas bu sene. ilk Fenere galatasaraya kayb etti, iki kez Sivasspor la beraberlige razi oynadi sevindi hatta yenilmedik diye, Trabzonla yine öyle. ama simdi zor maclar bekliyor. Bursaspor besiktasa en düsman takim , ikinci lige düsmesini besiktas sagladi. Rize ye karsi Istanbulda kaby etti Besiktas ve ayni hafta Bursa ikinci lige düstü. Bursa ipden bosalmis ( af edersiniz) köpek gibi saldiracak bu hafta Besiktasa.. Eskisehir yine öyle, riza Calimbay Sivasli, Besiktas dan kovuldu isine son verdiler sezon bitmeden intikami var, ve herseyden önce eskisehirin puana da ihtiyaci var.Eskisehirin suan 33 Puani var Besiktasdan puan alamazsa potada oluyor. sonra Fenerbahce ile oynuyorlar, Fenerle ilgini yorumu yukarda yaptim. fenerin iddaasi olsun olmasin aslanlar gibi inönüde cikar oynarlar, ve [I]FENERBAHCE YENILMEZ[/I] Ankaraspor belki Besiktasin en rahat maci ola bilir cünkü Ankaraspor ne küme nede baska birsey icin oynuyor ligi bitirdiler yinede Besiktasa maci vereceklerini zannetmiyorum hemen ardindan haftaya Ankaragücünle oynuyorlar, Ankaragücünün herpuana ihtiyaci var. Cani yanmis esek at dan hizli kosar. Ondan sonra 3 lük icin oynayan Galatasaraya karsi.. Benim hesaplarima ve beklentilerime karsi Galatasaray o hafta 3 lü garentileyecek ve 34 hafta cok rahat cikacak Sivassin karsisina ki biz zaten Sampiyon olarak Istanbula gelecegiz. Sampiyon olarak gitmesek bile Istanbula, ayni gün Besiktas Denizli deplasmaninda oynuyor. ALLAH dan denizli bu hafta kayb etti hersey benim hesaplarima göre gidiyor, denizli kümede kalmayi kurtarmadi, tam icine düstü. hatirliyormusunuz 3 sene önce kim Feneri sampiyonluktan etti?? Denizlispor... [I]Bu maclar sonra Besiktas bu maclardan en fazla 9 puan ala bilir belki 10.[/I] Gelelim bize.. Bu hafta Konyada berabere kala biliriz ama yine lideriz cünkü Besiktas Bursayi kazanamayacak. Egerki Konyayi kazairsak olay bitiyor zaten. 7 macdan iki zor macimiz var biri Konya diger Trabzon. Antepden felan korkmayin, onlar zararsiz ligi bitirmis bile, Hacettepe lig bitsede kurtursak diye bekliyor, Genclerbirlgi 33 hafta olayi bitirmis olacak bize karsi dostluk maci havasinda cikacaklar, 34 hafta Galaztasarayla yine öyle. bakin size yine söylüyrum biz nirmak sartlarda sampiyonuz, hemde 100% iki zor macimiz kaldi, Konya ve Trabzon , bu iki maci kazanamaya biliriz ama sorun degil harkulade sampiyonuz yeterki bizim takim bedava mac vermesin yok biz sampiyon olmak istemiyoruz derlerse o ayri. ama Sivasspor sivasspor kalirsa biz sampiyonuz olay bitmistir yani, hic Bülent Hocayi izledinizmi TV de, sampiyon Imparator gibi cikiyor ekrana, tabii benim yaptigim hesaplarin o hayli haylisini yapiyor oda bilincinde herseyin. 1. (1.) Sivasspor............... 19 14 1 4 32:13 +19 43 2. (2.) Galatasaray Istanbul 19 12 6 1 35:14 +21 42 3. (3.) Fenerbahce Istanbul 19 12 5 2 37:19 +18 41 4. (4.) Besiktas Istanbul .....19 12 4 3 28:17 +11 40 5. (5.) Kayserispor ............19 8 8 3 28:17 +11 32 Gecen sezon 19 hafta lideriz, 20 hafta Fener yenilgisinden sonra liderligi kayb ediyoruz.. 2. (3.) Fenerbahce Istanbul 20 13 5 2 41:20 +21 44 3. (1.) Sivasspor 20 14 1 5 33:17 +16 43 4. (4.) Besiktas Istanbul 43 20 hafta 3 cü oluyoruz ... tam 14 hafta sonra yani 34 hafta Fenerin73 Besiktas73 Sivas73 73 Puanla ligi tamamliyoruz... üstelik o 14 haftanin icinde BESIKTAS bizi sivasda 2-1 kazandi yinede puan farki yok 14 hafta sonra ayni puanla ligi tamamliyoruz. oysa bu sene cok degisik, geriye kaldi 7 hafta arada 2 büyük takima 8 puan takmisin.. en yakin rakibin Besiktas onlarin geriye kalan maclarina bir bak... Sampiyon kim cikiyor beyler bayanlar!! [I]Gecen sezon 73 puanla sampiyon olamadik[/I] birak sampiyon olmayi 2 bile olamadik, ligi 4 bitirdik, öyle istediler... Bizim yerimize UEFA ya giden takim, daha grup lara kalmadan elendi tam 4 tane gol yedi ilk kez UEFA ya katilmis adini namini bilmedigimiz bir takimdan 4 gol yenip elendi. Besiktas 40 yildir UEFA da her sene Kendi lingin de kafaya oynar avrupaya gider, soruyorum size Besiktas en son ne zaman UEFA maclarinda 4 gol atti? Yine o ayni takim yani Besiktasi 4 leyen geldi Ali Sami Yen de Galatasarayida yendi gitti yani Türkiye sampiyonunu...! Bazilari diyorki, sivasspor sampiyon olmasin bizi avrupada rezil eder, patades tarlasinda macmi oynanir, puan alamazlar, ülkemize yazik olur... LAN siz 40 yildir bizi Avrupada rezil ediyorsunuzya. Lan Besiktas kac kere 2 tura gecti. Liverpool dan Sampiyonlar liginin en yüksek maglubiyetini alan Besiktas degilmi? Malmöö FF de 5 dakikada 3 gol yiyen Besiktas degilmi, Sigmar dan 7 yiyen Fener degilmi. sampiyonlar liginde gelmis gecmis grup maclarindan 0 puan alip en basarisiz olan takim Fener degilmi...Varsin Sivasim sansini denesin ve cok emimim ki yenilir ama 8-0 yenilmez. Kibris Rum kisminin takimi bu sene 6 puan aldi, ufak bir takim sahalarida ufak 4 Eylül den de ufak, Inter Mailand , Bremen gitti bu sene orda mac yapti. Ali Sami Yen ne dünya geldi ya, bende gittim mac izledim resmen ahir gibi ama mac oynaniyor iste orda. Neden 4 Eylülde oynanmasin.!! ARKADASLAR elimizdeki puan ortada oynayacagimiz maclar ortada, biraz mac lardan anlayan Sampiyon oldugumuzun farkina varir. Biz inandik yeterki Futbolcularda inansin. Biz yüregimizle, alkislarimzla, Dualarimizla onlarin arkasinda duralim.. Ben 33 hafta Gencler macina Türkiyeye geliyorum, sampiyonluk turu atmaya.. Hersey gönlünüzle olsun, Yildirim Demirören nin paralari bizi Sampiyonluktan edemeyecek cünkü bizde parayla satin alinmayacak iman gücümüz var ve adam gibi adam baskanimiz Otyakmaz onun yaninda yine delikanli hocamiz Bülent var.. Besiktas size Sampiyonlar ligi eleme maclarinda basarilar dileriz, biz direk katiliyoruz bu sene....:D |
Icim icime sigmiyor, sevincimden yatamiyorum, uyku tutmuyor beni.
Yine acaba yanlismi hesabladim diywe dekrar fikstüre bakiyoru, yetmiyormus gibi gidiü Bülent Hoca nin sitesini ziyaret ediyorum, haberleri ve ona yazilanlari okuyorum.. Daha bir kac yil önce 3 LIG de oynuyorduk, simdi Türkiye Süperligi sampiyonu Tek adayi Takimi durumundayiz, 33 haftayi iple cekiyoruz Bayraklarda sokaklara dökülmek icin... Sivasspor 2 ligde oynarken, 1 Lige cikarmadilar, Rizespor la Aksaabat sike yapti bir birini tuttular, onlar cikti biz 2 ligde bir sene fazladan kaldik. ALLAH belanizi versin dedim ben . Rize 1 lige cikti oynadigi her sezon kümeye oynadilar sonrada düstüler, Aksaabat akabeti belli degil suan nerde oynadiklarini bile bilmiyorum, ya biz Sivasspor? Biz seneye Sampiyonlar liginde oynayacagiz.. Gecen sezon hop otoup hop kaltim ligi 73 puanla bitirdik. son 10 yilin sampiyonlarina bir bakin kac puan almislar! biz 73 puanla sampiyon olamadik...son dakika kurali ile Sivassporumu 4 yaptilar, ALLAH sizinde belanizi versin Besiktas dedim. edirneyi gecemediler, simdi pesimde kuyruk gibi geziniyorlar bizim takilmamizi bekliyorlar. Mehmet Özdileklerin duasi kabul olsa [I]"gök den kemik yagardi"[/I].... Arkadaslar sadece 7 hafta kaldi, yani 50 gün yani bir bucuk ay.. Kimse hafife almasin, bu basari cok büyük bir basari. Trabzonun70 li 80 li yillarda aldigi sampiyonluklardan daha cok üstün, o zamanlar yabanci Futbolcular yoktu simdiki gibi. Biz simdi Milan Baroslar, Alex ler, Delgadolari, Bobo lari, Lincoln lari geride biraktik. Kocaeli macinda Besiktasin yedekleri tam 40 Milyon € degerindeymis Hürriyet yazmis bugün.. galatasaray Fenerbahce bundan asya kalan yani yok, biz bunlari eze eze gecip sampiyon olacagiz, bir ilk. ister istemez en az Milyon yeni taraftarin olacak, bir ekol olacalsin, efsane ölmeyen efsane, Trabzon bugün 20 yil önce yaptiklarinin ekmegini yiyor hala. Son iki aydir Sivassporun her maci benim icin Türkiye-Almanya EM2008 gibi gecmekte, heyecandan yerimde durmamalar, terlemeler, dua etmeler. Hele Besiktas maci yokmu, alsak bitmisti simdi, hesapa kitapa gerek kalmayacakti, canlari sag olsun... Antalya macinin 2 yarisini izleyemedim heyecandan, balkona ciktim, TV nin sesi acik sadece ses duyorum. Mac dan sonra sokakta hic tanimadigim insanlara bile gülümsüyor selam veriyordum, sevincten.... Babam bir ayri hasta, fanatik. 70 yasinda. Soruyorum babama, rüyanda görsen inannirmiydin birgün Sivassporun Feneri Galatasarayi dize getirecegine diye, inanamiyor..Milan Baroslu Galatasaray 10 günde bizim le tam 3 mac yapti birini kazanamadi! basarimiz tesadüf degil yani.. Bugün Milan Baroslu Galatasarayi dize getiren yanin AC Milan ni neden dize getirmesin, sonucta muhtemel rakiplerimizden birisi. Sampiyonlar ligine direk katilacagimiza göre, Barcelona, Münih , Milan, Liverpool, Arsenal, Lyon , Porto Chelsea , MANU , Inter bu Takimlardan biri veya bazilari rakibin olacak, kesinlikle..en kötü ihtimal 3 kere Sampiyonlar ligi maci oynacak 4 Eylül de, santrada UEFA bayra dalganacak sampiyonlar ligi marsi calinacak..Hey büyük ALLAHIM herkesin gönlüne göre verirsin Rizesporu Aksaabati al asya yaptin, bizi el üzerinde tuttun. Süper Lige ciktik cikali hic bir sezon Küme oynamadik hep ilk 10 icindeydik... Benim yeni konu acma hakkim imkanim yok, birileri yeni THREAD acsin, Sampiyonlar Liginde hangi takimi isterdiniz diye.... Ben Messi li Barcelonan nin Sivassa gelmesini isterim:rolleyes: |
bu konuya cvp deilde ben bi tezahurat yazdım onu koyucam:D beşiktaşın sen benim her gece efkarımı bilosunuzdur güzel yapmışlar ama bende bişiler yapim dedim küçük bişi yaptım inşallah daha iyilerini yaparım:D Bembeyaz bir akşamda
Yürürken gördüüm seni heryerde canımda kanımda sivasım sevişim seni! Derlerki anadolusun sen Tesadüf alın yazın Anladık neymiş giren 3 büyük denilene kazığın şimdi başlıyor sevdamız herkese anlatacağız bilecekler aşkımızı sevdamız beyaz ve kırmızı |
acımsın mutluluğum sende biter
tekrar yeşerir sensizlik durgunluğum karar ver gözyaşım her gece keder uğrunda hederim nedir bu suskunluğum tek sen varsın benim için ilksin teksin son olacaksın hiç unutmadım bir an için aşığız zaten şanlısın ay parçasısın ölümüne sevdalımsın ölümüne sivasım!! |
YİNREMİ AYNI MUHABBET YAAA. BİZİ ŞAMPİYON YAPMAYACAKLAR. BİZLERİ ONLAR ŞAMPİYON YAPMAYACAK ZATEN. "BİZ KENDİMİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ". KİMSENİN HEVESİNİ KIRMAYIN. 13 HAFTADIR BU TAKIM LİDER DEĞİLMİ. İNSANIN CANINI SIKLAMYIN. GİDİN KONYAYI YENİP GELİN TRABZONUDA BURDA YENELİM. KİM YAPMAYACAKSA YAPMASIN ONDAN SONRA. SIKAR BİRAZ BU SAATTEN SONRA. KORKMAYIN YETER
|
artık sinir katsayısının yüksek olduğu maçlar başladı.özellikle medya bu işleri daha da kızıştıracak.o nedenle sivassporda yöneticisi de futboolcusu da açıklama vermemeli.gazeteler sözümümüzü değil işimizi yazmalı.
o nedenle sayın başkan ortaya çıkan bu durum nedeniyle herşeye dikkat edilmeli.özelliklede trabzon maçında bizim futbolcularda benzer durumlarla karşılaşabilirler. siizn gerici sözleriniz onlar üzerinde olumsuz etki yaratabilir.seyircileri gerebilir. son tura girdik.bak sarhoşlar kendi yelleri ile devriliyorlar. sakin sakin gitmeliyiz.beşiktaş tökezlediğinde bizim üzerimize daha yoğunlaşabilirler. |
Hakemlerce, Federasyonca, Şikelerle, Diğer takımların satılmışlıkları ile şu 50 yıllık Türkiye Lig tarihinin çetesi olan 4 takımdan şampiyonluk almak elbette çok zor. Başkanımız da buna değinmiş, haklıdır. Şampiyon olmamız için çok ama çok belirgin şekilde farklı galibiyetler almamız şart. Hakemlere işimiz düşmemeli. 0-0 giden bir Trabzon bir G.Saray maçını bize verdirmezler arkadaşlar bunu bilin ... 30 yıllık tecrübe konuşuyor !
|
[B]doğrusu mecnun başkan doğru söylüyo bizi şampiyon yapmayı göze alamıyorlar [/B]
|
içeride dışarıda , eze eze yeneceksin, golleri çakacaksın...
nasıl istemiyorlarsa istemesinler ozaman... rakip takımlar böyle çirkeflikler yapıyorsa sen de onlara acımayacaksın... önüne gelene vurup, antalya örneği gibi kümemi düşüyorlar,neydiyorlar ne halleri varsa görsünler.gerçektende antalya küme düşmemek için oyun oynamalıydı. adamlar oyun oynamıyor, hiç bir amaçları yok gibi zaman kaybetme , oynatmama gibi amaç içerisindeydiler. işte bu durumda sen golünü dibine kadar hemen çakacaksın ondan sonra o nasıl zamana oynuyorsa oynasın.onlar oynadıkça bi daha çakacaksın.bi daha bi daha bi daha... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:37. |