![]() |
Cevap: Rakiplerimizin Maçları
Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro, Kayserispor yenilgisini rakibin yaptığı iyi savunmaya bağladı. Couceiro, "Bizi hücumda iyi kilitlediler. Ancak bu yenilgiyi çok önemsemiyoruz. İleriye bakacağız. Geçen hafta aldığımız Sivas galibiyeti sonrası bunu beklemiyordum. İyi mücadele edemedik" açıklamasını yaptı.
|
[COLOR="Indigo"][B][FONT="Book Antiqua"]Yazık oldu.Gerçektende buraya kadar giden işler bir anda hepsi yalan oldu kabul et Sn Uygun Çok çenen var hemen dünyanın en iyi adamı oldun antipatiksin seni seviyordum gerçektende takdişr ediyordum ama ediyordum lider oldun farklı bir insan oldun antipati topluyorsun taraftardan [/FONT][/B][/COLOR]
|
[QUOTE=BİZE HER YER61!;517645][COLOR="Indigo"][B][FONT="Book Antiqua"]Yazık oldu.Gerçektende buraya kadar giden işler bir anda hepsi yalan oldu kabul et Sn Uygun Çok çenen var hemen dünyanın en iyi adamı oldun antipatiksin seni seviyordum gerçektende takdişr ediyordum ama ediyordum lider oldun farklı bir insan oldun antipati topluyorsun taraftardan [/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]
hadi git çöplüğüne lan lazuttt sana ne oluyo siz önce hoca tutmayı öğrenin git sitene ersun hocana yaz sanane bizim hocadan bizim sevgimiz yeter ona 70 milyonda 7 milyonuz yetmezmi hadi yol al |
[QUOTE=Metal Gear;517628]Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro, Kayserispor yenilgisini rakibin yaptığı iyi savunmaya bağladı. Couceiro, "Bizi hücumda iyi kilitlediler. Ancak bu yenilgiyi çok önemsemiyoruz. İleriye bakacağız. Geçen hafta aldığımız Sivas galibiyeti sonrası bunu beklemiyordum. İyi mücadele edemedik" açıklamasını yaptı.[/QUOTE]
bizi yenip şampiyon oldunuz takım rehavete girdi ondandır :mad: |
biz kalan maçlarımızı kazanalım sonra rakiplerimizin maçlarına bakarız...
|
Sivas son maçlarının hepsini kazansa kesinlikle şampiyon olur...Ama son 3 maçından yalnızca 1 galibiyet çıkartacak gibi görünüyor..
|
[QUOTE=Hispano;518392]Sivas son maçlarının hepsini kazansa kesinlikle şampiyon olur...Ama son 3 maçından yalnızca 1 galibiyet çıkartacak gibi görünüyor..[/QUOTE]
Sen yine geldinmi :))) sen önce trabzonsporuna bak bursa bu hafta farklı kazanacak. |
[QUOTE=Hispano;518392]Sivas son maçlarının hepsini kazansa kesinlikle şampiyon olur...Ama son 3 maçından yalnızca 1 galibiyet çıkartacak gibi görünüyor..[/QUOTE]
Şu an şu ligde hiçbir şey gözükmüyor.. Bursa'yı yeneceğinize,Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü yeneceğine garanti verebiliyor musun..? Onlar da gözüküyor mu?::) |
hacettepe-sivasım:0-2
ankaragücü-beşiktaş:2-1 pazar 21:45 te lideriz...;) |
bursa ligi gs*nin üstünde bitirir ve uefaya gider...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:43. |