SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın Ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25292)

Yigido DogaN 04.05.2009 19:56

Cevap: Maçın Ardından

[QUOTE=yiğido;513080][B][COLOR="Red"]BOŞ SÖZ SÖYLEYİP ÜFÜRMEK SUÇ BENDE DEYİP İŞİN İÇİNDEN SIYRILMAK KOLAY YETER ARTIK GEÇEN YILKİ YAŞADIKLARIMIZDAN SONRA VE BU YIL YENİDEN TEZGAHLANMAYA ÇALIŞILANLARDAN SONRA HALA TAKTİKSEL HATA YAPTIK SUÇ BENDE DEME ALLAH AŞKINA. TAKIMIN BEYNİ HERVE TUMU CANINI DİŞİNE TAKAN MUSAYI ÇIKARTIP YERİNE MAÇ EKSİĞİ OLAN KOŞMAYAN YAŞLI BİRİNİ ALMAK YORGUN VE STRESLİ MEHMEDİ OYUNDA TUTMAK KENDİNİ ÇALIMLAMAKTAN VE TOP KAPTIRMAKTAN ÖTEYE GEÇMEYEN İHTİYAR DELİKANLI MURATI OYUNDA TUTMAK, SEZON SONUDA BEŞİKTAŞA GİTMESİ MUHTEMEL YÜRÜYEN RUSUZ SEZERE KATLANMAK TAKTİKSEL HATAYSA EĞER EVET SEN TAKTİKSEL HATA YAPTIN HOCAM. ÖNDE GÖTÜRDÜĞÜMÜZ MAÇTA GERİYE DÜŞENE KADAR AYAKTA UYUYAN TAKIM SON 10 DK BİR TARAFLARINI YIRTTI AMA İŞ İŞTEN ÇOKTAN GEÇTİ. GEÇEN KONYA DEPLASMANINDA RUHEN VE FİKREN KUPADAN VAZGEÇMİŞ BİR TAKIMA YORGUNLAR YORULMASINLAR TAKTİĞİ YAPTIN KOŞUP GOL ATMAYA MECALLERİ YOKTU HAA BİRDE KONYA DÜŞMESİN Dİ GALİBA DERDİMİZ. MAÇ SONUNDA BU 1 PUAN BİZİ ŞAMPİYON YAPAR DEMİŞTİNİZ. BU KAYBEDİLEN 3 PUAN BİZİ ŞAMPİYON YAPACAKMI ÇOK MERAK EDİYORUM.
KISA VE ÖZ MADEM SİVASTASINIZ SİVASIN ASKERİSİNİZ YOK DEĞİLSENİZ GİDİP ASIL BİRLİĞİNİZE KATILINIZ.
SİVASLIYI FUTBOL KÜLTÜRÜ YOK DİYE KENDİ BECERİKSİZLİĞİNİZ VE ÇIKARLARINIZ İÇİN KAHRETMEYİN. BİZLER BU ŞAMPİYONLUĞA İNANDIK BU SON DÜZLÜKTEDE SİZİNDE İNANMIŞ OLMANIZI DİLİYORUM.[/COLOR][/B][/QUOTE]

aynen katılıyorum gardas sozlerıne yav allah askına bıde gollerdekı su romantızım sevınclerıde ııce mıdemı bulandırıyoo
yok emzık yapmalar yok senı sevıyom askım demeler yok efendım yuzugu opmeler yaw gardasım o gollerı sadece karınız ve cocugunuz ıcın atmıosunuz unutmayın 10 mılyona yakın sıvaslı var dunyada ....
ona goree.. gollerde taraftara kosun ve cılgınca sevının en azından yapmacık lık yapın da ekrandan ızleeyen sıvaslılar haz duysun ...
UYANIN KENDINIZE GELIN OTURUN KALKINDA BURSA VE FENERE DUA EDIN ONLAR OLMASA SUAN 4 PUAN GERIDEYDIK

Yigido DogaN 04.05.2009 19:59

[QUOTE=paleosen;513159]hocam m.ali lider takım futbolcusu değil.[/QUOTE]

UYUZ OLUYORUM SACLARI COLELI ADAMA YAW..

eceli58 04.05.2009 20:05

şincik sivassporlu arkadaşlar camiası:) ilk defa buraya yazıyorum, bol bol teşekkürlerinizi bekliyorum:) esas konu şu gaziantebe yenilmek mesele değil en büyük olsan dahi yenilirsin, yenmek kadar yenilmeyidi biliriz sivaslı olarak, ama önemli olan sivassporun harcanmaması, olaki harcamayı göze almazlarsa hiç şüphe yok ŞAMPİYONUZ..... SİVASI BAYRAM YERİNE ÇEVİRMEYE VARMIIIYIIIIZZZ.....

carizma0658 05.05.2009 02:08

degerlı hocam bilki tüm sivas tam destek arkanda senınle gurur duyuyoruz kimsenın degil ama sivasın hataları hemen büyütüluyoo her takım kendinden sorumludur

drummer 05.05.2009 11:14

[B][SIZE="6"][COLOR="Red"]Bütün sonuçlar olabilir bunlara hazırlıklı olmak lazım hiç bir şey dünyanın sonu değil.ama bu maç olmadı hocam .bize değil tüm türkiyeye olmadı.herkes bizden güzel haberler bekliyor.
neyse hayırlısı artık bundan sonrası..[/COLOR][/SIZE][/B]

azgeç 05.05.2009 12:12

yaklaşık 2000 bin taraftar oradaydı mutişti ama sonuç kötü oldu --- fener bjk yi yendi allahtan --- şimdi hedef ibb kesinlikle çok zor maçtır kimsede uçmasın ciddiye alalım rakibi --- sonrada ankaraya akalım :)

carizma0658 05.05.2009 12:31

macın ardı yokkk önümüz her takımdan daha çok açık en büyük favorıyız heleki td denılen takım hiç heveslenme hiçççç

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:01.