SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Heykel (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   SİVASLI'YI HANGİ ÖZELLİKLERİNDEN TANIRIZ!!!? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=253)

Kibrisli 16.07.2005 11:35

[size=2][color=darkblue]2000 Yılında Amerikadan bir kız arkadaşım geldi Sivas'a. Sivas'ta gezdiriyorum ya kız bir yarım saat sonra bana "Nekadar rahat, modern bir şehriniz var" dedi ben tabii anlamadım "nerden çıkarttın" dedim "baksana eşcinselleriniz ne kadar rahat geziyor, Kızlar elele erkekler kolkola" :lol: :lol: :lol: ben tabii dumur, normal geldiği için önceden benim hiç dikkatimi çekmemiş. :?
1998 yılında Didimde tatildeyiz Sivas'tan 4 arkadaş daha geldi Didimin barlar sokağında gezip oturacak bir yer ararken karşıdan gelen bir grup gördük kolkola geziyorlar yaklaşınca baktıkki Sivas'tan arkadaşlarmış onlarda geldi beraber tam 10 kişi ggeziyoruz. Osırada tabii geyik dizboyu hadi 10 kişi kolkola gezelim dedik 20sn sonra biri geldi arkamızdan :? :roll: "Kendinizi İstasyon caddesinde mi sandınız LAN!" :lol: :lol: :lol: Tabii onuda alıp Sivassporun ilk 11'ini oluşturduk[/color][/size]

1967_Dernek_Murat 16.07.2005 13:49

GARDAŞ DUN GENE BIR BUYUK DEVIRDIK AVVVVVVVVV LA GARDAŞ RAHIDA SULU İCİL MEZKILA HEMEN BINARA ATAR AVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV LANNNNNNNN KAKIN LANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

bkarabulut4 16.07.2005 14:15

ya abi valla sivaslıların ten rengi kimsede yok o yüzden çıkarması çok kolay...

drummer 16.07.2005 14:52

gereçekten bu sitede kaç tane öz be öz sivaslı var yada memleketimizde kaç tane aile kaldı öz sivaslı.
ben çocukluğumdan hatırlarım,eski sivaslılar özelllikle erkekler daha edepli ve hatırlı insanlardı.şimdi çarşıda paarda bayanalara laf atanların hiçbiri sivaslı değil bundan yüzde yüz eminim,büyük çoğunluğu çevre illlerden,ilçelerden,köylerden gelmiş insanlar,şehirde yaşamaya ayak uyduramamış zavallı yaratıklar,elalemin karısını kızını rahatsız etmeye kimin ne hakkı var,büyük bir terbiyesizlik,üstelik ahlaksızlık.
o insanlar sivaslı değil ve olamazlarda.sivaslı ahlaklı,faziletli,nazik,büyüğünü küçüğünü bilen dürüst insandır sivaslı,çarşıda ailelerin yanından arkadaşlarıyla geçerken ana avrat küfretmeyendir sivaslı.
örnek insan olmalıdır sivaslı.
işallah o günleri görürümmmm...[b][i][color=brown][/color][size=6][/size][/i][/b][size=6][/size][b][/b]

GeCeVeMaVi58pRf 12.08.2005 15:10

Bence Sivaslinin En Tipik özelliği Konusmasindaki üslup K Harfini Pek Kullanmazlar Mesela Kahve Demezler Gave Derler :)

serhankaburcuk 12.08.2005 15:46

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]Bence Sivaslinin En Tipik özelliği Konusmasindaki üslup K Harfini Pek Kullanmazlar Mesela Kahve Demezler Gave Derler :)[/QUOTE]

[b]Evet bencede...k ve g harfi çok önemli...[/b]

emirunalan 25.09.2005 21:51

AHHAAA

BENCE EN TİPİK ÖZELLİK YEMEK ÖNLERİNE GELDİĞİNDE DAHA TADINA BAKMADAN TUZ ATARLAR:)

drummer 25.09.2005 22:01

[QUOTE=emirunalan]BENCE EN TİPİK ÖZELLİK YEMEK ÖNLERİNE GELDİĞİNDE DAHA TADINA BAKMADAN TUZ ATARLAR:)[/QUOTE]

vallahi bravo
ne güzel tespit.bizde görüyoruz ama aklımıza gelmiyor.
yemeğin tadına bakmadan tuz atan yalnız biz vardırız heralde.

birde caddelere tüküren.arabasının kül tablasını caddeye,sokağa boşaltan.
çekirdeği bankta oturup yerken kabuklarını yere tezek gibi bırakan.
önde genç kızlar ve aileler yürürken dört beş kişilik genç grup birbirine belden aşağı küfredip kızlara sarkan yalnız bizim zavallı sivasımızda kaldı.

TS58 27.09.2005 21:06

Rahmetli annanem komşular değişik bir şey anlattığında.
Vah bacı öylemi derdi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:35.