SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Yasin Çakmak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25917)

yaramazlar 14.09.2009 14:04

Cevap: Yasin Çakmak

birisi allah rızası için bu futbolcuyu sivasspordan uzaklaştırsın...bizim o mevkide daha yetekli daha tecrübeli futbolcuya ihtiyacımız var...o takıma alışacakta ooo...oraya kaliteli bi yabancı lazım.. oyunu tapLa hızlı sokabilecek hata yapmayacak...arkadaşları ona güvenecek yani...ama malesef yasinle bunlar olmuyo resmen eksik sahaya çıkıyo gibiyiz...ben dialloyu geri istiyorum en azından... duyuyormusun BÜLENT HOCAAA!!!

oquzh4n58 14.09.2009 15:05

umutla geldın ama umutsuz koodun bızı tşk

alperen2009 20.09.2009 00:41

ALIN SIZE AZIZ YILDIRIM HEDIYESI CANIM NE OLACAK BIZ BLICA GIBI
DAHA NE FUTBOLCULAR BULURUZ BULDUGUMUZDA YASIN CAKMAK
DERHAL APS MI OLUR KARGOYLAMI OLUR BIR AN ONCE SUNU POSTALAYIN
TAKIMA DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN,

Metal Gear 20.09.2009 00:46

Yasin ,Denizli ve Bursa maçında iyidi.Kademe hatası yapmadı..Daha iyi olur inşallah..

oquzh4n58 20.09.2009 00:51

Bursa spor Macındada HunerLerını Gosterdı TAm Bır Rezıllık Gonderın bunu Kuran Carpsın Bundan ıyı oynarım ...

Metal Gear 20.09.2009 00:56

Sen maçı izledin mi yahu?:)..............

alperen2009 20.09.2009 01:08

BU YASIN SIVASA BOSA GELMEDI BIRAZ KENDINI GOSTERINCE HEMEN FENERE KACAR MERAK ETMEYIN O YUZDEN KENDINI GELISTIRMEK ICIN GAYRET EDIYOR
SUANA KADARKI MAGLUBIYETLERIN SORUMLULARI SAVUNMADAKI 3 LU BASTA YASIN SONRA HAYRETTIN VE PESINEDE SEDAT UCUNUN YERINE BRAZILYADAN 3 LIGINDEN HERHANGI BIR FUTBOLCU ALSAN ONLARDAN IYI OYNARLAR VALLA EN AZINDAN DILLERI AYNI KIM NE YAPTIGINI BILIR NE KONUSTUGUNU BILIR
TURKIYE LIGI BIR LIGDE SAVUNMAN YABANCI OLACAK ARKADAS GERISI HIKAYE SONUNA KADAR SOZLERIMIN ARKASINDAYIM BEN BUNLARI TAAA SIVASIN HAZIRLIK MACLARINDAN BERI SOYLUYORUM YAZILARIMI OKURSANIZ,
YOKSA GUNLUK SKORLARA BAKARAK YORUM YAPMIYORUM BEN
BU;LENT HOCA YAPTIGI YANLISIN FARKINDA SEN PUAN ALAMADIKTAN SONRA TAKIM IYI OYNAMIS NEYE YARAR

mucahitbaba58 20.09.2009 01:09

[QUOTE=alperen2009;563885]ALIN SIZE AZIZ YILDIRIM HEDIYESI CANIM NE OLACAK BIZ BLICA GIBI
DAHA NE FUTBOLCULAR BULURUZ BULDUGUMUZDA YASIN CAKMAK
DERHAL APS MI OLUR KARGOYLAMI OLUR BIR AN ONCE SUNU POSTALAYIN
TAKIMA DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN,[/QUOTE]

sana kesinlikle katiliyorum bu beceriksizin yuzunden koskoca klup zarar goruyor aziza baskan guluyordur simdi

mucahitbaba58 20.09.2009 01:17

bunun bi hareketi var golden sonra onlar atti cok gereksiz ve yakisiksiz isine bakacagina kavgaya bakiyor adam tam bir mahalle oyuncusu hatta daha assa bian once futbolu biraksa iyi olur

007furkan1994 20.09.2009 02:14

TÜRKİYENİN EN KÖTÜ STOPERİDİR BURAYA OYUNCU BULMAMIZ LAZIMM
YASİNLE BİYERE GİDİLMEZZZ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:22.