![]() |
Cevap: Yasin Çakmak
birisi allah rızası için bu futbolcuyu sivasspordan uzaklaştırsın...bizim o mevkide daha yetekli daha tecrübeli futbolcuya ihtiyacımız var...o takıma alışacakta ooo...oraya kaliteli bi yabancı lazım.. oyunu tapLa hızlı sokabilecek hata yapmayacak...arkadaşları ona güvenecek yani...ama malesef yasinle bunlar olmuyo resmen eksik sahaya çıkıyo gibiyiz...ben dialloyu geri istiyorum en azından... duyuyormusun BÜLENT HOCAAA!!!
|
umutla geldın ama umutsuz koodun bızı tşk
|
ALIN SIZE AZIZ YILDIRIM HEDIYESI CANIM NE OLACAK BIZ BLICA GIBI
DAHA NE FUTBOLCULAR BULURUZ BULDUGUMUZDA YASIN CAKMAK DERHAL APS MI OLUR KARGOYLAMI OLUR BIR AN ONCE SUNU POSTALAYIN TAKIMA DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN, |
Yasin ,Denizli ve Bursa maçında iyidi.Kademe hatası yapmadı..Daha iyi olur inşallah..
|
Bursa spor Macındada HunerLerını Gosterdı TAm Bır Rezıllık Gonderın bunu Kuran Carpsın Bundan ıyı oynarım ...
|
Sen maçı izledin mi yahu?:)..............
|
BU YASIN SIVASA BOSA GELMEDI BIRAZ KENDINI GOSTERINCE HEMEN FENERE KACAR MERAK ETMEYIN O YUZDEN KENDINI GELISTIRMEK ICIN GAYRET EDIYOR
SUANA KADARKI MAGLUBIYETLERIN SORUMLULARI SAVUNMADAKI 3 LU BASTA YASIN SONRA HAYRETTIN VE PESINEDE SEDAT UCUNUN YERINE BRAZILYADAN 3 LIGINDEN HERHANGI BIR FUTBOLCU ALSAN ONLARDAN IYI OYNARLAR VALLA EN AZINDAN DILLERI AYNI KIM NE YAPTIGINI BILIR NE KONUSTUGUNU BILIR TURKIYE LIGI BIR LIGDE SAVUNMAN YABANCI OLACAK ARKADAS GERISI HIKAYE SONUNA KADAR SOZLERIMIN ARKASINDAYIM BEN BUNLARI TAAA SIVASIN HAZIRLIK MACLARINDAN BERI SOYLUYORUM YAZILARIMI OKURSANIZ, YOKSA GUNLUK SKORLARA BAKARAK YORUM YAPMIYORUM BEN BU;LENT HOCA YAPTIGI YANLISIN FARKINDA SEN PUAN ALAMADIKTAN SONRA TAKIM IYI OYNAMIS NEYE YARAR |
[QUOTE=alperen2009;563885]ALIN SIZE AZIZ YILDIRIM HEDIYESI CANIM NE OLACAK BIZ BLICA GIBI
DAHA NE FUTBOLCULAR BULURUZ BULDUGUMUZDA YASIN CAKMAK DERHAL APS MI OLUR KARGOYLAMI OLUR BIR AN ONCE SUNU POSTALAYIN TAKIMA DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN,[/QUOTE] sana kesinlikle katiliyorum bu beceriksizin yuzunden koskoca klup zarar goruyor aziza baskan guluyordur simdi |
bunun bi hareketi var golden sonra onlar atti cok gereksiz ve yakisiksiz isine bakacagina kavgaya bakiyor adam tam bir mahalle oyuncusu hatta daha assa bian once futbolu biraksa iyi olur
|
TÜRKİYENİN EN KÖTÜ STOPERİDİR BURAYA OYUNCU BULMAMIZ LAZIMM
YASİNLE BİYERE GİDİLMEZZZ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:22. |