![]() |
Cevap: Ve Sonunda Geldi
geldıde ne oldu yıne gitti yıne puruz ya allah aşkına şu ternsfer bi netlık kazansın artık
|
İmza felan yok ortada. 100.000€ için böyle futbolcu kaçırlımaz.
|
3 büyütülmüşler devreye girmeden şu futbolcuya imzayı attıralım.
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez verin ne istiyorsa metz kulubüne. |
arkadaslar bu transferde bir bit yenigi var.almanlarin ünlü ve cogunlukla dogru seyler yazdigi internet sayfasi [url]www.transfermarkt.de[/url] de Omotoyossiyi yazdim ve oyuncunun FC Metzt e transfer oldufgu yaziyor.Al Riyar takimindan bonservis bedeli ödenmeden FC Metzt e transfer oldu yaziyor.hatta 2012ye kadar sözlesme imzaladigi yaziyor.
|
bence sivassporun yapacağı en iyi transfer omotoyossi
|
Selamlar
artık omotoyossi ismini duymaktan gına gelmeye başladı.gelecekse gelsin yahu içinizde bu adamı 2 kez izlemiş biri varmı merak ediyorum.Neyse 2 kereyi bıraktım 1 kere izleyen varmı? |
bir yerde omotoyyossi gelmedi diyor hangisi doğru ya omotoyossi geldim mi gelmedi mi?
|
geldi ama pürüzler çözülmedi daha
|
[QUOTE=caynina;537400]bir yerde omotoyyossi gelmedi diyor hangisi doğru ya omotoyossi geldim mi gelmedi mi?[/QUOTE]
geldi kampa ama gerti gönderildi daha sonra çünkü bonservisinde başka sorunlar çıktı.Al nasr takımı bonservisinin metzde değil kendilerinde oldugunu iddia edince başkan git sorununu çöz öyle gel demiş Netice itibariyle bi göründü sonra kayboldu |
omotoyossi konusunda yine pürüz çıkmış.başkanda omotoyossi yi göndermiş sorunlarını hallet gel demiş.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:56. |