SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Küfür yemediğim sürece sorun yok.! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27123)

carizma0658 06.09.2009 13:30

Cevap: Küfür yemediğim sürece sorun yok.!

biz bu yola senınle baş koyduk paşa senınlede devam

eyupkocak 06.09.2009 14:14

yaaaa bülent uygundan iyisini zor buluruz bu dönemde , geççen seneki takım da bu takımda bizim şiMdi destek zamanı................
.....................SİVASSPOR A TAM DESTEK İSTİYORUZ.................
...............................SENİ SEVİYORUZ HOCAM...........................

merkez_emre 06.09.2009 14:26

mac oncesı futbolculara yapdıgı konusmalar motıvasyon : fatıh terım
mac oncesı sonrası alakasız onlarca roportajı : morınho :)

bagımsız bulent uygun ıstıyoruz

alperen058 06.09.2009 14:32

[QUOTE=kasko;558267]Şişşşt ağır ol bakalım.Biraz laflarına dikkat et.Burayı ne sandın sen çiftlik mi?Bu taraftar istifa diyorsa bazı şeyleri içine sindiremiyor da diyor.Senin gibi Bülent Uygun taraftarı değil sivasspor taraftarı olduğu için diyor.Niye mi?

-Bülent Uygun 2 sene önce sivassporumuzun şampiyonluk iddiası sürerken ben fb nin şampiyon olmasını isterim dediğinde, nerde senin sivassporluluğun???
-Zaman Gazetesinde fb yazarlığı yaptığında nerde senin sivassporluluğun???
-Bir sivasspor hocası olarak fb derneklerini sürekli ziyaret ettiğinde nerde senin sivassporluluğun???
-Sürekli demeçlerinde fb yanlısı hareket ettiğinde nerde senin sivassporluluğun???

Sen bunları içine sindirebiliyor musun?İçine sindirebiliyorsan, ben Sivasspor değil Bülent Uygun hayranıyım de olsun bitsin.
Bu takım asla ve asla Fb nin pilot takımı olarak kimse tarafından lanse edilmemeli.Böyle bir duruma bizi düşürenler utansın.Böyle şampiyon olmaktansa başarı yakalamaktansa küme düşmek daha iyidir.Çünkü en azından sivassporluluğumuzdan ödün vermemiş oluruz.

Bilmem anlatabildim mi bay prof..???[/QUOTE]

Şunun adını bir koyalım sen anti fb limisin yoksa sivasspor taraftarımızın!!!!!!!!!!
Bu başarılar kiminle yakalandı!!
Nankörlük yapma Fb nin verdiği desteği hangi takım verdi ama senin Bülent Uyguna kinin takımın başarısızlığından değil ant fbli olmandan kaynaklanıyor..
Hadi söyle Sivasspor amatör kümedeyken veya 2. ligdeyken hangi takımı pohpohluyordun itiraf :confused:
Bırakın bu ayakları nankörlük yapmayın...

sofularlı34 06.09.2009 14:57

<<SİVASSPOR HER ZAMAN BİZE BİRŞEYLERİ HATIRLATIYOR....

anils 06.09.2009 15:30

İlk 5 içinde tamamlamasanız da bize yaşattıklarınız çok ayrı heyecandı hocam.Bu sene ilk 5 i zorlar,seneye şampiyon oluruz.Şu an Anadolu'nun en marka,en güçlü takımıyız.

Tex 06.09.2009 17:35

[QUOTE=yiğidosebo58;558382]Değerli hocamıza desteğimiz sonsuzdur bizler sivası ve sivassporu ve futbolu iyi bilenlerden olarak hocamızı prosetto edenleri çokmu çok kınıyorum anlamadan dinlemeden hemen fikrini tavrını ortaya koyanlara ben şahsıma cahil derim bu.tür insanların sivaslı olduğundan şüphe duyuyorum SAYIN BAŞKANIMIZA SAYIN HOCAMIZA BAŞARILAR DİLERİM[/QUOTE]

Seni seviyoruz hocam seni seviyoruz başkan durmak yok yola devam meeeeeeeeeeeeeeeeeee

kasko 06.09.2009 19:35

[QUOTE=alperen058;558448]Şunun adını bir koyalım sen anti fb limisin yoksa sivasspor taraftarımızın!!!!!!!!!!
Bu başarılar kiminle yakalandı!!
Nankörlük yapma Fb nin verdiği desteği hangi takım verdi ama senin Bülent Uyguna kinin takımın başarısızlığından değil ant fbli olmandan kaynaklanıyor..
Hadi söyle Sivasspor amatör kümedeyken veya 2. ligdeyken hangi takımı pohpohluyordun itiraf :confused:
Bırakın bu ayakları nankörlük yapmayın...[/QUOTE]

Önce şunları açık ve net söyleyelim.Ben en az senin kadar sivassporluyum bunu önce bil.Hadi varsayalım anti fbli olarak beni gör.Ancak benim anlatmak istediğim konu şu;
Bu ülkede sivasspor rakipler tarafından Fb nin pilot takımı olarak tanınıyorsa veya öyle görülüyorsa bu seni sivassporlu olarak mutlu eder mi soruyorum.Sadece bunun cevabını ver bana?
Eğer hala bu duruma rağmen başarılara seviniyorsan ben de senin mantığından yola çıkarak fbli olduğunu varsayabilirim.Bu da senin hoşuna gider mi peki?:)

Bestepeli-58 06.09.2009 19:38

SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKESE BU BİR DUYRUDUR arkadaşlar fotomacı protosto ediyorum takım iyiken traj için tam sayfa yaptılar 2 mac kaybedince son 2 gündür sivassporla ilgili bir Haber yoktur ve ben bunlara hiç inanmıyordum haklı cıktım ben bu gazeteyi almıyorum artık yorumu size bırakıyorum FOTA MACA HAYIR

ledig 06.09.2009 22:13

Bülent Uygun'a gösterilen tepki biraz abartılı. Hoca değişse durumumuz daha iyi olmaz daha kötü olur, ben kalmasından yanayım. Ancak açıklamasındaki 300-500 bin EUR bonservis bedeli olanlara bütçemiz yetmedi kısmı enterasan. Biz hep bedava ya da ucuz futbolcu mu alıcaz, kulübün parası yok mu gerçekten. Yönetimin bu konuda açıklama yapması gerekir, borcu olmayan kulübüz deniyor ama parasızlıktan futbolcu alamıyorsak nasıl iddialı bi takım olucaz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:36.