![]() |
Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
Sonuna kadar Bülent Uygun.Hersene sampiyonluga oynayacagiz diye bir kanun mu var.Birileri kösteklemeyi biraksin bence iyi sonuclar almaya baslayacagiz.Bülent uygun gitsin diyenler bunu sivas basariliyken de istiyorlardi fakat bahaneleri yoktu.Bülent Uygun özellikle GS ve TS taraftarlarina antipatik buda gayet normal.
|
Bülent Uygun icin bu saate kadar birakip gitsin demedim ama artik bu saat den sonra kalmasi hem Takima hemde kendisine zarardir. cünki kaldikca yaptigi yanlislarin dogrulugunu kanitlamak icin hep yanlis insanlarla baslayacak yanlis isler yapacak ve Bülent hoca egolarini tatmin etsin diye biz daha fazla hezimet yasayacagiz...
Bülent Uygun Kalsin diyenlerin Bir kesminin kaninin sari lacivert aktigini herkes bilir ama bu arkadaslar keske kendi televizyonlarida(FB Tv) bugün öylen saatlerinde Haftanin maclarinin degerlendirmelerini dinlemelerini isterdim.. Buradaki konuklar bülent Uygunu bu takimin bu duruma getirilmesinde bas sorumlu oldugunu ve tüm basariyi kendine mal ettigini futbolcularda bile mücadele azmi ve hirsini bitirdigini söylüyordu konuk eski futbolculari Semih... onun icin FB lilik adina artik bu adamin arkasinda durmayin.... Bir kesimde Bu takimin icerisinde sorumluluk düzeyinde görev alanlar ve onlarin cevresinde nemalanan kesimler var bu kesimlerde hem bu sürecin omuzlarina hata olarak binmsesinden korkuyorlar...... Sorumululuk alanlar ve yalakalari Bu hatayi su ana kadar kabul etmediler... cünki Daha düne kadar söyledikleri,bu takim gecen yilki kadrodan daha iyi masali oldu onun icin cikip yüreklice hatalarinin arkasinda duramiyorlar... nasil iyi kadro ise 7 macta 1 poan cekiyor takim avaraj takimi olmus gelen 3 cekiyor giden 3 cekiyor kaybetsekde en basarili maclarimizidan birini bu gün oynadik onlarin mantigi ile hicdegilse 3 yemedik.... [B]Bu takim altenatifsiz degil... bu takimi alternatifsiz görüp yanlislarinda ilkesizce sorumsuzca israrci olanlar; Bu sehrin Her ferdine En büyük saygisizligi yapmislardir... hic kimse merak etmesin herkesin alternatifi var... yönetimin yüreginde Sivaslilik adina zirnik kadar bir kan varsa... Eger her seyleri ucuz tüccarlik degilse, vurguncu degillerse,Gerekeni yaparlar.. Aksi takdirde Sivas Sehrinin kara sayfasini en baslarinda kendilerine yer bulacaklarinida unutmasinlar. Takimin basina 2 yil önce paf takimi sampiyon yapan sivasli hocayi getirsinler Transfer sezonuna kadar. yeni biride geldiginde yanina biraksinlar bu hocayi... Sivasliyi asalayan onu kücümseyen adam yerine koymayan, Bir hocayla Takimi kümeye gitmesini seyredecegime.Bir laf var kasaba minnet edecegime etimi keser yerim bu saatden sonra bu hoocadan gelecek hayir Allahdan gelsin..[/B] |
ben daha bu taraftara birşey demiyorum inanın hak veriyorum daha halen ümidiniz var ha bu hoca bitmiş takımıda bitirdi neyin peşinde bu taraftar anlamıyorum yazık oluyor şu memlekete yazık neden inat ediliyor bulunmaz bossa kumaşımı oldu bu adam tamam yaptı etti sağolsun ama bitti bitti daha olmuyor işte bırakalım gitsin hocamı kalmadı türkiyede yazık değilmi şu memlekete şu taraftara istifasını versin bizde kurtaralım takımda
|
Ben Geçen senenin sonlarindan itaberen bülent beyyy in istifasini istiyordum fakat diye diye yoruldum.
Bugün pozisyonlarimiz varmis fakat biri bana anlatsin neden kamanani oynatmiyor? Degisiklerine bakin : sen maça 1 puan için mi geldin ? Ibrahim sahinin yerine erseni sokuyorsun.Zita yi neden çikartiyorsun? Kadiri çikartmasi dogru fakat uguru neden sokuyorsun. Birtek dogru karari yasini oynatmamakta. Kamanani oynatsaydi, istifasini istemezdim belki, fakat yine her zamanki gibi yanlis kadro kurarak istifa diyenlerin yanindayim. Bulent uygun istifa tabiki ,onun yerine kim gelirse gelsin sanki onunla çok puan aldik da gelen hoca bundan kötü mü olacak. Siz devam edin desteklemiye Bulent babanizi, size basari üstüne basari getirir. Geçen sene Bülent degil oyuncular elde etti basariyi. |
ISTIFA ISTIFA BULEN UYGUN ISTIFA
TEPKINI KOY BU HAFTA MACA GITME YONETIMDEKI ESNAFLARDAN AKIŞVERİŞ YAPMA |
bu takımdaki futbolcuların aldıgı para bunra haram olsun .son dakikada o golü mahalle takımı yemez .yazıklar olsun size. bunları acından öldüreceksin .çünkü bu takım artık düşer ara transfere kadar bunlar hiç bir takımdan üç puan alamazlar.bülent allah aşkına ne olur bırak artık şu ruhsuzları .bunlardanhiç bişi olmaz.eserinle övün artık senin katkın çok artık bu işte.bu takım ilk yarıda kimseyi yenemez.bülent hoca seninde pisikolecin bozulmuş takıma zararın oluyor.istanbuldan gelme ne olur.
|
[QUOTE=sabanoh;566428]Ben Geçen senenin sonlarindan itaberen bülent beyyy in istifasini istiyordum fakat diye diye yoruldum.
Bugün pozisyonlarimiz varmis fakat biri bana anlatsin neden kamanani oynatmiyor? Degisiklerine bakin : sen maça 1 puan için mi geldin ? Ibrahim sahinin yerine erseni sokuyorsun.Zita yi neden çikartiyorsun? Kadiri çikartmasi dogru fakat uguru neden sokuyorsun. Birtek dogru karari yasini oynatmamakta. Kamanani oynatsaydi, istifasini istemezdim belki, fakat yine her zamanki gibi yanlis kadro kurarak istifa diyenlerin yanindayim. Bulent uygun istifa tabiki ,onun yerine kim gelirse gelsin sanki onunla çok puan aldik da gelen hoca bundan kötü mü olacak. Siz devam edin desteklemiye Bulent babanizi, size basari üstüne basari getirir. Geçen sene Bülent degil oyuncular elde etti basariyi.[/QUOTE] arkadası destekliyorum ... macı izleyemedim lig tvdede yoktu radyoyu acmadım cok atak oynadık dediler ama daha zor toparlanırız bülent hocanın istifası geldi artık |
[QUOTE=edebiyatisyen;566385]Tamam siz bunları yaptıysanız gerçek tarftarsınız(!)Taraftarlığın ölçütü belli oldu, hayırlı olsun(!)[/QUOTE]
YAV DE GETT, SİZİN GİBİ İNSANLARLA YOLA ÇIKILMAZ ZATEN. DOĞRU TARAFTAR NEDİR SENCE, SEN NE VERDİN SİVASSPORA SÖYLERMİSİN... |
[QUOTE=sivasfutbol;566394]BÜLENT HOCAYI SAVUNANLAR ARTIK YETER BIRAKIN ŞU İNADI...[/QUOTE]
Öncelikle size şunu söyleyeyim.Size göre ben Bülent Uygun u savunanlardanım. Ben Bülent Uygun u savunmuyorum.Buradaki herkesin ortak paydası olan Sivassporu savunuyorum.Bülent Uygunun gönderilmemesini istemek teslimiyetcilik değildir.Bu takımı Bülen Uygun kurdu.Bu oyuncuları Bülent Uygun getirdi.Bir futbolcu Bülent Uygun varken gol atamıyorsa X ve ya Y kişisi varkende atamaz.Adamın kapasitesi odur.Kimseden kapasitesini aşan şeyler bekleyemezsin.Haa beklersin.Ancak sadece beklemekle kalırsın. Bülent hoca yanlışlarını görüp düzeltmek yerine halaa bu yanlışlarının üstüne gidiyor.Bir türlü hata yaptığını söylemiyor.Suç sadece Bülenttemi? Hayır.Zamanında Bülent hoca saçma sapan konuşurken yönetim müdahele edecekti.Gel bakalım Bülent kardeşim böyle böyle demişsi ancak bu tür eylemler yanlış.Sen sadece işine bak diyecekti... Bu sezon Bülent hocayla,kurduğu takımla devam edilmesi taraftarıyım.Bülentten baska hoca yokmu diyenler.Boş muhabbet yapmayın.Bu takımı Bülent kurdu o devamını getirecek. Ayrıca artık yönetiminde olaya müdahele etmesi lazım.Bülent hocanın Kamananla ne alıp veremediği var öğrenmesi lazım.Sezon sonunda ise Bülent Uyguna teşekkür edilip sen sağ ben selamet denmesi lazım. |
siz inancınızı kaybetmişsiniz ama; GEREKİYORSA:
[B]MECNUN ÇIKARDI MECNUN DÜŞÜRSÜN! BÜLENT YÜKSELTTİ BÜLENT İNDİRSİN![/B] [B]kötü gün tellarları sizi!![/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:31. |