![]() |
Cevap: Hakkınızı Helal Edin
Benden yana sana hakkım helal hoca..:)
Sivassporda yaptıkları için Bülent Uygun'a teşekkürü elbette borç biliriz.. Kararına da Sivasspor taraftarı olarak saygılıyız.. Bundan sonrası için kendisine başarılar dilerim.. |
[QUOTE=KAOS;570243]Şu inadınızı hala anlamıyorum.
Kim takımın yanında değil, Bülent beyi eleştirmekle, Sivasspor'un karşısında mı oluyoruz, Bu takımın adı Sivasspor değilde Bülentuygunspor mu? Şu sistemi bir anlatır mısın? Hangi futbol taktiklerini uyguladık, geleceğe dönük hangi programları hayata geçirdik. (tesisleşme demeyin o yönetimin işidir) Kazanılan başarıların bir analizini yapar mısın? Ya da kucağımıza kadar gelmiş şampiyonluğu, bir ton parayı nasıl teptik, onun analizini mi yapalım? İstanbul büyük şehir maçını, Gaziantep maçlarını konuşalı mı, tesadüfen mi yenildik yoksa hataların havada uçuştuğu maçlar mıydı bunlar? Ya da bu yaz geçirilen hazırlık dönemindeki saçmalıklar mı konuşalım, transfer politikasına takılıyor herkes ama bence hazırlık döneminde olanlar çok daha olumsuz.[/QUOTE] ACABA SEN SON İKİ SEZONDA KATAR LİGİNİİ TAKİP EDİYORDUN ADAM 2 YILDIR NELER YAPTIĞI ORTADA BUNU HERKES GÖRÜYOR SENİN GİBİ 3-5 KİŞİ BİR TÜRLÜ GÖRMEK İSTEMİYOR SENİN DERDİN NE BÜLENT HOCAYLA HER YENİLGİDE ÇIKIP ATIP TUTUYORSUN AMA TAKINM İYİ GİDİNCE TIK YOK SANADA KINA LAZIM GÖNDERECEM AMA |
yolun ve bahtın açık olsun yiğidom seni asla unutmayacağız ve hep seveceğiz
|
doğru sözler kadar önemli olan birşey vardır.doğru şeyler yapmaktır.umarım bu yaptığınız doğrudur.
|
[QUOTE=yiğido 07;570645]ACABA SEN SON İKİ SEZONDA KATAR LİGİNİİ TAKİP EDİYORDUN ADAM 2 YILDIR NELER YAPTIĞI ORTADA BUNU HERKES GÖRÜYOR SENİN GİBİ 3-5 KİŞİ BİR TÜRLÜ GÖRMEK İSTEMİYOR SENİN DERDİN NE BÜLENT HOCAYLA HER YENİLGİDE ÇIKIP ATIP TUTUYORSUN AMA TAKINM İYİ GİDİNCE TIK YOK SANADA KINA LAZIM GÖNDERECEM AMA[/QUOTE]
Gene kına mına ile seviyesini düşüme muhabbetin, öyle yuvarlama konuşmakla olmaz.. Söyle bakalım hangi hücum organizasyonlarını hayata geçirdik? Hangi hucum taktiklerinde gayet başarıydık, rakiplerin hangi eksikliklerini kullanarak hücum gücümüzü artırdık, hakemlerin hataları ile kaç puan aldık kaç puan verdik, Orta saha durumuz neydi, ileri destekli mi geri destekli mi kanat açılımı yapar mı? Defans da Bilica dışında nasıl bir defans anlayışımız vardı? Adam adama mı? tandem mi? vs vs Cevaplarını heyecanla bekliyorum... |
Hocam hakkımı helal ediyorum senin sayende göbeğimi kaşıya kaşıya keyifli maçlar izledim artık sivasın işi zor yaptıklarınla avunacağız
|
Hakkımı sonuna kadar helal ediyorum
|
helal olsun hocam be. gitmseydin keşke, gidişine üzülüyoruz ama daha büyük üzüntüler yaşamayız inşallah bu gidiş sebebiyle
|
bülent hocanın gitmesini isteyenler muratlarına ermişlerdir artık istedıgınız oldu artık hade bakalım şimdi kim gelecek sivas bu sene kümede bunun başka açıklaması yok BÜLENT HOCAM HAKKIM SONUNA HELAL OLSUN BUNDAN SORAKİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM BUNDAN SİVASTAN BİŞEY BEKLEYEMİYORUM MAALESEF SENİN YAPTIKLARINLA AVUNACAĞIZ ARTIK ALLAHA EMANET OL
|
Ya Bülent hocam sen salakmısın ya ne kadar duygusal insansın sen yoksa balık burcumusun... Bizi daha fazla üzme sivas insanı çok duygusal zaten üzme bizi yeter artık çok etkileniyoruz..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:09. |